Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ARIZONA COYOTES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Lepisto a Montoya by mělo být podepsaný.... 0.8 resp. 0.75 ...
Docela mě zaráží, že jsme ještě někoho nepodepsali... pochopil bych, že nepodepíšem všechny... ale alespoň někoho bysme docela podepsat mohli... alespoň ten Lombardi
jnk. jestli nepodepíšem se Zetkem.. docela se nám změní složení formací na oslabení... Winnik a Zetko byly dva stavební kameny našeho oslabení........
no ještě 5 hodin... let's hope till the end....
Docela mě zaráží, že jsme ještě někoho nepodepsali... pochopil bych, že nepodepíšem všechny... ale alespoň někoho bysme docela podepsat mohli... alespoň ten Lombardi
jnk. jestli nepodepíšem se Zetkem.. docela se nám změní složení formací na oslabení... Winnik a Zetko byly dva stavební kameny našeho oslabení........
no ještě 5 hodin... let's hope till the end....
Toho Lombardiho musíme podpísať. Najradšej by som však bol, ak by sa stal zázrak a podpísali by sme aj Stempniaka a Michálka.
Ináč nebránil by som sa podpisu Demitru.. Zas ten hráč nemôže toľko veľa stáť pri jeho zraneniach. No musí to byť aj risk jak hovado. No celkom by som to prijal..
Ináč nebránil by som sa podpisu Demitru.. Zas ten hráč nemôže toľko veľa stáť pri jeho zraneniach. No musí to byť aj risk jak hovado. No celkom by som to prijal..
Michálek a Hanzal sú ževraj prioritami Maloneyho.. No ja neviem, čo mám vôbec čakať...neis píše:Michálek půjde podle mě na 99% stejně i Lombardi..ale jestli nepodepíše Stepniak tak je fakt vůl, protože se v Phoenixu chytil neuvěřitelně..
Ale ak nepodpíšeme Lombardiho, tak sa budeme musieť zamierať na centra a to neviem koho..
Do druhej lajny asi pôjde už Turris a keď neudržíme Stempniaka, myslím si, že dakoho z trojice Afinogenov, Colby Armstrong, Demitra by sme mohli uloviť...
No ještě že sem si domluvil na 18 hodinu fotbal... protože sledovat to v přímim přenosu... na to bych asi neměl nervy... a i tak tušim, že to bude šok až přijdu domů .... a za spisovnost mích příspěvků v pozdních hodinách moc neručim
good luck GMDM
Hanzal je stoprocetně hlavní priorita... i kdyby odešel ten Michálek a Stempniak... alespoň Morrise a Lombardiho podepsat.... kua vim že nemáme peníze na všechny... ale ani na dva?
:ja_neviem:
good luck GMDM
Hanzal je stoprocetně hlavní priorita... i kdyby odešel ten Michálek a Stempniak... alespoň Morrise a Lombardiho podepsat.... kua vim že nemáme peníze na všechny... ale ani na dva?
Hej Wanic, ale ono to už začalo..Wanic píše:No ještě že sem si domluvil na 18 hodinu fotbal... protože sledovat to v přímim přenosu... na to bych asi neměl nervy... a i tak tušim, že to bude šok až přijdu domů .... a za spisovnost mích příspěvků v pozdních hodinách moc neručim![]()
good luck GMDM
Hanzal je stoprocetně hlavní priorita... i kdyby odešel ten Michálek a Stempniak... alespoň Morrise a Lombardiho podepsat.... kua vim že nemáme peníze na všechny... ale ani na dva?:ja_neviem:
1.červenec - obrana
Zetko na odchodu
- Zbyněk Michálek odmítl smlouvu na 6 let v hodnotě 18 - 21 milionu USD a podepsal s Pittsburghem na 5 let za 20 milionu.
"Dostali jsme se do bodu, kdy už jsme mu nemohli dát lepší nabídku a proto si myslím, že pro obě strany bylo nejlepší pokročit dál," řekl Maloney. "A přesně tohle se stalo v čase 17:59."
Zbyněk Michálek je skvělej bek... bylo však vidět, že za Phoenix už hrát dál nechce.. a tak bylo asi nejlepší ho nechat jít... Nemůžu na něj vzpomínat ve špatnym světle.... ve Phoenixu udělal hodně a občas je asi čas na změnu... I wish you luck "Z"
DeMo resigned
- Derek Morris podepsal s Phoenixem smlouvu na 4 roky za 11 milionu USD
"Myslim že jeho smlouva je pod jeho tržní hodnotou, což zapadá přesně do naší koncepce," řekl Generální Manažer Don Maloney. "Je to hráč, který u nás chce hrát a chce nám pomoct vyhrát... Byl to hráč, kterého jsme chtěli a on s náma podepsal skvělou smlouvu"
Díky tomu dostala naše obrana mnohem jasnější tvář... osobně jsem velice rád, že je DeMo zpátky...
Phoenix bude hledat na trhu volných hráčů ještě jednoho obránce
- Vzhledem k tomu, že Michálek odešel a Sauer nejspíš vynechá i příští sezónu, chce Maloney stále podepsat jenoho beka... můžeme čekat že půjde o praváka a nejspíš to nebude žádná velká hvězda, spíše bych si tipnul zkušený hráč, néjlépe i který už získal Stanley Cup... pokud opravdu přijde posila zkompletuje se nám soupiska obrany pro příští sezónu:
Jovanovski - Morris
Yandle - Auocin
Lepisto - ??? (posila)
Schlemko
O Schlemkovo místo se samozřejmě poperou Ekman-Larsson a Goncharov... Ale osobně si myslim, že je Maloney nechá ještě vyzrát v nižších soutěžích..... To by museli mít sakra vydařenej kemp....
Zetko na odchodu
- Zbyněk Michálek odmítl smlouvu na 6 let v hodnotě 18 - 21 milionu USD a podepsal s Pittsburghem na 5 let za 20 milionu.
"Dostali jsme se do bodu, kdy už jsme mu nemohli dát lepší nabídku a proto si myslím, že pro obě strany bylo nejlepší pokročit dál," řekl Maloney. "A přesně tohle se stalo v čase 17:59."
Zbyněk Michálek je skvělej bek... bylo však vidět, že za Phoenix už hrát dál nechce.. a tak bylo asi nejlepší ho nechat jít... Nemůžu na něj vzpomínat ve špatnym světle.... ve Phoenixu udělal hodně a občas je asi čas na změnu... I wish you luck "Z"
DeMo resigned
- Derek Morris podepsal s Phoenixem smlouvu na 4 roky za 11 milionu USD
"Myslim že jeho smlouva je pod jeho tržní hodnotou, což zapadá přesně do naší koncepce," řekl Generální Manažer Don Maloney. "Je to hráč, který u nás chce hrát a chce nám pomoct vyhrát... Byl to hráč, kterého jsme chtěli a on s náma podepsal skvělou smlouvu"
Díky tomu dostala naše obrana mnohem jasnější tvář... osobně jsem velice rád, že je DeMo zpátky...
Phoenix bude hledat na trhu volných hráčů ještě jednoho obránce
- Vzhledem k tomu, že Michálek odešel a Sauer nejspíš vynechá i příští sezónu, chce Maloney stále podepsat jenoho beka... můžeme čekat že půjde o praváka a nejspíš to nebude žádná velká hvězda, spíše bych si tipnul zkušený hráč, néjlépe i který už získal Stanley Cup... pokud opravdu přijde posila zkompletuje se nám soupiska obrany pro příští sezónu:
Jovanovski - Morris
Yandle - Auocin
Lepisto - ??? (posila)
Schlemko
O Schlemkovo místo se samozřejmě poperou Ekman-Larsson a Goncharov... Ale osobně si myslim, že je Maloney nechá ještě vyzrát v nižších soutěžích..... To by museli mít sakra vydařenej kemp....
1.červenec - útok
Whitney do Phoenixu
- Ray Whitney podepsal s Phoenixem dvouletou smlouvu na 2 roky za 6 milionu USD
"Myslim že Phoenix je tým, který jde správným směrem a myslim že do několika let se Kojoti stanou jedním z hlavních aspirantů na Stanley Cup." odpověděl Whiteny na otázku proč si vybral zrovna Phoenix.
"Dobrých hráčů, jež vyhráli Stanley Cup neni nikdy dost," řekl Maloney.
Výrazná posila... Phoenix vždycky potřeboval střelce.... myslim že Whitney je ten pravej... tohodle hráče jsem chtěl už o trade deadline... když jsem zkoumal soupisku Hurricanes jako potencionální tým jež se bude rozprodávat.... good move...
Wolski zkusí začátek sezóny na pozici centra
- Maloney to dneska potvrdil, po domluvě našeho GMDM s Tippetem a Wolskim už je prý jasný, že alespoň začátek sezóny začne Wojtek na postu centra
No abych řekl pravdu, Wolskimu nebude dělat problém hrát centra v útočné třetině. Moc toho nenabruslí a spíše si hledá ideální místo na střelu... docela se ale obávam o jeho schopnost vyhrávat vhazování ....
Petteri Nokelainen vykoupen ze smlouvy
- přesný číslo, jakym zatíží náš rozpočet zatim neznam
Nicméně naše 4. lajna potřebovala obměnit... Winnik s Nokelainenem odešli... takže splněno....
Lombardi a Stempniak nejspíš na odchodu
Matthew Lombardi je pro mě stále největší ztráta... Podle mě bysme hráče jako on měli udržet
Co se Stempniaka týká, tak si ho zatim stále nikdo nevybral, takže jeho cena nejspíš nebude zas tak vysoká a možná se k nám ještě vrátí... nicméně Maloney s obouma už spíše nepočítá a navíc řekl, že žádné posili na trhu volných hráčů už hledat nebude... Naopak dá prý šanci mladíkům z farmy (MacLean, Boedker, Turris, Tikhonov)
Jak budou vypadat naše útoky nedokážu odhadnout... ale myslim, že takhle začne naše prnví lajna:
Whitney - Wolski - Doan
Whitney do Phoenixu
- Ray Whitney podepsal s Phoenixem dvouletou smlouvu na 2 roky za 6 milionu USD
"Myslim že Phoenix je tým, který jde správným směrem a myslim že do několika let se Kojoti stanou jedním z hlavních aspirantů na Stanley Cup." odpověděl Whiteny na otázku proč si vybral zrovna Phoenix.
"Dobrých hráčů, jež vyhráli Stanley Cup neni nikdy dost," řekl Maloney.
Výrazná posila... Phoenix vždycky potřeboval střelce.... myslim že Whitney je ten pravej... tohodle hráče jsem chtěl už o trade deadline... když jsem zkoumal soupisku Hurricanes jako potencionální tým jež se bude rozprodávat.... good move...
Wolski zkusí začátek sezóny na pozici centra
- Maloney to dneska potvrdil, po domluvě našeho GMDM s Tippetem a Wolskim už je prý jasný, že alespoň začátek sezóny začne Wojtek na postu centra
No abych řekl pravdu, Wolskimu nebude dělat problém hrát centra v útočné třetině. Moc toho nenabruslí a spíše si hledá ideální místo na střelu... docela se ale obávam o jeho schopnost vyhrávat vhazování ....
Petteri Nokelainen vykoupen ze smlouvy
- přesný číslo, jakym zatíží náš rozpočet zatim neznam
Nicméně naše 4. lajna potřebovala obměnit... Winnik s Nokelainenem odešli... takže splněno....
Lombardi a Stempniak nejspíš na odchodu
Matthew Lombardi je pro mě stále největší ztráta... Podle mě bysme hráče jako on měli udržet
Jak budou vypadat naše útoky nedokážu odhadnout... ale myslim, že takhle začne naše prnví lajna:
Whitney - Wolski - Doan
no asi proto, že nad 20 gólů u nás dal letos jenom VrbataPainKiller píše:Můžu se zeptat, proč pořád píšete že Whitney je střelec, někdo na chatu psal že je pure shooter, když Whitney je spíš nahrávač? Ray má každou sezonu něco málo kolem 20 golů, ale za to přes 40 asistencí. Kadžpodáně hodně dobrej podpis. Raye sem chtěl v Tampě
(btw. Upshall by ještě nad dvacet určitě dosáhl, kdyby se nezranil...)
takže 20 gólů se pro mě rovná pure shooter
ma*or to je. Phoenix mu núkal 4 milióny. A on zobral 3.5 miliónov. Možno sa mu zdal Nashville silnejší a videl vidinu SC skôr tam, ale ak by zostal u Yotes, tak by bol aj Phoenix s ním silnejší. Ide to o chémiu v zostave a to si myslím, že v Nashville o ňom nebudeme počuť. Iba ak by dostal takých spoluhráčov, ako sú Upshall a Doan. Po zranení Upshalla už nebol Lombardi taký viditeľný. Hráčov, s ktorými si dokonale sadne nedostane hocikde a len tak. Myslím si, že si to pokazil. Ja by som ho späť v Yotes znovu uvítal, ale na toto nezabudnem. Nikde inde sa mu už podľa mňa tak nebude dariť. Vďaka Phoenixu vedeli, že dáky Lombardi je...neis píše:Kura tak toho Lombardiho nechápu...přestoupí do NSH a ještě za poměrně malé prachy, to o něj asi zájem takový nebyl jak se předpokládalo...
A čo sa týka nášho útoku, aj tak to nie je márne..
Podpísali sme s Ebbettom, čo je center, ale mne osobne už nezapadá do tímu. Stačí, ak by sme predĺžili so Stempniakom a Ebbett nám bude na nič. Ak s ním nepredĺžíme tak sa zíde...
So Stempniakom by som dal lajny takto:
Upshall - Wolski - Doan (z Wolskiho sa stáva center)
Stempniak - Turris - Whitney
Avšak ak by sme nepredĺžili so Stempniakom, Wolski (krídlo) by sa musel vrátiť na svoj post.
A to by bolo asi takto:
Wolski - Turris - Doan
Upshall - Ebbett - Whitney
Aspoň ja by som to tak dal..
Myslím si, že Tippett má takéto veci v malíčku.
A obrana. Tam by som nehľadal na trhu nikoho a skúsil by som príchod Ekmana Larssona do NHL. Ževraj je do NHL pripravený aj Schlemko. Ale ja by som fakt skúsil Larssona a to dokonca do 1. obrannej dvojky.
neis píše:Kura tak toho Lombardiho nechápu...přestoupí do NSH a ještě za poměrně malé prachy, to o něj asi zájem takový nebyl jak se předpokládalo...
No já hlavně nechápu, proč kvůli 0,5 od nás odcházel...yzy19 píše:Phoenix mu núkal 4 milióny.
Phoenix mu prej nabízel 3 miliony (jestli 4 tak to nevim a nechápu to ještě víc, já slyšel o třech)... a on kývne na nabídku 3,5 :ja_neviem: a ještě v Nashvillu, kdyby si aspoň vybral nějakýho aspiranta na Stanley Cup.. ale Nashville je na tom hodně podobně jako my....
Co se Ebbetta týče, podle capgeek má dvoucestnou smlouvu... myslim, že tenhle podpis je jenom na farmu.... A jestli do sestavy tak určitě jenom do 4. lajny, kdyby Fiddler byl přesunutej do scoring line...
Vzhledem k tomu, že Maloney dneska získal další 4 hráče pro farmu (logicky, neboť tenhle rok konečně máme farmu jenom pro sebe, takže je třeba doplnit prořídlou soupisku po odchodu mladých kačerů), tak bych si troufl říct, že Ebbett bude jenom na farmu...
Co se složení útoků týče... co jsem koukal na naše fórum, tak tam už bylo zmíněno neskutečně možností jak by spolu hráči mohli hrát.... což jenom dokazuje, že je opravdu náročně v tuto dobu tipnout jak složení řad bude vypadat....
Ať už ale budou hrát řady jakkoliv, mají tito hráči (Wolski, Whitney, Doan, Upshall, Hanzal, Průcha, Vrbata, Fiddler, Korpikovski, Pyatt, Turris, Tikhonov, MacLean, Boedker, Bissonnette) dostatečnou kvalitu aby utvořili kompaktní útok schopný 1. postoupit do play off (2. vyhrát sérii play off)
Pár novinek a spekulací:
Včera ve Phoenixu skončil kemp nováčků, kromě již dříve draftovaných hráčů se tam také objevili všichni letošní
No pro většinu mladých kluků je tohle první krok k tomu, aby jednou dosáhli na metu NHL.. sám GMDM řekl, že v kempu se důkladně vysvětluje hráčům co po nich trenéři za příští rok budou chtít a také co to znamená a obnáší, být v týmu Coyotes.... good luck to all of ya...
Trenér San Antoria nastínil složení útočných formací naší farmy.... kombinace lajn neni až tak důležitá, jako spíš fakt, že v ní chybý Viktor Tikhonov a Kyle Turris... z čehož vyplívá, že se počítá s těmito dvěma do týmu Coyotes.... naopak figuruje v ní Boedker, Ebbett i MacLean, takže tyto tři bysme v sestavě 'Yotes spíše vidět neměli...
Zatímco Tikhonov by měl (podle mě téměř jistě) nahradit Winnika, Turris by se měl s Hanzalem a Fiddlerem poprat o místo ve 2. lajně... osobně doufám, že Fiddler zůstane ve 4. neboď dodává naší checking line velkou kvalitu...
Díky tomu se už dá načrtnout složení našich útoků:
Whitney - Wolski - Doan => osobně si myslim, že tanhle lajna bude lepší 1. než jsme měli minulej rok... Lombardi s Uphsallem sice předváděli krásné akce, nicméně z dua Whitney - Wolski de podle mě na papíře větší strach... a mimo to doufám že s timhle duem přijde také více gólů..... o Doanovi netřeba mluvit...
Upshall - Turris (Hanzal) - Vrbata => budu-li počítat druhou řadu jako loňskou czech line... tak je třeba říct, že i tato řada dosáhla zlepšení... Upshall a Vrbata mají potenciál nastřílet hodně gólů... jenom o tu pozici centra se bojim... musíme jenom doufat, že to tam jednomu z těchto dvou bude vyhovovat... moc doufam, že to bude Turris....
Pyatt - Hanzal (Turris) - Průcha => Pyatt dodá této lajně potřebnou tvrdost... Hanzal by si tu určitě svoje odehrál, pro Turrise skvělé místo jak se chytnout... bohužel jeden z nich bude muset hrát víc... ale Průcha nevim jestli bude nejlepší volba... Stempniak by se mi tam líbil víc (Pyatt - Turris - Stempniak s tim, že Hanzal by měl na druhou lajnu whou to by bylo něco)
Korpikovski - Fiddler - Tikhonov + (Bissonnette) => bojim se o složení naší checking line... podle mě nám tam chybý tvrdost... Tikhonov je dobrej do defenzivní činnosti, Fiddler je ideální hráč pro checking line a má supr bully, ale pokud nebude hrát Bissonn tak prostě myslim že tahle lajna postrádá tvrdost... na druhou stranu, když bude tvrdost potřeba, tak Bissonn hrát bude, naopak když bude potřebovat technika a rychlost.. přijde Korpédo... no uvidíme jestli to bude fungovat....
celkově si stejně myslim, že ten útok vypadá líp, než minulej rok... jenom toho Lombardiho je škoda, kdyby byl, máme jistotu centra 2. lajny... takhle musíme doufat, že Turris předvede to, co se od něj očekává
co se našeho oslabení týče tak:
Fiddler - Tikhonov
Hanzal - Vrbata
Doan - Korpikovski...
těchto 6 bude asi nejčastěji vykonávat tuhle disciplínu...
přesilovka:
Whitney - Wolski - Doan
Upshall - Turris ? - Vrbata
Pyatt (před bránu only), Průcha (do rohu)
:ja_neviem: jsem moc zvědavej, kolik bodíků nám za tenhle útok přiřadí časopis pro Hockey... už se nemůžu dočkat předsezóního speciálů
Včera ve Phoenixu skončil kemp nováčků, kromě již dříve draftovaných hráčů se tam také objevili všichni letošní
No pro většinu mladých kluků je tohle první krok k tomu, aby jednou dosáhli na metu NHL.. sám GMDM řekl, že v kempu se důkladně vysvětluje hráčům co po nich trenéři za příští rok budou chtít a také co to znamená a obnáší, být v týmu Coyotes.... good luck to all of ya...
Trenér San Antoria nastínil složení útočných formací naší farmy.... kombinace lajn neni až tak důležitá, jako spíš fakt, že v ní chybý Viktor Tikhonov a Kyle Turris... z čehož vyplívá, že se počítá s těmito dvěma do týmu Coyotes.... naopak figuruje v ní Boedker, Ebbett i MacLean, takže tyto tři bysme v sestavě 'Yotes spíše vidět neměli...
Zatímco Tikhonov by měl (podle mě téměř jistě) nahradit Winnika, Turris by se měl s Hanzalem a Fiddlerem poprat o místo ve 2. lajně... osobně doufám, že Fiddler zůstane ve 4. neboď dodává naší checking line velkou kvalitu...
Díky tomu se už dá načrtnout složení našich útoků:
Whitney - Wolski - Doan => osobně si myslim, že tanhle lajna bude lepší 1. než jsme měli minulej rok... Lombardi s Uphsallem sice předváděli krásné akce, nicméně z dua Whitney - Wolski de podle mě na papíře větší strach... a mimo to doufám že s timhle duem přijde také více gólů..... o Doanovi netřeba mluvit...
Upshall - Turris (Hanzal) - Vrbata => budu-li počítat druhou řadu jako loňskou czech line... tak je třeba říct, že i tato řada dosáhla zlepšení... Upshall a Vrbata mají potenciál nastřílet hodně gólů... jenom o tu pozici centra se bojim... musíme jenom doufat, že to tam jednomu z těchto dvou bude vyhovovat... moc doufam, že to bude Turris....
Pyatt - Hanzal (Turris) - Průcha => Pyatt dodá této lajně potřebnou tvrdost... Hanzal by si tu určitě svoje odehrál, pro Turrise skvělé místo jak se chytnout... bohužel jeden z nich bude muset hrát víc... ale Průcha nevim jestli bude nejlepší volba... Stempniak by se mi tam líbil víc (Pyatt - Turris - Stempniak s tim, že Hanzal by měl na druhou lajnu whou to by bylo něco)
Korpikovski - Fiddler - Tikhonov + (Bissonnette) => bojim se o složení naší checking line... podle mě nám tam chybý tvrdost... Tikhonov je dobrej do defenzivní činnosti, Fiddler je ideální hráč pro checking line a má supr bully, ale pokud nebude hrát Bissonn tak prostě myslim že tahle lajna postrádá tvrdost... na druhou stranu, když bude tvrdost potřeba, tak Bissonn hrát bude, naopak když bude potřebovat technika a rychlost.. přijde Korpédo... no uvidíme jestli to bude fungovat....
celkově si stejně myslim, že ten útok vypadá líp, než minulej rok... jenom toho Lombardiho je škoda, kdyby byl, máme jistotu centra 2. lajny... takhle musíme doufat, že Turris předvede to, co se od něj očekává
co se našeho oslabení týče tak:
Fiddler - Tikhonov
Hanzal - Vrbata
Doan - Korpikovski...
těchto 6 bude asi nejčastěji vykonávat tuhle disciplínu...
přesilovka:
Whitney - Wolski - Doan
Upshall - Turris ? - Vrbata
Pyatt (před bránu only), Průcha (do rohu)
:ja_neviem: jsem moc zvědavej, kolik bodíků nám za tenhle útok přiřadí časopis pro Hockey... už se nemůžu dočkat předsezóního speciálů
Boedker se minulej rok na farmě trápil (přesný statistiky nevim, ale pohybovalo se to kolem 15 bodů za celou sezónumt-svk píše:Ako je to s Boedkerom?
btw. je to vidět i v té předpokládané sestavě... oba hrajou pravé křídlo a MacLean je předpokládanej do první lajny, Boedker až do druhý
Alexandre Picard (L) [24] - Bracken Kearns (R) [29] - Brett MacLean (R) [21]
* posila * - Andrew Ebbett (L) [29] - 89 Mikkel Boedker (L) [20]
Matt Watkins (L) [23] - 48 Coling Long (R) [20] - Ryan Hollweg (L) [27]
4. lajna utvořena z mladíčků....
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé