zajtra rano si "zial" neprecitam ziadnu kritiku na Theovu hlavuXruC píše:tie Theove goly boli riadne "usmudlane" to sa dalo v pohode chytit (hl. treti)
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
XruC, vím že ti Theodore leží v žaludku, ale včera chytal dobře.
Dva góly dostal v přesilovce a žádný s těch tří bych na něj nesváděl...
Doufám že se po téhle prohře proberou naše hvězdy a hvězdičky a uvědomí si, že jim nikdo vítězství zadarmo nedaruje..
Jen mě udivuje, že si náš trenér nedá pokoj a pro dnešní zápas zase udělal lajnu : Ovečkin - Bäckstrom - Semin....
To už zkoušel včera a Semin tam prostě vůbec nepasoval, protože pořád vymýšlel ty svoje pičovinky, které jsou sice hezké, ale bez efektu. To může dělat když vedeme alespoň o dva góly a ne když prohráváme...
Ještě že se na poslední třetinu vrátil do první řady Kozlov a hned to jinak vypadalo...
Taky bych dal Laicha do druhé řady místo Tomáše... Laich hraje přece jenom do těla a Flesch je na to měký....
Dva góly dostal v přesilovce a žádný s těch tří bych na něj nesváděl...
Doufám že se po téhle prohře proberou naše hvězdy a hvězdičky a uvědomí si, že jim nikdo vítězství zadarmo nedaruje..
Jen mě udivuje, že si náš trenér nedá pokoj a pro dnešní zápas zase udělal lajnu : Ovečkin - Bäckstrom - Semin....
To už zkoušel včera a Semin tam prostě vůbec nepasoval, protože pořád vymýšlel ty svoje pičovinky, které jsou sice hezké, ale bez efektu. To může dělat když vedeme alespoň o dva góly a ne když prohráváme...
Ještě že se na poslední třetinu vrátil do první řady Kozlov a hned to jinak vypadalo...
Taky bych dal Laicha do druhé řady místo Tomáše... Laich hraje přece jenom do těla a Flesch je na to měký....
neviem..minimalne s tym Seminom s tebou nemozem suhlasit, na jeho hru sa da aspon pozerat, ale Kozlov mi pride ako uplny traged..2m, vaha cez 100 kg a z hitu ma strach ako koza z masiara. Navyse ked pride cas PO, tak utok, v ktorom bude nastupovat bude hrat len o 4, pretoze Viktor bude totalne neviditelny. Zato Seminov vykon rastie umerne s dolezitostou zapasov, ja som za, nech sa chlapci zohravaju, navyse Semin dost dlho pauzoval, tak sa ten jeho horsi vykon da nejako ospravedlnit. Flesh bol tiez dost dlho mimo, tusim zapaol pluc ci co, tak na zaciatok by mu mozno 3 utok svedcal viac, ale za predpokladu, ze by v prvej formacii vedla Ovci a Backstroma nastupoval Clark si viem Flesha predstavit s Fedorovom a Seminom..chce to len cas, skoro kazdy zapas sa nam menia lajny. Aj dnes 3 novi zraneni (opat Fedor, Schultz a Gordon) u mna by na vymenu bolo duo Kozlov-Nylander.J.R.-20 píše:XruC, vím že ti Theodore leží v žaludku, ale včera chytal dobře.![]()
![]()
Dva góly dostal v přesilovce a žádný s těch tří bych na něj nesváděl...![]()
![]()
Doufám že se po téhle prohře proberou naše hvězdy a hvězdičky a uvědomí si, že jim nikdo vítězství zadarmo nedaruje..![]()
![]()
Jen mě udivuje, že si náš trenér nedá pokoj a pro dnešní zápas zase udělal lajnu : Ovečkin - Bäckstrom - Semin....![]()
![]()
To už zkoušel včera a Semin tam prostě vůbec nepasoval, protože pořád vymýšlel ty svoje pičovinky, které jsou sice hezké, ale bez efektu. To může dělat když vedeme alespoň o dva góly a ne když prohráváme...![]()
![]()
Ještě že se na poslední třetinu vrátil do první řady Kozlov a hned to jinak vypadalo...![]()
![]()
Taky bych dal Laicha do druhé řady místo Tomáše... Laich hraje přece jenom do těla a Flesch je na to měký....![]()
vs.
Po prvej tretine 1-1.Vyzerá to celkom dobre.Hra je vyrovnaná.Johnson chytá celkom dobre.Za gól nemohol,Plekanec to trafil fakt dobre.Škoda,že sme nevyužili aspoň jednu z naskytnutých presiloviek...
EDIT:
Druhá tretina bola celkom vydarená,Candaiens mali niekoľko šancí,ale nevyužili ich,my sme dali gól zásluhou Alexa Semina.Alex hrá dnes veľmi dobre,vlatsne celá Ovechkinova formácia.V tretej tretine by sme mohli dať ešte dáky gólik.Hneď zo začiatku budeme hrať oslabovku,bude dôležité v nej neinkasovať.
Tak vedem ale zatim stesti stoji pri nasExtreme7 píše:1-1
![]()
1.tretina
07:59 -Sloan nahral na modrú Greenovi,ten pekne vystrelil a pred bránou stál Alexander Semin(28),ktorý nielen zakrýval brankárovi výhľad,ale Mikovu strelu tečoval tak aby skončila za Halákovým chrbtom.
09:20 -Tomáš Plekanec unikol obrane Caps a krásne zakončil ponad betón Johnsona...A - Komisarek
Po prvej tretine 1-1.Vyzerá to celkom dobre.Hra je vyrovnaná.Johnson chytá celkom dobre.Za gól nemohol,Plekanec to trafil fakt dobre.Škoda,že sme nevyužili aspoň jednu z naskytnutých presiloviek...
Dramatický zápas....
Semin jako by si četl ten článek kde jsem ho kritizoval
a teď hraje jak o život..
Skvěle a i se štěstím chytá Johnson...
Moc se mi líbí Alzner, s toho bude za čas obránce jak víno...
A na konci druhé třetiny při přesilovce Montrealu 4:3, skvěle zahrál a podržel puk David Steckel...
Snad přivezeme dva body, které jsme včera ztratili doma......
GO CAPS GO !!!!!!!!!!!!!!
Semin jako by si četl ten článek kde jsem ho kritizoval
Skvěle a i se štěstím chytá Johnson...
Moc se mi líbí Alzner, s toho bude za čas obránce jak víno...
A na konci druhé třetiny při přesilovce Montrealu 4:3, skvěle zahrál a podržel puk David Steckel...
Snad přivezeme dva body, které jsme včera ztratili doma......
GO CAPS GO !!!!!!!!!!!!!!
hmm..taketo straty v zaveroch bolia najviac.
Ale co, aspon sa chlapci budu snazit o to viac, lebo vidia, ze zapasi sa same nevyhravaju. Inak som to nepozeral, ale vyzeralo to byt na docela vyrovnany zapas (podla statistik) Tak hovorite, ze Milanko predviedol zase jednu zo svojich silnych chvilok? A to som si vcera hovoril, ze nehra az tak zle..Nevadi..osobne si myslim ze tento strateny bod by nemal byt rozdielom medzi nasim postupom a skoncenim pred branami PO, takze si z toho treba pekne zobrat len ponaucenie a vsetko bude fajn..Ake?..Hra sa celych 60 min.
:)Johnson to nemohl chytit.Byla to chyba obránce Jurčiny,že nereagoval na Kosticynův forčenking a puk včas neodpalil. Podle mne Johnson přes mohutného obránce puk vůbec neviděl.Nemohl zasáhnout i když to nebyla bůhví jaká střela.Spíš takové bekhendové odražení puku - dloubák.Ale překvapivý a přesný k tyči.Nebudeme si nic namlouvat,náhodný gól.
Můžeme spekulovat o postavení golmana v brankovišti,ale já bych Johnsona za ten gól vůbec nevinil.Nemohl dopředu předpokládat,že Jurčina si nechá kotouč vypíchnout.Myslim,že v tomto případě by nestačili reagovat ani jiní golmani.Podle mně golmanova chyba to určitě nebyla.
Můžeme spekulovat o postavení golmana v brankovišti,ale já bych Johnsona za ten gól vůbec nevinil.Nemohl dopředu předpokládat,že Jurčina si nechá kotouč vypíchnout.Myslim,že v tomto případě by nestačili reagovat ani jiní golmani.Podle mně golmanova chyba to určitě nebyla.
Mohol by mi niekto,kto pozeral dnesny zapas vysvetlit,preco sme zase prehrali ???
Uz ma nasi zacinaju pekne s*at.Nasa akoze domaca neporazitelnost je fuc.Nemam nic proti Oilers,ale ked uz takemu tymu doma odovzdame 2 body,tak je to
Neviem,kde je xyba....ved napr. proti Columbusu sme nehrali zle,ale aj tak sme odxadzali so sklonenymi hlavami.Tam nas zradila koncovka...dnesok nemozem posudit,pretoze som to nepozeral (xvalabohu....by ma asi yeblo)...ale strelecky sme boli aktivnejsi (36 ku 23).Alebo,zeby Theo mal o5 jeden zo svojix ,,lepsix" dni
no nevim ale theo neudelal jedinou chybu dva goly byli po teci a dva po nasich chybachNocnyVlcik píše:Mohol by mi niekto,kto pozeral dnesny zapas vysvetlit,preco sme zase prehrali ???Uz ma nasi zacinaju pekne s*at.Nasa akoze domaca neporazitelnost je fuc.Nemam nic proti Oilers,ale ked uz takemu tymu doma odovzdame 2 body,tak je to
Neviem,kde je xyba....ved napr. proti Columbusu sme nehrali zle,ale aj tak sme odxadzali so sklonenymi hlavami.Tam nas zradila koncovka...dnesok nemozem posudit,pretoze som to nepozeral (xvalabohu....by ma asi yeblo)...ale strelecky sme boli aktivnejsi (36 ku 23).Alebo,zeby Theo mal o5 jeden zo svojix ,,lepsix" dni
Zápas jsem taky nesledoval, protože jsem měl noční....
Ale připadá mi, to co jsem zde psal nedávno. A to že čím máme kompletnější kádr a prázdnější marodku, tím hrajeme hůř a hůř...
Když za Caps hrála třetina hráčů z farmy Hershey, tak hráli prostě líp...
Hráči s farmy se chtěli ukázat a mě osobně se předváděná hra víc líbila...
Hra byla bojovnější, aktivnější, možná jsme taky měli víc štěstí..
XruC, ty jsi mě tady odpovídal, že bod ztracený posledně v Montrealu nebude mít žádný vliv...
Aby jsme se ještě nedivili. Máme za sebou polovinu základní části a před námi je zápasů dost a dost..
Vždyť vzpomeňme si, jak to bylo loni z Ottawou???
Touhle dobou loni vedla s přehledem Východní konferenci a na konci základní části tak tak prošla do play off, kde stejně vypadla s Pittsburghem ve čtyřech zápasech...
Aby to s námi letos nedopadlo podobně...
Ale připadá mi, to co jsem zde psal nedávno. A to že čím máme kompletnější kádr a prázdnější marodku, tím hrajeme hůř a hůř...
Když za Caps hrála třetina hráčů z farmy Hershey, tak hráli prostě líp...
Hráči s farmy se chtěli ukázat a mě osobně se předváděná hra víc líbila...
Hra byla bojovnější, aktivnější, možná jsme taky měli víc štěstí..
XruC, ty jsi mě tady odpovídal, že bod ztracený posledně v Montrealu nebude mít žádný vliv...
Aby jsme se ještě nedivili. Máme za sebou polovinu základní části a před námi je zápasů dost a dost..
Vždyť vzpomeňme si, jak to bylo loni z Ottawou???
Touhle dobou loni vedla s přehledem Východní konferenci a na konci základní části tak tak prošla do play off, kde stejně vypadla s Pittsburghem ve čtyřech zápasech...
Aby to s námi letos nedopadlo podobně...
J.R.-20 , ...aj mne sa zda,ze ked hralo nase B-cko,ze nam to nejako islo lepsie.Ti nasi navratilci este asi potrebuju cas,aby sa dostali do tej formy,aku mali pred zranenim.Snad to bude uz len lepsie.Dnes nas cakaju Pens...a ti momentalne prezivaju tiez krizu prehier.Vcera dokazali vyhrat vo Phile a na udobrenie svojix fanusikov sa budu snazit bodovat naplno.Tak....ja to vidim na 4. prehru v rade.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé