Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Predzapasove novinky:

V brane nastupi Thomas, Alberts je v poriadku a bude v obrane s Wideman-om. V ulohe 7 obrancu (na tribune) dnes bude Hunwick. Milan Lucic bol tiez na treningu a je OK na zapasove tempo, ale trener sa rozhodol nic neuponahlat takze dnes este nenastupi.

Ziadne ine zmeny nenastanu takze formacie su:

Axelsson-Savard-Murray
Sturm-Metropolit-Kobasew
Schaefer-Kessel-Bochenski
Reich-Sobotka-Nokelainen

Chara-Ward
Alberts-Wideman
Stuart-Allen

Posledne odhady hovoria ze Ference by mal do 2 tyzdnov nastupit na zapas.

Na dnesny zapas sa tesim pretoze za Floridu hraju 3 Slovaci a najma na Risa Zednika som zvedavy- takyto typ kridla by sa aj Bruins velmi zisiel... Z dnesneho zapasu chcem oba body lebo predsa nasi su oddychnuty kdezto Florida ma v nohach stretnutie aj s predlzenim zo vcera.... Toto obdobie je pre nas velmi dolezite lebo za 17 dni odohrame 10 zapasov a vacsinu na lade superov s timami z vychodnej konferencie kde pojde o vela.
presne tak kowi, toto je pre nas mimoriadne dôlezite obdobie..zapasy s konferencnymi supermi nam daju zabrat..som velmi rad, ze je Alberts OK, to som si vydychol a tesim sa zo skoreho navratu Ferenca, ten odohral uvod rocnika vo skvelej forme, tak snad sa do nej co najskôr dostane

v minulej sezone sme s pantermi riesili 4 vzaj. zapasy a vo vsetkych 4 sme odchadzali so sklonenou hlavou..mame vsak novu sezonu a obom timom sa dari nadmieru zdatne..aj napriek tomu, ze momentalne vysledky panterov vzbudzuju respect, pocitam so ziskom 2 bodov :!:

Timmy Thomas nam bude opät uradovat..? :frajer2: hehe, dnes sme mu za vydatnej pomoci skorpiona spravili exkluzivnu reklamu na hokeji.sk :arrow: Tim Thomas - nečakaná opora v bráne medveďov a dalsia sa nam rysuje uz coskoro..nie je co riesit, Timmy si to za doterajsie vykony plne zasluzi :yes:
cepi píše:pocitam so ziskom 2 bodov :!:
:ejha: a mame ich mat :!:

"Boli sme lepším tímom a zaslúžili sme si vyhrať. Jokinen je jeden z najlepších útočníkov ligy a Zee mu znepríjemňoval život väčšinu času na ľade," pochválil slovenského "obra" gólman Bostonu Tim Thomas, ktorý mal počas večera 32 úspešných zákrokov a stal sa 3 hviezdou zápasu

Zdena Cháru vyhlásili za prvú hviezdu duelu. "Sme štastní z výhry, ale nie z toho, ako sme hrali v závere," pripomenul Slovák. Boston totiž viedol už 4:1, dovolil však na konci domácim znížiť na rozdiel jediného gólu.

jj skoda toho zaveru, Timmymu sme zbytocne pokazili statistiky :x ale to najpodstatnejsie mame v medvedom brlozku = vitazstvo!

Zee sice poriesil aj -3, ale kompenzacia v podobe 2 ukazkovych golov to poriesila..zacal sa nam bodovo prebudzat a to je vyborne znamenie, aj ked ja osobne nepriahnem po jeho bodovych statistikach..sledujem hlavne jeho obrannu hru a hitiky, ak prida co to navyse v pdobe A ci G to je uz len take vyznamne +
padlo mu to tam konecne aj v presilovej hre, aj ked tu musime brutalne zlepsit, zatim v tomto ukazovatkli 17 v NHL (16,2%), este ze nam to tam znamenite pada pri hre 5:5 tam sme :thumbsup:

panteri sa na nas teda nedotiahli, naopak my sme na nich co to ziskali a co je potesujuce, Montreal mame pred sebou len o jediny bodik a to mame este zapas k dobru..

tahame vybornu seriu z posled. 8 zapasov 6 vitazstiev a to 2 posledne na lade supera, co sa moc pocita..najblizsie nas caka ostro sledovany suboj a medzi HF usermi :bitka3:

:arrow: november z pohladu Bruins

6 - 4 - 3 (15b) / oktober -) 6-4-0 (12b.)
Boston hraje velmi dobře a k mému překvapení jim vůbec nevadí ztráta borců Bergerona,Fernandeze,Thorntona.
Tim Thomas chytá opravdu famozně!!! :cool:
Super zapas. Od uvodneho buly sme ich zatlacili a az na par minut v 2.tretine a mierne pokazeny zaver 3.tretiny boli Bruins cely zapas lepsi v kazdej cinnosti.

Zdeno hra v super pohode a ked to takto vydrzi aj nadalej tato sezona by mala byt jeho najlepsia v doterajsej kariere. Nechcem sa opakovat ale Glen si to zasluzi: podpisanie Metropolita bol podla mna jednoznacne najlepsi tah GM Chiarelli-ho v doterajsej kariere s Bruins. Glen ma obrovsky prehlad v hre, vynikajuco brani a vyhrava suboje pri mantineloch a ako nas presvedcil v poslednych zapasoch vie aj skorovat dolezite goly.

V zapase doslo v 3. tretine k zaujimavej kombinacii ked Sobotka a Nokelainen boli "povyseni" do 3.formacie k Schaeferovi a Kessel-Bochenski doplnili Reicha v 4. utoku a islo im to celkom dobre, okrem skorovaneho golu Kesselom- po skvelej praci pri mantinely v podani Bochenskeho, mal aj Jeremy Reich asi 2 sance na svoj premierovy gol v NHL- zial to nevyslo.

Verim, ze krasne pocasie na Floride si hraci aj nadalej dobre uziju a okrem opalenej pokozky by som privital keby doniesli dalsie 2 body zo suboja s Tampa Bay :frajer2:
tak az pred malou chvilkou som sa dostal k hajlajtom a hned uvodny moment, ako Zee vyprasil Andersonovu masku :roll: no druha supa uz bola umiestnena 8)

ObrázekObrázek

a je vyborne ze nam to kolektivne klape, oproti minulej sezone obrat o 184,6 stupnov..ale radsej nekricme, hop, hop, mame za sebou pouze 2 mesiace..

Obrázek

hehe a ako inac, stale sa musi najst niekto (mimochodom fanda Bruins) kto si urobi prcu z Mannyho zdravotnych patalii

Obrázek :neja: :roll:
Dnesny zapas bude velmi zaujimavy, lebo Tampa Bay ma noz na krku- GM sa vyjadril ze ak sa postavenie v tabulke nezmeni nevylucuje zasah ani do ich top utoku. Dufam, ze dnes sa ich seria prehier opat predlzi :)

Pohlad do tabulky hovori ze na Montreal stracame len 1 bod a mame 2 zapasy k dobru takze je najvyssi cas ich predbehnut a uz teraz sa mozme tesit na vypredane hladisko TD Banknorth Garden vo stvrtok.
citas leci :| my mame opacne "starosti", sme nabudeni, bolo by veru skodou, ak by sme si to dnes s decimovanymi bleskami pokazili..ti budu hrat ako o zivot, ale na nasej strane je pohodicka a Thomas :frajer2: patrilo by sa, aby sme novy mesiac pokrstili vitazstvom! a tak kowi ako spominas, stvrtok si pockame na nas Montreal :buchac: ale to predbiehame :) tak :povzbudzovanie: mackovia

p.s. to je uz asi moc Obrázek :eek2:
Boston verim ze dnes vyhra a Chara si pripise niake tie bodiky :) Lets go Bruins Lets Go !!!
jsme rád že vám to nevychází, po dvou třeřtinách zatím vedeme 3:1 :cool:
No cepi, dnes vám to moc nevyšlo.Tampa vás porazila 4:1.Na strely to bolo v podstate vyrovnané, 29:28 pre Tampu, ale Holmqvistovi dnes ten zápas vyšiel lepšie, ako Thomasovi.Holmqvist bol po zásluhe, vyhlásený 2 hviezdou zápasu. :roll:
:( skoda, blesky hrali zrejme ako o zivot..7 porazka v rade by uz bola na povazenie..pan strelc Lecavalier sa chytil v nespravny cas, no a Holmi dnes predcil Timmyho a to som veru necakal :ee:

nic to, s nasim doterajsim ucinkovanim na lade superov som zatial spokojny a predtym, nez sa presunieme do domaceho brloha, v ktorom privitame Montreal, na nas cakaju 2 pretazke suboje proti ostrovanom a diablom..aj ked netusim, ako je na tom tetkom Manny, co sa tyka brankarskeho postu na ostrovanov by som nasadil Raska, na Devils Thomasa (kde uprimnr so ziskom nejakeho bodu moc nepocitam) a na domaci zapas proti Habs by som opät postavil Raska, uz len z toho dôvodu, aby si premierovo vychutnal domacu (vypredanu) arenu a postavil sa snad proti Priceovi.. :roll:
Zapas to bol vcelku zaujimavy- sance boli na oboch stranach avsak tie nase koncili neuspesne. Prvy gol sme dostali po chybe Zdena- v podstate nahral Lecavalierovi na gol. Thomas zachytal standardne ale nic oslnujuce to nebolo takze v pondelok by som dal sancu opat Rask-ovi... tym nehovorim ze za prehru vinim Thomas-a, nebyt par jeho zakrokov tak prehrame este vyraznejsie.

Zial akosi sa nam zranenia lepia na paty- konkretne tentokrat Aaron Ward zapas nedohral (zranenie nohy), celu 3. tretinu sme hrali len s 5 obrancami... cas jeho navratu je zatial neznamy.

Teraz nas caka tazky tyzden a najhorsie je ze NYI, Devils aj Montreal posledne zapasy tiez nehrali najlepsie takze aj ich hraci budu extra motivovani bodovat... Ak ziskame menej ako 3 body tak budem velmi sklamany a nase nadeje na PO v mojich ociach opat klesnu... Tabulka je velmi vyrovnana, len 4 body delia 6. od 14. (predposledneho) miesta takze vypadok v par zapasoch po sebe moze znamenat vela.
veru tak, kazda bodova strata najmä s konferencnymi, resp. diviznymi timami boli o to viac..ale aj keby doslo k k tomu, ze v 3 po sebe iducich dueloch neziskame ani len bodik (jasne, somarina), pohodka, mame za sebou pouhe 2 mesiace to podstatne este len pred sebou a navyse je fajn, ze aj nasi divizny superi dost casto zakoprcnu, ako v poslednom case Montreal, ci Ottawa..osobne aj ja beriem z tejto 3 zapasovej snurky aspon 3 bodiky..proti Islanders 1 (druhy by mohol prist po pp,ci sn), proti Devils pocitam s 0 a proti Montrealu verim jednoznacne vo vitazstvo s Raskom v branke :frajer2: takze take 3-4 bodiky by mohli kludne padnut, potom vyslovim spokojnost :thumbsup:
Jasne ze je to este skoro ale uz v tychto tazkych seriach zapasov sa ukazuje prava tvar timu ako dokaze hrat pod tlakom a najma ako dokaze podavat vyrovnane vykony... zial doposial to je ako na hojdacke este sme nemali vyraznejsiu vyhernu seriu, no nastastie ani seriu prehier.

Zapas s Devils bude isto zaujimavy a urcite Julien na nich pripravy nieco specialne lebo kazdy sa chce ukazat proti svojmu byv. timu... ja skor pocitam s bodmi z New Jersey ako zo zapasu s Montrealom.

Inak dufam, ze si nezabudol ze je tu opat ten cas roka kedy treba podporit nasich http://votebruins.com Obrázek
noo veru, veru, fajn ze si to kowi pripomenul, zapas medzi Devils a Bruins bude specificky..Claude nezabuda, to jednoducho nejde a nebolo by veru od veci, ak by mu to klaplo prave proti diablom..nech to radsej *** s ostrovanmi a napravme to s diablami, aj ked to bude sakramentsky tazke..a preco si skôr trufam na Montreal..?, pretoze takuto mensiu krizu aku preziva momentalne by sa patrilo vyuzit a domaci lad veli po tak dlhej domacej odmlke bodovat!

jasnee kowi, Zee a Savvy dostali moje hlasy zhruba pred tyzdnom :frajer2:
Obrázek Obrázek Obrázek

- ostrovanov (8) deli od mackov (7) pri rovnakom pocte zapasov (24) jeden, jediny bodik, takze dôlezitost dnesneho suboja netreba pripominat
- v predoslych 2 zapasoch sme si body podelili a co je zaujimave, aj skore bolo navlast rovnake 2:1, resp. 1:2..v tom poslednom sa podarilo ostrovanom otocit skore zapasu vo svoj prospech v zaverecnej tretine a vsetko nasvedcuje tomu, ze ani v dnesnom konferencnom suboji sa golovej urody nedockame
- kto bude hajit svätynu v branke NYI je viac ako jasne, domaci Dipietro bude opät uradovat so svojou brankarkou, no kto sa predstavi na strane hosti je mi do tejto chvile nejasne, prilezitost by som dal mladikovi Raskovi
- HF suboj sa nam tento krat nekona, tak aspon v Assau Veterans Memorial Coliseum si to medzi sebou rozdaju slovenski borci Satan vs. Chara
- moj tip pre dnesny zapas je remizovy a duel by som rad zhliadol aj na Tv Nete, kde vsak v ponuke do tejto chvile nefiguruje :| budicek vsak rozhodne nastavime a uvidime
No dneska mědvědum moc nevěřím.Koukal jsem,že zraněný je A.Ward což je další důležitý hráč.Ale zase se ukáže jak na tom Boston opravdu je a zda zahraje dobře i když je oslabený.
no zranenych mame pomerne dost, mrzi najmä absencia obrancov..Ference je uz rieseny ako DTD, takze ocakavam ze kazdu chvilku by mohol opät naskocit, co ma mimoriadne tesi; Ward by sa mal do zostavy vratit v zapase proti Jersey, no a v dnesnom suboji sa po par zapasovom vypadku zapricinenom zranenim hlavy predstavi Lucic..v branke nam bude hadam (opät) carovat Thomas
Docela se na konec týdne těším, naše zápasy s Montrealem a Torontem uvidím živě. :clap: NASN :clap:

Co takhle ukončit vítěznou sérii NJD, prodloužit krizi v Montrealu a ukončit pracovní poměr GM v Torontu......
hehe pekne napisane Jundr :cool:
:( to Ti zavidim to NASN..u nas v tomto smere zatial nic noveho, snad v novom roku :modlenie: zapas s Montrealom si dufam vychutnam aspon cez netik, snad bude klapat, pri NASN by som ten problem rozhodne nemal

tak pome dnes bodovo dobit ostrovanov :povzbudzovanie:
cepi> Ward bude pauzovat minimalne aj pocas zapasu v NJ a jeho start proti Montrealu je tiez dost otazny.

Dnes podla mojho nazoru dostal Bochenski posledne varovanie pred jeho preradenim do Providence alebo vymenou! Nokelainen dostava prilezitost v 3.utoku na pravom kridle a snad Bochenski v hladisku naberie inspiraciu ako sa ma hrat utocne a najma ako strielat na branu.

Zapas sa coskoro zacina takze sa presuvam k TV.

Let's Go BRUINS!!!
Super! Dalsie 2 body su doma... toto bola prva vyhra na lade Islanders od decembra 2001 :cool:

Dufam, ze poslednych 7 zapasov a v nich 7 golov dostatocne umlcalo vsetkych pochybovacov ktori odpisovali Glen-a Murray-a a "snivali" o jeho vymene. Jeho spolupraca so Saavym je perfektna a Savyy taha uz 10 zapasovu snuru s minimalne 1 bodom :clap: Dufam, ze jeho seria bude pokracovat co najdlhsie.

Za posledne zapasy si zmienku este zasluzi "zly" muz Bruins Jeremy Reich, ktory si ziskava stale viac casu na lade a dokonca v poslednych zapasoch ho trener nasadzuje na oslabenia a vedie sa mu v nich velmi dobre... Po vylieceni Thornton-a bude mat trener plnu hlavu (prijemnych) starosti koho posadit na tribunu.

Takisto Mark Stuart spravil vyrazny vzostup vo vykone a aj v defenzive po vylieceni Aaron-a a Andrew-a bude takze rozhodnut koho posadit na tribunu lebo aj Hunwick a Allen podavaju celkom sympaticke vykony.
tak dko jiný mohl být první hvězdou než Tim Thomas, který pochytal 33 střel Ostrovanů. No vidíš cepi a ty si doufal v bod, přitom jste zápas zvládli naprosto v pohodě.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS