Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Majiteľ zámorského klubu NHL Montreal Canadiens George Gillett poprel správy o predaji "Habs". Informácia sa objavila v montrealskom denníku La Presse. "Tím nie je na predaj," razantne odmietol akékoľvek špekulácie hovorca Montrealu pre stránku www.tsn.ca.

Majiteľom klubu zo storočnou históriou je George Gillett, ktorý v roku 2001 kúpil za 185 miliónov amerických dolárov 80 percent akcií Canadiens. Okrem iného je športový nadšenec Gillett spolumajiteľom anglického veľkoklubu FC Liverpool či tímu zámorskej automobilovej súťaže NASCAR Gillett Evernham Motorsports. "Nikdy som neuvažoval nad tým, že by som svoj podiel v klube predal," povedal americký multimilionár denníku La Presse a pokračoval: "V tomto roku oslavujeme 100. výročie založenia klubu. Navyše sme usporiadateľským mestom Zápasu hviezd. Máme fantastických hráčov a najlepších fanúšikov na svete. Nevidím dôvod, prečo by som mal v súvislosti s Canadiens čokoľvek komukoľvek predávať."

Prestížny americký časopis označil Montreal Canadiens za tretí najcennejší klub z celej NHL v hodnote 334 miliónov amerických dolárov. Najdrahším na trhu je Toronto Maple Leafs (448 mil. dolárov), druhá priečka patrí New Yorku Rangers (411 mil. dolárov) (hokejsk).
:(Tak jsem zkouknul highlighty a web Montrealu ze včerejšího zápasu s Torontem.Prohráli jsme jednoznačně 6-3

http://www.nhl.cz/index.php?view=clanek ... &id=118575

Hokejisté Toronta se po třech porážkách dočkali opět vítězství. V sobotním prestižním souboji porazili velkého soupeře z Montrealu 6:3. Třetím gólem v sezóně a jednou přihrávkou se na úspěchu Maple Leafs podílel český obránce Pavel Kubina, jenž byl vyhlášen nejlepším hráčem zápasu. Dvě asistence si připsal Tomáš Kaberle.

K destrukci Canadiens, na jejichž hře byla hodně znát únava po pátečním duelu v Columbusu, se výrazně podíleli i Niklas Hagman (2+0), Nikolaj Antropov (1+2), Alexej Ponikarovskij a Michail Grabovskij (oba 1+1). Zejména v závěru utkání docházely Montrealu síly, hosté nestačili v rychlosti, důrazu ani v kombinaci. K oživění Habs nepomohly ani přesilovkové trefy RobertaNHL.cz

:( Stejný názor jsem oběvil i na webu Canadiens,že nám po patečním zápase s Columbuse chyběli v závěru síli.To je trochu výmluva,protože před tím měli hráči čtyři dny volno,tak se na to mohli řádně připravit.Ostatně ostatní to čeká taky,tak nevím o čem je řeč.
Spíš bych to viděl v nedisciplinovanosti,protože jsme třikrát inkasovali v oslabení!!! :thumbsdown: Zvláště druhá třetina z tohoto pohledu,mě v mém názoru utvrzuje.
:doh: Navíc ta ostuda Kostoupoulose po hrubém faulu na hrazení na obránce listů Van Ryna v první třetině. :thumbsdown: Tím mě náš hráč naštaval!!!! :evil:
:| Góly,které jsem viděl nejdou na vrub Price,spíš obrana nechávala rychlonohé útočníky listů pronikat před našeho brankáře,přímo do brankoviště.Což zřejmě byla částečně i taktika Toronta,protože jak si mám jinak vysvětit,že 3x za sebou se vylučovalo po faulu na našeho brankáře.Neuznali nám Higginse gól na 5-4,který sklepl O´Byrneho ránu od modré.Zřejmě správně - hra vysokou holí.Škoda že měl hůl vysoko,kdyby to bylo v pořádku ,byla by asi větší šance na nějaký zvrat!! :wink: Takhle nám Ponikarovskij zavezl puk do branky a bylo po zápase. :thumbsdown:
Na našem webu jsou fanoušci poněkud z výkonu Price rozmrzelí :sad2: ,ale opravdu se mi nezdá podle záznamu,že by za obdržené góly mohl!!!
A co si neodpustim??Píšou se chvalospěvy na výkon Grabovského :yes: .Samozřejmě na nás se vytáhl,měl motivaci.Ale byla to opravdu škoda :thumbsdown: ,že ho v létě Bob pustil. :beee: Je to dobrý centr!! :thumbsup: Teď se to potvrzuje!!!!
montreal píše:Stejný názor jsem oběvil i na webu Canadiens,že nám po patečním zápase s Columbuse chyběli v závěru síli!!!
tak s podobnymi nazormi nesuhlasim :thumbsdown: s Tvojim montry ano :yes: uvediem nas priklad, ked sme riesili trip po zapade..po vitazstve nad Oilers po pp, sme hned na druhy den riesili Canuks, zvitazili 1:0 a na hracoch nebolo badat nijaku unavu...Timmy sa napr. vyslovil v tom zmysle, ze bol osobne rad, ze sa mohol postavit do branky hned na druhy den, pretoze nebol taky rozhodeny ako ked pauzuje..samozrejme, ide o brankara, ale mam pocit, ze to hraci, profesionali zvladaju bez problemov..

