Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

o Raska Hannu obavy nemam, on môze byt upne happy, ze sa v tejto sezone vôbec objavil v A time, ba co viac, ze riesil 4 zapasy za velke medvede..aj ked som pred zacatim sezony spomenul, ze ocakavam Tuukkov debut, so 4 zapasmi som rozhodne nepocital..pre neho je urcite ohromna skusenost pobudnut dlhsi cas v A time, ale prioritne je pravidelne chytat a to mu umozni jedine AHLka, navyse Tuukka ma "smiesnych" 19 rokov, v NHL sa este len uci, zbiera skusenosti, jeho cas po odchode Timmyho :plac: i Mannyho este len pride a v tom case by mal uz Tuukka potvrdzovat svoj ohromny potencial :yes:

Obrázek
cepi> Dalsim faktom ktory hovori za preradenie Raska do Providence su $$$... jeho kontrakt ma bonusy za start v NHL a tak sa jeho plat moze navysit az na 3 mil. co by boli podla mna zbytocne peniaze za nahradneho brankara a mlademu brankarovi najviac pomoze pravidelne hravat co mu umozni len AHL.

Teraz som cital posledne vyjadrenia GM ohladne Manny-ho- zraneny chrbat je uz OK, ale stale je problemom jeho lave koleno ktore teraz testuju ci je vobec sanca aby ho posilnil a bol schopny zapasoveho zatazenia alebo bude nevyhnutna operacia, ktora by znamenala predcasny koniec v tejto sezone. Moje tusenie je, ze ho ta operacia neminie a v tejto sezone budeme "odkazany" na tandem Thomas-Auld. Pozitivne na tom je fakt, ze plat Fernandeza a Bergerona robi dokopy cca 9 milionov ktore nam davaju velmi slusnu rezervu na posilnenie kadra... nejake diskusie ma GM uz rozbehnute ale samozrejme konkretne mena nespominal.

Ference dnes opat trenoval a mozno uz v pondelok nastupi. Allen ma stale problem s chrbticou a Sobotka s ramenom.
Aaron Ward odohral v zapase 17:09 min. napriek tomu ze bol "jednonohy"

“Mohol som sa otocit len do jednej strany,” povedal Ward . “(Matt) Hunwick o tom vedel. Ked som nepotreboval pomoc tak som mu to zakrical. Stale bol dost blizko pri mne.”

Dufam, ze sa da do pondelka dokopy a nastupi na zapas, lebo jeho skusenosti sa nam stale zidu.
:good: info kowi..tak s Mannym je to fakt v prdeli, to chalanisko sa uz neda v tejto sezone dokopy :ee: aky by to malo ale vyznam, ak by nastupil na 1,2 zapasy dalsich 20 by pauzoval a tym padom by sa nam jeho plat zapocitaval..momentalne chvalabohu nemusime stresovat s brankarmi, Timmy je v pohode schopny odchytat prevaznu cast zapasov, Alex v prvom zapase potvrdil, ze môze byt vhodnou 2jkou na ktoru nepotrebujeme Mannyho s platom 4.500..Timmy nam to svojim 1.000 :roll: isti..

tolko melonikov v rezerve, pane jo, to je slusna polozka :cool: a pocas februaroveho trade dead line môzeme ocakavat zaujimave prekvapko? :biglol: nieco sa spominalo v suvislosti s Oilers, ale tych kadejakych spekulacii bude len a len pribudat..

Ward je bojovnik na pohladanie, jeho medvedie srdce bije prikladne, uz ked riesil otras mozgu, tak som nechapal, ze sa dal tak skoro dokopy..minulu sezonu som mal o nom pochybnosti, na co sa k nam dokotulal, ale beriem spät..ak sa vrati Ference bude to uplne :thumbsup:
Když srovnám oba zápasy s Torontem a brankaře(poprvé chytal Rask a v tom posledním Auld), nezpozoroval jsem žádný zásadní rozdíl. Ano, Rask má ještě čas, ale v příští sezoně bych mu naložil už 20 zápasů a nechal ho v A-čku. GM nemusím od té doby, co přišel, ale jestli Auld byla ta nejlepší volba(dobrých nevyužitých brankařů je více) asi nikdo neposoudí. Ještě malá poznámka k letošním nákupům našeho GM, teda zatím nic moc(Manny, Schaefer).
Určitě bych s nákupy počkal na poslední chvíli, jsme 5, jsme v pohodě.
Dle posledních dvou zápasů bych určitě vyměnil Glena(v kritických situacích zbrkle fauluje), Buchensky(když přišel byl hvězda a o zvětšeném svalstvu to asi nebude)
Moc se mi líbí Kobasew, Wideman, Kessel, Savard, Ward(když hraje).
Jundrovak> Nemozes podla jedneho zapasu povedat ze Glen zbrklo fauluje...a najma nie podla zapasu hraneho v Toronte ked domaci prehravali a divaci rozhodcov "tlacili" k vylucovaniu... tym nehovorim ze tie fauly boli vymyslene ale kludne 1-2 z nich nemuseli odpiskat.

Ja by som ho urcite nevymenil a najme nie teraz ked mame bohatu rezervu v platovom strope (vdaka zraneniam). Bochenski sa snazi ale samozrejme povodne sa ratalo ze bude nas zakoncovatel, no v poslednych zapasoch sa velmi dobre zhostil ulohy bojovnika pri mantineloch takze ani jeho by som uplne neodpisoval. Pre mna je najviac sklamanim Kessel a Schaefer- to su hraci ktori by mali produkovat ale zatial sa im akosi nedari.

Rask na NHL este nema a dobre to vidi aj trener takze dnes opat v brane Alex Auld!

P.S.: Pri mojich hodnoteniach mozno nie som vzdy objektivny lebo predsa viac "obranujem" starscih a skusenejsich hracov ktorych "odbornici" odpisuju a nakoniec im tie predpovede nevychadzaju :) Spomeniem len Metropolit, Murray, Ward- myslim ze tych hracov v sucasnej forme by zobralo nejedno muzstvo NHL.
Obrázek 1:4 Obrázek :)

1st Period (shots and goal 12:6) :good:

uvod tretiny patril medvedom, ktory bez problemov zachytavali aky taky naznak tlaku sabli a vybornym forcekingom nepustali hracov Sabres do golovych sanci, naopak z protiutikov nebezpecne podkurovali..prvy gol padol po obrovskej hrubke Hechta, ktory nezistne prihral Savardovi a ten strelou zapästim prestrelil bez mocneho Millera..o par sekund na to pridal Axelsson 2 gol hosti po vybornej akcii po osi Wideman / Savard (zatial 1+1)..oba goly padli v rozpäti 44 sekund..po tejto sprche sa vsak sable zobudili a pritlacili Boston, coho vysledkom bola nastrelena tycka Auldovej branky a kratko na to kontaktny gol v presilovej hre, ktoru zahrali sable ozaj execelentne..ked som si ju porovnal s s pres. hrou Toronta, ktore pocas 6 moznosti vyslalo v pred. zapase na Aulda dokopy neuveritelnych 6 pokusov, toto bolo uplne ine pres. kaficko..hned po ziskani buly sa Sabres usadili v obrannom pasme Bruins, rozkrutili malo vidany presilovkovy kolotoc a par sekund pred naskocenim vyl. Albertsa Spacek do odkrytej branky skoruje..ich radost vsak netrvala dlho a po dalsej hrubici (krizna prihravka vo vlastom pasme stredom klziska), Lucic puk zachytava, nezistne prihrava a osamoteny Schaefer zvysuje opät na rozdiel 2 golov..6 striel na Millera, 3 goly medvedia efektivita ako hrom..Auld podal v uvodnej tretine spolahlivy vykon, Miller na strane domacich za inkasovane goly nemohol

2nd Period (shots and goal 20:5) :o

nielen uvodna 10 minutovka patrila hracom Sabres..ti si pocas celej tretiny vytvorili malo vidany tlak a medvede môzu dakovat jedinemu muzovi, ze stav po II tretinach je pre nich mimoriadne priaznivy..spominanym muzom je Alex Auld, ktory podava vyborny vykon, riesi jeden osemetny zakrok za druhym a ak v zaverecnej tretine nepolavi, 1 hviezda zapasu je jasna..hned z uvodu tam zlikvidoval sancu Kotalika, v naslednom oslabeni kryl cistu golovku Roya, no a opät by som sa pristavil pri presilovke Buffala, ktore ju zahralo podobnym spôsobom ako tu 1 v uvodnej tretine..2 minuty dusenia, tlacenia, striel..Boston mal vsak smolu v tom, ze jeden z ich hracov prisiel o hokejku, takze po cely ten cas hrali prakticky 3ja..Boston boli pocas II tretiny pasivny, snazil sa vyrazat do rychlych brejkov, (najmä Kessel hyril aktivitou), ale v prvom rade istil zadne dvierka..3 presilova hra domacih nepriniesla prekvapujuco presilovkovy kolotoc, no pomer striel v II tretine 20:5 hovoril o jasnej prevahe domacich

3rd Period (shots and goal 13:10) :thumbsup:

ocakavany tlak Buffala v zaverecnej tretine vyfucal ako domcek z karat..medvede hned od uvodu atakovali 1, 2 hracmi v obrannom pasme Buffala, ktore sa nevedelo na dlhsi cas usadit v pasme hosti a sance, resp. strely boli v porovnani s uvodnymi II tretiny bez problemov chytatelne..4 klincek do rakvy domacich polozil Metropolit, ktory bekhendovou strelou do odkrytej Millerovej branky zvysil na konecnych 1:4..A si pripisal dobre hrajuci Milan Lucic + Zdeno Chara

Summary (shots and goal 45:21)

kto nevidel, neuveri..hraci Sabres si môzu veru spytovat svedomie, tento zapas mali po vňcsinu zapasu plne v rukach, no ich smola (1x tycka, 1x zrdka), malo vidana efektivita Bruins, no najmä fantasticky vykon Aulda rozhodol o vitazstve hosti..z domacih ma zaujla vykon Afinogenova, Cambella, ci Sekeru, na strane hosti vyborne zahral utok vedeny Kesselom (Schaefer + Lucic) a Metropolitom (Kobasew + Reich)..samozrejme hviezdou zapasu sa nemohol stat nik iny ako Alex Auld, ktory kryl 44 striel Buffala :taptap:
Ja tomu neverím, u nás chytal priemerne, odišiel do Floridy,kde nechytal skoro vôbec,potom Phoenix a naposledy bol dokonca na farme, ja som myslel že to je velká chyba Bostonu a zúfalstvo,že ho zobrali,ale on je ozaj dobrý.Len neviem čo sa stane ked budú všetci zdravý.
Statistika striel na branu v zapasoch Bruins je pri sucasnom hernom style velmi klamliva- myslim ze vo vacsine zapasov maju Bruins menej striel na branu ako super... Cele to je sposobene obrannym stylom ked nasi hraci vykryvaju stvorec pred branou a superovi dovoluju vela striel zo vzdialenosti a z uhlov, avsak vacsina tychto striel je neskodnych a samozrejme mame spolahlivych brankarov, ktori nas v spravnych momentoch podrzia.

Auld bol dnes skvely, je velmi atleticky napriek tomu ze je to riadny kus tela- vyska 6'5'' (sorry neviem kolko to je na centimetre), je velmi pohyblivy co dnes par krat vyborne predviedol.

Dalsia zo super statistik v podani Bruins je ze po Detroit Red Wings, sme druhy v celej NHL v case ked mame v zapasoch vedenie- ovela lahsie sa nam zapasy vyhravaju ked mame taky vstup ako dnesna 1. tretina :)

Neprijemna udalost sa odohrala pocas 1.tretiny ked odrazeny puk nestastne trafil do hlavy Marca Sturma, ktory sa potom v zapase neukazal a jeho miesto v 2. utoku nahradil Jeremy Reich. Podla trenera mu opuchlo lice a nevidel na 1 oko, ale uz po zapase ho mohol otvorit a nemal by mat ziadne komplikacie.
Brankář Auld chytá velmi dobře a myslím,že to byl od GM Bostonu velmi dobrý tah když získal tohoto borce.Sledoval jsem zápas proti Buffalu a zasmál jsem se při pohledu na Aulda jak chytá v dresu medvědů a na masce má kojota :D ,ale nemyslím tím nic zlého proti fans Bostonu jen taková zajímavůstka. :cool:
na margo GM Chiareliho...v prvom rade som bol poteseny, ze sa pobral kade lahsie babrak OˇConnel, kto mal byt jeho nastupcom mi bolo viac menej jedno, nakolko bolo jasne, ze to s medvedmi uz horsie byt nemôze..dokotulal sa Chia za ktorym stali vysledky ktore riesil v Ottawe..jemu môzeme byt vdacny, ze urobil brutalny, no tak prepotrebny rez v kadri a ze k nam zavitali nenahraditelni hraci typu Savard / Chara a GM ma pred bliziacou sa trade horuckou vytypovaneho nejedneho (kvalitneho) hraca :frajer2:

k vymenam: uprimne, ak v priebehu minulej sezony zavital do timu Wideman, ci Ward, nebol som 2x nadseny, ale to je o tom naklusat do timu pocas sezony, navyse ked bol v time taky bodrel..tato sezona dokazuje, ze obaja hraci su prinosom a zvlast skuseny Ward je bojovnik na pohladanie..o prinose Ferenca + Kobasewa je zbytocne debatovat..Kobasew po prichode do Bostonu prakticky odpauzoval zvysok sezony a nemal som ponatie co sa z neho vykluje a paci sa hracik ako vysity, ba co viac vyvoja schopny

tohto sezonne prichody..?..Fernandez je kapitola sama o sebe, ja som to povazoval za spravny krok, kto mohol tusit, ze to s nim takto dopadne, po vojne je kazdy general, samozrejme teraz by som si aj ja vedel predstavit bostonsku 3jku v zlozeni Thomas, Auld, Rask..Schaefer, cakal som viac, priznavam, ale je to taky neviditelny hracik, v posl. suboji proti Ottawe si pocinal vyborne, takze tam by som tiez nepanikaril, navyse spolupraca s Kesselom funguje OK..Kessel, na tohto mladaska nedam dopustit, body su jedna vec, vykony druha a on ma svojimi vykonmi dokaze potesit..pripomina mi svojou rychlostou Afinogenova, neustupcivostou pri mantinely Risa Zednika, dokaze sa bez problemov presadit v suboji 1 na 1, dokaze naviazat na seba protihracov a vytvorit tak priestor prre spoluhracov, navyse disponuje slusnou technikou..v buducnosti sa môzeme tesit na jednu z najvyraznejsich osobnosti Bruins..o tom som presvedceny uz teraz :yes:
Dneska proti Atlantě vám budu velmi fandit, kdo bude chytat? za vaší obranou je to vlastně celkem jedno :wink:
onedlho nas znova čaka duel...pekna podívaná to bude dufam že to bude suboj Auld-Brodeur kedže obaja brankari su teraz v paradnej forme no takisto aj Thomas alebo Rask keby sa do branky postavili by bolo supiš...velmi ma zaujíma ten výsledok...držia sa nas ako kliešť v postavení v tabulke...
Dnes v brane v 3. zapase po sebe Alex Auld. Do zostavy sa vracia Ference a Sobotka. Marco Sturm ma stale opuchnute oko takze vecer nenastupi.
Obrázek 3:5 Obrázek Obrázek

1st Period (shots and goal 3:13) :thumbsup:

uvodna tretina sa odohravala vo vlaznom tempe, bez vylozenej sance na jednej ci druhej strane..mierna prevaha v uvodnej 10 minutovke bola na strane medvedov, ale Hedberg, ktory nastupil v branke Thrashers si so streleckymi pokusmi hosti bez problemov poradil..ako sa dalo ocakavat najväcsie nebezpecenstvo Atlanty hrozi z dvojice Hossa - Kovalchuk, ktory ako prvy z domacich vaznejsie ohrozil Aulda..v case 06:40 putoval na trestnu lavicu domaci Larsen za hru vysokou hokejkou, no 4 minutovu oslabovku zvladli domaci na vybornu
:yahoo:16:01 Petteri Nokelainen po vybornej prihravke Bochenskeho otvara skore duelu a medvede sa zasluzene ujimaju vedenia 0:1..A pise i Vladimir Sobotka (jeho 1 bod v drese Bruins)..kratko na to nastala zaujimava situacia, ked na trestnu lavicu putovali klucovi hraci oboch timov Kovalchuk / Savard..Zdeno Chara uz, uz si to isiel s Kowalcukom vybavit rucne strucne, ale vsetko skoncilo len ustnou vymenou..zaverecne minuty I tretiny sa len dohravali..Majo Hossa do tychto chvil neviditelny, tak ako pôsobi v uvodnej tretine kompletny tim Thrashers

2nd Period (shots and goal 15:7) :roll2:

fuuha, tak II tretina bola viac ako zaujimava, zvlast v pripade Atlanty..
:yahoo: v case 05:55 po teci zvysoval medved Schaefer na 0:2 (A Ference / Kessel) a s domacimi to pri ich ospalej hre nevyzeralo 2x ruzovo, no potom prisli velke chvile Marka Recciho
:( ten najskôr pocas presilovej hry (10:28) strelou zapästim znizoval na 1:2 (aj to keby Metropolit v utocnom psame ATL nespekuloval Hossa sa k puku nedostane, ten pisal A) a o minutku na to (11:29) :( po teci pred Auldom vyrovnal na 2:2 a zacinalo sa od znova..da sa povedat, ze z minimum snaci vyuzili domaci maximum, kdez to hostia za stavu 0:2 nevyuzili najazd, ktoreho autorom bol Reich..mohlo byt viac menej rozhodnute..po serii vyluceni na strane hosti, mali domaci vyhodu pres. hry o 2 hracov, ktora trval okolo 2:30 a tu aj vuzili :( po strele Kovalchuka (24 trefa)..2 A v zapase si pripisal Hossa..presilova hra 5:4 pokracoval este minutu, stav vsak zostal nezmeneny..domaci sa dostali na kona vdaka pres. hram. hostia zaverecnych 10 minut prakticky branili v oslabeni (pomer vylucenych 1:5..)
:yahoo: 18:53 vyrovnaval Glen Murray (A Alberts) a opät je vsetko otvorene..velmi zaujimava tretina a v tej zaverecnej sa mame rozhodne na co tesit :yes:

3rd Period (shots and goal 8:13) :biglol:

v III tretine stali za povsimnutie nasledujuce akcie: nevuzita presilovah ra hosti, ktoru zahrali otrasne, sance Kovalchuka, v zapäti Murraya, vyborny zakrok Aulda pri sanci Recciho, ktory si mohol pripisat hattrick..aj ked si boli obe muzstva vedome snerozhodneho stavu, resp. chyby, ktora môze rozhodnut o osude stretnutia, korculovalo sa hore dole
:yahoo: 16:13 19 rocny mladik Milan Lucic, zaznamenal nesmierne dôlezity gol pri avizovanom vyluceni domaceho hraca; vybornu robotku tam odviedol asistujuci Kessel (A pise i Ference), ktory v pade nastrelil Hedberga, ten kym sa spämätal bol puk za jeho chrbtom, ktory tam sikovne dopravil Lucic..kratko na to mohol rozhodnut v s.n Axelsson no Hedberg ho vychytal a Atlanta sa s bliziacim sa koncom zapasu pokusi o hru bez brankara
:yahoo: 19:56 Marc Savard golom do prazdnej branky rozhoduje o zasluzenom vitazstve hosti; Savvy to urobil genialne; A pise Axelsson

SUMMARY (shots and goal 26:33)

vitazstvo BOS proti ATL (prve od 2.3.2006!) bolo plne zasluzene, doamci sa dostavala do akeho takeho tlaku pri pres., pri hre 5:5 boli prakticky bezzubi..Hossa - Kovalchuk bez nich by bola Atlanta polovicna, vo vybornom svetle sa ukazal aj novic Recchi (2 hviezda zapasu), na strane hosti sa skvele prezentoval Lucicov utok (mimochodom Lucic 1 hviezda zapasu = 1+1) a navrativsi obranca Ference (0+2)..brankar Alex Auld (23/26) po prichode do Bostonu zaznamenava 3 vitazstvo v rade :cool:
Prave Bruins zverejnili informaciu ze Manny Fernandez dnes podstupil uspesnu operaciu laveho kolena a vynecha zvysok tejto sezony.
Cely priebeh zapasu vyrazne ovplyvnilo diskutabilne 5 min. + DKZ vylucenie Stuart-a v 2. tretine a nasledne dalsie vylucenia Bruins z ktoreho Atlanta dala na 3-2... Zdeno dnes bol na lade 31:48 (myslim ze najviac v tejto sezone) a bol velmi platnym hracom... Som zvedavy ako sa tato vycerpanost po hre na 5 obrancov a cesta z Atlanty do Boston-u odzrkadli v zapase proti oddychnutym Devils, ktori uz cakaju v Boston-e.

Auld zatial jednoznacne ukazal ze ma na NHL a GM sa dnes po "odtajneni" rannej operacie Mannyho vyjadril ze v zostavajucich zapasoch sezony rata s dvojicou Thomas-Auld a Tuuka Rask pojde do Providence... Navrat Thomasa odhadol na 5-7 dni (zase sa to predlzuje oproti povodnym odhadom)
Tak dneska mě Boston výhrou nad Atlantou příjemně potěšil :yes:
Tak koupě Fernandeza dopadla fiaskem. Naštěstí hrajete tak, že můžete mít v bráně kohokoliv, takže to zase taková tragedie není, ale škoda toho nákupu, no kdo takový průběh mohl před sezonou čekat.
fuuha kowi, prekvapil si ma :o aj ked som s tym malicko pocital..ten jeho neriesiaci plat do platoveho stropu vsak potesi..

veru tak leci, kto to mohol pred sezonou tusit..som vsak pokojny, nakolko ako aj ty spominas, v branke mame pre tuto sezonu perfektne vymalovane :good:

chalani vcera zahrali opät na vybornu, nepolozili sa ani po 3 inkasovanych goloch v rade a Murray dal podla môjho nazoru "rozhodujuci" gol, ktormy v zavere II tretiny vyrovnaval na 3:3..to je on a jeho prepotrebne goly..skvele hrajuci mladicek Lucic, to tam potom vybavil

Obrázek

aj keby som bol neviem aky optimista, 3 vyhry v rade na lade superov by ma ani len nenapadli..podla tabulkoveho = bodoveho postavenia sme na 2 mieste vo Vychodnej konferencii :oslava: ak to tak vydrzi aj nadalej, tesim sa na vytiahnutie pred sezonyn prognoz jedneho nemenovaneho pana :lol2: ale samozrejme, je este veeelmi predcasne tudlec to vytahovat, tetkom nas caka domaca bodova zatva -) 5 zapasov v rade v TD Banknorth Garden :frajer2:

Obrázek Obrázek Obrázek

dnes konecne zavitame do domaceho brlôzka, kde privitame nebezpecnych diablov z Jersey..nas posled. vzaj. zapas sme zvladli, ked sme si z Jersey odviezli bodik (4:3pp) aj ked mohli byt 2..dnes beriem opät bodik, unava zo vcerajsieho zapasu, v ktorom sme znacne mnozstvo casu stravili v oslabeni sa urcite prejavi..zajtra vychadzam len z txt statistik, tak hadam budu pozitivne...HF suboj Hannu Obrázek cepi
cepi píše:fuuha kowi, prekvapil si ma :o aj ked som s tym malicko pocital..ten jeho neriesiaci plat do platoveho stropu vsak potesi..

veru tak leci, kto to mohol pred sezonou tusit..som vsak pokojny, nakolko ako aj ty spominas, v branke mame pre tuto sezonu perfektne vymalovane :good:

chalani vcera zahrali opät na vybornu, nepolozili sa ani po 3 inkasovanych goloch v rade a Murray dal podla môjho nazoru "rozhodujuci" gol, ktormy v zavere II tretiny vyrovnaval na 3:3..to je on a jeho prepotrebne goly..skvele hrajuci mladicek Lucic, to tam potom vybavil

Obrázek

aj keby som bol neviem aky optimista, 3 vyhry v rade na lade superov by ma ani len nenapadli..podla tabulkoveho = bodoveho postavenia sme na 2 mieste vo Vychodnej konferencii :oslava: ak to tak vydrzi aj nadalej, tesim sa na vytiahnutie pred sezonyn prognoz jedneho nemenovaneho pana :lol2: ale samozrejme, je este veeelmi predcasne tudlec to vytahovat, tetkom nas caka domaca bodova zatva -) 5 zapasov v rade v TD Banknorth Garden :frajer2:

Obrázek Obrázek Obrázek

dnes konecne zavitame do domaceho brlôzka, kde privitame nebezpecnych diablov z Jersey..nas posled. vzaj. zapas sme zvladli, ked sme si z Jersey odviezli bodik (4:3pp) aj ked mohli byt 2..dnes beriem opät bodik, unava zo vcerajsieho zapasu, v ktorom sme znacne mnozstvo casu stravili v oslabeni sa urcite prejavi..zajtra vychadzam len z txt statistik, tak hadam budu pozitivne...HF suboj Hannu Obrázek cepi
:arrow: Auld našiel po rokoch trápenia šťastie v Bostone

Alex Auld prežil v posledných troch rokoch viac frustrácie ako radosti. Ešte v sezóne 2005/06 bol jednotkou Vancouveru, ale v lete ho vymenili na Floridu za Roberta Luonga a potom v jeho neprospech zahralo i zranenie ľavého kolena. To si vyžiadalo posezónnu operáciu a napokon i odchod z Floridy. Šťastie mu nepriniesol ani ročný kontrakt s Phoenixom Coyotes, pričom v tom čase hrával dokonca na farme v San Antoniu; teraz je ale trápeniu Aulda koniec; siahol po ňom totiž Boston Bruins..

Obrázek
proti dablikom viac menej ocakavana porazka..narocny duel s Atlantou, kde sli mackovia total na doraz zanechal svoje stopy..vychadzam len z "lacnych" statistik, takze k zapasu nemam co povedat, hadam len ze Alex inkasoval 2 kusky, co berieme, Savvy sa nam opät golovo presadil a A pisal Zee..na oslabovky si musime davat bacha..aj proti ATL + NJD sme inkasovali v nevyhode 5:3..

hehe, zapas "sledovalo" chabych 12 064 cloviecikov, skutocnost..?..bolo ich okolo 1500 :D pre snehovu kalamitu sa ich viac nedokotulalo a tak org. zapisali do celkoveho poctu permanentkarov :eek2:
Tak taketo nahravky sa len tak nevidia snad to vie len Savard.
cepi píše:hehe, zapas "sledovalo" chabych 12 064 cloviecikov, skutocnost..?..bolo ich okolo 1500 :D pre snehovu kalamitu sa ich viac nedokotulalo a tak org. zapisali do celkoveho poctu permanentkarov :eek2:
no veru ten sneh nam tu narobil riadne problemy na cestach :( ja som zachytil len zaver 3. tretiny lebo moja cesta domov z tripu v Maine trvala namiesto 3 hod. takmer 8 a aj to som bol rad ze som dosiel zivy a cely...

A teraz k zapasu teda casti 3. tretiny co som videl- Devils mali kopec sanci ale stale nad drzal v hre Auld svojimi skvelymi zakrokmi, zial 30 sek. pred koncom pri nasej prazdnej brane Zdeno stratil puk na nasej modrej z coho Devils dali poistovaci gol.

Aspon v bitke sme to vyhrali vcera :box:
K.O. :biglol: Milan Lucic je :cool: borec ma 19, neviem si predstavit, ake petelice bude rozdavat v 29tke :lol: navyse, vie to aj hokejovo.. :good:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS