Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
ono na druhej strane tohtoročný CBJ, už je o niečom inom, ako tomu bolo v predošlých sezónach a dovolím si tvrdiť, že v tej budúcej, bude ešte o niečo silnejší. Takže s nimi treba v každom zápase veľmi vážne počítať a ak sa to PO podarí, ani tam nebudú fackovacím panákom a zápasy s nimi budú ťažké. Ja osobne by som ich do 1. kola nechcel, bude v nich toľko oduševnenia a chuti vyhrať, takže budú patrične nepríjemní.
do PO síce už asi postúpia, ale nerátam s ich dlhým učinkovaním v ňom, pretože podľa mňa aj skúsenosti budú robiť svoju úlohu, no netreba podceňovať žiadneho súperaivan23 píše:ono na druhej strane tohtoročný CBJ, už je o niečom inom, ako tomu bolo v predošlých sezónach a dovolím si tvrdiť, že v tej budúcej, bude ešte o niečo silnejší. Takže s nimi treba v každom zápase veľmi vážne počítať a ak sa to PO podarí, ani tam nebudú fackovacím panákom a zápasy s nimi budú ťažké. Ja osobne by som ich do 1. kola nechcel, bude v nich toľko oduševnenia a chuti vyhrať, takže budú patrične nepríjemní.
neviem či si spomínaš na účinkovanie CAR v roku 2000/01, to prehrali vo finále s DET. Bola to ich štvrtá sezóna v NHL, po tom, čo sa tam presťahoval môj obľúbený Hartford Whalers. CBJ je v NHL práve do sezóny 2000/01 a ešte nikdy PO nehrali, presne tak, ako vtedy Carolina. Prečo by nemohli prekvapiť, káder nemajú zlý, hraje tam mnoho skúsených hráčov, ako Adam Foote, Fredrik Modin, Žerdev, Lindstrom, a dolnení sú šikovnými Nashom, Huseliusom či Brassardom, no a vzadu majú čoraz lepšieho Steve Masona.
Ja by som ich vôbec nepodceňoval, celkom im fandím, za tie posledné výsledky majú moje sympatie.
Ja by som ich vôbec nepodceňoval, celkom im fandím, za tie posledné výsledky majú moje sympatie.
Fantázia.ivan23 píše:neviem či si spomínaš na účinkovanie CAR v roku 2000/01, to prehrali vo finále s DET. Bola to ich štvrtá sezóna v NHL, po tom, čo sa tam presťahoval môj obľúbený Hartford Whalers. CBJ je v NHL práve do sezóny 2000/01 a ešte nikdy PO nehrali, presne tak, ako vtedy Carolina. Prečo by nemohli prekvapiť, káder nemajú zlý, hraje tam mnoho skúsených hráčov, ako Adam Foote, Fredrik Modin, Žerdev, Lindstrom, a dolnení sú šikovnými Nashom, Huseliusom či Brassardom, no a vzadu majú čoraz lepšieho Steve Masona.
Ivan, Adam Foote hrá od minulej sezóny v Colorade, Nikolaj Źerdev bol pred touto sezónou vymenený do Rangers za Fjodora Ťjutina (okrem toho, skúsený práve nebol), Joakim Lindstrom bol taktiež pred sezónou vymenený do Anaheimu (bol to hráč farmy, v NHL toho dovtedy veľa nenahral). Brass je zranený, takže túto sezónou s ním pravdepodobne nebudeme môcť počítať.
Mimochodom, Jason Williams má v Columbuse štatistiku 23 7 9 16 +5 12, čo je pri jeho ice-time pekné číslo.
Bude to dosť off topic, ale musím sa vyjadriť. Ženská ty sa nezdášmt-svk píše:Fantázia.ivan23 píše:neviem či si spomínaš na účinkovanie CAR v roku 2000/01, to prehrali vo finále s DET. Bola to ich štvrtá sezóna v NHL, po tom, čo sa tam presťahoval môj obľúbený Hartford Whalers. CBJ je v NHL práve do sezóny 2000/01 a ešte nikdy PO nehrali, presne tak, ako vtedy Carolina. Prečo by nemohli prekvapiť, káder nemajú zlý, hraje tam mnoho skúsených hráčov, ako Adam Foote, Fredrik Modin, Žerdev, Lindstrom, a dolnení sú šikovnými Nashom, Huseliusom či Brassardom, no a vzadu majú čoraz lepšieho Steve Masona.
Ja by som ich vôbec nepodceňoval, celkom im fandím, za tie posledné výsledky majú moje sympatie.Dúfala som vo víťazstvo, ale toto nebolo len víťazstvo, toto bol doslova masaker.
Fanúšikovia Colorada a Philly (Come on England) musía byť šťastmí. :frajer2:
Ivan, Adam Foote hrá od minulej sezóny v Colorade, Nikolaj Źerdev bol pred touto sezónou vymenený do Rangers za Fjodora Ťjutina (okrem toho, skúsený práve nebol), Joakim Lindstrom bol taktiež pred sezónou vymenený do Anaheimu (bol to hráč farmy, v NHL toho dovtedy veľa nenahral). Brass je zranený, takže túto sezónou s ním pravdepodobne nebudeme môcť počítať.
Ako si to myslel?yzy19 píše:Bude to dosť off topic, ale musím sa vyjadriť. Ženská ty sa nezdášmt-svk píše:Fantázia.ivan23 píše:neviem či si spomínaš na účinkovanie CAR v roku 2000/01, to prehrali vo finále s DET. Bola to ich štvrtá sezóna v NHL, po tom, čo sa tam presťahoval môj obľúbený Hartford Whalers. CBJ je v NHL práve do sezóny 2000/01 a ešte nikdy PO nehrali, presne tak, ako vtedy Carolina. Prečo by nemohli prekvapiť, káder nemajú zlý, hraje tam mnoho skúsených hráčov, ako Adam Foote, Fredrik Modin, Žerdev, Lindstrom, a dolnení sú šikovnými Nashom, Huseliusom či Brassardom, no a vzadu majú čoraz lepšieho Steve Masona.
Ja by som ich vôbec nepodceňoval, celkom im fandím, za tie posledné výsledky majú moje sympatie.Dúfala som vo víťazstvo, ale toto nebolo len víťazstvo, toto bol doslova masaker.
Ivan, Adam Foote hrá od minulej sezóny v Colorade, Nikolaj Źerdev bol pred touto sezónou vymenený do Rangers za Fjodora Ťjutina (okrem toho, skúsený práve nebol), Joakim Lindstrom bol taktiež pred sezónou vymenený do Anaheimu (bol to hráč farmy, v NHL toho dovtedy veľa nenahral). Brass je zranený, takže túto sezónou s ním pravdepodobne nebudeme môcť počítať.![]()
Táto zostava sa postarala o 8 gólov v Detroitskej bráne:
Mason - Dubielewicz
Hejda - Commodore, Ťutin - Methot, Russell - Rome
Huselius - Malhotra - Nash, Modin - Umberger - Voráček, Torres - Jas.Williams - Boll, A.Murray - Novotný - Dorsett
GO JACKETS GO !!! Ďalšia osmička v Detrotskej bráne
Mason - Dubielewicz
Huselius - Malhotra - Nash, Modin - Umberger - Voráček, Torres - Jas.Williams - Boll, A.Murray - Novotný - Dorsett
hej, hej, ale to je troška z kontextu, napísal som to, ako že je to teraz, ale k týmto výkonom a k hre sa dopracovávali postupne. Zo všetkým súhlas, ale títo hráči sa nemalou mierou pričinili o ich vzostup, tak som to mal napísať, preto som to spomínal v súvislosti s tou históriou. Budem si musieť dávať väčší pozor, na to, ako to môžu vnímať iný, na rozdiel od toho, ako to mám zoradené v hlave ja...mt-svk píše:Fantázia.ivan23 píše:neviem či si spomínaš na účinkovanie CAR v roku 2000/01, to prehrali vo finále s DET. Bola to ich štvrtá sezóna v NHL, po tom, čo sa tam presťahoval môj obľúbený Hartford Whalers. CBJ je v NHL práve do sezóny 2000/01 a ešte nikdy PO nehrali, presne tak, ako vtedy Carolina. Prečo by nemohli prekvapiť, káder nemajú zlý, hraje tam mnoho skúsených hráčov, ako Adam Foote, Fredrik Modin, Žerdev, Lindstrom, a dolnení sú šikovnými Nashom, Huseliusom či Brassardom, no a vzadu majú čoraz lepšieho Steve Masona.
Mimochodom, Jason Williams má v Columbuse štatistiku 23 7 9 16 +5 12, čo je pri jeho ice-time pekné číslo.
Ale akceptujem milá dáma... :smile03: Stačilo napísať : hralo tam, mnoho skúsených hráčov
Chybička, zostava bola úplne iná.kanter píše:Táto zostava sa postarala o 8 gólov v Detroitskej bráne:![]()
Mason - Dubielewicz
![]()
![]()
GO JACKETS GO !!! Ďalšia osmička v Detrotskej bráne
![]()
![]()
1. Nehrali Rome,Modin a Dorsett ale Klesla,Vermette a Gratton. Zostava bola takáto:
Mason
Dubielewicz
Hejda, Commodore
Ťjutin, Methot
Russell, Klesla
Huselius - Malhotra - Nash
Umberger - Vermette - Williams
Boll - Novotný - Voráček
Torres - Gratton - Murray
I keď ja by som vymenila Kleslu za Romeho a Novotného za Dorsetta.
Takže moja zostava:
Mason
Hejda, Commodore
Ťjutin, Methot
Russell, Rome
Umberger - Vermette - Boll
Torres - Williams - Voráček
Murray - Gratton - Dorsett
ivan23 píše:hej, hej, ale to je troška z kontextu, napísal som to, ako že je to teraz, ale k týmto výkonom a k hre sa dopracovávali postupne. Zo všetkým súhlas, ale títo hráči sa nemalou mierou pričinili o ich vzostup, tak som to mal napísať, preto som to spomínal v súvislosti s tou históriou. Budem si musieť dávať väčší pozor, na to, ako to môžu vnímať iný, na rozdiel od toho, ako to mám zoradené v hlave ja...mt-svk píše:Fantázia.ivan23 píše:neviem či si spomínaš na účinkovanie CAR v roku 2000/01, to prehrali vo finále s DET. Bola to ich štvrtá sezóna v NHL, po tom, čo sa tam presťahoval môj obľúbený Hartford Whalers. CBJ je v NHL práve do sezóny 2000/01 a ešte nikdy PO nehrali, presne tak, ako vtedy Carolina. Prečo by nemohli prekvapiť, káder nemajú zlý, hraje tam mnoho skúsených hráčov, ako Adam Foote, Fredrik Modin, Žerdev, Lindstrom, a dolnení sú šikovnými Nashom, Huseliusom či Brassardom, no a vzadu majú čoraz lepšieho Steve Masona.
Ale akceptujem milá dáma... :smile03: Stačilo napísať : hralo tam, mnoho skúsených hráčov
mt-svk píše:Chybička, zostava bola úplne iná.
1. Nehrali Rome,Modin a Dorsett ale Klesla,Vermette a Gratton. Zostava bola takáto:
Mason
Dubielewicz
Hejda, Commodore
Ťjutin, Methot
Russell, Klesla
Umberger - Vermette - Williams
Boll - Novotný - Voráček
Torres - Gratton - Murray
![]()
I keď ja by som vymenila Kleslu za Romeho a Novotného za Dorsetta.
Takže moja zostava:
Mason
Hejda, Commodore
Ťjutin, Methot
Russell, Rome
Umberger - Vermette - Boll
Torres - Williams - Voráček
Murray - Gratton - Dorsett
to je vec pohľadu... podstatu toho, čo som chcel vystihnúť, to podľa mňa nemení podstatu veci. Ja sa CBJ príliš nevenujem a z toho titulu nemôžem mať taký prehľad, aby som nemohol napísať aj nejakú chybu, či mať na konkrétnych hráčov odlišný pohľad. Zaregistroval som zlepšenie, tak sa mi objavili v pamäti mená, ktoré som použil, to sa hádam môže. Ak som nevystihol do bodky tvoje predstavy, bude to asi tým, že nemám tak dobrý prehľad o CBJ, to je všetko. Ale ver mi, že na budúce si už dám veľký pozor na to, čo vo vzťahu k nim napíšem. Máš na ženu skvelý prehľad o hráčoch aj hre vašich a celkom rozumný názor o téme, ktorá vo všeobecnosti nie je ženám až tak blízka (môj názor samozrejme). :smile03:
Sotva se probudím, koukám, že takové rušno v topicu CBj ještě nikdy nebylo
Jedna zajímavá perlička, pro columbus byl triumf v Joe Louis Aréně nejvyšší výhrou v historii klubu a zápas také s největším počtem vstřelených gólů:
8 -- at Detroit, March 7, 2009 (8-2 win)
7 -- at Chicago, Oct. 23, 2007 (7-4 win)
7 -- vs. Los Angeles, Feb. 8, 2006 (7-4 win)
7 -- at Calgary Jan. 11, 2003 (7-2 win)
7 -- at Florida, March 9, 2001 (7-6 win)
7 -- at New York Islanders, Dec. 23, 2000 (7-5 win)
Blue Jackets franchise record for largest margin of victory:
6 -- at Detroit, March 7, 2009 (8-2 win)
5 -- vs. Pittsburgh, Jan. 11, 2006 (6-1 win)
5 -- vs. New York Rangers, Oct. 11, 2003 (5-0 win)
5 -- vs. Minnesota, March 15, 2003 (5-0 win)
5 -- at Calgary, Jan. 11, 2003 (7-2 win)
Jaký paradox :smile03:
8 -- at Detroit, March 7, 2009 (8-2 win)
7 -- at Chicago, Oct. 23, 2007 (7-4 win)
7 -- vs. Los Angeles, Feb. 8, 2006 (7-4 win)
7 -- at Calgary Jan. 11, 2003 (7-2 win)
7 -- at Florida, March 9, 2001 (7-6 win)
7 -- at New York Islanders, Dec. 23, 2000 (7-5 win)
Blue Jackets franchise record for largest margin of victory:
6 -- at Detroit, March 7, 2009 (8-2 win)
5 -- vs. Pittsburgh, Jan. 11, 2006 (6-1 win)
5 -- vs. New York Rangers, Oct. 11, 2003 (5-0 win)
5 -- vs. Minnesota, March 15, 2003 (5-0 win)
5 -- at Calgary, Jan. 11, 2003 (7-2 win)
Jaký paradox :smile03:
To je samozrjemé. Mimochodom, ja o St. Louis nemám žiadny prehľad, ty máś o Columbuse ovela lepśí.ivan23 píše:to je vec pohľadu... podstatu toho, čo som chcel vystihnúť, to podľa mňa nemení podstatu veci. Ja sa CBJ príliš nevenujem a z toho titulu nemôžem mať taký prehľad, aby som nemohol napísať aj nejakú chybu, či mať na konkrétnych hráčov odlišný pohľad. Zaregistroval som zlepšenie, tak sa mi objavili v pamäti mená, ktoré som použil, to sa hádam môže. Ak som nevystihol do bodky tvoje predstavy, bude to asi tým, že nemám tak dobrý prehľad o CBJ, to je všetko. Ale ver mi, že na budúce si už dám veľký pozor na to, čo vo vzťahu k nim napíšem. Máš na ženu skvelý prehľad o hráčoch aj hre vašich a celkom rozumný názor o téme, ktorá vo všeobecnosti nie je ženám až tak blízka (môj názor samozrejme). :smile03:
0:2 
46:50 Raffi Torres (Antoine Vermette, Jason Williams) PPG
59:33 Rick Nash (Mike Commodore) EN
stř 11. bře 2009 08:37
Keby len po Calder-a... Vyzerá to minimálne aj na nomináciu na Vezinu.
Keby mu to vydržalo aj ďalej počas kariéry, mám pocit, že mnohý brankári už len zažiaria na jednu-dve sezóny a potom upadnú...
Keby mu to vydržalo aj ďalej počas kariéry, mám pocit, že mnohý brankári už len zažiaria na jednu-dve sezóny a potom upadnú...
Výborne Stevee.
a nielen ty!!!
Martin, neskreslená tabuľa by vyzerala takto:
...
5. Vancouver 67 80
6. Columbus 67 74
7. Edmonton 67 73
8. Minnesota 67 72
--------------------------------------------------------------------------------
9. Nashville 67 71
a ďalej by bolo viac 70 bodových
samozrejme, že zápasy do 67 môžu prehrať, ale zatiaľ sa tým nesmieme utešovať.
Martin, neskreslená tabuľa by vyzerala takto:
...
5. Vancouver 67 80
6. Columbus 67 74
7. Edmonton 67 73
8. Minnesota 67 72
--------------------------------------------------------------------------------
9. Nashville 67 71
a ďalej by bolo viac 70 bodových
samozrejme, že zápasy do 67 môžu prehrať, ale zatiaľ sa tým nesmieme utešovať.
Nedá se nic dělat Xruci, Pens bohužel ve Východní konferenci opět o jeden bod navíc....CBJ to však při výhře může být fuk. Třetí třetina byla hodně špatná - 19 střel na Masobna hovoří za vše, přičemž Jackets vystřelili jen čtyřikrát
Jestli to bylo opět to známé šetřetní sil na dnešní zápas s chicagem, trochu to hoši nezvládli.... ale mně je to fuk, nejdůležitější je, že jsou opět dva body doma
:biglol:
Rivalové v boji o play-off navíc opět většinou prohrávali, takže paráda
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé