Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Gratulace!!! Takhle zostudit Detroit a ještě u nich, to se nevidí každý den!!! :smile03:
:evil: :? :buch: ,ale ne - zahráli jste výborně,tak se má bojovat o play-off..... :poklona2: :taptap:
ono na druhej strane tohtoročný CBJ, už je o niečom inom, ako tomu bolo v predošlých sezónach a dovolím si tvrdiť, že v tej budúcej, bude ešte o niečo silnejší. Takže s nimi treba v každom zápase veľmi vážne počítať a ak sa to PO podarí, ani tam nebudú fackovacím panákom a zápasy s nimi budú ťažké. Ja osobne by som ich do 1. kola nechcel, bude v nich toľko oduševnenia a chuti vyhrať, takže budú patrične nepríjemní. :yes:
ivan23 píše:ono na druhej strane tohtoročný CBJ, už je o niečom inom, ako tomu bolo v predošlých sezónach a dovolím si tvrdiť, že v tej budúcej, bude ešte o niečo silnejší. Takže s nimi treba v každom zápase veľmi vážne počítať a ak sa to PO podarí, ani tam nebudú fackovacím panákom a zápasy s nimi budú ťažké. Ja osobne by som ich do 1. kola nechcel, bude v nich toľko oduševnenia a chuti vyhrať, takže budú patrične nepríjemní. :yes:
do PO síce už asi postúpia, ale nerátam s ich dlhým učinkovaním v ňom, pretože podľa mňa aj skúsenosti budú robiť svoju úlohu, no netreba podceňovať žiadneho súpera
neviem či si spomínaš na účinkovanie CAR v roku 2000/01, to prehrali vo finále s DET. Bola to ich štvrtá sezóna v NHL, po tom, čo sa tam presťahoval môj obľúbený Hartford Whalers. CBJ je v NHL práve do sezóny 2000/01 a ešte nikdy PO nehrali, presne tak, ako vtedy Carolina. Prečo by nemohli prekvapiť, káder nemajú zlý, hraje tam mnoho skúsených hráčov, ako Adam Foote, Fredrik Modin, Žerdev, Lindstrom, a dolnení sú šikovnými Nashom, Huseliusom či Brassardom, no a vzadu majú čoraz lepšieho Steve Masona.
Ja by som ich vôbec nepodceňoval, celkom im fandím, za tie posledné výsledky majú moje sympatie. :yes:
ivan23 píše:neviem či si spomínaš na účinkovanie CAR v roku 2000/01, to prehrali vo finále s DET. Bola to ich štvrtá sezóna v NHL, po tom, čo sa tam presťahoval môj obľúbený Hartford Whalers. CBJ je v NHL práve do sezóny 2000/01 a ešte nikdy PO nehrali, presne tak, ako vtedy Carolina. Prečo by nemohli prekvapiť, káder nemajú zlý, hraje tam mnoho skúsených hráčov, ako Adam Foote, Fredrik Modin, Žerdev, Lindstrom, a dolnení sú šikovnými Nashom, Huseliusom či Brassardom, no a vzadu majú čoraz lepšieho Steve Masona.
Ja by som ich vôbec nepodceňoval, celkom im fandím, za tie posledné výsledky majú moje sympatie. :yes:
Fantázia. :clap: Dúfala som vo víťazstvo, ale toto nebolo len víťazstvo, toto bol doslova masaker. :box: Fanúšikovia Colorada a Philly (Come on England) musía byť šťastmí. :frajer2:

Ivan, Adam Foote hrá od minulej sezóny v Colorade, Nikolaj Źerdev bol pred touto sezónou vymenený do Rangers za Fjodora Ťjutina (okrem toho, skúsený práve nebol), Joakim Lindstrom bol taktiež pred sezónou vymenený do Anaheimu (bol to hráč farmy, v NHL toho dovtedy veľa nenahral). Brass je zranený, takže túto sezónou s ním pravdepodobne nebudeme môcť počítať.

Mimochodom, Jason Williams má v Columbuse štatistiku 23 7 9 16 +5 12, čo je pri jeho ice-time pekné číslo. :good:
mt-svk píše:
ivan23 píše:neviem či si spomínaš na účinkovanie CAR v roku 2000/01, to prehrali vo finále s DET. Bola to ich štvrtá sezóna v NHL, po tom, čo sa tam presťahoval môj obľúbený Hartford Whalers. CBJ je v NHL práve do sezóny 2000/01 a ešte nikdy PO nehrali, presne tak, ako vtedy Carolina. Prečo by nemohli prekvapiť, káder nemajú zlý, hraje tam mnoho skúsených hráčov, ako Adam Foote, Fredrik Modin, Žerdev, Lindstrom, a dolnení sú šikovnými Nashom, Huseliusom či Brassardom, no a vzadu majú čoraz lepšieho Steve Masona.
Fantázia. :clap: Dúfala som vo víťazstvo, ale toto nebolo len víťazstvo, toto bol doslova masaker. :box: Fanúšikovia Colorada a Philly (Come on England) musía byť šťastmí. :frajer2:

Ivan, Adam Foote hrá od minulej sezóny v Colorade, Nikolaj Źerdev bol pred touto sezónou vymenený do Rangers za Fjodora Ťjutina (okrem toho, skúsený práve nebol), Joakim Lindstrom bol taktiež pred sezónou vymenený do Anaheimu (bol to hráč farmy, v NHL toho dovtedy veľa nenahral). Brass je zranený, takže túto sezónou s ním pravdepodobne nebudeme môcť počítať.
Bude to dosť off topic, ale musím sa vyjadriť. Ženská ty sa nezdáš :eek2: :eek2:
yzy19 píše:
mt-svk píše:

Bude to dosť off topic, ale musím sa vyjadriť. Ženská ty sa nezdáš :eek2: :eek2:
Ako si to myslel?
Že takýto prehľad a Phoenix nemám ani vo sne :eek2: :eek2:
Táto zostava sa postarala o 8 gólov v Detroitskej bráne: :good:

Mason - Dubielewicz

Hejda - Commodore, Ťutin - Methot, Russell - Rome

Huselius - Malhotra - Nash, Modin - Umberger - Voráček, Torres - Jas.Williams - Boll, A.Murray - Novotný - Dorsett

:good: :good: :good: GO JACKETS GO !!! Ďalšia osmička v Detrotskej bráne :clap: :clap: :clap:
mt-svk píše:

Mimochodom, Jason Williams má v Columbuse štatistiku 23 7 9 16 +5 12, čo je pri jeho ice-time pekné číslo. :good:
hej, hej, ale to je troška z kontextu, napísal som to, ako že je to teraz, ale k týmto výkonom a k hre sa dopracovávali postupne. Zo všetkým súhlas, ale títo hráči sa nemalou mierou pričinili o ich vzostup, tak som to mal napísať, preto som to spomínal v súvislosti s tou históriou. Budem si musieť dávať väčší pozor, na to, ako to môžu vnímať iný, na rozdiel od toho, ako to mám zoradené v hlave ja...
Ale akceptujem milá dáma... :smile03: Stačilo napísať : hralo tam, mnoho skúsených hráčov :yes:
kanter píše:Táto zostava sa postarala o 8 gólov v Detroitskej bráne: :good:

Mason - Dubielewicz

Hejda - Commodore, Ťutin - Methot, Russell - Rome

Huselius - Malhotra - Nash, Modin - Umberger - Voráček, Torres - Jas.Williams - Boll, A.Murray - Novotný - Dorsett

:good: :good: :good: GO JACKETS GO !!! Ďalšia osmička v Detrotskej bráne :clap: :clap: :clap:
Chybička, zostava bola úplne iná.
1. Nehrali Rome,Modin a Dorsett ale Klesla,Vermette a Gratton. Zostava bola takáto:

Mason
Dubielewicz

Hejda, Commodore
Ťjutin, Methot
Russell, Klesla

Huselius - Malhotra - Nash
Umberger - Vermette - Williams
Boll - Novotný - Voráček
Torres - Gratton - Murray

:wink:

I keď ja by som vymenila Kleslu za Romeho a Novotného za Dorsetta.

Takže moja zostava:

Mason

Hejda, Commodore
Ťjutin, Methot
Russell, Rome

Umberger - Vermette - Boll
Torres - Williams - Voráček
Murray - Gratton - Dorsett
ivan23 píše:
mt-svk píše:

hej, hej, ale to je troška z kontextu, napísal som to, ako že je to teraz, ale k týmto výkonom a k hre sa dopracovávali postupne. Zo všetkým súhlas, ale títo hráči sa nemalou mierou pričinili o ich vzostup, tak som to mal napísať, preto som to spomínal v súvislosti s tou históriou. Budem si musieť dávať väčší pozor, na to, ako to môžu vnímať iný, na rozdiel od toho, ako to mám zoradené v hlave ja...
Ale akceptujem milá dáma... :smile03: Stačilo napísať : hralo tam, mnoho skúsených hráčov :yes:
:D , teoreticky áno. Prakticky celkom nie.
mt-svk píše:Chybička, zostava bola úplne iná.
1. Nehrali Rome,Modin a Dorsett ale Klesla,Vermette a Gratton. Zostava bola takáto:

Mason
Dubielewicz

Hejda, Commodore
Ťjutin, Methot
Russell, Klesla

Umberger - Vermette - Williams
Boll - Novotný - Voráček
Torres - Gratton - Murray

:wink:

I keď ja by som vymenila Kleslu za Romeho a Novotného za Dorsetta.

Takže moja zostava:

Mason

Hejda, Commodore
Ťjutin, Methot
Russell, Rome

Umberger - Vermette - Boll
Torres - Williams - Voráček
Murray - Gratton - Dorsett

:D Ja som zabudol, že Modin nehral :D
to je vec pohľadu... podstatu toho, čo som chcel vystihnúť, to podľa mňa nemení podstatu veci. Ja sa CBJ príliš nevenujem a z toho titulu nemôžem mať taký prehľad, aby som nemohol napísať aj nejakú chybu, či mať na konkrétnych hráčov odlišný pohľad. Zaregistroval som zlepšenie, tak sa mi objavili v pamäti mená, ktoré som použil, to sa hádam môže. Ak som nevystihol do bodky tvoje predstavy, bude to asi tým, že nemám tak dobrý prehľad o CBJ, to je všetko. Ale ver mi, že na budúce si už dám veľký pozor na to, čo vo vzťahu k nim napíšem. Máš na ženu skvelý prehľad o hráčoch aj hre vašich a celkom rozumný názor o téme, ktorá vo všeobecnosti nie je ženám až tak blízka (môj názor samozrejme). :smile03:
Sotva se probudím, koukám, že takové rušno v topicu CBj ještě nikdy nebylo :thumbsup: :roll: Jedna zajímavá perlička, pro columbus byl triumf v Joe Louis Aréně nejvyšší výhrou v historii klubu a zápas také s největším počtem vstřelených gólů:

8 -- at Detroit, March 7, 2009 (8-2 win)
7 -- at Chicago, Oct. 23, 2007 (7-4 win)
7 -- vs. Los Angeles, Feb. 8, 2006 (7-4 win)
7 -- at Calgary Jan. 11, 2003 (7-2 win)
7 -- at Florida, March 9, 2001 (7-6 win)
7 -- at New York Islanders, Dec. 23, 2000 (7-5 win)

Blue Jackets franchise record for largest margin of victory:

6 -- at Detroit, March 7, 2009 (8-2 win)
5 -- vs. Pittsburgh, Jan. 11, 2006 (6-1 win)
5 -- vs. New York Rangers, Oct. 11, 2003 (5-0 win)
5 -- vs. Minnesota, March 15, 2003 (5-0 win)
5 -- at Calgary, Jan. 11, 2003 (7-2 win)

Jaký paradox :smile03:
ivan23 píše:to je vec pohľadu... podstatu toho, čo som chcel vystihnúť, to podľa mňa nemení podstatu veci. Ja sa CBJ príliš nevenujem a z toho titulu nemôžem mať taký prehľad, aby som nemohol napísať aj nejakú chybu, či mať na konkrétnych hráčov odlišný pohľad. Zaregistroval som zlepšenie, tak sa mi objavili v pamäti mená, ktoré som použil, to sa hádam môže. Ak som nevystihol do bodky tvoje predstavy, bude to asi tým, že nemám tak dobrý prehľad o CBJ, to je všetko. Ale ver mi, že na budúce si už dám veľký pozor na to, čo vo vzťahu k nim napíšem. Máš na ženu skvelý prehľad o hráčoch aj hre vašich a celkom rozumný názor o téme, ktorá vo všeobecnosti nie je ženám až tak blízka (môj názor samozrejme). :smile03:
To je samozrjemé. Mimochodom, ja o St. Louis nemám žiadny prehľad, ty máś o Columbuse ovela lepśí.
Gratulujem k vitazstvu a hanbim sa za nas vykon!!!!
Stejně jako Boston triumfoval nad Columbusem v minulé sezóně se obrátila mince letos :yahoo: Zápas jsem prospal, myslel jsem si navíc, že se hraje až od 01:00 a když jsem ve 3:00 vstal, už bylo po všem. Každopádně maxmální spokojenost :clap: Jared Boll si to v :box: pěkně rozdal s Markem Stuartem. Steve Mason devátá nula v sezóně :cinka: Myslím, že Bruins body ani zdaleka tolik nepotřebují, takže vyprášený kožich big brad bruins snad ani tolik nevadí :frajer2: :beee: Konkurenti v boji o play-off navíc prohrávali, jak Dallas, Minnesota, Nashville, tak i Edmonton a od deváté příčky je teď rozdíl čtyř bodů :yes:

Obrázek 0:2 Obrázek

46:50 Raffi Torres (Antoine Vermette, Jason Williams) PPG
59:33 Rick Nash (Mike Commodore) EN
Gratulujem, Columbus naozaj teraz dupe na postup do PO. Porazíť súpera ako je Boston a Detroit, to je aj celkom umenie. Takže ste machri, nech vám to vydrží do PO a aj v ňom.
budem strucny :) good job :thumbsup: Mason si ide bez debatky po Calder_a :yes:
Obrázek
ObrázekObrázek
Keby len po Calder-a... Vyzerá to minimálne aj na nomináciu na Vezinu. :idea:
Keby mu to vydržalo aj ďalej počas kariéry, mám pocit, že mnohý brankári už len zažiaria na jednu-dve sezóny a potom upadnú...
Výborne Stevee. :clap: a nielen ty!!!

Martin, neskreslená tabuľa by vyzerala takto:

...
5. Vancouver 67 80
6. Columbus 67 74
7. Edmonton 67 73
8. Minnesota 67 72
--------------------------------------------------------------------------------
9. Nashville 67 71
a ďalej by bolo viac 70 bodových

samozrejme, že zápasy do 67 môžu prehrať, ale zatiaľ sa tým nesmieme utešovať.
Tak zato, co predviedli v tretej tretine by si zasluzili dobru po vajciach, ale aspon ze vyhrali :|
Nedá se nic dělat Xruci, Pens bohužel ve Východní konferenci opět o jeden bod navíc....CBJ to však při výhře může být fuk. Třetí třetina byla hodně špatná - 19 střel na Masobna hovoří za vše, přičemž Jackets vystřelili jen čtyřikrát :sad2: Jestli to bylo opět to známé šetřetní sil na dnešní zápas s chicagem, trochu to hoši nezvládli.... ale mně je to fuk, nejdůležitější je, že jsou opět dva body doma :clap: :biglol: :yahoo: Rivalové v boji o play-off navíc opět většinou prohrávali, takže paráda :cinka: :thumbsup:
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS