Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mt-svk píše:Možno bude prosti Dallasu chytať Dubielewicz.
vyzera to opät na Masona http://goaliepost.com/
tam podla mna nie je co riesit, 0 na konte, formu ma, ja osobne by som neriskoval..
ObrázekObrázek
Come on ENGLAND píše:Ať chytá třeba Hitchcock, hlavně ať se Dallásku podaří vyhrát po 60-ti min. a jsem navýsost spokojen....... !!!!
Otázne je, či by ste Hitcha v bráne prekonali. :twisted: :D
tak tohle je na mě moc :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: První gól jsem sice neviděl, ale sotva co jsem to zapnul, měl Dallasu přečíslení prakticky z každýho protiútoku :thumbsdown: :thumbsdown: Tohle je vo ničem, my Turca rozchytáváme ťunťama z modrý čáry, kdežto Dallas je opravdu nebezpečnej. V tohle případě se na statistiku střel vůbec nedá dívat. :beee: :thumbsdown: V útočným pásmu tam neni žádnej pohyb, Stars nás jednoznačně přebruslujou a to je pak fakt na hov*no :bitka3: poslední gól už byl fakt moc, Mason jde právem na střídačku, vůbec se nedokázal chytit stejně jao celej tým :bitka3:
Čo sa týka Steveho, každý brankár má krízu. Ale čo sa týka hry nášho tímu... niečo sa musí robiť. Výnimkou Voráčka, Nasha, Huseliusa a zraneného Brassarda nemáme kreatívnych hráčov, ktorí vedia niečo vymyslieť. V obrane je to podobne. Svetlou výnimkou je Kris Russell, ale ten je ešte mladý a najmä pred sebou má netvorivých hráčov. A najhoršie je, že tu sa práve ukazuje, aký je pre nás Steve dôležitý.
Gólman Columbusu Steve Mason má mononukleózu :arrow: http://www.hokej.sk/clanok59584-Golman_ ... kleozu.htm

Nedavno tymto ochorenim presiel bostonsky Phill Kessel. Vynechal 6 zapasov.
Skorpion píše:Gólman Columbusu Steve Mason má mononukleózu :arrow: http://www.hokej.sk/clanok59584-Golman_ ... kleozu.htm

Nedavno tymto ochorenim presiel bostonsky Phill Kessel. Vynechal 6 zapasov.
Super, snáď si Wade spomenie na svoje časy v Isles.
Dokedy bude Hitch stavať Steveho Masona? Ten chalan má mononukleózu, rozmýšľa on vôbec???
podla tych statistik co ma kanter na webe to moze byt vyrovnany a kvalitny zapas a chcem sa opytat, co je to ta mononukleoza?
yzy19 píše:podla tych statistik co ma kanter na webe to moze byt vyrovnany a kvalitny zapas a chcem sa opytat, co je to ta mononukleoza?
http://referaty.atlas.sk/prirodne-vedy/ ... nonukleoza

tu nájdeš všetko
super, Colubmus vyhral na SJ, o to viac sa zvýšila šanca Bostonu na prezident trophy :clap:
Viděl jsem jen první třetiu a začátek druhé. V té první to byl ale opravdu dobrý výkon, hrálo se hodně tvrdě. Fjodor Ťjutin začíná být při přesilovkách konečně nebezpečný, což je jen dobře. No a Jared Boll se nám začíná poštět do těžkých vah, s Shelleym si vedl fakt slušně :thumbsup: Perfektně si ve svém prvním zápase vedl Dan LaCosta, obávám se však, že on nám v boji o play-off stačit nebude. Leclaire je out do konce sezóny, Masona bych teď vůbec nestavěl, zdraví je rozhodně přednější a Dubie je spíš dvojka. Trochu mě mrzí, že jsme si z waiveru nestálhi Legaceho, ale už prostě nebyly peníze navíc. Zkušený brankář by se nám rozhodně hodil

Ve vyrovnaném zápase proti Coloradu je doma výhra 3:0. Zápas jsem neviděl, vůbec mi večer a v noci nešel net, ale podle ohlasů a statistik mohl vyhrát kdokoliv. Naštěstí jsme to tentokrát byli my. Dan LaCosta opět spolehlivý, snad mu to vydrží. 4 výhry ze 4 zpasů v letošní sezóně proti Coloradu je fakt pěkná věc, ale vzhledem k tomu, že stejně jsme v sérii podlehli i Phoenixu se něco takového asi podařit mělo, aby bylo ještě vůbec o co bojovat. Po náročném dvojzápase v minulém týdnu přichází v pátek a v sobotu opět další silní soupeři. Doma Detroit a v RBC Center nevyzpytatelná Carolina...
:yahoo: Tak se to nakonec povedlo! Po skvělém zápase jsme ukončili vítěznou šňůru Detroitu výhrou 3:2. Bohužel jsem vidl jen první třetinu, pak jsem usnul. Jak bylo vidět, pořádně se to potom rozběhlo, oba brankáři chytali perfektně a šancí bylo víc než dost :frajer2: Po dlouhé době opravdu "pořádné" utkání. Mason podržel svůj tým i v posledních minutách při velkém náporu Red Wings, takže cenná výhra je doma :cinka: :smile03:
Gratulujem k vitazstvu...Najma na zaciatku zapasu ste hrali dobre.Potom sme to uz viacmenej kontrolovali,ale zasa zbytocne inkasujeme a potom ked superov brankar zachyta,tak nam body utekaju.....Stevie chytal spolahlivo....
Takže dnes hráme s Dallasom, dúfam, že to vyjde a my znovu budeme bližšie k play-off. Naša predpokladaná zostava:

Huselius - Malhotra - Nash
Chimera - Williams - Voráček
Torres - Umberger - Boll
Murray - Peca - Dorsett

Hejda, Commodore
Ťjutin, Backman
Russell, Methot

Mason

Zdá sa, že sa Christian Backman chytil a dufam, že moje predpovede ohľadom neho boli zle :D
s minulým dvojzápasem na ledě Caroliny a proti Detroitu jsme vytěžili plný počet čtyř bodů - fakt perfektní :thumbsup: rozhodně jsem to nečekal, bojím se však, abychonm dnes stejně jako nedávno při několika výhrách v řadě tvrdě nenarazili, shodou okolností to bylo právě proti Dallasu a prohráli jsme 3:7. Dnes to snad bude lepší a vrátím stars porážku i s úroky. Já jinak Backmana moc rád nemám, hra tělem mu nic neříká, je moc měkkej - ne kdepak, ten se mi nelíbí :) Von přímo nevyniká v ničem...
Z pěti zápasů v sedmi dnech dokázal Columbus získat hned devět bodů a ztratil jediný bod :wink: Zápas proti St. Louis se vyvíjel velmi dobře už od začátku, první dvě třetiny byly velmi dobré, potom jakoby však Jackets přestali hrát a nakonec nechybělo moc k vyrovnání na 4:4 :eek2: Pokud šlo však o šetřetní sil na dnešní zápas s Torontem, určitě se vyplatilo. Tentokrát už šlo o hodně vyrovnaný zápas, Columbus dokázal se svým soupeřem držet krok, rozhodli až nájezdy a krásný blafák (nebo jak bych to měl pojemnovat) Jasona Williamse :thumbsup: Z opakovaného záběru bylo jasně vidět, že šlo o záměr :yes: Nebyl to z pohledu hostů nejlepší a stoprocentní výkon, důležité jsou však dva body.

Poslední velmi náročné zápasy se tedy povedly na jedničku, Hitch právě v utkání proti Torontu uzmul jako kouč svoji 500. výhru ve své trenérské kariéře a snad budou výhry utěšeně přibývat :) Teď jen udržet tempo a navázat na povedené zápasy :cinka:
Fuu, včerejší zápas jsem bohužel neměl možnost sledovat. Nikde ho nevysílali ani když jsem zkoušel všechny linky z topicu TV Net...Tak jsem se koukl na Medvědy s Phillkou, v polovině zápasu jsem už usínal, tak jsem to vzdal. Stav utkání mezi CBJ-LAK byl 3:1. Možná jsem si vybral tu pravou chvíli na konec, protože pak to byl brutál... :thumbsdown: Tři góly během 1 minuty a 55 sekund v bráně CBJ....Něco jde i na vrub Masona, ten se mi v poslední době tolik nelíbí....No nakonec důležitý vítězství je v kapse, i když takhle lehce ztratit vedení by se fakt nemělo....Při pohledu na další rozpis se mi ježí chlupy na hřbetě :D :eek2: Nashville venku - tam CBJ nevyhrál snad už 40 let :D Detroit venku - zbytečné komentovat a pak myslím Pittsburgh, Boston...no bude to síla, ale nedá se nic dělat, pokud chcou Jackets zůstat v boji o play-off, musí tyhle zápasy co možná nejlépe zvládnout...
Jsem spokojen... Nečekal jsem, že bychom získali podobně dobrého hráče jako je Vermette, který nám nějakou dobu vydrží Takového hráče potřebujeme, v bráně by pro Pazzyho nezbylo moc místa. Jednička je Mason, dvojka zatím Dubielewicz, ale pomalu se tlačí ambiciózní Dan LaCosta Nějaký brankář by se ale před novou sezónou hodil, aby jich nebylo příliš málo, kdyby přišla neočekávaná marodka
tak nakonec jsme získali ještě mladého 22letého záložního brankáře Kevinan Lalanda z Calgary za 4. výběr v draftu :thumbsup: Podle mě by k nám ale ještě v létě mohl zavítat další gólman, možná na draftu, každopádně s Lalandem určitě dobrý tah :) Navíc má na farmě poměrně slušné statistiky
Ja zase s Vermettem až tak spokojná nie som, mohli sme získať kvalitnejšieho centra. Stačilo pustiť viacerých hráčov.

Takže naša možná zostava:

Nash - Vermette - Voráček
Huselius - Williams - Umberger
Torres - Malhotra - Boll
Murray - Gratton - Dorsett
Problém je v tom, že většina manažerů v NHL nepouští jednoho skvělého hráče za pět invalidních :roll: ( berte to s nadsázkou :smile03: ) Sám s tím mám primitivní zkušenosti :) :eek2:
Tak v Joe Louis Aréně se nám konal pořádný masakr :yes: :yahoo: :cinka: Rick Nash si nám na Křidélkách opět pochutnal hattrickem a další pořádný nářez je dokonán :frajer2: :modrina: :super: Abych řekl pravdu s bodíkem jsem při nepříliš dobré formě nepočítal a oni jsou z otho hned dva body a jaké!!! :juchu: :cert: :skodoradostny: Fanoušci Red wings jistě odpustí, ale vyhrát takovým rozdílem se nepoštěstí každý den, takže si to musím řádně vychutnat :ejha: :pivo3: :giggle: :cosi: Každopádně se určitě jedná o velmi důležitou výhru, další těžké zápasy před námi, ale pokud chceme do play-off, soupeře se nemlžeme vybírat :hit: Ještě pohled na tabulku znázorňující skóre: :wawe:

:frajer: Obrázek 8:2 Obrázek :dance:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Počet utkání do konce základní části :arrow: 16
Mňa táto výhra veľmi teší, Columbus mam taktiež celkom rád, no ja som aj s toutu výhrou počítal, keď mám pravdu povedať. Aj v Tipovačke som dával na Columbus, pretože už ani nepamätám kedy vyhral Detroit nad nimi, aj minule to skončilo v pomere pre Columbus 3:0, ja som rád, že ste vyhrali, ale zas ma mrzí, že keď zakopne SJS tak zakopnú aj krídla.
nuž tak tomu sa povie výsledok, paráda, to čo predviedli Nash a spol nemalo chybu. Myslím, že všetkým ukázali, že to s PO myslia sakra vážne :good:
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES