Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hosi, tak Penguins uz se na vas bodove dotahli! Porad mate sice 3 zapasy k dobru, ale kde je ten vas 10-bodovy naskok? Bude to hodne tesne, pro vas mluvi 3 zapasy navic, pro Pens aktualni superforma. Hodne napovi nas nedelni zapas v Igloo. Neberte tohle jako provokaci, proste jde tady o hodne - vyhoda domaciho prostredi do playoffs. Jinak bitva o Pennsylvanii je v 1.kole PO velice realna a Pittsburgh to na Flyers proste umi.
A kdepak jsi byl Atlantiku nedávno, když se Vám také extrémně "dařilo" ?? To Ti do psaní asi moc nebylo, ale koukám že pár vyhraných zápasů a již zase pasuješ Pit hodně vysoko...... !!!! S PHILLY se letos Pit nemůže srovnávat, uvidí se v PO.

Co se týče včerejšího zápasu v Det tak škoda že jsme neudrželi vedení 2:0 do konce 2. tř., pak jsem přesvědčen o tom že by jsme vyhráli - no nic, jedeme dál........ :thumbsup: :thumbsup: !!!!
No par vyhranych zapasu...to jo, konkretne 22 bodu z poslednich 12 zapasu...
Ale opravdu nic ve zlem, Flyers hraji dobry hokej, narozdil od Penguins vcelku stabilne celou sezonu. Jenomze Pittsburgh mel velkou marodku a trenera, ktery tymu vubec nesedel a ted mohutne dobihame ztraceny teren. A to ze jsem tady toho moc nepsal, no jo, nebyla nalada, nudny styl Therriena, tym se trapil, moc kombinoval a nestrilel, kazdy videl, ze je to spatne. Naproti tomu, v kazdem zapase za Bylsmu nutime souperi svuj ofenzivni styl hry a hrajeme primocare, tvrde a durazne. Ofenziva je ted v plnem proudu, neni to jen o Crosbym a Malkinovi, mame taky "more depth". Kunitz zatim 10z 7g + 6a, Guerin taky vic nez bod na zapas, Goncharovi to tam pada, Sykora vzdy umel nejaky ten gol dat, skvele hraje Letang, solidne J.Staal a vsechno jisti Fleury. Faktem je, ze boj o vyhodu domaciho prostredi pro playoffs je tady, i kdyz porad mate naskok. A to ze Penguins to na Letce umi, to snad vidis, Pens vyhrali 8 z poslednich 10 vzajemnych utkani a v soucasne nasi forme bych veril v postup pres Flyers i kdyby se zacinalo ve Wachovii. Takze tvrzeni, ze Penguins se s Flyers nedaji srovnat, tak to brzdi. Ale v podstate jsem chtel jen upozornit na to, co se tady rysuje do playoffs a takova serie je vzdy pro me velkym zazitkem. Ovsem, nedelni zapas v Pittsburghu urcite napovi vic.
Come on ENGLAND píše:To Ti do psaní asi moc nebylo, ale koukám že pár vyhraných zápasů a již zase pasuješ Pit hodně vysoko...... !!!! S PHILLY se letos Pit nemůže srovnávat, uvidí se v PO. !!!!
Jen ať to teď mastí,to je fajn,hlavně ale doufám,že se Pens ještě za ten necelý měsíc pořádně vyblbnou
a pak pojedou hned v 1.kole na dovču! :bitka3: :frajer2: :12:
Treba uznať, že Pens vyšli nákupy, Kunitz je totálna pecka a Guerinovi ide tiež..
Zdá sa, že aj vyhodenie Šatana bol dobrý krok, nie nadarmo sa hovorí, že team so Slovákom SC nevyhráva.
Už za chvilku nám to začne,dal bych si Tučňáčka,dozlatova pečeného na cibulce a s česnekem..... :smile03:
Bude to těžké,jsou nějak v laufu :evil: a je třeba jim trochu skočit do úsměvu! :bitka3: :box: :cinka: :frajer2:
Tak zatím to vypadá velmi dobře ;) Jenom ať to nezmršíme jako s Detroitem =)
ak si dáte pozor na tých dvoch bláznov, tak to bude dobré, Malkin je dobrý a tomu plačkovi stačí brnkať a nervy a bude mimo. Hádam ten dvojgólový náskok už udržíte... :good:
Tak Flyers prerusili nasi serii uspesnych vysledku. Prohra uz proste nekdy prijet musela, ale tohle nebyla zrovna ta spravna chvile na ni. Co se tyce zapasu, Letci me nicim nenadchli, byl to zcela prumerny zapas, kde rozhodl skvely vykon Birona, 2 pomerne stastne odrazy, ktere vedli ke golum PHI a nase nedisciplinovana hra a spousta vylouceni. Celkove meli Penguins o neco vice ze hry, ale presto si myslim, ze prohrali zaslouzene. Ta mirna prevaha proste nebyla vzhledem k prubehu utkani postacujici, Letci hrali cca. to, co potrebovali.
Zklamal me hlavne Malkin, ten nepredvedl absolutne nic... Ale playoffs Pittsburghu zrejme neujde, pri soucasne forme Floridy a hlavne tragickych Canadiens muzeme byt v klidu.
Naprostý souhlas s Atlantikem.

Jen takový dotaz? Nějak jsem nepochopil to vyloučení Birona ??? Tam mi to přišlo jako jasné interference Crosbyho a šel ven Biron, ten stream byl hodně nekvalitní, viděl to někdo lépe ?
neis píše: Jen takový dotaz? Nějak jsem nepochopil to vyloučení Birona ??? Tam mi to přišlo jako jasné interference Crosbyho a šel ven Biron, ten stream byl hodně nekvalitní, viděl to někdo lépe ?
Biron vubec nebyl vyloucen, takze ted nevim presne o kterou situaci jde. Ale celkove se nemuzete na rozhodci zlobit. Darilo se vam provokovat Penguins a ti pak oplaceli faulama. I kdyz nektere provokace od Letcu taky nebyli celkem allright. Treba Gonchar co dostal 2+2, tak to nedelal jen tak pro nic za nic, predchazel tomu nepovsimnuty kroscek na nej a on pak oplacel. Sergei urcite jinak neni zadny zakerak.
Gonchar není zdaleka svatoušek ;)A vytahovat jeden neodpískaný zákrok, těch bylo na obou stranách až až. Celý zápas byl vyhrocený.... Pens se opět začali chovat jako namachrované ladynky, kterým tečou nervy, když vše nejde podle plánu. To jsem si všiml hlavě u Crosbyho, ten když boduje, tak mu ani nevadí, že pens prohrává a hraje pořád jako bůh a nenervuje. V momentě kdy se mu nedaří jemu, tak je jako rozežrané dětsko. Připadá mi, že nejede pro tým ale na body...
Phillka celkově proto provokovat ani nemusela ;)
Škoda toho Kunitze, ten mi do vašeho konceptu týmu vůbec nezapadá, tam by mi pasoval takový Kovalev..že by jste dostávalo vedení Pens rozum ??
Tak dnes fantastická výhra nad NJ, která PHILLY jestě umožňuje bojovat o vítězství v divizi, a to velmi reálně.......... :clap: :clap: !!!! Jeffík se konečně dočkal toho kulatého 40. gólu, já doufám že ještě nějaký přidá a ta meta 50-ti branek nemusí být nereálná. V poslední době také krapet přicmrndává Briere, alespoň že tak, jinak je to škůdce PHILLY, platově i herně............. !!!!
Strašně se mi libí Giroux, to je jako takový dravější zelenáčský Briere.... Na samotného Briera si budeme muset ale zvyknout, jelikož je asi neprodejný, ale buďme rádi za něj, aspoň to není žadná nafoukaná ladynka a dokáže se neskutečně hecnout v PO ;)
Come on ENGLAND píše:Tak dnes fantastická výhra nad NJ, která PHILLY jestě umožňuje bojovat o vítězství v divizi, a to velmi reálně..........
Pochybujem, žeby chceli "diabli" opustiť prvé miesto v Atlantickej divízií, ale v dnešnej NHL je možné všetko. :) . Aj keď strácate na nich 7 bodov a máte v dobru jeden zápas. Nasledujúcich 5 zápasov máte priateľný rozpis. (Florida, NY Islanders, Boston a 2-krát Toronto). Ak vám forma z posledných troch zápasov vydrží boj o víťaza Atlantickej divízie bude zaujímavý :yahoo: .
Come on ENGLAND píše:Tak dnes fantastická výhra nad NJ, která PHILLY jestě umožňuje bojovat o vítězství v divizi, a to velmi reálně.
Nepreháňaj, dva prehraté zápasy Diablikov ešte neznamenajú nič. :smile03:
Tak co se včerejšího zápasu s Torontem týče, tak výhra je opět takové pofidérní, ze stavu 6:0 nakonec jen 8:5, no nic, hlavně že jsou doma 2 b, ale v čem se stal tento zápas zásadním tak to je to, že se to Jeffovi Carterovi konečně podařilo a tento hráč si připsal 1. hattrick v NHL. Již několikrát se mu podařilo dát 2 branky v 1 zápase a již několikrát ho jen pověstný kousíček dělil od hattricku - nyní se mu to tedy konečně povedlo a tímto mu gratuluji....... :yes: :yes: :good: :good: . V letošní sezóně mu to především střelecky šlape skvěle, těch 50 gólů není nereálných. Jeho podpis na 3 sezóny se ukazuje jako velice prozíravý, takového rozeného snipera jsme již dlouho neměli, jelikož Simon Gagne není rozený střelec a nebyl jím ani John LeClair, jinak můj veliký oblíbenec a hráč na něhož nikdy nedám dopustit. Jeffík měl být před loňským PO vytrejdován za Tomáše Kaberleho a díky Bohu že se tak nestalo........ :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Tak Flyers opravdu překvapily :good: hlavně se mě líbil Briere (1+3) a nejvíc Carter (3+1), kterému se letos opravdu střelecky daří :frajer2: takže v play-off když uvidíme serii Penguins X Flyers, tak to podle mě skončí 4:3, ale vůbec netuším pro koho :lol2:
Nasiel som zaujimavy obrazok :D

Obrázek
No jo, Hartny to je náš fešák :) , jinak v dnešním matchi s Rangers pěkný výkon, hezký hokej, ale to že sudí uznali Rangers ten 1. gól jsem doteď nepochopil........ :shock: :shock: !!!!
Tak dnes by to chtělo doma Rangers porazit, i když to bude 2. zápas ve 2 dnech, ale chce se to před PO pořádně nastartovat a pro mě je důležitá zejména meta 100 získaných bodů, protože tým, který této hranice v 1 ročníku dosáhne má punc opravdové kvality....... !!!!
Jinak s Pit jako soupeřem pro 1. kolo jsem max. spokojen, přesně takto jsem si to přál - my 4. a Pit 5....... :wink: . Beru to jako velkou odvetu za minulý ročník a nic jiného než-li postup neberu...... :yahoo: :yahoo: !!!!
Moc pěkně jsi to napsal Scude do jejich topicu.... :good:
Snad to letos vyjde,vypadnout s nimi znovu - to bych asi nepřežil!!! :box: :bitka3: :box:
Tak na tuto seriu sa fakt velmi tesim..favorit sa hlada tazko, ale ja verim v PHILLU :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :scare:
philadelphia musi dnes bodovat aby bola stvrta. Picburg ma o jednu vyhru viac. Inak dobra seria to bude.
Dúfam, že Pens vyradíte. Tím na to máte.
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING