Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

arek píše:
Getzo5 píše:Omark je špecifický hráč. Techniku má, ale na skórovanie ju nevyužíva tak často nakoľko k bráne sa jemu podobní hráči radšej nepribližujú...passer je ale excelentný. Ja myslím, že pokiaľ zlepší gólovú produkciu na 10-15 a asistencie na 25-30, bude to akurát. Vo vašom tíme sa beztak nedajú čakať bodové zázraky.

Btw. Kedy sa môžem tešiť na Marinčin-Teubert? :cinka:
no Omark veru urcite nikdy nebude elitny strelec alebo nahravac, ale na bodove zisky okolo 50 bodov ma :yes: ja by som bol rad, keby sa do prveho timu presadil Anton Lander, to by sa mohla vytvorit svedska lajna Paajarvi - Lander - Omark a verim, ze by im to slapalo :wave:
Marincin je nas najvacsi talent hned po znamej trojke MP, JE a TH. Vo WHL mu to ide skutocne vyborne a v kempe by mohol prekvapit. To by bol sen :wub: Ale Teubert neviem neviem, zas az taky talent to podla analyz nie je, rozhodne tam mame sikovnejsich, ako napr. Alex Plante alebo Jeff Petry.
Ked uz sme pri talentoch tak upozornujem aj na Milana Kytnara (hra na farme AHL), v 58 zapasoch ma 7+10 a v +/- 0, pricom vela hracov je v minuse. Nie je to utocny typ, skor taky miso handzus. Na to, ze hra prvu sezonu v AHL ma dobre cisla.

Dnes v brane Dubnyk, skoda ze nedostal opat sancu gerber :-(. Hemmer zase zraneny...renney sa vyjadril, ze na 2-3 tyzdne. Fuck, mali sme ho radsej vymenit :thumbsdown: Horc bude hrat s Hallom a Eberlem.
Nehraj to jen na body. Teubert je obránce, který umí hitovat a i podpořit útok, je všestraný a proto bude dobrý. Takovej J. Petry umí jen útočit a občas se nestíhá vracet (netvrdím, že se nezlepší) :) . Ale pro mě je prostě Teubert a Marincin dvojka našich nejtalentovanějších obránců.

Ten Lander, četl jsem, že od příští sezóny se připravuje vyrazit za moře, takže, spíš to bude zprvu AHL. Leda by Cogliano šel pryč a Bruleho jsme poslali na onen svět :wink: (Což bych rád)

Jinak, Kytnára zrovna nepreferuji. Jestli so dobře pamatuji, tak jako deff. útočník by měl mít dobrou úspěšnost vhazování, a to on nemá ne?.. Ale je mladý, se může zlepšit. :frajer2:
Getzo5 píše:Dostane sa! Čo som ho videl v junioroch, tak chlapec má srdce a vôľu. Talentu menej, ale stále viac než dosť aby tím v budúcnosti spravil. My sme sa hotovali na Tedenby-Josefson-Bergfors, nevyšlo, ale vám by mohlo. :roll: Ja by som im to určite prial.

K tomu zvyšku len jedno - Petry :good: Videl som asi 4-5 jeho zápasov za vás a veľmi sa mi páčil.
Tak, lepší jak Gilbert... ale oba dva dělají chyby v obraně, že z teho bolí oči :lol2:
Reeper.89 píše:Tak, lepší jak Gilbert... ale oba dva dělají chyby v obraně, že z teho bolí oči :lol2:
Vieš ale pri tej vašej hore-dole hre sa to fakt stratí... :giggle: :lol:

Ten move :eek2: A potom to tak dosrať. :nervy:

Hall is done for the season, high ankle sprain injury!

MS2011 :fnuk:
Getzo5 píše:
Reeper.89 píše:Tak, lepší jak Gilbert... ale oba dva dělají chyby v obraně, že z teho bolí oči :lol2:
Vieš ale pri tej vašej hore-dole hre sa to fakt stratí... :giggle: :lol:
:clap: tak to je fakt..
Getzo5 píše:

Ten move :eek2: A potom to tak dosrať. :nervy:

Hall is done for the season, high ankle sprain injury!

MS2011 :fnuk:
"A jsme v prdeli jak baťa s dřevákama.."
Reeper.89 píše: "A jsme v prdeli jak baťa s dřevákama.."
To jste tak či tak :sarcasm:
z highlightov to vyzera tak, ze caps nas rozobrali ako malych chlapcov :bitka3: bez halla a hemmera tuto sezonu veselo dokorculujeme na posledne miesto :roll:
Getzo5 píše:Všimli ste si niekto aké stats má za sezóny 08-09 a 09-10 Sam Gagner? :lol2:

Obrázek

Keď to dá po tretí raz, ešte aj podobnou kombináciou G+A, tak sa asi zos... :censored: :D
Gagner out for the rest of the season :!: Škoda...ale!

Skúste hádať koľko stihol doteraz nazbierať? :lol2: Citujem svoj príspevok spred takmer dvoch mesiacov a dávam spravodlivosti zadosť, zase som svojim spôsobom predpovedal budúcnosť. :D Asi som ho chudáka uriekol. :? :D Čo už, ráta sa...

Obrázek
Getzo5 píše:
Getzo5 píše:Všimli ste si niekto aké stats má za sezóny 08-09 a 09-10 Sam Gagner? :lol2:

Obrázek

Keď to dá po tretí raz, ešte aj podobnou kombináciou G+A, tak sa asi zos... :censored: :D
Gagner out for the rest of the season :!: Škoda...ale!

Skúste hádať koľko stihol doteraz nazbierať? :lol2: Citujem svoj príspevok spred takmer dvoch mesiacov a dávam spravodlivosti zadosť, zase som svojim spôsobom predpovedal budúcnosť. :D Asi som ho chudáka uriekol. :? :D Čo už, ráta sa...

Obrázek
Dopr*ele! .. Další hráč OUT! A k tomu můj oblíbenec. Nedá se nic dělat.. :-(

Jinak ta čísla ..taky jsem si toho všiml. Trošku dobrej LOL a nebo prokletí 41 bodu .. :ja_neviem:
skoda. Gagner mal nasliapnute k celkom slusnej sezone (aspon co sa tyka kanadskeho bodovania) :-( ale chalanisko ma stale len 21 rokov a za sebou uz 4 sezony v NHL, takze respekt :respect: verim, ze v tej buducej zostane zdravy a vsetkych nas ocari svojimi vykonmi :good:
no a my by sme s nasim aktualnym kadrom prehravali snad aj v AHL :D
arek píše: no a my by sme s nasim aktualnym kadrom prehravali snad aj v AHL :D
:lol2: :lol2:
Mimochodom, stále ma zaráža Coglianova minutáž, z akého dôvodu má ten chlap taký čas :-O :?:
mt-svk píše:Mimochodom, stále ma zaráža Coglianova minutáž, z akého dôvodu má ten chlap taký čas :-O :?:
Náš trenér si myslí, že v NHL se udílí i cena za krasobruslení..
Reeper.89 píše:
mt-svk píše:Mimochodom, stále ma zaráža Coglianova minutáž, z akého dôvodu má ten chlap taký čas :-O :?:
Andrew Cogliano :arrow: Plushenko Trophy :D
leo píše:
Reeper.89 píše:
Andrew Cogliano :arrow: Plushenko Trophy :D
:good: :lol2:
leo píše:Andrew Cogliano :arrow: Plushenko Trophy :D
:eek2: :protest: tú má predsa istú Jeff Skinner!
Tak ty zranění nám dávají dobře zabrat. Už i Pens nám dají 5 banánů a to jsme to měli před zraněními Halla, Hemského celkem dobrou sérii vítězství (Alespoň poměr vítězství ku prohrám). :?

Snad kluci zabojují. Jsem jen trošku nepochopil, proč cpou furt ku Eberlemu Paajarviho. Ten si sedl s Omarkem tak nwm, proč ty dva od sebe trhají. To chtějí mít "údernou" lajnu Paajarvi- Horcoff- Eberle? Zatím jim to moc nevychází. :thumbsdown:
Dneska o5 nažhavená bitva o Albertu. takže.. po vedení 4:1 sem si říkal, že to vítězství uhrajeme... Myslel
Calgary zabralo, protože jim jde o Play Off a štěstí se přiklonilo k nim.
Po (NE)zpracování puku mistrem Vandemeerem nám tam šoupl banáma bejvalej Olejář, Glencross.

A aby toho nebylo málo. Sváteční střelec (mimochodem, bejvalej Olejář) Steve Staios vyrovnal.

A v nájezdech nám tam finální banán šoupl TankGuy.

Ale! Já osobně jsem se hokejem bavil a se zápasem jsem spokojený. Jen ta výhra mohla být ZAS jednou naše.. :)
verím že to s olejármi bude v budúcej sezóne o niečo lepšie, potenciál tam je zaujímavý... :yes:
Čo sa stalo Brulému?
mt-svk píše:Čo sa stalo Brulému?
Co sem naposledy četl, tak břišní sval v háji. Do konce sezóny Out.
Tak jsme dnes vyloupili Canucks. Pochopitelně, Vancouver šetří síly na PO, takže nás NECHAL vyhrát :D
Reeper.89 píše:
Gilby je chodiaca učebnica chorôb.... :D
mt-svk píše:
Reeper.89 píše:
Gilby je chodiaca učebnica chorôb.... :D
Však, to je dobře. Letos je jeho hra bída pro oči! ... Je lepší, když leží doma u TV než hraje na ledě. Aspoň dostanou prostor jiní. :)
Spí to tu, tak si rozebrme dnešní zápas=
Vancouver jsme porazili i když, nijak zvlášť lepší jsme nebyli. Zachránily nás 2 tyčky a vítězství nám vychytal doslova a do písmene --> Dubnyk!

Začíná se mi líbit Omark s Paajarvim (ze začátku sem ani jednoho nemusel). Vždy jsem tvrdil, že ti dvaja mají být při sobě a k nim do centra Cogsa (v rychlosti je síla, alespoň u švédů). Ten na konci sezóny ukazuje, že zas takovej Looser s velkým L není. Kdyby zamakal na vhazování, na toho druhého centra s přivřenejma očima má s rostoucí produktivitou Omarka a Paajarviho.

Eberle také nehraje zle. Dnes hrál sotva 14 minut za zápas a i tak 1+1. To je naše budoucnost. Hall, Eberle. Obrana dnes nehrála veru zle, ale furt sem alergický na Petryho. To vedení puku fine ale pokrývání hráčů před bránou? Hitování? To od něj nečekejme. Dostávají sep řes něj přííliš snadno. Na Fostera jsem vysazenej. toho nekomentuji (to že dal gól jako bych neviděl)

nuže... ALE! Výhra je výhra. nad Canucks je o to cennější :)
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS