Ešte sme zabudli, že aj kľúčová postava nášho útoku - Raitis Ivanans :biglol: bude UFA.
A zmluvy končia viacerým prospektom: Richardson, Parse, Clune, Lewis...
+ do budúcnosti treba počítať zo štedrou zmluvou pre Doughtyho. A niečo treba nechať pre Johnsona a Simmondsa.
Teraz späť k našim ufám.
Ako hovoríš, Modin hral v PO dobre. A jedno krídlo sa nám zíde, mohol by ho DL podpísať. Za rozumnú cenu samozrejme, žiadne 3,5 mil ako má teraz.
Halperna nechať ísť.
No a Frolov. :ja_neviem: Ja ho mám rád, ale tento rok bol nevýrazný. Podľa mňa na tom nesie vinu aj Murray. Už si však dokážem predstaviť tím aj bez neho. Ak teda odíde budeme nutne potrebovať kvalitné krídlo. Ináč, ja si myslím, že Frolov by pristúpil aj na nižší plat.
Teoreticky sme schopný zaplniť všetky 4 útoky, ale chcelo by to niekoho zohnať. Ako si spomínal, problematický je post 2. centra. Ťažko povedať, nakoľko by boli Moller alebo Richardson schopný hrať už o rok na tom poste. Mohli by sme niekomu ponúknuť Stolla + Frolova, čo by ponúkli. Ak by ich oboch vôbec niekto chcel.
A ešte stále sa môžeme v lete poobzerať na trhu voľný hráčov, určite tam budú zaujímavé mená. V LA je dobré prostredie (hlavne podnebie

), ktoré hráčov určite láka. A teraz, keď už je tu konkurencie schopný tím, určite máme väčšiu šancu niekoho podpísať ako pred pár rokmi. Len hlavne nie ďalšieho Alyna McCauleyho, Bureho, Nagya...
Späť k obrancom. Jonesa nechať ísť. Body síce zbieral, ale... A ODonnell? Čo ja viem, asi by som aj jeho nechal ísť. Skúsenejší obranca sa nám zíde, ale radšej by som sa poobzeral medzi voľnými hráčmi. Chcelo by to niekoho do druhého páru k Johnsonovy. Pozdával by sa mi taký Lydman, alebo Volchenkov, ak nepredĺžia.
Doughty - Scuderi
Johnson - Lydman/Volchenkov...
Greene - Harrold/Dreviske/Vojnov/Hickey/Teubert