a kvitujem montry aj Tvoj pohlad na ten nepodareny hit...k tomu niet co dodavat

no a coby dub, Vas privitame v nasom brlôzku..mate sa na co.. tesit :frajer2:
Kostopoulos :stop: na 3 zapasy :thumbsdown:

"Aj keď Kostopoulosov zakrok mohol oponent ocakavat, jeho "hit" zaprivinil zranenia," povedal na margo trestu vykonny viceprezident NHL pre hokejove operacie Colin Campbell.
Ja vyjadrim svoj nazor: Mne sa to zda malo, bolo jasne ako to skonci a aj tak do toho siel naplno, ten trest je fakt nizky :evil:
:) Supeer!!! :clap: :clap: :clap: .Vítězství na Senators je naše!!!Dnes se nám zápas povedl.V první třetině jsme hráli solidní rychlý tempo hokej.Kombinovali jsme a celkem často stříleli.V této třetině jsme byli jasně lepší než soupeř a z naší převahy se zrodil v podstatě pouze jeden gól,který navíc padl v našem oslabení.V druhé třetině se hra malinko vyrovnávala,přesto převaha byla na naší straně a dali jsme další dva góly.Ve třetí třetině jsme se soustředili na udržení náskoku a aktivnější byl soupeř.Price musel vytasit několik svých lepších zásahů.Nutno ale pochválit naší obranu,která všechna nebezpečí zažehnala.Hlavní rozdíl mezi předešlými zápasy byl,že jsme neztráceli puky ve středním pásmu a nenabízeli tak soupeři šance k protiútoku.
Price se maximálně soustředil na hru a vychytal nulu a po té šestce z minula jsem tomu opravdu rád!!!Higgins se prezentoval jako mistr úniků a své dva nájezd skvěle proměnil.Druhý gól dal přidal po nezištné přihrávce S.Kosticyna před brankou a prakticky pálil do odkryté branky.Celkově dal svůj první hatrick v NHL a jsem rád,že se konečně střelecky chytil!!!!!!Rád bych mu dal konečně nálepku kanonýr!!!!Doufám,že s tím neproměňováním šancí je od teďka konec a bude to tam padat v každým zápase!!!!
Latendresse se trefil z první po Langem vyhranném bully.Auld se nestačil ani za pukem ohlédnout.Sehráli jsme povedené utkání :clap: :clap: :clap:
No a na řadě jsou cepiho medvídci!!!!Bude to mač,ale já věřim,že zápas zvládneme a vyhrajeme!!!
XruC píše:Ja vyjadrim svoj nazor: Mne sa to zda malo, bolo jasne ako to skonci a aj tak do toho siel naplno, ten trest je fakt nizky :evil:
Pokud jde o ten trest Kostopoulose.V rubrice Toronto Maple Leafs,tak jsem se k tomu vyjádřil jasně,včetně výše trestu.Já bych dal deset zápasů!!!!Hrajeme hokej a nejsme v coloseu římských gladiátorů!!!Souhlasim - brutální faul naražení zezadu na mantinel se musí tvrdě trestat!!!Tady jde u postiženého o zdraví,výmluvy atakujícího neobstojí !!!!
Přísný trest je i prevence do budoucna a výstraha pro ostastní!!!!
tak tak
Gratulacia Careymu k shutoutu.....Skvely vykon celeho muzstva.
:verysad: Zuřim. :evil: Pořád se holedbáme jak máme silné mužstvo a tady to máme!!!!!Raději pište,že máme slabé mužstvo,alespoň se nebudu rozčilovat!!
Posledně jsem přechválil naší obranu a výsledkem je,že proti medvědům zcela vyhořela.Zvláště první gól Thorntona,kdy zcela zbytečně si dávali přednost Komisarek :oops: a Dandenault :oops: , až ztratili puk ve vlastním pásmu a marně pak koukali jestli se Thornton trefí!!Byla to hrubka,která se jen tak nevidí.Bitkař Shawn Thornton,který si jinak moc nezastřilí musel být tou nabídkou mile překvapen!!To se mu nestává každý den :x
Řekl bych,že to byl hodně důležitý moment,protože nalil medvědům hned v úvodu sebevědomí!!!
Druhý gól Yelleho byl také po naší zcela zbytečné ztrátě kotouče Koiva ve středním pásmu a rychlému nájezdu,který nestačili naši rozhození obránci zachytit a třetí padl po laxním nepřesném vyhození Gorgese v oslabení/měl dost času a prostoru,aby to vyhodil přesněji!!!! :evil: /
Bylo to pár sekund před koncem sirény,kdy už jsme měli třetinu dohrát a znovu jsme zbytečně inkasovali a to na hrozivých 0-3 :thumbsdown: .
Možná si někteří naši hráči mysleli,že jsou po zápase s Islanders mistry obratů,ale to by k zápasu muselo mužstvo přistoupit jinak!!!Museli by začít něco hrát,vymýšlet,kombinovat!!!Ne ten odvar co naše mužstvo odvádělo.Zvláště Plekancova řada nehrála vůbec nic!!!
A to lze říci,že medvědi nějakou výraznou převahu neměli.Pouze proměnili námi nabídnuté šance,zatím co my jsme byli před Fernandezem zcela bezzubí.V druhé třetině byl obraz podobný pouze jsme to vylepšili,že jsme začali faulovat a taky nás zato potrestal v přesilovce Sturm.
Další hrubici ve třetí třetině vyrobili po vhazování v našem obranném pásmu Hamrlík s bratry Kosticyny,když jen se zájmem přihlížili,jestli se nepokrytý a zcela neopsazený Lucic dva metry od branky trefí :x .A trefil!!!! :thumbsdown:
Pak měl podrážděný Komisárek výstup s Lucicem :box: což nedopadlo pro Mika taky zrovna nejlíp,přestože to nebyla porážka nijak drtivá.
Teátrálně to poté dokázal Lucic prodat,jakoby porazil samotného Muhamada Aliho !!!Připadal mi jak,když ho krmí syrovým masem!
V naší situaci už to ovšem nic neřešilo. :?
Poslední gól nám dal medvědi z brejku dva na jednoho,kdy Lapierova řada málo důrazně pokrývala rychle najíždějící bostonské útočníky.Bylo to povedené Wardovo založení útoku z vlastního obranného pásma do situace 2-1.Yelle místo přihrávky volil prudkou střelu a byl úspěšný!!!

Z naší strany chválim akorát golmana Price.Góly byli nechytatelné a co měl chytit chytil!!!
Obrana - samá chy ba,Zvláště při rozehrávce!!
Plekancův útok - neexistoval.Nasazení našeho mužstva bída.
Jediný Koivův útok se snažil jakž takž něco vymyslet.Langův útok odehrál svůj standart!!Nic nezkazil,ale nic taky nevymyslel!!!Svojí největší šanci před poloodkrytou brankou Robert totálně zazdil!!
Hm dostali jsme pořádně na zadek!!!Doufám,že se to změní,takhle hrát nemůžeme!!!!!! :evil:
suhlasim s opisom :yes: nebyt Vasich obrovskych hrubiek pri 1 a 2 gole, ktovie ako by to dopadlo, resp. ak by Lang za stavu 1:0 neminul odkrytu Mannyho branku..nam tam naopak padalo vsetko, ale chalani si za predvedeny vykon 2 body rozhodne zasluzia..spomeniem priklad, vyhravali sme pohodovo, 5:1, hra v nasom pasme pri rovnovaznom stave hracov 5:5, strela od modrej jedneho z Hracov Habs a nas Hnidy sa telom vrha do strely..to o niecom svedci..hehe, pobavil si ma s Lucicom :lol2: no, vychutnaval si to kapanek a ja s nim :cool: inak ak si cital topic Bruins spominal som tam aj Pricea a jeho zbytocne ulety mimo branku..za taky 1 ste pykali golom..taketo vysoke vitazstvo sme naposledy riesili 20.12.2001 (5:0) :roll: tak som velmi rad, ze sme ho oprasili :yahoo: a nebud smutny, nie je hanbou prehrat s timom, ktory tetkom slape ako parny valec :D :smile03:
:hmm: Co se týká těch někdy zbytečných výletů golmana Price mimo branku to vyplývá,že na něj trenéři tlačí,aby pomáhal obraně s rychlou rozehrávkou.Price tak chytal i v předešlých zápasech a musim uznat,že někdy trnu i já!!! :o
Achylova pata je v tom,aby golman správně odhadl situaci,kdy si výlet mimo bránu dovolit může a kdy NE!!!Protože,když to neodhadne dobře,zkomplikuje svým jednáním obráncům situaci a nebo padne z toho obvykle velmi laciný gól .Všichni potom nadávají,,Co to tam zase ten Price vyvádí!!!" :lol2:
Míra z webu HABS se už nad tím vztekal v minulých zápasech a určitě má pravdu,s tím souhlasim!!Někdy je to k vzteku!!!! :doh:
Někdy Price u té rozehrávky vůbec nemyslí a nebo nečte správně hru!!Nebo je to nezkušenost a někdy taky nešikovnost!!!
Nadruhou stranu bych se Price zastal!!! :yes: Odvaha vyjet z brány a odehrát puk jako šestý hráč v poli mu rozhodně nechybí!!!Carey umí docela slušně s brankářskou holí a proto ho v klubu k rozehrávce trenéři podporují a nutí.Chtějí to po něm!!! :yes:
Ostatně jako všude jinde,kde má golman k těmto věcem talent!! :thumbsup: Bohužel zatím ve hře holí Price nedosahuje nejvyšších kvalit Brodeura,Turca nebo DiPietra,kteří jsou v tomto oboru mistry!!! :A tak občas trnem strachy a obavami!!!! :cry:
Chce to čas.!!Se zkušenostmi se určitě jeho práce s holí a především herní přehled zlepší!!!! O tom jsem přesvědčen!!!! :yes:
Nadruhou stranu,když to nebude zkoušet a bude v bráně pouze zalezlý,tak ztratí odvahu si pro puk vyjet a nikdy se to pořádně nenaučí!!!!A to by byla velká chyba!!!
Protože do budoucna může být přesné založení protiútoku brankářem velkou výhodou mužstva!!!!Možná se ti to cepi nebude líbit,ale já jsem na Priceho straně a jsem proto aby to zkoušel!!!! :yes:
:dole: Vim je to risk,že to občas nevyjde a lacino inkasujeme!!!Ale jsem přesvědčený,že tento herní prvek do budoucna potřebujeme a víc jím získáme,než ztratíme!!! :good:
Koneckonců hloupý gól :oops: ze špatné rozehrávky dostal občas jak Brodeur,tak věhlasný Patrick Roy!!!
Zapojování brankáře do rozehrávky je totiž velká výhoda a zároveň riziko!!!Ale také moderní herní prvek brankářů!!! :good: Pokud to brankáři vyjde,může nás dostat do rychlého překvapivého protiútoku,nebo dokonce do bleskového přečíslení!!!A to už zato to riziko stojí!!!! :yes:
"Charovci "nasadli" na vitazny vlak, keď nicia supera za superom"..dnes som vsak pripraveny na pretrhnutie nasej famoznej bodovej jazdy..domaci budu vyhecovani a urcite nam budu chciet oplatit zahanbujucu porazku na lade mackov..ak nedostaneme nejaky naklep, pohodka, no ak by nahodou medvedia motyka opät vystrelila.. :roll:

mimochodom. Mike Komisarek bude svojmu timu chybat 4-5 tyzdnov po tom, co dostal narez od Milana Lucica..nejako si dodrbal prsty pri tej :box: vymene..ma zlomenych niekolko kosticiek v prstoch pravej ruky :eek2:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mggOCzMkJHw&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mggOCzMkJHw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
"Charovci "nasadli" na vitazny vlak, keď nicia supera za superom"..dnes som vsak pripraveny na pretrhnutie nasej famoznej bodovej jazdy..domaci budu vyhecovani a urcite nam budu chciet oplatit zahanbujucu porazku na lade mackov..ak nedostaneme nejaky naklep, pohodka, no ak by nahodou medvedia motyka opät vystrelila.. :roll:
:( Podle toho jak jsem viděl svoje mužstvo hrát proti Ottawě a Carolině tak se cepi bát nemusíte!!
Jsme totálně z formy.Přesilovky jsme úplně zapoměli hrát.Chybí myšlenka a rozhodující moment překvapení!!
Ve hře 5-5 se na nás valí jeden útok za druhým a nejsme schopni coko-li dopředu kloudného vymyslet.V podstatě hraje pouze první řada Koivu a Tanquay a občas se přidá Higgins. Světlé okamžiky má Robert Lang.Jinak nikdo.Ostatní spí nebo hrají na sebe a sólují!!!Ještě,že se jakžtak v oslabení umíme bránit a Price se překonává k výborným výkonům.Jinak nevim.Děs a hrůza co předvádíme :evil:
Jediný Price zaslouží pochválit jinak by to byly nářezy jako hrom!!!! :evil: Kombinace je věc neznámou.Vůbec nehrajeme to co loni, ani to na začátku sezóny.Proti Carolině jsme vůbec neměli šanci na obrat - soupeř byl jednoznačně aktivnější a k ničemu nás nepustil.Proti Ottawě bereme dva body všemi deseti,ale výkonemm jsme si vítězství taky moc nezasloužili.Hráli jsme mizerně a ještě štěstí,že o penaltách fantasticky zachytal Price.Navíc v druhé třetině Senátorům neuznali podle mě regulerní gól.Bylo to vydřené vítězství se štěstim!!!! :yes: .
Zato sólování v podobě bratrů Kosticynů a Kovaljova by nám šlo.Má to ovšem jednu chybu.Ke gólům snad kromě jedné vyjímky A.Kosticyna to nevedlo.Bratři Kosticynové letos hrají až příliš na sebe a trpí tím celý útok.Především centr,který s nimi nastoupí.Ať už to byl Plekanec nebo teď Lang,kteří zůstávají jaksi mimo jejich hru.To je chyba.
Nedaří se Alexeji Kovaljovovi.Nějak se nemůže naše opora nastartovat!Ani teď s Koivem to neni úplně ono!!!U něj to ale vidim v jednom povedeném zápase!! Jak mu to jednou vyjde nastartuje se a pofrčí!!!! :yes:
Už si toho poklesu výkonnosti konečně všiml i Carbonneau a začal míchat ze sestavou.Ke kýženému hernímu zlepšení to příliš nevedlo,spíš je to ještě horší!!Ale zkoušet musí,to beru!!! :yes: Takže jsme mohli vidět s různými obměnami pětky

Tanquay - Koivu -Kovaljov
Higgins - Plekanec - Kostopoulos :shock: / :o neskutečné,sotva bruslící Tom zvyklí bořit hru a NE tvořit v druhé řadě vedle Plekyho.To nějak Guy nedomyslel a na ledě je to bohužel vidět :? /
A.Kosticyn-Lang-S.Kosticyn
Latendresse-Begin-Dandeneault
Chybí Lapierre/asi po zásahu loktem Jarkko Ruuta je zraněn a Laraque nevím proč zase nehraje.Někde jsem četl,že je snad také zraněný.

V obraně jsou to spíš změny vynucené zraněním Komisareka,kterého supluje vedle Markova Gorges a k Bouillonovi se přesunul Brisebois.Hamrlík s O´Byrnem zůstali spolu.K tomu se nedá nic namítat.

Oproti zápasu s Bostonem naši obránci tolik nechybovali,ale vůbec nezlepšili rozehrávku.Nějak jim nešlo založit pořádně útok.Ani Markovovi ani Hamrlíkovi.Ale ani ostatní se příliš nevyznamenali.Pořád jim to odskakovalo od hokejek a byli jsme dost v přihrávkách nepřesní.Potřebujeme aby se konečně začali zase prosazovat všichni útočnici a vrátili jsme se od nastřelování puků na zadní mantinel a sólování ke kombinaci do pohybu najíždějících hráčů.Pak budou šance a při přesné střelbě také góly!!!! :yahoo:
Na jeden nebezpečný útok vážně celou soutěž hrát nemůžeme!!!
jasne montry, ale hrate doma a tam podavate kapanek ine vykony..navyse kazdy zapas je iny a s Bruins to proste ine bude..na tu porazku sa nezabuda a vybicovanu rivalitu medzi oboma timami je citit v kazdom jednom zapase..netusim este, kto nastupi v nasej branke..Manny chytal v tom nasom vitaznom matchi vyborne, vcera si naopak pocinal Timmy opät spolahlivo, no proti Vam sa mu v minulej sezone nedarilo tak :ja_neviem: ak vynucham zaeditujem :) tak teda
Obrázek
:) Patrick Roy legendární dres č.33 pod stropem Bell Centre :clap: :clap: :clap:
Vše odpuštěno :thumbsup:

http://www.nhl.cz/CZ/17666/roy_veri__ze ... realu.html
_______

:arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=82&t=2035 :frajer2:
tak na pobavenie game preview Habs vs. Bruins od jedneho z fandov NHL, resp. Habs..? :)

Pre dnesnu davku rychlosti a nasilia, usetrite 200 SK za listok do kina na najnovsi akcny film.

Dnesny zapas - Krstny Otec 4.
Corleones vs Tataglias
Habs vs Bruins

Cislo 33 ktore nosieval rodeny vitaz Patrick Roy dnes poputuje na strechu Bell Centre.

Rozzureni, zli, velki a rozbehnuti Bruins striasli zo svojho chrbata obrovsku opicu, ked ukoncili 12 zapasov prehier s Montrealom a bez milosti im nakopali zadok 13.novembra pri domacej vyhre 6-1.
Montreal hra tuto sezonu bez duse, s tazkostami vyhrali 2 z poslednych 3 zapasov s timami, ktore, ak by sa NHL hrala ako Premiership, by urcite hrali o zachranu - Ottawa a St. Louis.
Dnesny zapas moze vsetko prelomit, pokial ho vyhraju. Ak nie, tento tim caka dlha sezona.

Players to watch:
Habs vo forme: The Priceberg.
Habs smrdiaci od kosti: Alex Kovalev, Andrej Kostitsyn, Sergei Kostitsyn, Laraque, Brisebois, O'Byrne, ...
Bruins vo forme: takmer cely tim. Milan F. Lucic. Tim F. Thomas. Marc F. Savard
Bruins smrdiaci od kosti: Michael F. Ryder a jeho 4-milionovy kontrakt. Gratulujem, Peter Chiarelli. A loser Claude F. Julien.

Mike Komisarek a Guillaume Latendresse su zraneni, Mathieu Dandenault - healthy scratch.

Slovaci v zapase - Zdeno Chara.
WANTED - hlava Milana F. Lucica

Tune in at 1.30am
GO HABS

[li]ja len dodam, ze na pôde Habs sme naposledny triumfovali 4.12.2006 (5:6)[/li]
[li]a ked tu montry spominal ubohu presilovku Habs, tady je dôkaz: 15.7% a 22 timova priecka v nej..kapanek iny rozdiel ak si to porovname s minulou sezonou..kazdopadne, toto poslabsie tohto sezonne presilovkove konstatovanie Habs nas nemôze v ziadnom pripade ukolisat![/li][/color]
:( Tak nakonec porážka na penalty po bezvadně provedeném blafáku bostonského Wheelera.Další penalty oba golmani pochytali a oba zaslouží pochvalu :yes: .Thomas je absolutní špička mezi brankáři.Chytal výborně zvláště v poslední třetině,kdy likvidoval jednu naší střelu za druhou!!! :yes: Vyznamenal se především při šancích ,Markova,Tanquye a Langa :o .Ale ani mladý Price se nenechal zahanbit. Zřejmě před oslavencem Roy se chtěl vytáhnout a po pravdě zápas se mu docela povedl!!! :thumbsup:Chytal dobře za obdržené góly nemůže!!!
Carbonneau se vrátil zpátky k osvědčené sestavě a mužstvu to prospělo!!!
V prvních dvou třetinách to bylo vcelku vyrovnané s šancemi na obou stranách.Skoro bych řekl,že větší šance měli medvědi.Price musel vytáhnout několik výborných zákroků.Nepokryl pouze nájezd Lucice.Hrálo se tvrdě a v slušném tempu téměř bez vyloučení.Ve vzduchu byla pouze očekávaná vendeta za Komisareka :box: Lucice a Laraque,ke které nakonec vůbec nedošlo.Měl jsem pocit,že Lucic o to příliš nestál s Gorghesem se utkat a asi ani nakonec trenér Julien.Upřimně řečeno,možná to bylo dobré i pro nás,protože by to narušilo naší zlepšenou hru oproti minulým zápasům,kdo ví?
V jediné přesilovce jsme větší šanci neměli.Řekl bych že remíza byla v té době naprosto spravedlivá.
V poslední třetině přišel náš tlak,spolu s únavou neodpočatých medvědů a naše touha strhnou vítězství na svou stranu.Dokonce jsme se pokoušeli o kombinaci.Zvláště Koivův útok s navrátilcem Higginsem na křídle se hodně snažil a také se mi líbila spolupráce Langa s Kostopoulosem.Plekancova řada opět zklamala.Ne že by se nesnažila,ale je tam hodně sólistů!! :evil: /A.Kosticyn snad nikdy nepochopí,že jsou na ledě s ním také spoluhráči a může jim ve výhodnější pozici přihrát :cry: a ne pokaždé střílet na bránu/.Kovaljovovi se opět nedařilo. :cry:
Paradoxně jsme inkasovali hned na začátku poslední třetiny snad z jediné větší šance medvědů,při přečíslení 2-1 do rozhozené naší obrany a byli nakonec rádi,že pár minut před koncem Kostopoulos před brankou pohotově prostřelil výborného Thomase.Už jsem ani po tom jalovém tlaku a počtu střel nedoufal.V prodložení jsme šanci neměli naopak nás v jednom případě podržel Price. :thumbsup:
Penalty tentokrát vyšli medvědům,to je už zkrátka loterie života!!!
Bod beru!!!Jestli s Otawou jsme nezasloženě brali dva body,tak v tomto zápase jsme spíš bod ztratili,aniž bych chtěl nějak snižovat výkon medvědů!!!Zvláště tlak v poslední třetině měl přinést víc,než jeden usmolený vyrovnávací gól a zápas nás stál zbytečně spoustu nervů!!! :yes:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
suhlasim montry s Tvojim hodnotenim :yes: ako som psial aj u seba, bod ste si najmä za III tretinu zasluzili..prehra by bola v tomto pripade nespravodliva..ale vratme sa este k #33 :)
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
:) Já je doplním odkaz na pěkný článek k včerejšímu ceremoniálu

http://www.nhl.cz/CZ/17677/canadiens_vz ... oyovi.html

Když dres stoupal vzhůru, bylo na Royovi vidět, že dané okamžiky nesmírně prožívá, ale slzám dojetí se nakonec ubránil. „Měl jsem na krajíčku. V jednom okamžiku jsem si v duchu řekl: ‚A sakra, myslím, že mám potíže‘. Patřím k lidem, kteří se nenechávají strhnout emocemi. Ale najednou jsem si prostě uvědomil výjimečnost dané chvíle. Cítil jsem se velmi dobře a děkuji všem za vřelé přijetí,“ uvedl Roy.

Ve své krátké řeči poděkoval „St. Patrick“ všem fanouškům za zážitky, které společně prožili v legendární aréně Montreal Forum. „Konečně jsem zpátky. Díky za ocenění toho, že jsem noc co noc hájil tyto barvy,“ řekl Roy.

Trojnásobný držitel Vezinovy trofeje (1989, 1990, 1992) pro nejlepšího brankáře základní části soutěže získal Stanleyův pohár celkem čtyřikrát, dvakrát s Montrealem (1986, 1993)

:cup: Vítězná sestava Canadiens 1986 :vitaz: Bob Gainey (kapitán), Doug Soetaert, Patrick Roy, Steve Penney, Rick Green, David Maley, Ryan Walter, Mario Tremblay, Bobby Smith, Craig Ludwig, Tom Kurvers, Larry Robinson, Kjell Dahlin, Guy Carbonneau, Randy Bucyk, Chris Chelios, Petr Svoboda, Mats Naslund, Lucien DeBlois, Steve Rooney, Gaston Gingras, Chris Nilan, John Kordic, Claude Lemieux, Mike McPhee, Mike Lalor, Brian Skrudland, Stéphane Richer, Serge Boisvert,trenér Jean Perron

:cup: Vítězná sestava Canadiens 1993 :vitaz: Guy Carbonneau (kapitán), Patrick Roy, André Racicot, Rob Ramage, Kirk Muller, Mike Keane, Kevin Haller, Paul DiPietro, John LeClair, Denis Savard, Benoît Brunet, Brian Bellows, Lyle Odelein, Vincent Damphousse, Gary Leeman, Mathieu Schneider, Eric Desjardins, Jesse Bélanger, Ed Ronan, Mario Roberge, Donald Dufresne, Todd Ewen, Sean Hill, Patrice Brisebois, Gilbert Dionne, Stephan Lebeau, Jean-Jacques Daigneault,trenér Jacques Demers

a dvakrát s Coloradem (1996, 2001), nástupci někdejších Quebec Nordiques. Ve své vitríně má i pět kopií Williams Jennings Trophy (1987, 88, 89, 92, 2002) pro brankáře s nejmenším počtem obdržených gólů v základní části.

Roy neměl cestu mezi nesmrtelné velikány Canadiens zaručenou. Jeho odchod z Montrealu totiž neprobíhal zrovna harmonicky. V prosinci 1995 ho nechal tehdejší kouč Mario Tremblay v zápase s Detroitem „vykysat“ v brance až do chvíle, co inkasoval devět gólů. Generálním manažerem Habs byl tehdy Rejean Houle a ten za čtyři dny (6. prosince 1995) rozezleného gólmana vyměnil do Colorada.nhl.cz

:shock: :shock: :shock: Byl to pro mě a nás všech fanoušků Canadiens šok!!!! :o :o :o
Kdo by snad nevěděl,ten nešťastný zápas byl v základní částu proti Detroitu a křídla nás porazila 11 -1

„Za tím, co se stalo v mém posledním utkání s Montrealem, je nutné udělat tlustou čáru. Já jsem to udělal už dávno. Návrat domů mě nesmírně potěšil. A myslím to vážně. Jsem opravdu šťastný, že jsem mohl nosit dres Canadiens.“ :thumbsup: :yes: :yes: :yes:

„Je to nádherný okamžik,“ doplnil svého syna Michel Roy. „Bylo pro něj hodně důležité to tady uzavřít. Jsem na Patricka hrdý,“ prohlásil Lacroix.

Zvláště Brunetovo hodnocení v poslední větě je určitě pravda.Nakonec od doby odchodu Patricka Roy z Montrealu Jsme SC nezískali :?

Tehdy jsme tušili, že se něco děje, ale mysleli jsme si, že se to postupně uklidní,“ vzpomíná Brunet na dobu před Royovým přestupem do Colorada. „Ve své době to byl nejlepší gólman světa. Vyvěšení jeho dresu v Montrealu mě nepřekvapuje. Nebýt jeho, pravděpodobně by Canadiens v posledních třiceti letech nezískali ani jeden Stanley Cup.“

Naposledy působil v sestavě Montreal Canadiens v sezóně 1995-96 do toho zmiňovaného nešťastného zápasu s Detroitem. :?

Tehdy za nás nastupovali tito hráči a bylo to určitě silná sestava!!!!! :yes:Mě se alespoň líbí :smile03:

Vincent Damphousse(kapitán) ,Donald Brashear ,Patrice Brisebois ,Benoit Brunet ,Valeri Bure ,Craig Conroy ,J.J. Daigneault,Craig Darby,Eric Desjardins ,Craig Ferguson ,Mike Keane ,John LeClair ,Vladimir Malachov,Jim Montgomery ,Kirk Muller ,Chris Murray ,Lyle Odelein ,Oleg Petrov,Peter Popovic ,Mark Recchi ,Craig Rivet ,Patrick Roy ,Yves Sarault ,Brian Savage ,Mathieu Schneider ,Turner Stevenson ,Ron Tugnutt,Pierre Turgeon,David Wilkie

Někteří zmiňovaní hojejisté hrají dodnes stále.(Rivet,Brisebois,Recci,Schneider,Brasher).A stále výborně!!!!! :good: :yes:
Canadiens vedli nad Ostrovany 3:2 a do konce chybělo necelých pět minut. Navíc rozhodčí signalizovali vyloučení hostujícího forvarda Seana Bergenheima. Brankář Montrealu Carey Price sprintuje z branky, aby za něj mohl naskočit šestý hráč do pole. Puk ale míří do obranného pásma domácích, směřuje za ním dvojice hráčů.

Obránce Ryan O’Byrne si tělem odstavuje napadajícího veterána Douga Weighta a přihrává gólmanovi. Jenže ten už je na střídačce a tak se urostlý rodák z Victorie chytá za hlavu a sleduje, jak puk míří do opuštěné branky.

:doh:

Na nájezdy nakonec vyhráli Ostrovani. Takhle ztrait zápas...ale stane se :)

Ryana O’Byrna by som najradsej zavesil za vaja do prievanu :bitka3: ....tskto mi posrat tiket...kua :x ...no proste mi to nebolo sudene :cry: toto je uz zasah vyssej moci....inak si to ani neviem vysvetlit
:) Berme to sportovně.Kdo z nás v životě neudělal nějakou tu hloupost,která ho později dlouho mrzela.Asi každý z nás!!!O´Byrne si dá už příště určitě pozor.Nedorozumění,chvilková ztráta koncentrace při odehrání puku!!!Toho útočníka Islanders odstavil ale u mantinelu předpisově, zato bych ho měnil pochválit.Tu druhou fázi mánevru odehrání puku po....!! :oops:
:doh: No,zkrátka stalo se,,někdy i mistr tesař se utne!!!"Škoda jen,že nás to stálo druhý bod!!!Zápas jsem nesledoval,ale co se jinak psalo,tak jsme podali celkem zlepšený výkon.Tak alespoň něco!!! :thumbsup:
:lol3: tak toto bola ina haluz :roll: ehm, musim pak zaeditovat do nasej video zbierky, toto sa veru kazdy den nevidi :roll: pekne to tam upratal :oops: fuu, no ozaj sila prist takymto spôsobom o vyhru a vlcko, verim Ti, musel si mat dost, 101% vyhra v tahu :doh:
Obrázek
Obrázek
Nerobila by som z toho drámu, stať sa môže všeličo :D . Dúfam, že to tak budú brať nielen hráči a tréberi Montrealu, ale aj ich fanúšikovia.
Este mam v pamati gol v zapase WAS-PITT z minulej sezony,ked N. Backstrom skoroval za Huetov xrbat tesne pred koncom zapasu po prihravke S. Crosbyho....teiz som tomu nemohol uverit :doh: .....je to nekompromisny zakoncovatel :lol2:
No stavaju sa aj take veci....patri to k hokeju...uz som to rozdyxal...len by som nexcel byt v jeho kozi....na to sa bude tazko zabudat.Este ze sa to nestalo v 7. zapase finale SC :lol2: .....to by uz rovno mohol :samovrazda: ak by ho nepredbehli fanusikovia :lol2:
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE