Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Slabe, zasedle, nicim neuputa! Bolts sa zaujimaju o Kubinu.

nove dresy jednotlivych tymov sa mi zdaju byt o dost jednoduchsie, ubuda tam vselijakych caciek a zostava len jedna farba, nejaky ten inofarebny pruzok a velke logo. pripominaju dresy original six, myslim ze si na to zvyknem :)

a chorche - o kubinu sa vraj zaujimaju aj hawks :wink:

niekedy menej robí viac...mne sa lubia tieto jednoduchšie ovela viac jak čačkane a hlavne tieto Tampacke nove oproti starým su o dosť krajšie ale samao každý ma iný vkus

chorche píše:Slabe, zasedle, nicim neuputa! Bolts sa zaujimaju o Kubinu.
Tak celkem by mě zajímalo kde si o tom slyšel. Kubinu mám celkem rád, kdyby přišel, byl bych celkem rád, je to jedne z mojich oblíbených hráčů, kvůli němu jsme začal fandit Bolts, ovšem nevidím to moc reálně už jen kvůli jeho platu

ICE FEST 2007

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

a nakonec perlička, jak je dítě šťastné že se může vyfotiti z ice girls Bolts :)
Obrázek

cepi paráda, taky jsme se chtěl jít podívat na youtube, ale nějak jsem na to zapomněl a už bych si nevzpomněl takže díkes :good:

za malo leci, inac :thumbsup: fotecky, ale tak cepi by sa v naruci tej slecny?, pani? urcite tak kysele netvaril :lol2:

chorche píše:Bolts sa zaujimaju o Kubinu.
... Jezisi NESTRAS ! Nechceme predrazenou primadonu zpatky! Ja nevim, ze tyhle lidi vdycky hrde plni nadseni odchazej do jinych tymu za vysokym honorarem a kdyz jim to tam nejde, tak by se pak radi vratili honorar nehonorar ... viz Cully5 nebo Venca20.

... jo mimochodem, tohle forum mezi tymy tady suverene vede ve statistikach (prezrete i odpovedi) ;-) . Proste ... dobrej oddil, no ;-)

safa píše:... jo mimochodem, tohle forum mezi tymy tady suverene vede ve statistikach (prezrete i odpovedi) ;-) . Proste ... dobrej oddil, no ;-)
klidek, jo :) ste tu väcsina,ale my sa drzime :wink: ale podstatne je neriesit spamy, OT, ale prispevky ako take..ale pohodka, sme superi v konferencii, tak pre mna za mna, nech tu ste v cele a v NHL zapasoch spapate ako napr, 6:2 ved leci si urcite spomenie.. :P :P :P

ak neporiesite brankarsku 1tku, budete stagnovat :!:

O Kubunu sa sice zaujimaju aj hawks, ale je kravina riskovat s dalsim hracom, ked vsetky podpisy a trejdy od leta boli len risk! Nech ide Kubina do Tampy Tam su dost velki magori na to, aby mu tie prachy dali, ale odmenou im budu stabilne vykony, Kubina skratka do Toronta nezapadol a navyse stvrtinu sezony bol mimo.

Heja, je nas tu dost :D co tu piseme :) ale Tampa ma dobre duo, ja sa nebojim ze Denis to poserie, vyckajte, dockate sa :P a co sa tyka Kubinu, ak ma velky plat, tak nic z neho :P
A este neco: Chorche: Kazdy jeden clovek tu dokaze diskutovat normalne, len ty si vynimka, co furt musi hresit na vsetko ked nemas pravdu, tot vse

povedz mi, ktory ma*or by dal Kubinovi PAT MELONOV!!! za to, co bezne odvedie dvojmilionovy hrac s prstom v nose? Jedine Feaster! Fergusson bol naivny. Ale Kubina si 5 melonov nezasluzi! Je dobry, to uznam, ale na tie prachy, co zaraba, hra ***

chorche píše:povedz mi, ktory ma*or by dal Kubinovi PAT MELONOV!!! za to, co bezne odvedie dvojmilionovy hrac s prstom v nose? Jedine Feaster! Fergusson bol naivny. Ale Kubina si 5 melonov nezasluzi! Je dobry, to uznam, ale na tie prachy, co zaraba, hra ***
pozor pozor, tady se poustis na tenkej led, priste tyhle slova od narodnosti radsi vynech, jinak mas celkem pravdu.

ech, toto mi uslo, ale uz som to poopravil..chorche, chorche, opät si mal zly den :roll2: c.

no jo, chorche je opět tu se svýma stupidníma výrazama :dole:

chorche píše:povedz mi, ktory ma*or by dal Kubinovi PAT MELONOV!!! za to, co bezne odvedie dvojmilionovy hrac s prstom v nose? Jedine Feaster! Fergusson bol naivny. Ale Kubina si 5 melonov nezasluzi! Je dobry, to uznam, ale na tie prachy, co zaraba, hra ***
Dobre, bola to blbost taky plat, ale ja tu hovorim o tebe, fakt, keby som bol admin ta ti dam ban na ip adresu a uz tu ani nepachnes s tymi tvojim neandrtalskymi pripomienkami

tak nějak se to tady rozvášnilo

chorche, tvoje přísěvky jsou pravda někdy ža moc přehnané, trošku uber :wink:

Abych nebly uplně off-topic, tak 13.září začíná treningový camp Bolts.

Obrázek

4Lecavalier4 píše:Dobre, bola to blbost taky plat, ale ja tu hovorim o tebe, fakt, keby som bol admin ta ti dam ban na ip adresu a uz tu ani nepachnes s tymi tvojim neandrtalskymi pripomienkami
... bud jsem neco propas ... a nebo tomu nerozumim. Mozna to admin promazal ale ja tu zadne Chorcheho narodnostni ani neandrtalske vypady nevidim ...

K Chorchemu a Kubinovi:

No nic, faktem je ze Kuby neni 5ml. USD hrac na coz v minule sezone prisly i Leafs ;-) . Skoda ze je i na obrance do dnesni ligy docela pomalej ... ale na druhou stranu v mistrovske sezone pokud si vzpominate hlidal v jedny PO serii tvurce hry Jagra takovym zpusobem, ze z toho ma Jarda Dzegr do dneska mindraky. Jina vec je, ze v dnesni lize by si to kvuli prisnymu piskani asi nemohl dovolit...

BTW mozna si ho vezme Edmonton, tam tedka Kevin Lowe rozhazuje milionama (Penner, Souray) ;-)

chorche píše:povedz mi, ktory ma*or by dal Kubinovi PAT MELONOV!!!
... mmno mozna ten ma*or co dal zlatokopovi Nikolajevovi Ivanovici 6,750,000 USD rocne ? :P

safa: Tak ten ma*or porobil kopu sprostosti, ale podpis Khabiho bola jedna z najgenialnejsich veci! Lepsieho brankara Chicago nemalo od cias Belfoura. A predtym boli kvaltinejsie len skutocne legendy Tony 0 a Glen Hall! Kubina? WTF?! Za tolke prachy zozeniem hracov, co bud mat o 20 bodov viac, ked sa nastvu!

... mmno Nik je dobrej golman, to zas jo, ale ... abych pouzil tvuj slovnik ... WTF ? Za skoro sedm mili rocne ? To je plat stejnej jako ma Luongo ... a kdyz se podivas na stats tak bez ohledu na obranne reseto CHI je to pro Tallona IMHO spis k placi. Tim spis kdyz se podivas na platy borcu z celnich pozic tabulky ... a nerikej mi ze vsichni stojej za pevnou obranou:

Giguer (doposud 4M USD predpokladana pro dalsi sezonu 6M USD), Kipper (3.5M USD) nebo dokonce Lundqvist (0.817 USD)

Jinak Kubina je nadrazenej fest, o tom neni sporu ... a jen podotykam, ze jej nadrazil GM Toronta a NIKOLIV Jay, naopak, Feaster tuhle cenu ODMITL dorovnavat !!

jj a získali jsme raději Kubu, který hraje za 3 miliony a kvality má lepší než Kubina po výluce

Peknej pribeh o Grattonove dvou predchozich pusobeni v klubu TBL:

http://blogs.tampabay.com/twocents/2007 ... ollyw.html

... jo a mimochodem, mame odoperovanyho kapitana, podle lekaru slo vsechno vyjimecne dobre (co uz taky jinyho maji rikat).
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS