čtv 14. čer 2007 11:07
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
TĂ˝m chcel básnik ÄŤo povedaĹĄ ?PHILLY FOREVER píše:![]()
............ !!!!
Ohlund: : Mne osobne je Ĺ˝erdev ukradnutĂ˝. Je to sĂce vĂ˝bornĂ˝, ale rozmaznanĂ˝ hráč. Niekedy sa mi zdá, Ĺľe ho najviac trápia vlastnĂ© štatistiky a kolektĂv je na druhom mieste. PresnĂ˝ opak Sergeja Fjodorova, ten hral centra, krĂdlo (keÄŹ v Detroite pĂ´sobil Larionov a na OH v Nagane), obrancu. A bez pripomienok. Okrem toho zodpovedne bránil, o ÄŤom svedÄŤia jeho dve vĂĹĄazstvá v Selke Trophy. Je to mĂ´j obľúbenĂ˝ hráč, škoda Ĺľe uĹľ nie je v bĂ˝valej forme
Chorche: Brule hral v treĹĄom, štvrtom Ăştoku. Ale najlepšie nás rozsĂşdi následujĂşca sezĂłna (samozrejme, ak dostane šancu a nie ÄŤas na Ăşrovni terajšĂch pribliĹľnĂ© 10 - 12 m na zápas a v 3, alebo 4 Ăştoku.
Ťavy sĂş na púšti rĂ˝chlejšie ako konemontreal píše::o DÄ›vÄŤe,proÄŤ by mÄ›l jĂt Nash do Philladelphie,kdyĹľ já se o nÄ›j s tebou pĹ™etahuju nÄ›kolik ÄŤlánkĹŻ.Tomu se Ĺ™Ăká nevÄ›ra
Ale máte pravdu oba.Nash za ÄŤas pĹŻjde za lepšĂm,zvláštÄ› uvÄ›domĂ-li si ,Ĺľe SC je v Columbusu nedostupnĂ˝.SamozĹ™ejmÄ› ho spolknou bohatĂ a ĂşspěšnĂ.Tušim,Ĺľe smlouvu v Columbusu má ještÄ› na 3 roky,do tĂ© doby bude okolo Nashe relativnĂ klid.A souhlasim i s tebou dÄ›vÄŤe,Ĺľe klub nemĹŻĹľe stát na jednom hráči.
Nakonec Nash dost marodil a pĹ™esto Columbus hrál a nebyl na ĂşplnĂ©m chvostu všech tĂ˝mĹŻ celĂ© NHL.Ovšem pokud pĹŻjde karavana Columbusu tĂmto tempem,tak jĂ i v přÚtĂ sezonÄ› pojdou velbloudi/slovenskĂ˝ pĹ™eklad ĹĄavy
/ a do PO se nedostane!!Měli by přidat!!!!
Zaujimave ze cerstvo vyhodenemu GM Dougovi MacLeanovi ktory bol na tejto pozicii od zaciatku fungovania klubu sa nikdy nepodarilo dostat klub do playoff. Asi sa Columbus unahlil s jeho angazovanim ako GM. MacLean mal za sebou iba velmi kratku trenersku karieru ked ho angazovali. Ale stihol zaznamenat jeden velmi velky uspech a to je finale SC s Floridou. Toto tazenie si velmi dobre pametam lebo som Floride velmi fandil vtedy. Bolo to hlavne kvoli Robovi Svehlovi jednemu z mojich najoblubenejsich hracov celkovo o ktorom sa vtedy dokonca uvazovalo ako o kandidatovi na Norrisa ale kvoli tomu ze bol defakto novacik a europan tak tam dali otrepane mena a aj kvoli stylu hokeja ktory vtedy produkovali. Trener a GM je predsa len nieco ine.
Ono to záleĹľi kde a skĂ˝m hrá? ÄŚi chodĂ na presilovky..., ale to predsa sám poznášchorche píše:No uz som zvedavy na Bruleho. Urcite je lepsie hrat 12 minut za zapas, nez trebars 4.... A co ukazal? Minimum!
Montreal: Ja viem, Ĺľe Ĺ˝erdev je vynikajĂşci hráč. Ale ako vravĂm, je rozmaznanĂ˝. A to nerobĂ dobrotu. TakĹľe dĂşfam, Ĺľe ho Hitch spacifikuje. Mimochodom, keÄŹĹľe v karaváne nie sĂş ÄľadovĂ© medvede, zostávajĂş mi len tie ĹĄavy
Brule: http://bluejackets.nhl.com/team/app?pag ... ge&tab=gbgchorche píše:Videl som jeho uzasne statistiky, ktore sa neprehupli cez 10 golov a 20 bodov, navyse nazbieral cez 20 minusovych bodov, to ma byt akoze hrac???
Modin: http://bluejackets.nhl.com/team/app?pag ... ge&tab=gbg
Okrem toho si všimni, v akom Ăştoku hral Brule.Nikde netvrdĂm, Ĺľe je úžasnĂ˝. Ale nebudem sĂşdiĹĄ hráča, ktorĂ˝ nedostáva prĂleĹľitosĹĄ. Som zvedavá, ako by hral takĂ˝ Jordan Staal, keby ho šupli do 3-4 Ăştoku, dali mu minimum prĂleĹľitostĂ a hral by po zranenĂ. Okrem toho, je známe, v akej gĂłlovej mizĂ©rii je Columbus.
ÄŚo sa tĂ˝ka +/-. TakĂ˝ Andrej Meszároš sa tieĹľ nemá ÄŤĂm chváliĹĄ (-15) a to hráva za hráčmi, ktorĂ sĂş bodovo produktĂvni. ZatiaÄľ ÄŤo sezĂłnu predtĂ˝m mal +/- štatistiku vynikajĂşcu.
Jednoducho, každá sezóna je iná. Preto si počkám na ďalšiu sezónu.
Mimochodom, chcela by som sa spĂ˝taĹĄ. Ako mĂ´Ĺľem zĂskaĹĄ zápasy Columbusu z minulej sezĂłny a akĂ˝m spĂ´sobom si ich mĂ´Ĺľem pozrieĹĄ tĂşto sezĂłnu ak, keÄŹĹľe nemám takĂ˝ internetovĂ˝ balĂk, aby som mohla pozeraĹĄ zápasy cez Sopcast (okrem toho kvĂ´li NHL nebudem ponocovaĹĄ). A Galaxie dáva väčšinou inĂ© tĂmy. A drvivou.
[quote="montreal"]
Těžko Ĺ™Ăci dÄ›vÄŤe jestli Ăştok Ĺ˝erdÄ›v-Brulle-Piccard bude fungovat.Natolik jsem Columbus nesledoval.Zkusit se to mĹŻĹľe,Hitchcock nenĂ hloupĂ˝ ,aby nepoznal jestlli si vyhovĂ
.Ĺ˝e on se ti ten Piccard lĂbĂ
.OtevĹ™el jsem si jeho stránku je to pohlednej mladĂk,jinak jeho statistiky jsou z loĹ
No ja som hrál jednu online ligu v NHL 07 za Columbus ked bol VAN obsadený
,a bol som s Ăştokom a brankárom velmi spokojnĂ˝, v obrane stojĂ za to len Berard,Wescott a moĹľno Klesla,ale neviem ÄŤi by som mal voláku nepodarenĂş hru porovnávaĹĄ so skutoÄŤnosĹĄou.ale konkrĂ©tne na Bruleho som si dal pozor v septembri ked sa mu darilo v priatelskĂ˝ch zápasoch,v základnej ÄŤasti uĹľ to bolo inĂ©...a tĂ˝ch -21 je v Columbuse na ĂştoÄŤnĂka asi normálne.
To bolo samozrejme bratĂ© zo Ĺľartumontreal píše:VĂš dÄ›vÄŤe já obÄŤas chodim na stránky celibrit Ĺľen.Ty jejich neuvěřitelnĂ˝ problĂ©my,kterĂ© nikdo z nás obyÄŤejnĂ˝ch nemá :o ,,/No pĹ™edstav si HanychovĂ˝ se ztratil koucourek-tragedie"/muĹľi mÄ› obvykle nezajĂmajĂ.Ale Piccarda jsem našel na stránkách Columbusu,tam jsem i opsal ty jeho statistiky.Brule
Ĺ™ikáš,Ĺľe se ti lĂbĂ vĂc?
No tak teÄŹ uĹľ je mi jasnĂ˝ s ÄŤĂm by jste chtÄ›li soupeĹ™e zastrašit.To tu ještÄ› nebylo,aby se na ledÄ› prohanÄ›li manekĂ˝ni
TĹ™eba ti ta taktika vyjde,za nás zase jeden ÄŤas hráli indiáni,pozdÄ›ji pinÄŹovĂ©.Ani jeden experiment nebyl ĂşplnÄ› košér.Ale teÄŹ vážnÄ› zmĂnila si Ăştok anahaimu,kterĂ˝ byl letos vĂ˝bornĂ˝,ovšem pĹ™i všà úctÄ› k Ĺ˝erdÄ›vovi a spol. je Ăştok Anahaimu nÄ›kde jinde .To uznej.
NavĂc obvykle to ĂştoÄŤnĂci majĂ rozdÄ›lenĂ©.Obvykle se v zámořà prvnĂ vracĂ centĹ™i, majĂ za Ăşkol i puky do pĹ™edu rozdÄ›lovat.KĹ™Ădla pak zajĂĹľdĂ do rohĹŻ vybojovávat puky a najĂĹľdÄ›t pĹ™ed branku na teÄŤ nebo na stĹ™elu.Je to zjednodušenĂ©,ale je to tak.SpoleÄŤnÄ› pak bránĂ,proto je dobrĂ© kdyĹľ je tam nÄ›kdo staršà zodpovÄ›dnÄ›jšĂ.Opravdu si netroufám tvĹ•dit,Ĺľe by tebou takto poskládanĂ˝ Ăştok to nezvládl,ale nemĹŻĹľu ti to ani potvrdit .Ĺ˝erdÄ›v zrovna moc dĹŻraznÄ› nebránĂ,ale jak Ĺ™ikám vidÄ›l jsem ho málo. Zkusit se to samozĹ™ejmÄ› mĹŻĹľe.Sázka na mládĂ je dobrá cesta i já tomu tleskám,ale musĂ to trĂ©néři dÄ›lat opravdu z rozumem
.Jenom nadšenĂ nestaÄŤĂ!!!
Na mne to moc nezáleĹľĂ, skĂşs napĂsaĹĄ vedeniu Columbusumontreal píše:Já samozĹ™ejmÄ› bulvár neÄŤtu dÄ›vÄŤe.To byl vtip.
Jinak samozřejmě-mládà vpřed.Jen toho Nashe
by si mohla pustit
.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé