Jinak dva body zasloužený, ale i očekávaný. Na MTL doma prostě umíme. Viz. 9-0-1 against Montreal at Wells Fargo Center in last 10.
U toho risku Neuvyho ke konci jsem se ale málem pos*al.
Teď do Minnesoty, bude ultratěžkej zápas.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
To je stealkajo » stř led 06, 2016 10:48 pm píše:Hahaha Vinny trejdovany do Kings (s Lukeom)![]()
![]()
edit: Lecavalier and Luke Schenn for Weal and 3rd
ja asi snivam...
Ano, bude mít. Pokud-li hráč podepíše kontrakt před 35. narozeninami a během jeho ukončí kariéru, do stropu se plat daného hráče již nezapočítává.dejf píše:To že Viny ukončí kariéru má pro nás nějakou finanční výhodu? Já už se v tom nevyznám.
Ani ten Amac nebude problem, ked budeme mat nanho miesto..on totizto stale je solidny 4-6 obranca. Preplateny? Samozrejme. Ale na NHL urovni hrat stale moze (na rozdiel od Vinnyho ci RJa)Finch182 píše:je to boho to jednoduchsi bude teraz BO na hambaca a potom uz zostava len ten Amac. S tym sa bude dat zit
Viz. můj příspěvek výše.kajo píše:Ja mam za to, ze pokial hrac ukonci karieru, cap hit sa ratat uz timu nebude ziadnydejf píše:To že Viny ukončí kariéru má pro nás nějakou finanční výhodu?ale napr. taky Andy urcite bude vediet lepsie...
Momentálně to jinak vychází (s červnovým buy-outem Umbergera) tak, že 1. července bychom měli platit "jen" něco málo pod 57,5 mil dolarů. Tedy při očekávaném navýšení stropu bychom měli mít prostor cca 15-16 milionů. Očekvávám re-sign Whitea, Schenna, Gudase a možná Medvedeva s Rafflem.Jordan Weal will wear #19 for the Flyers.
Hmm. Prý jsme mezi zájemci. Já bych za něj Morina obětoval. 1-swap-1. Případně přidal nějakej pick, pokud Yzy bude tvrdohlavej.Kind of surprised to be hearing Drouin could be moved by Friday. Thought Stevie Y would wait on Stamkos resolution....