Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jundr, teraz neriesim..ide mi o BERGERONA..samozrejme, chlapci by mohli zabojovat za neho, ale aj oni to budu mat tazke..urcite nanho myslia..ako vravim, dôlezite pre mna je, aby bol Bergy OK..nic ineho ma v tomto zapase nezaujima..
Já před zápasem řešil.....
Skoda prehry, ale najlepsia sprava je, ze Bergy utrpel "len" otras mozgu a ma zlomeny nos, inak by mal byt uplne OK.

Neviem ci to je len nahoda, ale drevorubaci z Flyers mali uz 3 podobne zakerne fauly v tejto sezone tak snad sa uz konecne zamysli aj ich vedenie a zacnu davat sancu hokejistom a nie dementom co prizabijaju protihracov !
Kower píše:Bergy utrpel "len" otras mozgu a ma zlomeny nos, inak by mal byt uplne OK.
Obrázek

:thumbsup2: :thumbsup2: :thumbsup2: dik kowi za moc, moc potesujuce info info..bol som presvedceny o tom, ze to Bergy nerozchodi..

:!: :arrow: takto to vsetko zacalo..

ObrázekObrázek

..zvysne, na pohlad nie moc prijemne fotky po tomto zakroku najdete :arrow: PATRICE BERGERON

k zapasu -) vyhralo stastnejsie muzstvo..obaja brankari potvrdili opät svoje kvality, no Martin Biron, ten doslova v III tretine caroval..take 3 golove tutovecky chytil a on bol postavou nielen svojho muzstva..vid ocenenie 1 hviezda zapasu..Tim Thomas#2

Obrázek

celkovy pocet striel na 39:28..velka skoda Zee_ho chyby za stavu 1:0,ked v presilovke stratil puk a bolo vyrovnane..Kessz ya stavu 1>2 nepreminl sn. no to som uz II nic nemal, kedze SopCast odisiel..este ze sa mi to podarilo naladit na III (potom supnem do topicu NHL na Internete ako to poriesit protr. VLC)

bol to fajn hokej, nechybalo nasadenie, sance, skvele brankarske zakroky, no az na ten osudny okamih.., ktory predsa len poznacil priebeh duelu, co v rozhovore po skonceni I tretiny potvrdil aj letec Timonen...a Manny Fernandez dodava:

.."There's no sense behind it, there's got to be more respect between the players. "..

:taptap: chlapci si zasluzia velku pochvalu, ze sa po zakroku na Bergyho (jedneho z klucovych hracov Bruins) nezlomili a predvadzali vybornu, obetavu hru, chybal len ten povästny kusok stasticka..tak snad nabuduce :frajer2:
Chara spravil opet strasnu chybu. Naposledy ked som pozeral tak sa nechal prekorculovat Shanahanom. da sa povedat ze im prehral zapas.
Hrac nemoze spravit to co spravil bergeron. Velmi dobre musi vediet ze obranca ho bude pravdepodobne hitovat. On zastavil tesne pred mantinelom a zohnuty, zatialco super sa chystal na hit. isto jones pravdepodobne mohol a mal pribrzdit ale deje sa to v rychlosti a uz bol nachystany hitovat.
debil píše:Chara spravil opet strasnu chybu. Naposledy ked som pozeral tak sa nechal prekorculovat Shanahanom. da sa povedat ze im prehral zapas.
to su prisilne slova debil..ano nemalo by sa to stavat, ale bolo este dost casu zvratit vysledok a treba vidiet aj to, ze on sa pricinil o veduci gol Bruins..skôr by som to povedal takto: Martib Biron bol muz, ktory vyhral zapas a ako som sa uz vyjadril, v tomto zapase bol vysledok druhorady :!:

suhlasim, Jonesa za ten zakrok nevynim (aj tak vyfasuje tvrdy trest), pre mna je NAJpodstatnejsie, ze je Bergy OK :!:

:!: :arrow: Zakrok na Bergerona
Bol to nechutny zakrok... to ani nebol hit lebo ked si to pozorne pozries tak on mu rukami odstrcil hlavu priamo na mantinel. Philla bola stale znama tvrdou hrou ale tuto sezonu su prilis zakerni takze cakam prisny trest.
Bergeron bol uz vcera prepusteny z nemocnice, ale podla odhadov na zaklade podobnych zraneni v minulosti si minimalne 1 mesiac hokej nezahra.

Konkretnejsie info by mal dnes poskytnut GM.
K bitce Chara-Kočí také nevidím žádný problém a někdo(hlavně autor článku a někteří v diskusy na nhlpro) to vzal jako souboj Slovák-Čech. Kočí si mohl vzít ochraný štít, nechodit do bitky a nebo poprosit Cháru, hele měl jsem zlomenej hos, můžeš mě mlátit třeba do brady nebo ucha... :D :lol: Sebevědomí Kočího se srovnalo na normální úroveň.

Zákrok na Bergerona byl škaredý, ale taky si za to trochu může sám. Zákrok(chování) obránce se dal předpovídat. Podobné zákroky, naštěstí s jiným koncem můžeme vidět skoro v každém zápase. Trest by to chtělo, ale určitě ne takový, jako na poslední dva BRUTÁLNÍ zákroky hráčů PHI.

Škoda dvou bodů, po tomto zákroku jsem PC vypnul, ale čekal jsem, že PHI přejedeme golově a nebo :box: :bitka3:

Hlavně vydržet v první 8 východní konference.!
Pri absencii Bergerona sa zostava poriadne premiesala. Na dnesnom treningu to vyzeralo takto:

Axelsson-Savard-Murray
Sturm-Kessel-Kobasew
Schaefer-Metropolit-Bochenski
Lucic-Krejci-Thornton
Hmmm... tak teraz to je vsetko na pleciach Timmyho... Manny sa zranil- lave koleno, GM povolal z farmy Sigaleta- ocakavany tah, kedze uz som spominal velke bonusy pre Raska v pripade startu v NHL... predsa treba setrit platovu rezervu pre nutne pripady v priebehu sezony.
Podla vyhlasenia GM zranenie laveho kolena je mierne a nema to nic spolocne s jeho minulorocnym zranenim toho isteho kolena. Ak vsetko pojde podla ocakavania tak by mal byt za 2-3 dni v poriadku... osobne to vidim na Thomasov start v nasledujucich 3 zapasoch a verim v dobre vysledky- 3 body by ma uspokojili ale bude to nesmierne tazke... verim ze Metropolitov utok s Bochenskim a Schaeferom by mohol byt udernym a konecne by sa mal aj Murray rozstrielat.
Jundrovák píše: a nebo poprosit Cháru, hele měl jsem zlomenej hos, můžeš mě mlátit třeba do brady nebo ucha... :D :lol:
:lol2:

kowi -) zaujimave infa..dik pekne..s tym Mannym som sa zlakol, to by bol uz riadne v pr*eli, este ze tak..ale je to OK, Timmy si to rozdava na cele % uspesnosti brankarov a ked vie, ze bude par nasledujucih zapasoch chytat (samozrejme, za predpokladu, ze mu to bude klapat aspon tak ako doteraz) môze sa nerusene pripravovat na svoje zapasy..v tomto som kludny, doteraz je pre mna nenahraditelnym..ale ako som bol byval spominal, pocitam s tym, ze Raska uvidime v kleci uz pocas tejto sezony..

hmm, zaujimave zlozenie utoku, to ze som asi najviac zvedavy na Bochenskeho nemusim ani pripominat..Bergy nam bude chybat vyse mesiaca, je to citelna strata, ale chvalabohu ze len ne jeden, jediny mesiac..bola to super sprava :thumbsup:

:arrow: Oktobrovy Boston :thumbsup:

10Z :arrow: 6V - 4P - 0PP :arrow: 12B
V dalších pěti zápasech to vidím tak na 4 body, ale bude to velmi složité.
Jundrovák píše:V dalších pěti zápasech to vidím tak na 4 body, ale bude to velmi složité.
z 5 zapasoch 2 vitazstva.. :?: ..noo to by sa mi moc nepacilo..z toho 3x budeme mat vyhodu domaceho prostredia..ale bacha na to, cakaju nas v tychto zapasoch sami divizni superi :!: 2x Sabres - 2x Senators - 1x Habs..pôjde o vela.. :!: ..verim, resp. dufam v zisk aspon 6 :!: zisk 4 bodov by bol pre mna sklamanim..uvidime, budem pocitat :wink:
Nasledujucich 9 zapasov je s diviznymi supermi takze toto je klucove obdobie, najma ak nam chyba Bergeron. Musime ziskat aspon 10 bodov inak to s nasimi nadejami na PO bude vyzerat zle.

Inak Bergeron mal 3.stupen otrasu mozgu (najtazsi stupen) a stale ma silne bolesti hlavy... posledne vyjadrenia a odhady su ze moze chybat aj 2 mesiace... a pri tomto stupni otrasu sa mozu bolesti hlavy vyskytovat aj dozivotne najma pri velkej fyzickej namhe :? Duuufam, ze to nebude jeho pripad, lebo prist o takyto talent by bolo velmi krute.
do p*dele 2 mesiace..?.. :? nepripustam si moznost, ze by to musel Bergy zabalit..no na to ako dopadol, beriem aj 3 stupen, samozrejme v peknych uvodzovkach..stastie, ze v jeho pripade ide o 1 otras mozgu, inak by bolo zle nedobre, no nejake nasledky psychickeho razenia tam urcite budu -) mantinely a vôbec mantinelove suboje zrejme vyhladavat nebude..no nic, treba to brat ako fakt, ze bude dlhsi cas mimo a nezostava nic ineho len bokjovat a bodovat aj za neho..!..veru tak, tie divizne suboje naznacia viac ako dost, nezostava nam nic ineno len drzat palce..zaciname uz dnes..
Prave dnes ma Murray 35. narodeniny... nemusim pisat aky dar by bol pre neho a cely klub najlepsi :)

Co sa tyka Fernandezovho kolena, tak na dnesnom treningu sa bol pozriet ale "nemohol" novinarom povedat ziadne informacie o zraneni... taketo "utajovanie" moze mat rozne vyznamy, a len dufam, ze to neznamena ze to je nieco dlhodobejsie ako zo zaciatku vyzeralo. Jeho status je day-to-day takze uvidime kolko dni bude pauzovat.

Formacie budu ako som pisal pondelok, v brane Thomas. Buffalo s najvacsou pravdepodobnostou zacne Miller-om.
BOSTON Bruins Obrázek BUFFALO Sabres

- divizny suboj z kategorie 4 bodovych..v tomto mesiaci zvedieme so sablickami este 3 suboje z toho 2 na domacom lade..dnes zaciname tym uvodnym..
- o situacii, resp. zdravotnom stave v time Bruins uz toho vieme dost, takze podme sa mrknut na vzajomne ukazovatele
- v sezone 06/07 medvede natrafili na sable 8x bilancia pre Bruins mimoriande nepriazniva: 2V - 6P..posledny vzaj, match sa datuje k 21.10.2006 -) Boston - Buffalo 2:6..vravi sa, ze 2x do tej istej rieky nevstupis, takze zostavam v klidu
- pri rovnakom pocte odohratych zapasov (10) mame pred Sabres naskok 2 bodov..bolo by fajn, ak by sme doma nestratili a naopak, co to ziskali..zajtra budem vychadzat pouze z pozapasovych statistik..proti Senators by som opät rad zasadol k TV netu..
Boston zamotá hlavu

Podľa Zdeňka Cháru (jeho tato - pozn.c.) hokejisti Bruins poriadne zamotajú v tomto ročníku hlavy svojím súperom

„V obrane sú pevní, ale ešte to chce lepšieho zakončovateľa. Chlapa, ktorý má čuch na góly. Sú silnejší kolektív ako vlani. Základom je postúpiť do play-off. Zdeno vždy vraví, že jeho cieľom je zisk Stanleyho pohára. Určite urobí všetko pre to, aby sa to podarilo. Viem, že v Bostone je spokojný. O odchode z Ottawy mi povedal toľko, že keby s ním Senators rokovali slušnejšie, bol by zostal aj za menšie peniaze, aké má v Bruins. Lenže Ottawa podcenila situáciu a Boston to využil.“
Pekne sme zacali! 2 body su uz v suchu. Vykon bol solidny, z jednotlivcov bol opat Thomas oporou, skvelu pracu odviedol Glen Metropolit- gol a asistencia. Rozhodujuci gol sme dali vdaka jeho skvelej hre pri mantinele ked sa zbavil obrancu a krasne prihral Ward-ovi ktoreho one-timer do brany jemne tecoval Marco Sturm.

Savard a Kessel tiez hrali super... skoda ze Murray sa netrafil ale verim ze to pride uz coskoro- proti Ottawa to bude tazke- ja osobne budem spokojny aj s 1 bodom ale samozrejme 4 bodiky by ma potesili najviac :)
Chara je na superovej modrej totalne nemozny. dalsie dva uniky supera po uplne amaterskej strate puku, dnes mal ale stastie ze ho brankar zachranil.
Takze opat prichadzam s novinkami ktore by som najradsej nepisal :(

"Moze byt mimo mesiac. Moze byt mimo 2 mesiace. Moze byt mimo cely rok," povedal na dnesnej tlacovke Chiarelli.

Chiarelli dalej povedal ze Bergeron vydrzi konverzovat niekolko minut, ale potom je unaveny a straca sustredenost. Bergeron sa budi raz- dva-krat pocas kazdej noci a pocas dna ma krk zafixovany v golieri. Moze sediet a pozerat TV, ale velmi rychlo je rozruseny, podla GM.

Najviac znepokojujuca sprava bola ze Bergeron potreboval vozicek na cestu do haly na osetrenie par dni dozadu. Bergeron zvycajne chodieva do Gardenen na zapasy a treningy peso.

Citalo sa mi to velmi tazko ale neostava nam nic ine ako verit ze sa da rychlo dokopy a nastupi na lad...
debil píše:Chara je na superovej modrej totalne nemozny. dalsie dva uniky supera po uplne amaterskej strate puku, dnes mal ale stastie ze ho brankar zachranil.
To ze spravil chybu pri tazkom skakavom puku vobec neznamena ze je nemozny. Cela presilovka je postavena na jeho strele a zachytavani pukov. Timy to maju nastudovane tak sa sustreduju najviac na Zdena a Savarda... prave z toho vcera tazil Metropolit ked dostal prihravku do volneho priestoru a strelil gol.

Tym ale nehovorim ze tato chyba nas mohla stat vela.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS