Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Phoenix radikálně snížil vstupné pro příští sezónu
- nižší patro v rohách z 60 $ na 45 $
- nižší patro na střed z 125 $ na 80 $
- dokonce i lístky do tzn. A řady budou za 150 $
- naopak zvýší se cena vstupu do horního patra o 1 - 6 $ dle místa

Tak snad nám ty diváci kua budou chodit :?
Došiel som z dovolenky a musím Wanic povedať, že tie lajny sa mi celkom páčia. Trošku ma bude mrzieť asi to rozdelenie Czech line, no ostatné vypadajú fakt parádne, teda hlavne prvé dve lajny.
Chcem sa opýtať. S Hanzalom sme predĺžili? A so Stempniakom je čo? Lee mi bude chýbať možno viac, ako Lombardi..
Mno těžko říct jestli bude rozdělená Czech line (to pro mě mimochodem bylo taky největší dilema, když sem si ty řady skládal), možná budou hrát spolu.... je taky možný, že Tikhonov se v kempu ukáže a posune se do druhý k Turrisovi a Uphsallovi.... každopádně hodně lidí tvrdí, že Phoenix má horší tým než měl před 1. červencem... já si to nemyslim....

Nemáme sice jistotu, že ten tým bude šlapat jako ten z minulýho roku.. ale podle mě potenciál máme větší než minulej rok... stačí ho jenom využít, popřípadě když to nepůjde... udělat patřičné změny, aby to fungovalo (ve kterých Maloneymu plně věřim, zatim mi nedal důvod, proč bych neměl).....

Včera vyšel na našich stránkách po dlouhý době konečně článek informující o situaci ve Phoenixu a v podstatě v něm odpověděli na všechny tvé otázky....

Lee Stempniak
"Měli jsme několik pohovorů s Leeovím agentem, ale neni to nic, o čem bysme hovořili deně," řekl Maloney. "On má rád nás, my máme rádi jeho a on prostě zkouší možnosti trhu. Když dostane delší smlouvu a víc peněz, než mu nabízíme my, tak tu s náma příští rok evidentně nebude. To se ale zatím nestalo. Rádi bysme ho tu viděli zpátky, ale jedině pokud by to byla pro nás opravdu výhodná smlouva. V tento moment, smlouva kterou požaduje je pro nás příliš vysoká."

Martin Hanzal
Maloney měl podobný hodnocení i na Martina Hanzala. Narozdíl od Stempniaka, si je ale jistej (doslova: he's very confident :good: ), že obě strany najdou společnou dohodu, se kterou budou schopni žít obě strany. Ale dodal, "může to klidně tvrat až do konce září."

Obránce
Na otázku, jestli bude Maloney ještě aktivní na trhu volných hráčů, odpověděl, že stále hledáme beka, který by zaplnil díru po odchodu Michálka... "Stále bysme rádi přidali ráznýho obránce (shutdown defenseman - zkrátka obránce Michálkova typu, čistě defenzivního ;)), aby nahradil Zetko, musíme ale najít dobrýho chlapa a za dobrou cenu."

Předsezóní prognózy Amy Jo Greena
"Jdeme si pro Stanley Cup tenhle rok, to je jasný," řekl Green. "Už loni bysme došli hodně daleko, kdyby Shane Doan nebyl tak nesobecký (ten moment si kua pamatuju doteď, když mohl najet do Howarda, ale díky své úžasné osobnosti ratši volil skok přes něj, než aby do něj narazil v plné rychlosti... tohle by v play off udělal málokdo :!: ) a nezranil se. Tenhle rok rozhodně dojdeme v play off daleko... celou cestu až k poháru."
Pekne pekne. Na to Doanove zranenie nedokážem zabudnúť, ale možno prídu ďalšie okamihy, ktoré prepíšu tie škaredšie.
Čo sa týka našej obrany, tak o tú sa velice bojím.. Ale tam mnoho porobí asi znovu Bryzgalov.
A čo sa týka útoku, tam mám celkom jasno..
Keď nepodpíšeme Stempniaka, tak by som sa tomu nebránil to dať takto:
Whitney - Wolski - Doan
Upshall - Turris - Korpikoski
Vrbata - Hanzal - Prucha
a 4. lajnu, tam neviem...

Kebyže podpíšeme Stempniaka, jeho by som dal automaticky do druhej lajny za Lauriho. No Korpikoski nie je hráč pre 4. lajnu. Doslova mu to ničí potenciál..
S útokom to nevidím zle. Stačí podpísať hlavne Hanzala a budem spokojný. Lauri je velice rýchly a parádny strelec. Techniku má tiež dobrú, preto si myslím, že 4. lajna je pre neho hrozne málo..
No kdyby sme podepsali toho Leeho... tak na papíře ta řada Upshall - Turris - Stempniak nevypadá vůbec špatně.... ale jak říkam, zase hodně záleží na tom, jestli bude rozdělená Czech line nebo ne..... ale hlavně bysme měli mnohem víc možností, jak ten útok nakonec složit, kdyby opravdu u nás podpesal...

Mě by spíš ale vyhovovalo tohle:
Whitney - Wolski - Doan
Upshall - Hanzal - Vrbata
Pyatt - Turris - Ovechniak
Korpikovski - Fiddler - Průcha (Bisson, Tikhonov...)

Všiml sem si, že v moc sestavách nepočítáš s Pyattem... ten kluk by měl plnit pozici jako v Chicagu třeba Byfuglien, ve Philadelphii Carcillo atd.. takže toho bych rád viděl v základu....
Ja by som fakt tu Czech line nerozdelil. A pre mňa osobne je Lauri nám v 4. lajne fakt na nič. Nie je to hráč takého formátu... To sa nám ho potom skôr oplatí vymeniť. Mne by k Upshallovi úplne dokonale sedel. Ale v druhej lajne by chýbala dosť tvrdosť, Upshall, ani Turris a ani Lauri nie sú bohvieako mohutnými hráčmi.. No Lauriho by som oveľa radšej videl v druhej lajne, ako Stempniaka.
A Pyatt. Ten odvádzal skvelú robotu. To ma šokuje, že ho nechcú..
no ten Korpikovski nevim nevim... mě nikdy k srci moc nepřirostl... jeho jediná výhoda je, že je rychlej... ale tak třeba na to kluk bude mít... kemp ukáže....

koukal jsem kdo je ještě na trhu volnej a pár zajímavých jmen by se tam ještě našlo:
  • Kim Johnson
  • Willie Mitchell
  • Ruslan Salei
  • Garnet Exelby
Wanic píše:no ten Korpikovski nevim nevim... mě nikdy k srci moc nepřirostl... jeho jediná výhoda je, že je rychlej... ale tak třeba na to kluk bude mít... kemp ukáže....

koukal jsem kdo je ještě na trhu volnej a pár zajímavých jmen by se tam ještě našlo:
  • Kim Johnson
  • Willie Mitchell
  • Ruslan Salei
  • Garnet Exelby
Salei. Come on boy.
Tak dnes sme získali resp. podpísali na jeden rok zmluvu s Alexandrom Picardom. Ten hráč hral za Columbus, no moc toho neukázal. Za celú svoju kariéru chytil 2 asistencie. Je to LW krídlo. No mne sa nezdá, že je to zlý podpis. Práve naopak. Síce toho moc neukázal, no ja mu verím. Možno si ho s dákym pletiem, ale tento hráč je v pohode.
Nie je až tak starý, no u nás to vidím asi tak na 4. lajnu. Má 188 cm.
To veští snáď len že nepodpíšeme Stempniaka a Korpikoski pôjde do druhej lajny. (Prosíim) :D
Wanic píše: Složení formací naší farmy:
Alexandre Picard (L) [24] - Bracken Kearns (R) [29] - Brett MacLean (R) [21]
....
....
Mno jak už jsem psal dřív... s Picardem se počítá na farmu.... řekl to sám trenér San Antoria.... pochybuju, že se dostane do A týmu a když už, tak stoprocentně jenom do bottom line... nicméně pro farmu dobrej podpis (jenom jeden rok)....

Co se Korpikovskiho týče... do druhý mi prostě nesedí :oops:

Wolski, Upshall, Doan, Whitney, Turris/Hanzal (těhdle 5 má myslim místo v našich TOP6 jistý - teda, alespoň pro začátek sezóny) kdo doplní to ono poslední místo už je otázka (Vrbata, Stempniak, Tikhonov), ale zrovna Korpikovski podle mě maximálně 3 - 4 lajnu....
http://www.nhl.cz/CZ/22535/ray_whitney_ ... pesny.html

Vitaj Ray! Bodaj by bolo takých vďačných hráčov, ako ty viac! Radosť prečítať si ten článok. Moc pekne rozprával, ako sa teší na spoluprácu. Hovorí sa, že bude hrať ako sme tu písali s Wolskim a Doanom v lajne. Má z toho radosť. To je skvelý prístup. :wawe: Je dôležité, aby hráč rád hral za svoj tím, potom to ide pomaly aj samo. :good:
Škoda, že Upshall si nezahrá s Wolskim. Scottie je tiež celkom rýchly. Ale Upshall je fajný strelec a k Wolskimu by sa moc nehodil. S Turrisom by si mohli fakt sadnúť. Plus som zvedavý, ako to bude so Stempniakom.
Czech line by som fakt v žiadnom prípade nerozobral. Tí hráči - traja tvoria svojou hrou polovicu tímu. :good:
A ešte do obrany. Tam by som bral asi Saleja...
Pěknej článek... od toho kluka si hodně slibuju...

Mno kdyby Czech line zůstala hrát pohromadě.... nevim, kde by se potom našlo místo pro tvýho Korpikovskiho, neboť je to levák a na levym křídle by sme měli obsazeno ;))) .....

1st line Whitney, 2nd line Upshall, 3rd line Průcha, 4th line Pyatt a tak jediná možnost, jak by si Korpi zahrál by bylo, kdyby Stempniak nepodepsal a Tikhonov uspěl ve druhý nebo jednoduše kdyby ukázal v kempu že je lepší jak Tikhonov.... že by společně s Pyattem a Fiddlerem vytvořili čtvrtou lajnu

Whitney - World Wide Wolski - Doaner = tady neni o čem whatever happened till the camp begins
Upshall - Turris - Tikhonov (Stempniak maybe)
Czech line
Pyatt - Fiddler - Korpikovski (Tikhonov maybe)

Tohle jsou všechno spekulace... nicméně nesmí se zapomínat, že Dave Tippett u nás konečně zažije kompletní sezónu... minulej rok přišel až po přípravnym kempu.... a jak sám říkal v tom článku, kterej si sem dával, určitě vyzkouší všechny možné kombinace, než začne NHL... Takže se máme na co těšit.... Stále čekam na podpis Hanzala, Stempniaka a příchod beka

btw. ten bek asi nebude žádná hvězda, tipuju spíš něco jako Ericsson minulej rok... asi to nebude nikdo z hráčů, které sem tu vypsal níž ;)) ... vždyť jestli se chytne OEL, tak půjde o 7 beka....
Sorry Wejnys, ale ja už rátam s nepodpisom Stempniaka a preto Korpédo ide do druhej lajny. :D
A Tikhonova do 2. lajny ja nedám. Nedám!
A co Boedker?Proc se mu novackovskou sezonu darilo a pak ne? :-(
leo píše:A co Boedker?Proc se mu novackovskou sezonu darilo a pak ne? :-(
Neviem. Ale minulú sezónu na kus nahradil Upshalla a slabotka.. Nevie sa chytiť. Ani inde.. A jemu som veril.
Teraz verím Turrisovi! :clap:
Na stránke http://www.nhlday.estranky.cz/ som našiel staršiu zostavu Yotes. No katastrofa. :D

Mueller - Jokinen - Boedker
Carcillo - Turris - Doan
Winnik - Hanzal - Tichonov
Lisin - Reinprecht - Porter
yzy19 píše:Na stránke http://www.nhlday.estranky.cz/ som našiel staršiu zostavu Yotes. No katastrofa. :D

Carcillo - Turris - Doan
Je v tom zmatek ale kvalita by byla....
leo píše:
yzy19 píše:Na stránke http://www.nhlday.estranky.cz/ som našiel staršiu zostavu Yotes. No katastrofa. :D

Carcillo - Turris - Doan
Carcillo, Winnik, Tichonov, všetko hráči, čo by hrali 4. lajnú teraz. :D
Tichonov možno ako spomínal do druhej, ale ja ho tam nedám!
Ale chápem, prečo dali dvoch silných mužov k Turrisovi, veď ten chlapec je - bol dosť tenký, tak to Carcillo s Doanom vyrovnávali..
Carcillo - Turris - Doan
Kvalita by nebyla!!

Mueller se u nás nikdy neprosadil tak jako v Coloradu a Jokinen je dřevák. Boedker, Carcillo, Winnik, (zatim i) Tikhonov (nepředpkládam, že nakonec tu 2. lajnu udělá... myslim že tam bude hrát spíš Vrbata ;))), Porter, Lisin a Reinprecht a určitě jeden z dvojice Turris/Hanzal né li oba sou všechno hráči maximálně do bottom line.... => jedinej Doan TOP6 forward... neni divu že jsme skončili kde jsme skončili.....

Proč se Boedkerovi dařilo? Mezi slepými i jednooký králem a to byl ještě navíc jenom jednu sezónu... ;))) to vysvětluje čísla... to že se nevyvinul v elitního hráče NHL bych dal za vinu Gretzkymu... protože Lisin, Porter, Tikhonov, Boedker, Mueller, Turris... ty všichni měli talent... jenomže pod Gretzkym prostě nikdo neprorazil...

Tikhonov začal sbírat pořádná čísla až po svém návratu do KHL... Mueller se probral až po trejdu do Colorada... Lisin nikdy nehrál v Rangers víc jak 3rd line tušim, Carcillo víceméně to samé a to že se mu taky zprvu nepředpovídala kariéra bijce.... Boedker a Porter skončili na farmě a Turrisův vývoj se o rok zpozdil...

Thank you Gretzky!! .... :hroza:

The Great one tu nadělal víc paseky než užitku... naštěstí už jsou tyhle časy pryč....
Dobre, že som videl našu starú súpisku. Hneď mi je lepšie pri pohľade na tú našu, hoci nekompletnú. :D
yzy19 píše:Dobre, že som videl našu starú súpisku. Hneď mi je lepšie pri pohľade na tú našu, hoci nekompletnú. :D
:lol: :lol: tak to máš pravdu :D:D
yzy19 píše:
leo píše:

Carcillo - Turris - Doan
Carcillo, Winnik, Tichonov, všetko hráči, čo by hrali 4. lajnú teraz. :D
Tichonov možno ako spomínal do druhej, ale ja ho tam nedám!
Ale chápem, prečo dali dvoch silných mužov k Turrisovi, veď ten chlapec je - bol dosť tenký, tak to Carcillo s Doanom vyrovnávali..
Tak Vam nie je dobry hrac do druhej formacie, ktory hral v prvej u finalistu SC? :D
Mno možná vhodný doplnění týmu.. né jako stavební kámen.... ten trade za Upshalla beru furt jako obrovskou výhru pro poušť....
Bývalý hráč Phoenixu, Mathew Lombardi patrí v NHL medzi jedného z najrýchlejších hokejistov. Je na tretej priečke..
Rebríček je v topicu NHL zaujímavosti, presnejšie na linku, ktorý tam dal leo.
http://coyotes.nhl.com/club/news.htm?id ... L|PHX|home

pěknej rozhovor s Tippettem.. neni tam ale řečeno nic opravdu důležitýho... ale je to hezkej rozhovor, určitě jsem se při jeho čtení nenudil, i když to zabere docela času ;)))
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS