No uz ma to prestava bavit, nech vymenia St.Louisa a Richardsa prec, je mi to uz jedno, timu sa nedari a oni nejak nepomahaju mu zdvihnut sa, proste musia ist prec, treba cely tim prebudovat a stavat okolo Lecavaliera a Prospala, Ramo aj ked ma len jednu vyhra chyta vyborne a on zato nemoze, mal by chytat aj nadalej, no a nech si Feaster pohne lebo nato sa uz neda kukat!
3:6
Naprostý děs. Je to hloupé to balit, ale s play-off se loučím. Jak už tady bylo napsáno, změna musí přijít. A pravda je že nejlepší to bude postavit kolem Lecavaliera a Prospala, kteří si rozumějí a dokážou něco uhrát. S největší pravděpodobností bych se rozloučil se St.Louisem.
Dále je dost možný odchod Johna Tortorelly. Jer to skvělý kouč, ale asi to nějak nefunguje a je potřeba dát týmu nový impulz. Pokaždé když se v minulé sezoně oběvila spekulace Tortorelova odchodu, zastával jsem se ho a chtěl jej ponechat. Pokud nyní odejde,pochopím to. Budu si muset zvyknout i na jiného trenera. V něčem mi tenhle trener připomína Joseho Mourinha, kterého dny v Chealsea skončili, nebylo by přčekvapením kdyby skončili i dny Tortse v Tampě.
S Ramovými výkony v posledních zápasech už taky není taková spokojenost. To proč jsem jej měl tak rád bylo to že nás dokázal podržet, nyní chytá jen to co má, nic navíc. Ukazuje se že je na to opravdu ještě příliš mladý, v budoucnu by z něj ale něco mělo být.
Jay Feaster je GM který svým hráčům před každou sezonou hodně věří. Někdy je to super, ale momentálně by jsme potřebovali změnu a tu tento GM příliš nerad dělá. Jsem zvědavý ajk tenhle problém do budoucna pořeší.
Na prohry nejsem s Tampou příliš zvyklý. Když jsem jí začal fandit, sice jsme prohrávali často, ale já jsme ještě nebyl takový fanda, když se jim začalo 02/03 dařit, bylo to o něčem jiném a ten klub jsem si zamiloval. V sezoně 03/04 Stanley Cup