Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Taký menší súhrn z blogu Kristin Reid :moj: :

-Hamhuis sa už cíti dobre a je velmi blízko k návratu, o tom či nastúpi už dnes proti Habs rozhodne dnešné rozkorčulovanie.
-Raffi Torres sa stal prvou hviezdou týždna :thumbsup: , jeho tretí útok s Malhotrom a Hansenm hrá výborne, ked dostal Manny otázku čo je za úspechom ich lajny odpovedal komunikácia, neustále spolu rozprávajú na lade,striedačke, pred aj po zápase. Raffi zas označil Malhotru ako profesora, ktorý ich neustále učí.
-V tíme je momentálne velmi dobrá nálada (ved prečo by aj nie po 6 výhrach v rade), posledný tréning bol dlhý a náročný ale aj napriek tomu bola atmosféra odlahčená a hráči sa dobre bavili.
-Alain Vigneault má na konte 299 výhier ako tréner a dnes by rád dosiahol 300-vku proti tímu ktorý v minulosti trénoval a v meste odkial pochádza. Pred svojou rodinou a priatelmi bude hrať aj Burrows, ktorý tiež pochádza z Montrealu.
-Na východnom pobreží odohráme celkom 5 zápasov a je to teda náš najdlhší trip v sezone. Navštívime našich 3 kanadských rivalov a body odvezieme aj s Buffala a Pittsburghu.
-Sami Salo letí s tímom tiež, neznamená to že sa blíži jeho návrat, ale chce tráviť viac času so spoluhráčmi, ako dlhodobo zranený hráč nie je s tímom často...
-Mike Gillis bude čoskoro na twitteri.

Pri našej súčasnej forme dúfam že dovezieme aspoň 6-7 bodov z 10 možných. Medzi každým zápasom bude aj den volna, takže by sme nemali hrať unavení. Dúfam že aj Cory si zachytá aspoň 2 zápasy.

:fan: GO Canucks GO ! :fan:
Ohlund píše:-Hamhuis sa už cíti dobre a je velmi blízko k návratu, o tom či nastúpi už dnes proti Habs rozhodne dnešné rozkorčulovanie.
Jj Hammy uz je fit ale jestli bude hrat se dozvime asi az tesne pred zapasem.

Sestava by mela vypadat asi takto:

D.Sedin - H.Sedin - Burrows
Raymond - Kesler - Samuelsson
Torres - Malhotra - Hansen
Glass - Schaefer - Rypien

Ehrhoff - Edler
Bieksa - Alberts
Rome - Ballard

Luongo
Schneider

Verim v 7. vyhru :thumbsup:

GO CANUCKS GO! :wave:
Tak víťazná séria 6 zápasov dnes skončila na stene s menom Price :-( . Ten dokázal zastaviť všetkých 34 striel a z toho 19 v poslednej tretine. Necelých 30 sekúnd pred koncom sme mu mohli shutout pokaziť ale fantasticky zastavil dorážku Hansena. Spravil jednu chybu za bránou ked sa pošmykol, stihol sa ale včas vrátit a inak sa mu nedá vytknúť nič.
Najlepšia presilovka v lige dnes 0/4 :| . Oba goly Habs dnes strielali obrancovia, ten druhý dal Hamrlík v presilovke, ked sa k nemu odrazil puk od zadného mantinelu pred odkrytú bránu, za ten Luongo nemohol, ale pri prvom mohol určite lepšie zvládnuť ten vyrazený puk pred sebou.

Jediná dobrá správa je asi ten návrat Hamhuisa, dnes bolo ale v obrane viac vidieť Albertsa, ten najskôr spravil hrúbku po ktorej mal hráč Habs dobrú streleckú pozíciu ale nepotrestal to, okrem toho ale daroval habs celkom 6 minút presilovky, najskôr zbytočne vysokou hokejkou do tváre knokautoval Darcheho a dostal 2+2, 4 minutovú presilovku sme ale ešte bravúrne ubránili, dovolili sme im vystreliť len 1 strelu a dokonca sme sa dostali do prečíslenia 3 na 1, to sa v oslabení často nevidí. Další zbytočný trest dostal Alberts ked vyhodil puk cez plexisklo z vlastného pásma, túto výhodu ale už dokázal Montreal využiť.
Nemôžem ale za všetko viniť Andrewa, bez golov sa zápasy vyhrať nedajú. V ostatných zápasoch sezony hral Alberts celkom slušne tak verím že sa k tomu vráti.

No nič jedna séria skončila, tak je načase začať dalšiu, najlepšie by bolo už vo štvrtok v Ottawe.

:fan: GO Canucks GO ! :fan:
Ohlund píše:Jediná dobrá správa je asi ten návrat Hamhuisa.
Skvelé jeho návrat ma teší, v akej obrannej dvojici by mal Hamhuis hrávať? Vďaka :thumbsup:
Steven píše:
Ohlund píše:Jediná dobrá správa je asi ten návrat Hamhuisa.
Skvelé jeho návrat ma teší, v akej obrannej dvojici by mal Hamhuis hrávať? Vďaka :thumbsup:
Ja myslim ze Hamhuis-Rome
Ballard minulý zápas sledoval len z tribúny, bol to jeho prvý "healthy scratch" v kariére. Bieksa nebol na poslednom tréningu kvôli chrípke , ale proti Sens by mal nastúpiť. To či sa Ballard vráti do zostavy už dnes je ešte otázne...

Okrem toho bol z farmy povolaný Mário Bližnák ! Zatial sú 2 neoficiálne verzie prečo bol povolaný :

1.Raymond dostal v poslednom zápase hit od Subbana a zrejme má niečo z ramenom :( , takže Torres a Glass by si mali "polepšiť" o jednu pozíciu a tím by sa uvolnilo miesto v štvrtom útoku pre Bližnáka. Ja by som ale nerozdeloval tretí útok ked im to tak ide, radšej by som skúšal povolať niekoho kto by mohol rovno zaskočiť do 2. útoku (Tambellini,Shirokov,Hodgson) a nie robiť tu všelijaké rošády.

2.Od začiatku sezony nemáme riadneho centra pre 4. útok, Bolduc sa zranil hned v prvom zápase, Rypien sa ukázal len v tom horšom a nakoniec tie experimenty so Schaeferom na centri :hroza: ... Bližnák má jedinečnú šancu sa ukázať a zabojovať o ten flek.

Samozrejme radšej by som bral tú 2. verziu, teda že Raymond je v poriadku a tréner sa snaží zlepšiť náš štvrtý útok. No uvidíme počas dna ako to nakoniec dopadne.
Poď poď Mário, chyť sa šance. :povzbudzovanie: (kamarátov kamarát, veľmi držím palce aj na nohách).
Go MARIO Go , A prines :cup: do Trenčína :wave:
Ohlund píše:Ballard minulý zápas sledoval len z tribúny, bol to jeho prvý "healthy scratch" v kariére. Bieksa nebol na poslednom tréningu kvôli chrípke , ale proti Sens by mal nastúpiť. To či sa Ballard vráti do zostavy už dnes je ešte otázne...

Okrem toho bol z farmy povolaný Mário Bližnák ! Zatial sú 2 neoficiálne verzie prečo bol povolaný :

1.Raymond dostal v poslednom zápase hit od Subbana a zrejme má niečo z ramenom :( , takže Torres a Glass by si mali "polepšiť" o jednu pozíciu a tím by sa uvolnilo miesto v štvrtom útoku pre Bližnáka. Ja by som ale nerozdeloval tretí útok ked im to tak ide, radšej by som skúšal povolať niekoho kto by mohol rovno zaskočiť do 2. útoku (Tambellini,Shirokov,Hodgson) a nie robiť tu všelijaké rošády.

2.Od začiatku sezony nemáme riadneho centra pre 4. útok, Bolduc sa zranil hned v prvom zápase, Rypien sa ukázal len v tom horšom a nakoniec tie experimenty so Schaeferom na centri :hroza: ... Bližnák má jedinečnú šancu sa ukázať a zabojovať o ten flek.

Samozrejme radšej by som bral tú 2. verziu, teda že Raymond je v poriadku a tréner sa snaží zlepšiť náš štvrtý útok. No uvidíme počas dna ako to nakoniec dopadne.
Nakonec je to ta druha verze :thumbsup: Utocne lajny zustavaji ve stejnem slozeni jen 4. utok bude vypadat nasledovne :arrow: Glass-Bliznak-Rypien coz by nemuselo byt vubec spatne :)
Dnesni zapas byl lehci nez jsem cekal.Ze zacatku to vypadalo na vyrovnanej match ale postupne jsme Sens krasne rozebrali :D Divim se ze Leclaire nesel z brany uz po 4. golu a zustal az do konce :eek2: Hlavne obrana Sens mu moc nepomahala - v brankovisti jakoby nebyla.Jinak Mario 1. gol v NHL :thumbsup: GRATULACE :clap: V nedeli nas ceka Toronto :frajer2: Tesim se :)

Márioooooo :yahoo: Takže som držal palce viac než dobre. Toto som ani ja nečakal. Skvelé. Len tak ďalej. Takto bude mať v stabilné miesto zostave hneď bližšie.
Getzo5 píše:Márioooooo :yahoo: Takže som držal palce viac než dobre. Toto som ani ja nečakal. Skvelé. Len tak ďalej. Takto bude mať v stabilné miesto zostave hneď bližšie.
Parada tiez sa tesim, ze mu to vyslo hned v prvom zapase. Len tak dalej Mario :clap:
Bylo by fajn kdyby se Mario v tymu udrzel.Ja jsem si ho pral jako 4. centra uz na zacatku sezony.On asi nikdy nebude produktivnim centrem ale na 4. lajnu je skvelej.Vsiml jsem si ze mu celkem jde vhazovani :) Jen tak dal :yes:
Je to kráása, takýto štart v hlavnom týme, to je fakt pecka :yahoo: GO MARIO GO :wave: Inak dnes Vigneault 300 víťazstvo v NHL :yes:
Gratulácia Máriovi :good:

Jeho hra sa mi páči... nie je podľa mňa odveci ho prirovnať k Michalovi Handzušovi. Má nato, aby sa stal rovnako ceneným a platným hráčom najmä v obrane s dôrazom pred bránou a v rohoch a úspešnosťou na buly ako Michal. Trímem prsty. :good:
Na facu jsem nasel tohle zajimave foto... :arrow:

Obrázek

...zajimave protoze jsem Bobbyho v teto masce jeste nevidel :eek2:

Aktualizovano:

Obrázek

Obrázek
Dnes nas cekaji javorove listy :clap: se kterymi jsme prohrali naposledy nekdy pred 7mi lety takze povinna vyhra :yes: Dalsi zajimavosti je ze uvidime ve sve letosni premiere dva hrace Leafs :arrow: Nazem Kadri-Keith Aulie.

Sestavy:

VANCOUVER

D.Sedin - H.Sedin - Burrows
Raymond - Kesler - Samuelsson
Torres - Malhotra - Hansen
Glass - Bliznak - Rypien

Ehrhoff - Edler
Bieksa - Alberts
Rome - Hamhuis

Luongo
Schneider

TORONTO

McArthur - Grabovski - Kessel
Kulemin - Bozak - Kadri
Versteeg - Brent - Sjostrom
Orr - Mitchell - Brown

Beauchemin - Komisarek
Kaberle - Schenn
Lebda - Aulie

Giguerre
Gustavsson

Tak tohle kanadské derby jsem shlédnul a musím říct že nelituju ! hrál se pěkný, rychlý hokej.
Moc se mi líbil Edler který to krázně řezal :good: , Bieksa který skvěle pracoval ve svoji třetině a navíc podporoval útok a samozřejmě Erhoff :yes:
v útoku se mi nejvíc líbil Kesler - opravdu PAN hráč.
Giguere vám v podstatě vyhrál zápas když školáckou chybou ( nenechat hokejku mezi nohama :hroza: ) daroval gol Raymondovi
Závěrečných 6 minut si Canucks pohlídali, Luongo taky skvěle podržel. No tak chlapci at se daří dál :good:
Gratuluji k výhře, udělala mi radost, jsme konečně zase před Torontem :lol2:
leo píše:Dnes nas cekaji javorove listy :clap: se kterymi jsme prohrali naposledy nekdy pred 7mi lety takze povinna vyhra :yes:
Tak "povinnosť" sme si splnili ale bolo to ovela ťažšie ako som čakal, neprešlo ani 8 minút a Leafs už viedli 2:0, naštastie sa hral pekný otvorený hokej plný šancí, a v takom prípade 2:0 nič neznamená a ešte pred koncom prvej tretiny bolo vyrovnané, už svoj 11. gol v sezone strelil Daniel Sedin a potom po velmi dobrej prihrávke od Samuelssona Kesler bez problemov vyrovnával. Kesler hrá v poslednej dobe fantasticky a další gol strelil už na začiatku 2. tretiny, ked tečoval strelu Ehrhoffa. V polovici zápasu peknou strelou Grabovski vyrovnal na 3:3. Na dlhú dobu to bol posledný gol zápasu a ja už som začal rozmýšlať o predlžení, ked Raymond lahkou strelou pomedzi betony prekonal Giguera a 6 minút pred koncom vrátil vedenie do "správnych rúk" . V závere spečatil výsledok Hamhuis strelou do prázdnej brány.

Uff to bol ale tažký zápas, Toronto sme porazili už 7. krát v rade a už mi ich pomaly začína byť lúto :D . Kesler strelil v posledných 2 zápasoch 4 goly :cool: . Teraz nás čaká Buffalo, ktoré dnes konečne dokázalo zvíťaziť doma nad Washingtonom, zlá správa pre nás je že do brány sa im vrátil Miller...
Tak utkani dopadlo tak jak jsem predpokladal...vyhrou Canucks :D Sice jsme se nadreli ale ja vedel od zacatku ze vyhrajeme a i za stavu 0:2 jem byl naprosto klidnej :yes: Kes je po spatnym zacatku v neskutecne forme a i Dvojcatka uz dohani celo kanadskeho bodovani :thumbsup: Pristi zapas nas ceka Buffalo.Mohl by dostat sanci Cory kterej ma neskutecnou formu a toho je treba vyuzit :yes: Bobbyho vykony pro me zatim nedostacujici :?
Cody Hodgson pokracuje v Manitobe ve skvelejch vykonech :!: Rano se podilel na vyhre Moose nad Americans (6:2) dvema brankami a jednou asistenci :clap: S prehledem nejlepsi hrac Moose teto sezony si zatim v 15ti zapasech pripsal 13 bodu za 9 golu a 4 asistence :frajer2: Jen tak dal Cody :povzbudzovanie:
Že sa darí mojim "vancouverským láskam" Kesovi a Ehrhoffovi som rád. To ma ale neprekvapuje :angel: Prekvapuje, a to príjemne, ma Edler :!: Síce som vás videl len raz, ale chlapec, zdá sa, fakt vyrástol a ako hovorí Martin a každý kto to sleduje to môže potvrdiť, hrá výborný fyzický hokej. :good:
DNESKA IDEME NA VYHRU JEDNOZNACNE
Tak Mara to uz nakousl :) Taky to dneska vidim na vyhru...ne jednoznacne nebo jednoznacnou spis vydrenou bych rekl :yes: Ale vyhra bude :smile03: Sice je v nasich vzajemnejch zapasech pravidlem ze vyhrava domaci ale Buffalo je letos doma katastrofalni!Navic jsme dostatecne rozjeti,silni a chytat dnes bude Cory :frajer2: Jinak bude sestava beze zmen.Zajimalo by me proc nehraje Ballard :ja_neviem: Asi se vedeni neco na jeho hre nelibi protoze zranenej neni :hmm:

Takze dneska GO CANUCKS GO! :wave: a doufam ze tu nebudu sam :-( :)
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG