Chlapi celkom súhlasím, že vykúpením McKeeho, sme si spravili celkom slušný priestor pod platovým stropom. Je ťažko povedať, či tento priestor využijeme na kúpu nejakého dobrého hráča, alebo je to len ťah v rámci krízy na odľahčenie rozpočtu.
Ak je to naozaj tá prvá možnosť, potom si neviem predstaviť lepšiu voľbu, ako Cammalleriho. Už neraz som sa vyjadril, žeby som ho bral všetkými desiatimi. K tej lajne zloženej z Boyesa, Karyiu a Cammalleriho nieje čo dodať, to by bola sila ako hrom. Ja osobne by som bol z toho taký nadšený, že sa to ani nemôže stať. Mali by sme milinmálne dve prvé lajny, pretože k dispozícii by ďalej boli aj McDonald, Perron, Berglund, Oshie, Tkachuk ... Ja by som ale pravdupovediac nechal prvú lajnu hrať trio Boyes-McDonald-Karyia. Taký Cammalleri by si asi viac sedel s Tkachukom, alebo Berglundom, vzhľadom k typom hráčov s ktorými hral v Kanade. Radšej by som ale uzavrel tému Cammalleri, aspoň nateraz. Budeme sklamaní.
Teraz môj osobný názor:
Nepochybujem o kvalite Hossu ani Gáboríka Bluesfan, ale ja osobne, by som si v Blues neželal ani jedného, ani druhého. :beee: Stempniaka by som už asi nechcel, jedine, žeby sa vrátil k výkonom spred roku.
Čo sa týka brankárov, Mason je jednotka ako hrom, myslím, že momentálne na podobne neotrasiteľnej pozícii ako Brodeur, alebo Kipprusoff. Ja by som si za dvojku ešte stále želal Manyho. Nemôžem si pomôcť, ale je to sympaťák, mám toho chlapíka rád a určite by som miesto neho do tímu neťahal nikoho nového, no uvidíme. Dvojka Bishop-Holt je taktiež sľubná do budúcnosti. Dúfam, že keď dostanú šancu, nechytia sa jej ala Toivonen (ktorému som to veľmi prial, aby sa presadil) ale skôr ala Mason

Aby sme mali istotu do budúcnosti.
K podpisu Weavera. Nikdy som sa netajil tým, že sa mi moc nepozdáva a vždy som si želal ice time pre Wagnera na jeho úkor, ale v poslednej dobe si začínal na svoju stranu nakláňať aj mňa, preto spokojnosť. Čo sa týka obrany, tam je to aj po Jayovom odchode stále mimoriadne slušné, tak ako si ivan písal, by to bolo skvelé. Ešte budem čakať na podpis Poláka, ak by sme ho nepodpísali, stratili by sme mnoho a neviem si predstaviť, žeby sme potom tím nedoplnili o spoľahlivého skúseného obrancu. Predsa len, mladíci sa musia rozohrať, Brewer s Johnsonom asi tiež prvú štvrťku minimálne nebudú celkom vo svojej koži. Dokonca by som povedal, že to nebudú na začiatku obrancovia č. 1 a 2 ako sme si zvykli
Winchester, to je ukážka sily v tíme, je to podobný hráč ako Crombeen, obaja sú silní a vedia hrať slušný hokej, preto nechápem ten rozdiel v cene. Crombeen mi príde ešte o čosi viac,predsa len je to aj bitkár nie len policajt

.
Winchester je zasa veľmi univerzálny, vedel zahrať aj s Boyesom, aj s mladými, bráni, blokuje, som rád že ostane.
Hinote môže ísť domov, Janssena držať v tíme po uzdravení Kinga by bol asi zbytočný luxus, keĎže tvrdých chlapíkov tam máme viacero. Ale aj tak si myslím, že na rok ostane.
Mimochodom ivan, o odchode Steena nič neviem