1:2
- bravooo mackovia

takze zo zelanych zapadnych 5 bodov si vezmieme domov 6
-
TIM THOMAS nejednu poklonu som mu vystruhal uz v minulej sezone, zda sa, ze sa mu to zapacilo

mrkol som sa na hajlajty a opät som to riesil taky spôsobom, ze som sa na konecny vysledok nemrkol, no a mal som dost uz po jeho zakrokoch, no a toto co sa riesilo v poslednej minute zapasu = pol siestej
- nepredbiehajme, Timmy pochytal minimalne 3 tutovecky, ktore v hajlajtoch poskytli..staci spomenut jeden glove save a dalsi zo zakrokov, pri ktorom uz zraloci dvihali ruky nad hlavu..kdeze, kdeze Timmy to zazracne poriesil..hehe, po tom vyrovnavajucom gole sa opät tak "milo" nazlostil
- hala buracala, cepi trosku smutil, ale bodik by som pred zapasom bral vsetkymi 10timi..vsetko nasvedcovalo tomu, ze ideme do pp a mozno sa pritrafi pri Timmyho forme dalsi, no priesiel skôr ako hala stihla doburacat..hehe, komentator, akurat dohlasil autora vyrovnavajuca golu a
Aaron Ward sup ho tam z prvej

nasledne bol Aaron zavaleny medvedimi telami, o co sa v prvom rade postaral Marco Sturm, ktory ho zvalil na ladovu plochu..radost na lade, striedacke, i u cepiho bola velka
- kowi, ja som si skôr zobral pod drobnohlad nas vitazny gol..tam nam tiez prialo stasticko..jedezn z hracov zo SJS vyhadzuje puk zo svojho obranneho pasma, no sup ho do hlavneho rozhodcu a ako to nakoniec dopadlo, uz viete..
- zaujala ma strelecka statistika..pri II tretine som len pokrutil hlavou
San Jose: 4 -
13 - 10 (20)
Boston: 12 -
0 - 8 (27)
-
Zdeno Chara (0+0) -) 26:00 -) 4 shots -) 0 PIM -) (+/-) +2
- veru tak Mitch..s formou Timmyho a neformou Mannyho nastala viac ako zaujimava situacia..momentalne sa Manny musi zmierit s poziciou, ze v kleci uraduje Timmy a nezostava mu nic ine, ako cakat na dalsiu prilezitost, pri ktorej sa vsak uz musi konecne ukazat!