Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

LOS ANGELES KINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dik Sidney77
Zdravím fandov tohto teamu:)

takže som tu novy, a aj v hokeji som novy:D kings fandim len od prichodu Miška Handzuša, ďalej len Zus..... sice to tak može vyzerať ale dufam že nie som one-playa-fan ako nasledovnici takych mien ako momentalne Cosby, Ofečkin a spol.... Zeus je hráč ktorý robi špinavu robotu a ta sa prevažne nedostava do svetla reflektorov.... svedčí o tom aj ocenenie od teamu dve sezony po sebe "unsung hero" a tento rok aj "best defensive player" určite je takychto hračov viacej ale kedže pochadza z mojho mesta tak som asi zaujaty :lol2: ale samozrejme ako som si začal všimať kings tak určite ocenujem koncovku anžeho (jeho wrist shot dakedy rozmlati plexisklo podla mňa :cool: ), bojovnosť simmondsa a skusenosti ryana :) som velmi rád že nová generácia prišla aj do LA a to v podobe veľmi dobrej defenzivy /aj ked tym vekom možu byť sem tam trošku naladovy :? / ale pre klub su určite prínosom.... len dufam že sa tam zdržia čo najdlhšie....

no a tento rok s príchodom Ice girls som sa už načisto upevnil k tomuto klubu :yahoo:

ale za spomenutie stoji aj samotné LA.... ked si zoberete že drvivá vačšina osadnestva pochádza z iných koncov štátov a tý maju vo zvyku chodiť na drzovku fandiť visitors teamu :D tak stale je staples centre plne GO KINGS GO.... :)

PS: a v celej NHL nieto vďačnejšieho maskota na posmech ako "Kačka" :D :D :D

Obrázek
Tak tě vítám :clap: Čím víc, tím líp :oslava:
Tak, tak, čím viac tým lepšie. Vitaj u nás. :serus:
Vitej!

PS: Kacka je mozna smesna, ale vyhrala Stanley Cup. To je takovy ten velky pohar, ktery jste za 40+ let nevyhrali :lol2: Tobe je to ale asi jedno, kdyz fandis Kralum kvuli pometlu, kteremu vyjde kazda treti sezona. Ducks si priste radsi neber do huby nebo s takovou nebudem kamaradi :frajer2:
Yup, to je přesně ten důvod, proč do Kačen raději moc nerýpu :D
Selly8 píše:Vitej!

PS: Kacka je mozna smesna, ale vyhrala Stanley Cup. To je takovy ten velky pohar, ktery jste za 40+ let nevyhrali :lol2: Tobe je to ale asi jedno, kdyz fandis Kralum kvuli pometlu, kteremu vyjde kazda treti sezona. Ducks si priste radsi neber do huby nebo s takovou nebudem kamaradi :frajer2:
Vítám!!! vyhražanie mi nie je srdcu blizke tak do huby si ich už nevzmem... možno inde
Obrázek

možno to nie je obvykle /a pri fanušikovy kings zase "nečakane" :D / ale mne o troffeje dako nejde...mam si googliť historicke prvenstva v počte SC?? alebo kebyže fandim Detroitu, Coloradu, Picburku? .... hm a potom by som už mohol do kačien rýpať???? na LA sa mi pačia ine kvality a tie som už spomenul.... su tam mlady aktivny chlapci z ktorych je citiť že chcu niečo dokazať a očividne na to maju, boli dlho dole, ale teraz im verim a v blizkej buducnosti maju nadej vratiť to to the top....nieže by som bol kofliktny človek alebo čo ale ako vyzera u vas buducnosť?? :eek2: a vieš tiež mi nepride sympaticke prvenstvo v počte bitiek :box: ....
akože kamarati už asi nebudeme :frajer2: so pity :frajer2:

na highway derby som bol v staples centre a ta atmosfera u mna doznieva stale.... takže ma mrzi že zrovna Anaheim je predmestie LA....
Veľa štastia pri hraní golfu a sledovaní baseballu :good:

PS: neviem koho mysliš tym pometlom, ale ak by to čííírou náááhodou mal byť Zus tak to budem musieť odignorovať lebo ked sa smola lepi na pety a začnu ti odchadzať koleno a rameno tak asi tie sezony uspešne nebudu a vobec neviem čo mysliš pojmom uspešna sezona lebo on sa do tabuliek aj tak často nezapisuje vzhladom na to čo robi na lade ...a ak ťa smiem poopraviť "začal" som fandiť kvoli nemu...
To je tezko, alias beh na dlouhou trat :) Jenze Sida a Lukyho mam rad, hecujem se atd. , ale ty tu zacnes provokovat :thumbsdown: LA mam rad uzhodne dlouho, ale kvuli jakoze fanoskum budu fandit radsi Sparte!
mudrejši ustupil?? tak to mam brať? :oops: ...nie pozri sa... pochopil som /kus neskor/ že tu asi ta rivalita taka silna ako v reale nemože byť.... a ja som toho pometlu a branie do huby bral ako vyzvu a chytil som sa... neviem ako si to myslel ty.... ved tak ak sa ti pačia kings tak to je len super a ak aj ja by som bol idiot tak nechapem dovod prečo sa na nich vysrať :D :D mne stačilo povedať dosť a rypať nebudem /ked tak ma naučte sa hecovať? :eek2: to som tiež nepochopil aky je v tom rozdiel/ ale to čo si ty napisal mi neprišlo ako prestaň rypať ale "Drž hubu" tak som sa tak aj zachoval kedže sme dufam na fore s slobodnym zverejnovanim nazoru.... :frajer2:

PS: sorry za priliš provokatersku reakciu.... /ak by si nahodou potreboval dačo take :wink: /
Posledni muj prispevek neber moc v potaz, slavili jsme 2 fotbalove vyhry za vikend.
Tim pometlem jsem opravdu myslel Handzuse a vidis jak se hecl, hned dal 2 goly. Je to tvoje vec, klidne si na Ducks kydej spinu kdyz te to potesi. Jen jsem te upozornil ze si to proste libit nenecham! Kdejake srandicky na ukor Ducks beru, ale urazky ne. Klidne nakoukni do topicu Ducks a muzes se sam presvedcit ze ani ja si s nimi neparu kdyz hrajou prd a udelam si z nich klidne srandu. Bohuzel pro me, Kings jsou mi sympaticti uz od NHL93 kdy tam valeli hraci jako Lucky Luke, Tomas Sandstrom, Jarda Slepicka atd, takze na LA proste nadavat neumim. Toho Handzuse jsem ti vzpomnel schvalne, ale to ze byva casto zraneny neni muj problem :) Letos vali a pokud v tom bude pokracovat i nadale budu mu to prat.
A ty si myslis ze Ducks fandim kvuli SC? To bych jim nezacal fandit nekdy v roce 1996! A ze nase budoucnost bude stat za prd... To se uvidi, ale pravdou je ze na rozdil od LA jsme posledni roky hrali na spi*i tudiz nemame takove vysoke drafty. I presto hraci jako Getzlaf, Perry, Ryan a dalsi jsou zarukou kvality do dalsich let.
Doughty nominovaný na Norrisa. :clap: :clap: :clap:
Teď je ještě otázka, jak velkou má šanci. Ale i tak :wawe: :oslava: :good:
sidney77 píše:Teď je ještě otázka, jak velkou má šanci. Ale i tak :wawe: :oslava: :good:
Podle mě šancí má....kua tak rád bych ho chtěl mít v Devils :D ..pro mě to je nejlepší bek prostě nemůžu si pomoct na to kolik má roků tak jako fakt klobouček :yes:
Martin #27 píše:
sidney77 píše:Teď je ještě otázka, jak velkou má šanci. Ale i tak :wawe: :oslava: :good:
Podle mě šancí má....kua tak rád bych ho chtěl mít v Devils :D ..pro mě to je nejlepší bek prostě nemůžu si pomoct na to kolik má roků tak jako fakt klobouček :yes:
s týmto môžem len súhlasiť, pre mňa je to najobľúbenejší hráč, mimo Blues a taktiež by som ho rád videl u nás, ak by bolo na mne, dám túto cenu práve jemu... :good:
Tak PO je za nami. Teraz môžu pomaly začať špekulácie koho podpísať, koho nechať ísť...
Som zvedavý ako to bude s Frolovom. Tuším ešte Modin, Halpern, Jones a ODonnel budú UFA.
Kdybych to měl brát striktně jen podle výkonů v playoff, tak z těch jmenovaných by zůstal jen Modin. Na základě celého ročníku pak ještě O´Donnell a Frolov. Odie ale jen jako 6.-7. bek s velmi omezeným časem, věk se zastavit nedá a od druhé poloviny soutěže už hodně a často chyboval. Frolov? Já nevím, do Kings patří, ale tahle sezóna se mu příliš nepovedla. Ani v playoff nebyl až na výjimky vidět, i když podle bodů se to zdálo jinak. Kouč by se bez něj nejspíš obešel, takže asi se bude vše odvíjet od peněz.

Halpern za 3. kolo draftu a Purcella nepředvedl vůbec nic, zůstal na pozici 4. centra a jedním z hráčů do oslabení. Určitě se od něj čekalo víc, v říjnu už si na něj nikdo ani nevzpomene. A Jones? Snad už si Lombardi s Murrayem uvědomí, že ne všechno, co prošlo Philadephií musí být také kvalitní.

Docela by mě zajímalo, jak Lombardi po playoff přemýšlí o Smythovi a především Williamsovi. Myslím, že právě tihle dva v celém playoff zklamali ze všech nejvíc. Oba byli na dlouhou dobu zranění a určitě se to na nich podepsalo, mnohem víc na Willym, který už se ke své formě z doby před zraněním nepřiblížil, Smyth alespoň v základní části ano. Ale když si vzpomenu na začátek sezóny a jejich ofenzivní představení s Kopitarem, v tu chvíli patřili k nejlepším útokům v celé lize.

Další hráč, který mě dlouhodobě nepřesvědčuje, je Stoll. V průběhu celé sezóny měl okamžiky, kdy byl hodně platný a čas od času tvořili s Brownem hodně údernou dvojici. Stejně tak měl ale velmi hluchá období a v playoff se postupně úplně vytratil. Pořád mi přijde, že Handzuš a Stoll jsou hráči na jeden post, tedy na místo třetího centra a pokud by se povedlo, že by místo druhého centra získal Richardson, Möller nebo třeba Loktionov (Schenn si bude muset ještě nejspíš rok počkat, než dostane pořádnou šanci), tak se jeden z nich stane nadbytečným a já osobně bych dal přednost Handzušovi. Ale Stoll je zase mladší a levnější...
Ešte sme zabudli, že aj kľúčová postava nášho útoku - Raitis Ivanans :biglol: bude UFA.

A zmluvy končia viacerým prospektom: Richardson, Parse, Clune, Lewis...
+ do budúcnosti treba počítať zo štedrou zmluvou pre Doughtyho. A niečo treba nechať pre Johnsona a Simmondsa.

Teraz späť k našim ufám. :D
Ako hovoríš, Modin hral v PO dobre. A jedno krídlo sa nám zíde, mohol by ho DL podpísať. Za rozumnú cenu samozrejme, žiadne 3,5 mil ako má teraz.
Halperna nechať ísť.
No a Frolov. :ja_neviem: Ja ho mám rád, ale tento rok bol nevýrazný. Podľa mňa na tom nesie vinu aj Murray. Už si však dokážem predstaviť tím aj bez neho. Ak teda odíde budeme nutne potrebovať kvalitné krídlo. Ináč, ja si myslím, že Frolov by pristúpil aj na nižší plat.

Teoreticky sme schopný zaplniť všetky 4 útoky, ale chcelo by to niekoho zohnať. Ako si spomínal, problematický je post 2. centra. Ťažko povedať, nakoľko by boli Moller alebo Richardson schopný hrať už o rok na tom poste. Mohli by sme niekomu ponúknuť Stolla + Frolova, čo by ponúkli. Ak by ich oboch vôbec niekto chcel. :D
A ešte stále sa môžeme v lete poobzerať na trhu voľný hráčov, určite tam budú zaujímavé mená. V LA je dobré prostredie (hlavne podnebie :D ), ktoré hráčov určite láka. A teraz, keď už je tu konkurencie schopný tím, určite máme väčšiu šancu niekoho podpísať ako pred pár rokmi. Len hlavne nie ďalšieho Alyna McCauleyho, Bureho, Nagya...

Späť k obrancom. Jonesa nechať ísť. Body síce zbieral, ale... A ODonnell? Čo ja viem, asi by som aj jeho nechal ísť. Skúsenejší obranca sa nám zíde, ale radšej by som sa poobzeral medzi voľnými hráčmi. Chcelo by to niekoho do druhého páru k Johnsonovy. Pozdával by sa mi taký Lydman, alebo Volchenkov, ak nepredĺžia.
Doughty - Scuderi
Johnson - Lydman/Volchenkov...
Greene - Harrold/Dreviske/Vojnov/Hickey/Teubert
Naprosto přesně popsáno :thumbsup:

Takže z toho úplně jasně vyplývají potřeby Kings, tedy střelec do první nebo druhé lajny, spíše křídlo, možná centr, bude záležet i na tom, zda zůstane Frolov. A určitě jeden hráč do obrany k Johnsonovi, to druhé zbývající místo by snad už Kings měli pokrýt z vlastních zdrojů.

Budu teď hodně vycházet z Hammondových odpovědí na blogu. Pokud jsem správně počítal, momentálně mají Kings ze základního rosteru pod smlouvou 15 hráčů + stále ještě buyout McCauleye (Cloutierův buyout už je minulost), jejichž plat činí zhruba 43 miliónů, takže rezervy budou i na zajímavé FA, ale samozřejmě je třeba počítat s penězi do budoucna právě na Doughtyho, Simmondse, Johnsona, brzy Berniera atd. Hammond předpokládá, že Johnson bude chtít zkusit volný trh, takže je docela možné, že tato starost odpadne.

Hammond také správně připomenul, že největší posily přišly spíše v rámci trejdů (Smyth, Williams, Stoll, Greene), takže se dá očekávat, že Lombardi spíše posílí Kings tímto způsobem než přeplácením FA (i když i to v určitých mezích umí, viz. Scuderi, Handzuš).

Co se týká Frolova, podle zvěstí by chtěl 5 miliónů, na což určitě Lombardi nepřistoupí, Hammond odhaduje, že na 3,5 miliónu za rok by naopak nepřistoupil Frolov, takže z toho vychází tak něco mezi 4-4,5 milionu za rok.
Vancouver v příští sezóně slaví 40. výročí svého vzniku a minimálně v jednom (ale možná ve všech 4) zápase s ním budou Kings hrát v retro purpurovo-zlatých dresech :clap:

Je otázka, jestli to budou dresy z počátku éry Kings nebo až kombinace z 80. let, kterým bych osobně já dal přednost:

Obrázek

Obrázek
Asistent kouče a bývalý dlouholetý hráč Kings Mark Hardy byl ve Washingtonu zatčen pro podezření ze sexuálního zneužití. Oznámení přišlo od ženy ve věku kolem 25 let, která tvrdí, že je Hardyho příbuznou. :sad2:

http://lakingsinsider.com/2010/05/21/as ... -arrested/

Obrázek

Podle serveru TMZ.com se prý jedná o Hardyho jednadvacetiletou dceru :shock: Tak to je tedy síla...
http://www.tmz.com/2010/05/21/nhl-coach ... -daughter/
sidney77 píše:Asistent kouče a bývalý dlouholetý hráč Kings Mark Hardy byl ve Washingtonu zatčen pro podezření ze sexuálního zneužití. Oznámení přišlo od ženy ve věku kolem 25 let, která tvrdí, že je Hardyho příbuznou. :sad2:

http://lakingsinsider.com/2010/05/21/as ... -arrested/

Obrázek

Podle serveru TMZ.com se prý jedná o Hardyho jednadvacetiletou dceru :shock: Tak to je tedy síla...
http://www.tmz.com/2010/05/21/nhl-coach ... -daughter/
:hroza: :shock:
Podle deníku Washington Post byli otec a dcera údajně velmi intoxikovaní, když dorazili z baru do hotelu Mayflower kolem jedné hodiny v noci. Hardyho dcera se převlékla, šla do postele a usnula. Poté byla vzbuzena svým otcem, který ležel vedle ní a dotýkal se jí. Okamžitě ho zarazila a Hardy se omluvil, jeho dcera ihned odešla z pokoje pro pomoc.

Po prvním slyšení před soudem byl Hardy propuštěn a další slyšení je stanoveno na 4. června/júna. Hardy musel odevzdat svůj pas a nesmí přijít do žádného kontaktu se svou dcerou.

http://voices.washingtonpost.com/crime- ... hotel.html
Scott Parse podepsal dvouletý kontrakt na 1,8 milionu dolarů (900 tis. ročně).

Dean Lombardi v rozhovoru pro radio 1260-AM prohlásil, že není příliš optimistický ve věci nového kontraktu Alexandra Frolova. Podepsal by ho velmi rád, ale nepředpokládá, že dojde k dohodě na financích. Pro Lombardiho je prioritou udržení mladých hráčů jako je Doughty, Johnson apod., tedy pro vyšší Frolovův kontrakt nebude v rozpočtu místo. Jako velkou překážku v jednání vidí především lepší možnosti KHL.
Rob Blake ukončil kariéru. Veľa fanúšikov Kings ho nemá v láske, ale aj tak patrí k najlepším hráčom čo tu pôsobili.

Podpísali sme Johana Franssona. 25 ročný obranca pôsobil vo Švédskej lige. Dostane šancu v kempe.
Ale Blakeovu 4 bych ve Staples Center nerad viděl vyvěšenou. I když za několik let, kdy vášně utichnou, kdo ví...

Kings se chystají podepsat nového asistenta na místo Marca Hardyho, který se sám na základě svých problémů vzdal této funkce. Novým asistentem má být John Stevens, který naposledy koučoval Flyers, odkud byl v této sezóně vyhozený. Hlavní kouč Murray dělal Stevensovi v roce 2006 asistenta, nyní se role prohodí.

Kings ovšem mají momentálně problém s podepisováním kontraktů trenérského týmu. Lombardimu končí příští léto smlouva a podle vnitřních pravidel nesmí žádný z jeho podřízených mít delší kontrakt než on. A na pouhý rok se nikomu upisovat nechce, proto je stále bez smlouvy např. i kouč speciálních týmů Kompon nebo Bill Ranford a další. Lombardi momentálně jedná o podmínkách prodloužení svého kontraktu.
2981 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG