Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mame noveho fanusika? Super, tak ta vitam. K Alznerovi..to sa o nom vie, ze to je velka nadej nasich zadnych radov, len osobne by som ho po navrate vsetkych zranenych obrancov poslal sa este rozohrat do AHL, usetrime tak rok a o sezonu sa vrati este lepsie pripraveny. Inak verim, ze Karl bude po dlho rokov nasa zadna opora.
Tak niesom celkom novy, ale az teraz som sa registroval, ale dakujem :)
neuveriteľné, čo teraz predvádza tento tím, s tak "rozbitým" kádrom robiť takéto výsledky - super :good:
Za vsetko vdacime skvelej farme, nie nadarmo je Hershey najlepsim tymom v AHL
:clap: :cool: parada...mame dalsie 2 body....hoci to bol vyrovnany zapas.Dnes nas Theo podrzal ...alebo mal stastie...to je jedno,hlavne ze sme vyhrali.Pri tom 4. gole skoda ze Alex nenahral na hatrick B. Laichovi.Zbytocne to asi nekomplikoval a dal to naistotu do prazdnej.Pekne xalani :good: len tak dal :D
Capitals- Leafs 4:1 :clap: :clap: :yahoo: :yahoo:

Ovečkin 2+0 :clap: :clap:
Laich 2+0 :clap: :clap:
Bäckström 0+2
Green 0+2

Bravo chlapci!!!!! Pěkně to oslavte, já jdu spát...... :clap: :biglol: :yahoo: :clap: :biglol: :yahoo:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap:
Prave som dopozeral tu ceremoniu kde vyvesili Mika Gartnera, co mi utkvelo, ked dakoval Georgovi McPheemu tak zacala cela hala bucat. Sranda..tiez ho nemam rad, uz je na stolicke velmi dlhu dobu a mal moznost ukazat, co v nom je, ja by som bol za zmenu, asi podobne to citia aj fanusikovia. Inak Mika som nemal moznost vidiet hravat, ale prisiel mi ako velmi rozumny clovek, urcite to bol vynikajuci hrac. :thumbsup:
konečne victory!!! :clap:
:?: Tvojmu prispevku dako nerozumiem..

:biglol: Uz neverim, ze sa tato saga niekedy skonci. Zranenie si obnovil Brashear, zranil sa Alzner (zevraj to nieje ale nic vazne, kolko bude PN ale neviem) dake problemy ma aj Varlamov. Ak mozem mat do noveho roku jedno prianie, tak to je pevne zdravie celemu tymu WSH. :biglol:
Neviem, či sa to zdá len mne, ale myslím si, že Washington je zaujímavým prípadom: Keď je veľká maródka tak je aj veľký prídel bodov. Jednoducho čím viacej hráčov na injury liste, tým viacej bodov. Niečo podobné bola aj Kosteličová v lyžovaní :).
pekne zvládnutý zápas, s prehľadom, šabličky tentokrát nejaké otupené. Prišlo mi to, ako veľmi ľahké víťazstvo.
V poslednej dobe je Theo vo forme (az sa sam divim)...za tie 2 goly vobec nemohol.Nebyt tyx dvox xbytocnyx xyb to mohlo byt ciste konto.Zasluzil si!!! Musim poxvalit aj stvrtu lajnu (Chris Bourque ,Dave Steckel, Eric Fehr)....hrali na vybornu.
Som rad,ze sme tento zapas dotiahli do vitazneho konca, naposledy sme tu v Buffale dostali nakladacku 5-0 a nexcel som,aby sa nieco podobne zopakovalo.Pred zapasom by som bral aj bod....mame dva.....v sobotu nas caka Tampa a dufam,ze si dalsim vitazstvom upevnime 2. priecku v konferencii. :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: Go Caps go go go !!!
Caps hrají opravdu skvěle... :clap: :clap:
Tenhle zápas jsem bohužel nemohl sledovat živě :verysad: :verysad: a tak jsem se na něj díval ze záznamu.. :yes: :yes:
Hráči, na které jsme tady nedávno dost nadávali ( Theodore, Clark, Nylander), hrají teď dobře a snaží se ... :yes: :yes:
A tak se nabízí otázka: Jestli je nám víc platný Nylander, který nehraje každý zápas na 100%, nebo Fjodorov, který sice hraje skvěle, ale je věčně zraněný.. :yes: :yes:

A nabízí se také otázka, jak by Capitals hráli, kdyby hráli v nejsilnější sestavě... :wink: :wink:
Jak už zde psal kolega ThrashersFan, čím víc zraněných, tím víc bodů. :wink: :wink:
Takže můj názor: Když budou Caps v téhle pomíchané sestavě vyhravát, tak mi složení mužstva vůbec nevadí.. :yes: :yes:
Hráči s farmy cítí příležitost ukázat se a hrají dobře. Viz. Sloan, Collins, Alzner, Helmer, Bourque, Giroux atd.. :yes: :yes:
A nejsilnější a nejideálnější sestava ještě nezaručuje 100% zisk bodů.. :yes: :yes:

Takže přeji Capitals v Novém roce aspoň stejný počet bodů jako za tyhle tři měsíce (bylo by skvělé mít na konci základní části 102 bodů).. A v play off dojít co nejdál ( aspoň finále východní konference)... :good: :good: :good:

GO CAPS GO !!!!!!!!!!!!!!!§
Caute, tak vsetko len to najlepsie do noveho roku vsetkym hokejovym fanusikom

Co sa mna tyka, tak mna to dost stve, ze mame taku marodku, chlapci z farmi hraju skvele (ved nie nadarmo je Hershey najlepsia farma v AHL) ale ja ked zapinam zapas, tak sa chcem aj pobavit a rozhodne mi chybaju finty Fedorova so Seminom, hra Fleischmanna (prave je na www.washingtoncaps.com kratky shot o Fleshovi, tak chodte kuknut) Novi hraci su super, ale Semina, Fedorova a Flesha len tak lahko nenahradia a to nemyslim len v bodoch..
Tak pripajam sa k prianiu Xruca ...vsetkym zelam len to naj do noveho roka,nex sa Vam dari este lepsie ako v roku minulom.
Davam ti zapravdu Xruc,ze taky hraci su len tazko nahraditelny a aj mne osobne xybaju ix finticky .Dufam,ze zdravicko im bude sluzit lepsie ako doteraz...a uz coskoro nastupia do kolotoca NHL.Ale hlavne nex sa uz ta porandana marodka skonci!!! Co je moc,to je moc ;-/
3-0 po 1. tretine.....tak takto nejako som si predstavoval uvod dnesneho stretnutia :clap:
Znasej strany paradna hra...a ani na jedneho z nasix hracov nemozem povedat krive slovko.Supera sme prestrielali 15-8 a jasne smerujeme za vitazstvom.Neda mi nepoxvalit Bradleya....ta jeho milimetrova prihravka na Steckla bola presne nacasovana.Premierovy Collinsov gol.....no super... :biglol: :biglol: :cool: len tak dalej .
Tak v 2.tretine nam Tampa zjavne ozila coho dosledkom boli 2 inkasovane goly za Johnsonov xrbat.Nastastie dosledny Gordon obral brankara Smitha za branou a krasnou zadovkou umoznil skorovat Bradleymu do prazdnej brany.Uff...no esteze tak.
tak riadne si to komplikujeme.Asi hraci Caps xceli spravit tento zapas este dramatickejsim...a po zaspatom uvode posrali aj zaver,ked Collinsova strata puku za nasou branou sposobila inkasovanie 3. golu.Ax jaj....ta mladeznicka nerozvaznost :?
:clap: :clap: :clap: Bravoooo ...tak nakoniec sme golovu prestrelku vyhrali my,hoci velku zasluhu na tom mal brankar Smith,ktory dnes nemal svoj den a dovolim si povedat,ze nebyt jeho v branke,tak Tampa by si z dnesneho stretnutia minimalne bodik odniesla.Dva body su nase,ale to nie je podstatne.Prvorade je zdravie.A ked Alex dohraval suboj na jedneho z hracov Tampy,kt. potom bezvladne ostal lezat na lade.....no isli mi zimomriavky po xrbte.Dufam,ze to nebude az take vazne,ako to vyzeralo.Teraz neviem ,kt. z hracov Tampy to bol,ale zda sa mi,ze Jamie Heward.Prajem mu skore uzdravenie.
Ano , byl to Jamie Heward , vypadalo to fakt špatně :o :sad2: :verysad: ležel tam snad 5 minut ... vůbec se nehejbal . Jak už byl na nosítkách přišlo pěkné gesto od fandů Caps , snad každý na stadionu vstal a zatleskal ... :thumbsup:
Jinak k zápasu .... frustrace je velká , Mike Smith zavinil 4 goly , první zápas v sezoně ve kterém zklamal . Někdy to přijít muselo . 1.třetinu jste jasně ovládli , pak už se to ovšem vyrovnalo ... škoda pro nás , gratuluju ke 2 bodům ...
Zapas som nevidel, len z higlightu, ale co som si vsimol, dobry vykon podal Johnson, aj napriek 4 golom, chytatelny bol hadam len ten 4, ostatne boli do prazdnej. No..da sa povedat, ze zapas tampe prehral Smith, ale co som videl, tak mal aj kopu dobrych zakrokov. Bolts sa dostavaju z krizi, PO este nemusi byt stratene. Mozno zaziju taku rozpravku ako my minuly rok. :)
XruC, nějak to sledování zápasů ojebáváš.... :lol2: :lol2: :lol2:
Byl to velice bláznivý zápas... :yes: :yes:
A měl všechno, co má správný hokej mít... :good: :good:
Krásné góly, kuriozní góly, trestné střílení, bitku a bohužel i zranění a to když Ovečkin hitoval u mantinelu bývalého obránce Capitals Hewarda.... :thumbsdown:

První třetinu Caps s přehledem vyhráli 3:0, v druhé polevili a Bolts snížili na 4:3 a ve třetí měli blízko k vyrovnání. K vítězství dost pomohly hrubé chyby brankáře Tampy u 1. ale hlavně u 4. a 5. gólu Caps. :lol2: :lol2:
Po 13 měsících se konečně trefil kapitán Capitals Clark a nakonec svým klasickým způsobem taky Ovečkin... :good: :good:

Při našich přesilovkách v rozehrávce dost chybuje Green, :thumbsdown: :thumbsdown: nebyl moc vidět Kozlov, :thumbsdown: jinak naprosto skvěle zahráli Bradley, Gordon, Steckel. :clap: :clap: :clap:

Zítra jsem zvědavý na zápas z Rangers...

GO CAPS GO !!!!!!!!!
J.R.-20 píše:XruC, nějak to sledování zápasů ojebáváš.... :lol2: :lol2: :lol2:
To vies..skuskove..tiez by som si radsej pozrel zapas caps ako od rana sedel za knihami :thumbsdown:
http://www.nhlpro.cz/clanek/13761-nickl ... o-bodovani

inak zevraj dnes by mal nastupit Semin :clap: :clap: :clap:
No, myslim, ze Semin by dnes radsi ani nenastoupil. Obrázek
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS