Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

chorche píše:A beztak tam treba nejakeho brankara, zaujem je vraj o viacerych.
..v Tampe su si urcite vedomi, kde by to chcelo kvalitne vytmelit..brank. problem v Tampe sa riesil uz pocas sezony 06/07..lenze kvalitnych volnych brankarov, ktori boli pocas leta k mani uz velmi niet (Fernandez, Toskala, Bryzgalov - ten pred sezonou hydinku neopusti) a z ich priemernymi brankarmi to bola, je a bude achilova päta..cim skôr to Tampa brank. poriesi, tym lepsie, inac..

Lecavalier-number4 píše:takĹľe věříš Ĺľe Denis bude jedniÄŤkou? no já nevĂ­m, jeho vĂ˝kony byly strašnÄ› nevyrovnanĂ©, jendou skvÄ›lĂ©, jednou strašnĂ©, já bych to ale zase vidÄ›l na Holmera
... to nevim, asi spis neverim. Jen jsem chtel rict, ze ten chlap chyta zatracene dobre ... kdyz ma svuj den. Ted jde o to aby mel svoje dny casteji ... ;-) jinak ... DALSI !

Hannu píše:...no na Khabibulina maĹĄ nikto nebude...to ÄŤo tam v tampe stvaral naposledy...
... ano, co stvaral naposledy ... na to obavam se nebude mit uz ani Chabi. Jina hra, jiny pravidla, jina vystroj ... rak bych ze se to na Nikovi dost podepsalo.

chorche píše:Lukowich, to si robite srandu? Ved to je slaby priemer.
... mmno Chorche to tezko posuzovat, ale statistika Luka vici na 61. miste ve statistice +/- z 331ti hracu. To bych rek ze prinejmensim prumer rozhodne je a to beru v potaz ze mel pred sebou Belfoura. Celkove mezi obranci na 24. pozici a z NJD druhy nejlepsi obrance v +/- za Andrewem Greenem. V teto statistica za nim skoncili borci jako Brian Rafalski, Richard Matvichuk a Collin White. Cili ... ja si myslim ze Luke od Jaye nebyla spatna volba. S klidnym svedomym bych ho radil mezi prumer nebo lehky nadprumer.
A beztak tam treba nejakeho brankara, zaujem je vraj o viacerych.
... heh zajem by byl ale penize, penize nejsou (teda leda ze by si hosi z Absolute Hockey nechali pustit zilou na coz to zatim nevypada). Ba ne, my uz to tuhle sezonu nejak doklepem (ono ani ta minula nebyl zase takovej pruser) a v dalsi sezone mame silny duo Koseckin/Ramo ;-).

cepi píše:..lenze kvalitnych volnych brankarov, ktori boli pocas leta k mani uz velmi niet (Fernandez, Toskala, Bryzgalov - ten pred sezonou hydinku neopusti) a z ich priemernymi brankarmi to bola, je a bude achilova päta..cim skĂ´r
... mmno ono zrovna u tehle trech je to porad sazka do loterie ... ja bych o brankarskych kvalitach hovoril az po nejakejch aspon peti uspesne odchytanejch sezonach. Ty cos jmenoval jsou IMHO porad na urovni Holmera ... cili "sikovnej kluk, dneska mu to slo a snad mu to vydrzi". Jinak Bryzgalova nechci, sice je sikovnej ale IMHO je to hroznej ma*or co jsem cet... neco jako u nas Jevgenij Artjukin .
Tampa brank. poriesi, tym lepsie, inac..
... Denis RULEZ ;-)

safa, rozumny argument, ale porovnavat niekoho s Matvichukom je ako porovnavat radoveho hokejistu s vrecom obilia. :lol:

chorche píše:porovnavat niekoho s Matvichukom je ako porovnavat radoveho hokejistu s vrecom obilia. :lol:
... proc ? To je Matvichuk tak spatny nebo tak dobry ?

Matvichuk je cisty KKT!

:poster_spam:

chorche píše:Matvichuk je cisty KKT!

:poster_spam:
Jo ale na teba nema :?

A SAFA mas pravdu, Denis je prefektny brankar, on ked ma svoj den tak vam vychyta aj all-stars vyber :D
Podla mna bude jednickou, uz sa chyti :)

No tak zajtra odhalenie noveho loga a dresov :) uz sa nemozem dockat :cool: :wins:

4Lecavalier4 píše: :cool: :wins:
... mmno jen aby to bylo COOL. S Denisem jak rikas ... KDYZ se chyti. Bohuzel to KDYZ je porad hrozne veliky.

safa píše:
4Lecavalier4 píše: :cool: :wins:
... mmno jen aby to bylo COOL. S Denisem jak rikas ... KDYZ se chyti. Bohuzel to KDYZ je porad hrozne veliky.
No to dufam, ze to bude cool :D bo inak ma tresne o zem :P A Denis, no to fakt, raz ma den raz nie, podla mna za ten rok co je v Tampe by sa mohol uz chytit, a ukazat co v nom je, ja mu verim 8)

napíšu to jako debil v topicu CF, očekávám z obavami, bojím se ať to není nějaká hrůza :!: tak brzo se dočkám, moje angličtina není nejlepší a tak jsem se tady nedočetl http://lightning.nhl.com/team/app/?serv ... eid=336183 kdy to začíná. Bylo tam hodně časů, takový kdy začíná prodej lístků a tak a tak jsem nedokázal vybrat jeden :(

a je to tu!
Obrázek
tak 15.sezonu klubu začnem s celkem pěknými dresy, o logu toto příliš netvrdím, ale dá se, čekal jsem to

velke zmeny nie su no myslím si že su jednoduchšie tie dresy a viac sa mi lubia :cool:

ObrázekObrázek

tak porovnejte :)

Obrázek

tak na tele to ukaze predsa len inac :)

Obrázek
Obrázek

ked si daju na seba este aj vystroj tak to budu mat dobre obtiahnute :roll2:

Nooo, tak celkom pekne, ale logo, nemali dat prec napis LIGHTNINGS :( ale vyzera to celkom moderne tie dresy :) i stare boli dobre, ale toto 8)

:) Změny na dresu Tampy nejsou nijak zásadní v zájmu zachování krátké tradice.Velká změna se vlastně týká ve vyobrazení blesku,který je vícebarevný a daleko ostřejší.Také osazení V-čka s malým podsaditým trojúhelníčkem a malým logem u krku je modernější střih.Vedení se snažilo,aby i fandové,kteří si dres koupí se v něm cítili pohodlněji a moderněji.Temnost černé barvy zachovala společenský komorní nádech.I bílá sada je podle mne dobrá.Změna prospěla k lepšímu a i mě se dres Tampy líbí.Pokud jsem si zatím mohl všimnout ostatních nových dresů, tak žádný nový dres nemá nijak zásadní změnu,aby to stálo za větší komentování.Snad jen bílý pruh Toronta,od podpaží svisle dolů mě malinko zarazil.Klidně mohl tradiční dres zůstat celý modrý.Ale to je věc vkusu a moderního trendu!!!!

„Snažil jsem se přimět člena Síně slávy Kena Drydena, aby se vrátil… Neříkám, že jsme brankářský post vyřešili navždy, přesto bych rád řekl, že v říjnu nastoupíme se stejnou dvojicí, která nám letos vychytala 44 vítězství a v prvním kole nám držela šance na postup.“ GM Tampy Bay Jay Feaster na dotaz ohledně špatných brankářských výkonů jeho týmu v letošní sezóně.
Tak jo, Jay jim věří, nemám důvod jim nevěřit já, už minule říkal že by byl zklamán kdyby Vinny nastřílel pouz 40 golů, že on od něj očekává 50 a stalo se :)

:protest: (zvracejiciho smajlika jsem tu nenasel). Uplne z duse mi mluvi tahle reakce fanouska:

"But I still like the team and the players that will be wearing the jersey and that's all that matters."

Lecavalier-number4 píše:„SnaĹľil jsem se pĹ™imÄ›t ÄŤlena SĂ­nÄ› slávy Kena Drydena, aby se vrátil…

... Wow. Jay mel dobrou naladu :-D

Podla mna to je zmena k lepsiemu :) A co sa tyka brankarov, Jay im veri, a takisto aj ja, a hlavne Denisovi :)
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS