od
Wanic » pát 23. črc 2010 11:58
Mno těžko říct jestli bude rozdělená Czech line (to pro mě mimochodem bylo taky největší dilema, když sem si ty řady skládal), možná budou hrát spolu.... je taky možný, že Tikhonov se v kempu ukáže a posune se do druhý k Turrisovi a Uphsallovi.... každopádně hodně lidí tvrdí, že Phoenix má horší tým než měl před 1. červencem... já si to nemyslim....
Nemáme sice jistotu, že ten tým bude šlapat jako ten z minulýho roku.. ale podle mě potenciál máme větší než minulej rok... stačí ho jenom využít, popřípadě když to nepůjde... udělat patřičné změny, aby to fungovalo (ve kterých Maloneymu plně věřim, zatim mi nedal důvod, proč bych neměl).....
Včera vyšel na našich stránkách po dlouhý době konečně článek informující o situaci ve Phoenixu a v podstatě v něm odpověděli na všechny tvé otázky....
Lee Stempniak
"Měli jsme několik pohovorů s Leeovím agentem, ale neni to nic, o čem bysme hovořili deně," řekl Maloney.
"On má rád nás, my máme rádi jeho a on prostě zkouší možnosti trhu. Když dostane delší smlouvu a víc peněz, než mu nabízíme my, tak tu s náma příští rok evidentně nebude. To se ale zatím nestalo. Rádi bysme ho tu viděli zpátky, ale jedině pokud by to byla pro nás opravdu výhodná smlouva. V tento moment, smlouva kterou požaduje je pro nás příliš vysoká."
Martin Hanzal
Maloney měl podobný hodnocení i na Martina Hanzala. Narozdíl od Stempniaka, si je ale jistej (doslova: he's very confident

), že obě strany najdou společnou dohodu, se kterou budou schopni žít obě strany. Ale dodal,
"může to klidně tvrat až do konce září."
Obránce
Na otázku, jestli bude Maloney ještě aktivní na trhu volných hráčů, odpověděl, že stále hledáme beka, který by zaplnil díru po odchodu Michálka...
"Stále bysme rádi přidali ráznýho obránce (shutdown defenseman - zkrátka obránce Michálkova typu, čistě defenzivního
), aby nahradil Zetko, musíme ale najít dobrýho chlapa a za dobrou cenu."
Předsezóní prognózy Amy Jo Greena
"Jdeme si pro Stanley Cup tenhle rok, to je jasný," řekl Green.
"Už loni bysme došli hodně daleko, kdyby Shane Doan nebyl tak nesobecký (ten moment si kua pamatuju doteď, když mohl najet do Howarda, ale díky své úžasné osobnosti ratši volil skok přes něj, než aby do něj narazil v plné rychlosti... tohle by v play off udělal málokdo

)
a nezranil se. Tenhle rok rozhodně dojdeme v play off daleko... celou cestu až k poháru."