Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

hrozne ma to nudilo, nemôžem si pomôcť, ale po druhej tretine som to radšej prepol
Sable nevyuzili domace prostredie na stadione kde hravaju svoje zapasi team NFL Buffalo Bill a pod holi nebom pred viac ako 50 000 divakmi prehralo na samostatne najazdy 1:2..je to skoda v druhej tretine buffalo roztrielalo na streli pens 14:2 mali kopec velkych prilezitosti ale nevedeli ju zurocit.Najvacsiu moznost na skorovanie mal center Derek Roy ked sice trafil puk ktory letel ale opeciatkovalo len vrchnu konsktrukciu svätine Ty Conklina.V najazdoch to bola len loteria.Prvy najazd perfektne zvladol Ales Kotalik za nim isilel Erik Christensen ale ani ten nedal.Timovy Connolymu najazd zlikvidoval fantasticky Conklin.O vyrovnani sa postaral Kris Letang a tak sa zacinalo od znovu.Isiel Maxim Afinogenov ale aj tomu sancu zmaril Ty Conklin.Vsetka tarcha ostala teraz na pleciach brankara Ryana Millera.Proti nemu sa postavil Sidney Crosby.Crosby rozvlnil siet za Millerom a Pittsburgh sa tak mohol tesit z vitaztva na Sablami v pomere 1:2t.

Nevadi chalani na buduce sa to uz podari :taptap:
zápas jsem si užíval narámně, zvláště Crosbyho parádu když si pohazoval s pukem :o :cool:
Afinogenov61 píše:Sable nevyuzili domace prostredie na stadione kde hravaju svoje zapasi team NFL Buffalo Bill a pod holi nebom pred viac ako 50 000 divakmi prehralo na samostatne najazdy 1:2..je to skoda v druhej tretine buffalo roztrielalo na streli pens 14:2 mali kopec velkych prilezitosti ale nevedeli ju zurocit.Najvacsiu moznost na skorovanie mal center Derek Roy ked sice trafil puk ktory letel ale opeciatkovalo len vrchnu konsktrukciu svätine Ty Conklina.V najazdoch to bola len loteria.Prvy najazd perfektne zvladol Ales Kotalik za nim isilel Erik Christensen ale ani ten nedal.Timovy Connolymu najazd zlikvidoval fantasticky Conklin.O vyrovnani sa postaral Kris Letang a tak sa zacinalo od znovu.Isiel Maxim Afinogenov ale aj tomu sancu zmaril Ty Conklin.Vsetka tarcha ostala teraz na pleciach brankara Ryana Millera.Proti nemu sa postavil Sidney Crosby.Crosby rozvlnil siet za Millerom a Pittsburgh sa tak mohol tesit z vitaztva na Sablami v pomere 1:2t.

Nevadi chalani na buduce sa to uz podari :taptap:
v 2 tretine to bolo na streli 14:0 prospech buffala je potvrdene ze pittsburgh nedal ani 1 strelu vraveli to na zaciataku 3 tretiny som to pocuj a cely zapas kukal :frajer2:
veru leci od toho aj mne spadli sanky :D mal par pekných ťahov v zapase a aj ked to bol normalny ligový zapas on ho bral s lahkostou ako keby to bol exibičak...no tak vyhra Pens je podla mna aj troška šťastie kedže Buffalu sa podarilo dakedy tuším v poslednej tretine streliť hornu tyčku ale fakt boli na moj vkus aktívnejší no a dnes vnoci pod holým nebom bol viacej spotený asik Conklin...inak on hral zapas pod holým nebom po druhýkrat...alebo lepšie povedane ako jediný hral pod holým nebom dvakrat...ešte za edmonton tuším proti Montrealu ak dobre viem...vtedy zapas ale prehral takže ma skore 1-1 ...Buffalo bol jeho bývalý zamestnavatel v minulom roku...teraz im veru ukazal pekný výkon
po uspesnej nedavnej serii vyhier Buffala Sabres teraz prisla na rad seria prerier dnes prehrali z Atlantou Thrashers 5:2 a toto je uz 6 prehra za sebou Buffalo Sabres ma tuto sezonu kolisavu formu minulu sezonu boli favoriti celej NHL a teraz sa da povedat ze su nic mali by daco uz zacat robit ak chcu este pomyslat na postup do play off
mna to veru neprekvapuje...tím sa dostal tam na tu uroven na ktorej boli pred lock outom...navštevnosť bude iste ubudať pretože už to nie su take zapasy ake volakedy zvykli byť...ani by som sa nečudoval...no škoda ich je tých velkých hračov čo odišli ...Drurymu ani Briereovi sa nedarí až tak ako v Buffalu minulý rok...ale samozrejme že peniažky lakaju viacej,,
Lekári clevelandskej nemocnice oznámili Fínovi Numminenovi z Buffala Sabres, že bude potrebovať ďalšie dva mesiace na rekonvalescenciu po operácii srdcovej chlopne.
T.Kopecky píše:Lekári clevelandskej nemocnice oznámili Fínovi Numminenovi z Buffala Sabres, že bude potrebovať ďalšie dva mesiace na rekonvalescenciu po operácii srdcovej chlopne.
no tak to je zle pre Buffalo Sabres a je to smutnen prajem Teppovi Numminenovi skore uzdravenie nech si co najskorm zas oblecie dres Buffala Sebresa aby pomohol svojmu teamu lebo v poslednej case sa jeho team dost trapi a hlavne v obrane maju dost slabu obranu co je pricinou ich prehier v obrane im presne chyba skuseny obranca ako je Teppo Numminen ktory pre zranenie vsak nehra tak prajem mu este raz skore uzdravenie
10. prehra v rade. To uz je naozaj bieda, ak v tomto budu pokracovat, tak PO bude pre nich nedosiahnutelne. Ani tak skvely trener ako je Lindy Ruff so slabym muzstvom zazraky nespravi :)
Buffalo uz konecne pretrhllo svoju zlu snuru samych prehier a to stylovym spôsobom ked deklasovali Atlantu 10:1 :o a velku zasluhu natom mali:Stafford 3+2,Roy 3+1,
A riadne zhorsili priemer i statistiky Hedbergovi ked z 28 striel dostal az 7 golov cize dá sa povedat ze z kazdej 4 streli inkasoval-
konecne sme pretrhli neprijemnu snuru a velmi stylovo :clap:
:censored: Buffalo je 2 body za nami :cry: a pred nami bruutal dôlezity match u nich :sad2: v poslednych zapasoch slapu neskutocne :?

z posl 6Z -) 5V - 0P - 1PP

Obrázek
no presne tak cepi sliapu hore neskutocne z 6 poslednych zapasov 5 vyhrali a jeden prehrali po predlzeni :good: teraz sa momentalne nachdzaju na 9 nepostupujucom mieste do PO ale na 8 miesto postupujuce do PO stracaju uz len 2 body najviac ma prekvapil tento tim ked vyhrali vcera nad Bostonom :o to som fakt necal lebo Buffalo na superovom lade nehra az tak dobre ako na domacom, no uvidime co nam tento tim ukaze dalej :frajer2:
Sable dnes doma ukazali bojovnost.Zvratili nepriaznivy vysledok na svoj prospech a vyhrali 5:3....SABRES GO GO
lecgou Vanek zostal som tvoj posledny fanusik tak im to ukaz.
:o fu to je neuveritelne co predvadza Buffalo za hokej v poslednych dnoch dnes nabili Ottawu na ich vlastnom lade 5 : 1 tak to si uz fakt zasluzi potles :clap: kto by to povedal na tento tim ze sa opat zacnu hrat a vyhravat ved este priblizne pred 3 tyzdnami sa im vobec nedarilo prehravali vsetky zapasi co sa len dali :thumbsdown: a teraz zas vyhravuju vsetky zapasi co sa len da :thumbsup: teraz sa momentalne nachdzaju na 8 postupujucej priecke do PO som zvedavy do kedy sa im bude darit :roll: mozno uz dnes ich nabije Toronto aj ked sa mi tomu nechce moc verit no ale vselico sa moze stat :frajer2:
Buffalo zas raz ukazalo ze na Ottawu ma recept na vitaztvo.Dnes im doma ustedrili lekciu ked ich porazili suverenne 5:1.A velku zasluhu ma na tom Thomas Vanek ktory sa prvym hattrickom v tejto sezone troska hadam aj zobudil zo streleckeho trapenia.GO SABRES GO :clap: :clap: :clap: :fan: :taptap:
Tak Buffalo sa rozbehlo ako rychlik.Dnes v noci si doma poradilo z Torontom tesne 1:0.Uspesnym autorom golu bol Paul Gaustad ktory rozhodol v strede 3.tretiny.Brankar Ryan Miller kryl vsetkych 35 striel a stal sa prvou hviezdou stretnutia.GO SABRES GO.V sobotu nech sa tesi Rangers na vyprask :lol: :lol: :lol:
doriti buffalo prehrava v priamom suboji o osme miesto s baletakmi. fakt sa tam musia dostat na ukor rangers. navyse v tipovacke dalsi moj nepresny zasah.
debil píše:doriti buffalo prehrava v priamom suboji o osme miesto s baletakmi. fakt sa tam musia dostat na ukor rangers. navyse v tipovacke dalsi moj nepresny zasah.
No myslím, že tí baletaci, ťa ešte prekvapia.Včera ste dostali od nich peknú príučku.Už po 1 tretine, bolo o 2 bodoch rozhodnuté.Jediné čo ma trochu mrzelo bolo, že sa proti svôjmu bývalému klubu, strelecky nepresadil Drury, ale vynahradil si to aspoň asistenciou na gól Callahana. :frajer2:

Do play off sa možno dostanete, ale rozhodne nie, na úkor Rangers. :wink:
Dnes Sable vonku podlahly Jazcom z New Yorku 5:1. :( Ale dnes hraju doma z Pens a ja citim uspech :D :lol: :lol: :lol: GO SABRES GO :clap: :clap: :clap: :fan: :fan: :fan:
vyborne, vyborne, prehra Buffala ma moc, moc potesila :thumbsup:

Obrázek

ale uz bolo kua na case, ved bilancia Sabres z posl. zapasov bola ineho kaficka

10Z -) 7V - 1P - 2PP
debil píše:lecgou Vanek zostal som tvoj posledny fanusik tak im to ukaz.
:cool:

"Potrebovali sme body a ziskali sme ich. Ukazali sme, ze mame charakter," povedal Vanek, ktory sa konecne dostal do formy..z poslednych 11Z dal 12G (z toho 4 vitazne), kym predtym strelil v 50Z 13G..

Obrázek
Dneska dalsi priamy suboj o playoff. O jednej s rangers. Buffalo by malo vyhrat a poslat Rangers prec z playoff pozicii.
1292 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG