Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

AndyF píše:Z jineho soudku..
Mozna je ta posedlost Ghostem uz otravna, (ale zas kdo z fandu Flyers ji nema, zejo)
V prosinci Clader pro nej byla spis sranda, ale kdyz ted koukam na vsechny novacky, krome Panarina se mu prakticky nikdo nemuze rovnat. Eichel who?
Jen Gibson je samostatna kapitola.

A po dnesku, kdy prakticky vygumoval Oveckina, uz to beru jako seriozni vec a pokud nepolevi v tempu, mel by se mezi top 3 dostat.
Panarin a Gibson vypadají neotřesitelně. Larkin, Eichel (případně Domi) jsou relativně daleko ve smyslu bodování, ovšem vzhledem k poměru bod/zápas je Ghost zatím 0,76. Larkin 0,68, Eichel 0,67 a Domi 0,65... Ještě je mnoho zápasů, ale jak říkáš, nominace by být mohla...
AndyF píše:Z jineho soudku..
Mozna je ta posedlost Ghostem uz otravna, (ale zas kdo z fandu Flyers ji nema, zejo)
V prosinci Clader pro nej byla spis sranda, ale kdyz ted koukam na vsechny novacky, krome Panarina se mu prakticky nikdo nemuze rovnat. Eichel who?
Jen Gibson je samostatna kapitola.

A po dnesku, kdy prakticky vygumoval Oveckina, uz to beru jako seriozni vec a pokud nepolevi v tempu, mel by se mezi top 3 dostat.
Philly(p) píše:"Dědek" AndyF je téměř můj vrstevník, určitě je mi z vás nejsympatičtější a názorově nejbližší.
A to sme se porad hadali :hehe:
Nevzpomínám si... :doh:
Philly(p) píše:Panarin a Gibson vypadají neotřesitelně. Larkin, Eichel (případně Domi) jsou relativně daleko ve smyslu bodování, ovšem vzhledem k poměru bod/zápas je Ghost zatím 0,76. Larkin 0,68, Eichel 0,67 a Domi 0,65... Ještě je mnoho zápasů, ale jak říkáš, nominace by být mohla...
No mne slo hlavne o to, ze driv se dalo rict: No jo, sbira body za PP s G a Vorasem. Ale on ukazuje, ze proste umi i branit, respektive ze to neni jen o tom, mastit hrace pred kasou (to bude delat Morin :jn: ) Navic dostat puk z pasma je taky dulezita vec.. Proste on je legit D a sranda je, ze i bodove v porovnani s rookie utocnikama je proste TOP.
Philly(p) píše:Nevzpomínám si...
No ta zalezitost s kvalitama Masona :wink2:
Philly(p) píše:
"Dědek" AndyF :andy: je téměř můj vrstevník
Co to tady je za domov důchodců. :hroza:
AndyF píše:
Philly(p) píše:Panarin a Gibson vypadají neotřesitelně. Larkin, Eichel (případně Domi) jsou relativně daleko ve smyslu bodování, ovšem vzhledem k poměru bod/zápas je Ghost zatím 0,76. Larkin 0,68, Eichel 0,67 a Domi 0,65... Ještě je mnoho zápasů, ale jak říkáš, nominace by být mohla...
No mne slo hlavne o to, ze driv se dalo rict: No jo, sbira body za PP s G a Vorasem. Ale on ukazuje, ze proste umi i branit, respektive ze to neni jen o tom, mastit hrace pred kasou (to bude delat Morin :jn: ) Navic dostat puk z pasma je taky dulezita vec.. Proste on je legit D a sranda je, ze i bodove v porovnani s rookie utocnikama je proste TOP.

Je skvělej! Někdy trochu trnu při těch jeho útočných výletech, ale zatím mu to vychází téměř dokonale. Celkově je práce v obranné činnosti daleko lepší než vloni! Philly(p).
Philly(p) píše:Nevzpomínám si...
No ta zalezitost s kvalitama Masona :wink2:
Už vím! :slap: Jj, už jsem si na něj názor trochu upravil, ale asi nikdy nebude mým velkým oblíbencem... :wink2:
:hroza:
Philly(p) píše:Už vím! Jj, už jsem si na něj názor trochu upravil, ale asi nikdy nebude mým velkým oblíbencem...
Az zacne chytat jak loni, tak treba bude..
http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-nhl ... oboda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
„A pokud mu klub pomůže v tom smyslu, že přivede nějaké nové hráče, myslím především beky, může to brzy vypadat výborně.“
Petr se s tím nemaže. :giggle:

Jinak snad to bylo tím, pokud by se daly ty výkony ze začátku sezóny odůvodnit, bylo by to určitě lepší. Pokud bude hrát už v tom tempu, jako poslední zápasy, svoje prachy bude mít zasloužený.
Rono píše:http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-nhl ... oboda.html
„A pokud mu klub pomůže v tom smyslu, že přivede nějaké nové hráče, myslím především beky, může to brzy vypadat výborně.“
Petr se s tím nemaže. :giggle:

Jinak snad to bylo tím, pokud by se daly ty výkony ze začátku sezóny odůvodnit, bylo by to určitě lepší. Pokud bude hrát už v tom tempu, jako poslední zápasy, svoje prachy bude mít zasloužený.
Výborný rozhovor! Se Svobodou lze pouze a jenom souhlasit! :yes:
jeste premyslim o Ghostovi, chtelo by to letos PO udelat, popravde mam urcity pochyby, jestli ten PO hokej nebude na nej moc.. :hmm: Tak at to aspon vime dost dopredu..
AndyF píše:jeste premyslim o Ghostovi, chtelo by to letos PO udelat, popravde mam urcity pochyby, jestli ten PO hokej nebude na nej moc.. :hmm: Tak at to aspon vime dost dopredu..
Už bych radši o p-o moc nepřemýšlel a nemluvil... :psst: Resp. v únoru bude každý zápas takové play-off. Přál bych si hlavně pořádnou sérii vítězství!
Philly(p) píše:
AndyF píše:jeste premyslim o Ghostovi, chtelo by to letos PO udelat, popravde mam urcity pochyby, jestli ten PO hokej nebude na nej moc.. :hmm: Tak at to aspon vime dost dopredu..
Už bych radši o p-o moc nepřemýšlel a nemluvil... :psst: Resp. v únoru bude každý zápas takové play-off. Přál bych si hlavně pořádnou sérii vítězství!
Ten prispevek ale neni vubec o tom, jestli letos PO udelame, nebo ne..
Záleželo by na soupeři. Jsou týmy, se kterýma je to v PO daleko rychlejší hokej než v regularu, což by mu imho ještě víc vyhovovalo. Pak jsou soupeři jako Rags, kde by asi měl trošku problém, ale proto snad časem vedle sebe bude mít bouráka Morina.
No jde o to, ze v PO se daleko daleko vic hituje, a nejsem si vubec jistej, jestli jsem ho uz videl schytat nejakej hit (prave jsem stravil ctvrt hodiny neuspesnym hledanim tyhle statistiiky)
Já si právě myslím, že v PO by byl ještě větší beast ... Frozen four sice nejde porovnávat ale tam kouzlil!
Couturier na IR.

Je to v pi*i. :cry:
Couturier and Mason both return to practice.
Couts by měl zítra nastoupit.

Na IR měl být umístěnej už před zápasem s Torontem, potřebovalo se místo pro LaBarberu.

:jupi:
Uf, keby to bol dlhsi vypadok tak sme asi v prdeli.... bez neho sme vyhrali kolko, 3 zapasy? :lol2:
Finch182 píše:Uf, keby to bol dlhsi vypadok tak sme asi v prdeli.... bez neho sme vyhrali kolko, 3 zapasy? :lol2:
Without Couturier: 2-6-1. :neutral:
Provorov se popral se Sanheimem :ups:
Waaat? Provy musel Sanheimovi naložit :giggle:
Vzhledem k tomu, ze novacka měsíce ledna ziskal nejakej beznej vomrd z Arizony za prumerny čísla v kase, muzeme na Caldera pro Ghosta zapomenout i kdyby se na hlavu stavel a vodstrkoval usima.
Esem píše:Waaat? Provy musel Sanheimovi naložit :giggle:
prej spolu jen tak tancovali.
Tak vrátil se nám Mase, ale zato Neuvy musel dnes odejít z tréninku. A prej to nebude nic lehkýho, víc se dozvíme zítra. :nervozny:

Couts potvrdil, že zítra nastoupí.
12481 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS