Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Včerejší zápas jsem nemohl sledovat...
Byl jsem v robotě..
Jsem moc rád, že jsme získali dva body.....
Z nejlepších záběrů se mi líbíl Theodore ( snad takhle bude chytat častěji
), skvělý byl Ovieho gól v oslabení...
A jsem moc rád, že se vrátil Semin....
I když ta jeho bitka byla fakt komická....
Bušil do Staala jako nějaká holka...
Byl jsem v robotě..
Jsem moc rád, že jsme získali dva body.....
Z nejlepších záběrů se mi líbíl Theodore ( snad takhle bude chytat častěji
A jsem moc rád, že se vrátil Semin....
I když ta jeho bitka byla fakt komická....
Bušil do Staala jako nějaká holka...
Tak výhra po nájezdech...
Kozlov dal hezký gól, kterým rozhodl...
Semin zase nic...
A Ovie tyčka....
Theodore 100% úspěšnost a doufám, že bude vyhlášen první hvězdou zápasu...
Jinak, na tu Phillu fakt moc hrát neumíme...
Ale dva body jsou doma a už se těším na zápas s Modrokabátníky....
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kozlov dal hezký gól, kterým rozhodl...
Semin zase nic...
A Ovie tyčka....
Theodore 100% úspěšnost a doufám, že bude vyhlášen první hvězdou zápasu...
Jinak, na tu Phillu fakt moc hrát neumíme...
Ale dva body jsou doma a už se těším na zápas s Modrokabátníky....
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vyborny hokej so sancami na jednej aj druhej strane.....nasadenie ako v play off....napatie az do poslednej sekundy....tak toto je
Vyborny Theo nas podrzal ako v zapase,tak aj v najazdox a konecne mam dojem,ze si za posledne zapasy tie $ zasluzi. Brashear,Oveckin,Morrisonn hrali paradne dotela.Skoda nasix nevyuzityx sanci...nemusela byt z toho taka drama.Ale 2 body ostali doma,takze neva.
GO CAPS GO
Vyborny Theo nas podrzal ako v zapase,tak aj v najazdox a konecne mam dojem,ze si za posledne zapasy tie $ zasluzi. Brashear,Oveckin,Morrisonn hrali paradne dotela.Skoda nasix nevyuzityx sanci...nemusela byt z toho taka drama.Ale 2 body ostali doma,takze neva.
Som slubil J.r.-20 ze dnes budem pozerat, ale bohuzial to nebudem moct dodrzat. Absolutne nestiham a vyzera to so mnou vazne zle. Skoda..dnes to ide na STV3, tak snad mi nezostava nic ine len zazelat chlapcom vela stastia, prijemne sledovanie a dobru zabavu. Vidime sa rano pri vysledkoch.
No Martin tak zatiaľ vediete 1-0 po 1.tretine,ale to taký šťastný gól Umbergera.Naši majú šance,no nevedia ich využiť,presilovky hráme zle a keď sa dostaneme do šance,chytí to v prvej tretine dobre chytajúci Mason.Dúfam,že sa Caps zdvihnú a dajú góly,hneď na začiatku druhej tretiny budeme hrať presilovku,tak by sme ju mohli využiť... 
EDIT: Tak druhá tretina z našej strany po hernej stránke dobrá,šance sme mali,no zase sme pohoreli na Masonovi,škoda zase tých presiloviek.Okrem 1.formácie Ovechkin - Backstrom - Semin nehrajú ostatný útočníci nič.Dosť slabý výkon,určite viac by som čakal od Fedorova,či Nylandera.Uvidíme v 3.tretine,dúfam,že to ešte otočíme.Hráme jednu oslabovku na konci tretiny a dostaneme gól.
EDIT: Tak druhá tretina z našej strany po hernej stránke dobrá,šance sme mali,no zase sme pohoreli na Masonovi,škoda zase tých presiloviek.Okrem 1.formácie Ovechkin - Backstrom - Semin nehrajú ostatný útočníci nič.Dosť slabý výkon,určite viac by som čakal od Fedorova,či Nylandera.Uvidíme v 3.tretine,dúfam,že to ešte otočíme.Hráme jednu oslabovku na konci tretiny a dostaneme gól.
Zatím nic moc...
Mason chytá skvěle a naše mužstvo plné hvězd hraje, jako by nám výhra měla spadnout sama do klína...
Hrají už i Fleischmann a Fjodorov, ale zatím nic moc.... Hlavně Fjodorov hraje ho.no...
Bohužel kvůli ním nezbylo místo na Erika Fehra, který se mě osobně dost líbíl a na Nylandera...
Zatím se potvrzuje to, co jsem tady psal nedávno...
Že mužstvo plné hvězd, ještě nic neznamená..
A přiznám se, že se mi naše hra líbila víc, když tam hrála půlka farmy z Hersey...
Kluci se snažili a hráli velmi bojovně, což u některých našich hvězd v poslední době postrádám...
Mason chytá skvěle a naše mužstvo plné hvězd hraje, jako by nám výhra měla spadnout sama do klína...
Hrají už i Fleischmann a Fjodorov, ale zatím nic moc.... Hlavně Fjodorov hraje ho.no...
Bohužel kvůli ním nezbylo místo na Erika Fehra, který se mě osobně dost líbíl a na Nylandera...
Zatím se potvrzuje to, co jsem tady psal nedávno...
Že mužstvo plné hvězd, ještě nic neznamená..
A přiznám se, že se mi naše hra líbila víc, když tam hrála půlka farmy z Hersey...
Kluci se snažili a hráli velmi bojovně, což u některých našich hvězd v poslední době postrádám...
Čaroděj Mason!!!!!!! :o :o :o
Ten má štěstí víc než rozumu.....
To co hráči Caps nedali a to co on vychytal, tak to jsem snad v životě neviděl....
Columbus nic nepředváděl, hokej hráli Capitals, ale góly dávali Modrokabátníci....
Poměr střel 45:23 pro Caps a výsledek 0:3 pro Jackets hovoří za vše...
Doporučuji se podívat na video, ale pochybuji, že tam budou všechny šance, protože by se tam všechny nevlezly...
To byl zase jeden smolnej zápas......
Ten má štěstí víc než rozumu.....
To co hráči Caps nedali a to co on vychytal, tak to jsem snad v životě neviděl....
Columbus nic nepředváděl, hokej hráli Capitals, ale góly dávali Modrokabátníci....
Poměr střel 45:23 pro Caps a výsledek 0:3 pro Jackets hovoří za vše...
Doporučuji se podívat na video, ale pochybuji, že tam budou všechny šance, protože by se tam všechny nevlezly...
To byl zase jeden smolnej zápas......
Viděl jsem jen první třetinu a tam jste opravdu měli obrovský tlak. Z dalších dvou částí se mi nezdálo, že by tam bylo až tolik šancí z vaší strany, ale neviděl jsem to a ten počet střel je hodně výrazný. Každopádně to byl určitě nezasloužená výhra, ale na to se nikdo ptát nebude. O naší marodce hovořilo samo o sobě i to, že přesilovku hráli hráči jako Malhotra, Dorsett, Boll (koukněte se do stats, v PP se bvystřídali prakticky všichni
) a dali jsme v PP tolik gólů, co naše největší hvězdy za 10 zápasů
Proti Minnesotě to určitě musí být lepší výkon, abychom mohli uspět.
mmm..vcera som to nenapisal, ale len malokedy som si taky isty, ze vyhrajeme. Ale vzdy som radsej ticho, lebo potom clovek vyzera na druhy den ako blbec (teraz sa to oplatilo), ale ked som si kukol vysledok, tak som zostal dost zaskoceny. No..chlapci si dnes vybrali slabsiu chvilku..snad to bola jedna z mala..dnes proti MTL treba opat naskocit na vytaznu vlnu.
-po kuknuti zaznamu musim skonstatovat, ze tie Theove goly boli riadne "usmudlane" to sa dalo v pohode chytit (hl. treti)
-po kuknuti zaznamu musim skonstatovat, ze tie Theove goly boli riadne "usmudlane" to sa dalo v pohode chytit (hl. treti)
ja si myslim ze zrovna na jose by se to nemnelo hazet mason byl opravdu uzasnej a nase chyba byla urcite v tom ze nam chybel vetsi duraz pred brankou!To colombus prave tezil z takove cinostiXruC píše:mmm..vcera som to nenapisal, ale len malokedy som si taky isty, ze vyhrajeme. Ale vzdy som radsej ticho, lebo potom clovek vyzera na druhy den ako blbec (teraz sa to oplatilo), ale ked som si kukol vysledok, tak som zostal dost zaskoceny. No..chlapci si dnes vybrali slabsiu chvilku..snad to bola jedna z mala..dnes proti MTL treba opat naskocit na vytaznu vlnu.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé