Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

A toto bolo čo? :shock: Po skončení zápasu VAN : EDM,som išiel dopozerať SJ : BOS,San Jose bolo lepšie ale Thomasovi nevedeli dať gol,ked už to vyzeralo na shutout,tak asi 35 sekúnd dokonca dal Michálek gol na 1:1,lenže Boston prišiel po body a 11 sekúnd dokonca im ich získal Aaron Ward.Chudáci diváci SJ...
Thomas je zatial jasne lepší ako Fernandez
Skvely Tim Thomas nam zariadil 2 body. Dnesny zapas bol velkou skuskou charakteru Bruins a som velmi poteseny, ze sme dokazali odolat takmer 40 minutovemu tlaku (aj vdaka asi 5 zrdkam) a nakoniec Aaron Ward rozhodol o vitazstve 11 sekund pred koncom.

Pre objektivitu treba dodat, ze prvy gol sme dali po prihravke "bozskej" ruky v podani Marca Sturma, ale taky je sport :D

Let's Go Bruins!
Zaujimave jak to budu riesit tuto situaciu. neni to sranda. Thomas mal minulu sezonu dost priemerne cisla ale podla toho co som videl chytal dobre a potrebu noveho brankara som az tak moc nevidel.
Obrázek 1:2 Obrázek :yahoo:

- bravooo mackovia :!: takze zo zelanych zapadnych 5 bodov si vezmieme domov 6 :clap:
- TIM THOMAS nejednu poklonu som mu vystruhal uz v minulej sezone, zda sa, ze sa mu to zapacilo :) mrkol som sa na hajlajty a opät som to riesil taky spôsobom, ze som sa na konecny vysledok nemrkol, no a mal som dost uz po jeho zakrokoch, no a toto co sa riesilo v poslednej minute zapasu = pol siestej :cool:
- nepredbiehajme, Timmy pochytal minimalne 3 tutovecky, ktore v hajlajtoch poskytli..staci spomenut jeden glove save a dalsi zo zakrokov, pri ktorom uz zraloci dvihali ruky nad hlavu..kdeze, kdeze Timmy to zazracne poriesil..hehe, po tom vyrovnavajucom gole sa opät tak "milo" nazlostil :x
- hala buracala, cepi trosku smutil, ale bodik by som pred zapasom bral vsetkymi 10timi..vsetko nasvedcovalo tomu, ze ideme do pp a mozno sa pritrafi pri Timmyho forme dalsi, no priesiel skôr ako hala stihla doburacat..hehe, komentator, akurat dohlasil autora vyrovnavajuca golu a Aaron Ward sup ho tam z prvej :clap: nasledne bol Aaron zavaleny medvedimi telami, o co sa v prvom rade postaral Marco Sturm, ktory ho zvalil na ladovu plochu..radost na lade, striedacke, i u cepiho bola velka
- kowi, ja som si skôr zobral pod drobnohlad nas vitazny gol..tam nam tiez prialo stasticko..jedezn z hracov zo SJS vyhadzuje puk zo svojho obranneho pasma, no sup ho do hlavneho rozhodcu a ako to nakoniec dopadlo, uz viete.. :)

- zaujala ma strelecka statistika..pri II tretine som len pokrutil hlavou :roll2:

San Jose: 4 - 13 - 10 (20)
Boston: 12 - 0 - 8 (27)

- Zdeno Chara (0+0) -) 26:00 -) 4 shots -) 0 PIM -) (+/-) +2

- veru tak Mitch..s formou Timmyho a neformou Mannyho nastala viac ako zaujimava situacia..momentalne sa Manny musi zmierit s poziciou, ze v kleci uraduje Timmy a nezostava mu nic ine, ako cakat na dalsiu prilezitost, pri ktorej sa vsak uz musi konecne ukazat!
6 bodů, jsem mile překvapen :shock: . Očekával jsem body 4. Předpokládám, že Lucic zůstane v týmu, nováčkovské nadšení je k nezaplacení. Manny prozatím brankařem č.2 :frajer2: . BOS-TBL na kanále NASN živě :clap:

V dalších 5 zápasech(4 doma) 7 bodů povinnost!!
Zdeno Chára je opäť tým hráčom, akým bol v Ottawe

Veľa kritiky sa znieslo na slovenského obrancu v službách Bostonu Bruins po skončení predchádzajúcej sezóny. Veľa fanúšikov a aj hokejových odborníkov mu vyčítali, že nedostatočne využíval svoj fyzický fond, čo bola počas jeho pôsobenia v Ottawe jedna z jeho najsilnejších stránok.

Nepáčilo sa im ani to, že sa nazapojil ani do jedinej bitky počas celej sezóny, čo bol takisto častý úkaz v Ottawe. On to však obhajoval tým, že od bývalého trénera Bostonu Dave Lewisa dostal zákaz zúčastňovať sa takýchto akcií.

Po zmene trénera však prišla aj akoby zmena samotného herného štýlu tohto hokejového obra. „Práve teraz si dobre robí svoju prácu,“ povedal nový tréner bostonských Medveďov Claude Julien. „A robí to skutočne výborne. Bude za to určite odmenený. Myslím si, že robí správne veci pre to, aby sme boli úspešní. My sme prišli s plánom a chceli sme, aby hral určitým štýlom. A on robí presne to, čo od neho žiadame.“

Oproti predchádzajúcej sezóne síce netrávi na ľade až toľko času, ale stále patrí medzi najvyťaženejších hráčov tohto klubu a celej NHL. priemerne 25 minút a 13 sekúnd ho zatiaľ radí na 10. miesto v tejto štatistike. V predchádzajúcej sezóne bol v Bostone v počte bodyčekov na prvom mieste (208), čo bolo o trochu menej ako tomu bolo v jeho poslednej sezóne v Ottawe Senators. Teraz ich už má na konte 20 a ak bude pokračovať takýmto tempom, na konci sezónu môže prekročiť hranicu 300 bodyčekov. V piatich zápasoch nazbieral 4 asistencie a 2 plusové body, čo v tomto tíme znamená popredné pozície v týchto ukazovateľoch.

„Najdôležitejší je výkon celého tímu,“ povedal Chára pre Boston Globe. „Ja som šťastný s akoukoľvek porciou doby strávenej na ľade, pokiaľ tento tím víťazí. A vždy sa snažím dokončiť bodyčeky a byť agresívny.“

Zatiaľ sa im teda darí. Boston sa momentálne pripravuje na tohtosezónnu premiéru pred vlastným publikom, čo bude tento štvrtok proti Tampe Bay Lightning. Všetkých 5 doterajších stretnutí totiž odohrali na ľade súperov, pričom si neviedli vôbec zle. 3 víťazstvá, 15 strelených a 14 inkasovaných gólov nie je na tím, ktorý viacerí odborníci odsúvali na spodné priečky tabuľky, vôbec zlé. Je to síce len začiatok sezóny, ale aj to dáva fanúšikom Bostonu určitú nádej (hokejportal.sk)

:good:
Thomas zatial vedie štatistiku v počte priemeru obdržaných golov na zapas...aj by som mu doprial keby viedol aj celu sezonu...jeho výkony su mi ovela sympatickejšie ako výkony fernandeza..ktovie ale mam takeho tušaka že tento rok nastupi aj Rask...
No pozerám že Fernandes sa zatiaľ ako opora veru nejaví. Od začiatku som tejto kúpe neveril. Podľa mňa blbý ťah. Kúpia rovnako starého ako je Thomas...
BOSTON Bruins Obrázek TAMPA BAY Lightning

- pa par dnovej odmlke, oddychu, sme sa konecne dockali a dnesnym zapasom sa dvere domacej TD Banknorth Garden otvoria pre nazhavenych domacich fanusikov, ktori do koncia mesiaca zhliadnu z 5 zapasov Bruins 4 na domacej pôde, co by bolo vhodne nalezite, bodovo zurocit!
- proti Tampe sa nam dlhodobo dari, momentalne sa dari aj celemu timu, bolo by teda viac ako zle, ak by sme si z tohto suboja neodniesili minimalne bod..budem spokojny aj s dalsim po pp. ci sn.
- je zbytocne pripominat, na koho zo supera si budeme musiet davat pozor..preto sa radsej zamerajme na Achilovu pätu hosti, ktora sa sice v novej sezone drzi, ale nas utocny potencial je dost kvalitny na to, aby jo golovo zranil, dorazil..
- vystava :?: kto sa nam predstavi v domacej kleci..dat opät prilezitost vybornemu Thomasovi, al. to skusit s doposial nevyraznym Fernandezom..rozum vravi, Thomas, lenze, co mame zo 4,5 mil. brankara, ktory by vysedaval na lavicke..neverim tomu, ze je totalne mimo formy, preto by som do dnesneho suboja "riskol" nasadit Mannyho..
- od roku 2003 mame za sebou odohratych 10 vzaj. matchov -) bilancia pre medvede viac ako priazniva 8:2..v poslednom vzaj. zapase sme blesky rozdrvili 6:2..
- dnes v 1:00 SEC aj v TN NET ponuke http://www.myp2p.eu/NHL.htm rano mi treba vstavat, tak mam dilemu, ci to risknut a mrknut sa aspon z casti na tento zaujimavy duel..zatial som rozhodnuty, ze 1 domaci duel a proti Leci a spol. si nenecham ujst aspon v uvodnej tretine
Veru cepi- dlhe cakanie sa konci, a verim ze aj po zapase bude vela dovodov na radost a pozitivne nalady :)

Ja by som na otvaraci zapas postavil Thomasa, lebo to bude viac psychicky narocne a plne ocakavni takze pripadny neuspech by Fernandezovu sebadoveru uplne pochoval... Podla poslednych sprav to vyzera ze aj trener zvoli tento postup aj ked oficialne to este nepotvrdil.

Skoda, ze dnes ide aj blby baseball (Red Sox maju v play off noz na krku) takze asi bude TD Banknorth Garden zivat prazdnotou.
Ja takisto už v minulom roku ma ohuril vykonmi a jeho zakorky bolo často vidieť v novinach ako frajera no a tento rok je tomu apson pre začiatok takisto rozhodne nech tam ide Thomas...Go Tim GO
..viem, ze uz to bolo cekovane x krat, no ale ak nie teraz to vytiahnut tak kedy..tak pod Martin ukaz ako sa tesis z ne_golu :D pridavam sa k tomu, aby chytal Timmy..no nie je brutalny?! :good:

suprova opening ceremony s tymi malymi chlapcami a predstavovanim hracov.

lucic - tarnasky bitka, a dobra, hned v prvej minute super.
Bruins valcuju dalej :) S vynimkou casti druhej tretiny sme mali zapas pod kontrolou a opat nas podrzal vynikajuci Thomas!

Uz sa neviem dockat na sobotu a dufam, ze v brane bude opat "carovat" Thomas a po zapase budem mat dovod na radost.
Fakt co ma zaujalo je Ferencovych takmer 24 minut, najviac z celeho timu a k tomu 2a, +2. Tomu chlapcovi sa docela dari. Tamta vymena so Stuartom asi bola ziskova pre Boston.

Druhy poznatok je ze podla mna Boston ma uz teraz svojho Theodora.
Obrázek4:1 Obrázek :butt:

- joooj, trosku sa na seba hnevam, ze som prepasol, uvodnu ceremoniu uvodneho domaceho zapasu a onedlho aj prvy gol v podani Schaefera..dorazil som domov nejako pokrceny (nicht alkohol!) tak som zalomil uz o 22:00 a tahal az do rana

- jediny duel co som ako tak zhliadol bol proti hydinke, v ktorom sme vsak 1 golovo pukli, no a nasledne same vitazstva, tak slak ma trafi, ak pri 1 celom odsledovani prenosu (s Montrealom) prehrame.. :x

- taketo po zapasove preview clovek robi rad..goly, ani zakroky som zatial nemrkol, ale Timmy musel pri niektorych opät carovat..v II tretine nas zda sa blesky zatlacili, ale vytazili z toho akurat 1 gol..nasi strelci boli rozhodne efektivnejsi a tak, ako som pisal na pred zapasovom preview, zda sa vyslo do bodky..achilova brank. päta Tampy bola nalomena, dorazena..

- Marco Sturm sa blysol 2 golmi, Bergy 2A, Savvy pridal dalsi bodik za 1A a obranca Ference slape naozaj paradne! (0+2)

- defenziva! robotka Juliena zda sa prinasa ovocie..a na akom principe funguje obrana medvedov :?: trener zvolil tzv. metodu uzavreteho boxu okolo vlastneho brankoviska, ktoru tvoria 2 obrancovia a 2 braniaci utocnici, pricom 5 hrac sa „tula okolo“ podla pohybu puku.

- Zee: 0+0 / 22:57 / 1 shot / 1+ / 0PIm /

Mitch -) ako to dopadlo s boxerskou vsuvkou..? ak by som to nasiel, pak to sem supnem...jo, inac pekne dakujeme za Ferenca..uz tesne po trejde som mal z jeho prichodu mooc dobry pocit...zaujimavost: Andrew Ference je nielen ze ze vyborny obranca, no zda sa aj skvely chlapik, ktory sa angazuje v rôznych dobrocinnych org. (pomoc chorym detom nakazenym virusom HIV v Afrike) ci najnovsie som sa docital nemenej zaujimavu vecicku :arrow: Ekológ Ference už zlanáril pre dobrú vec aj Cháru

Kowi -) budem netrpezlivo cakat na Tvoje zhodnotenie zapasu proti NY a samozrejme, pocitam aj s photeckami, ktore potom supni sem pls :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=60&t=2177
taakze dnes to neceknem do Video Gallery, ale pekne sem..ponukame double :box:

Lucic :box: Tarnasky Oct 18, 2007

ten Milan je proste :good:

Thornton :box: Roy Oct 18, 2007

tu mal malicko navrh Roy, aj ked prave on putoval k zemi ako prvy..

:!: v minulej sezone, sme si podobne :box: vsuvky zo strany Bruins velmi neuzili, no v novej sezone sa nestacim divit..mladik Lucic to zobral pekne od podlahy a fighter Thornton sa tiez nechcel nechat zahanbit..ja si vsak mile rad pockam na Zeeho :frajer2:

:!: :arrow: podobne ako leci zavadzam novu rubriku t.j. youtube video k zapasu..kedze leci uz nas vzajomny match poriesil, supnem tu neuveritelnu zaverecnu minutku proti zralokom..samozrejme treba si na nu chvilku pockat, ale stoji za to :cool:

Tak jsem dokoukal náš zápas s TBL. Sice se jednalo o průměrné utkání, ale výsledek je důležitější. Myslím si, že pod Julienem bude takovýchto zápasů více i na domácím ledě. TBL nepředvedla vůbec nic...

Kdo mě mile překvapil:Thomas, i když zas tak moc nebezpečných střel nebylo, Alberts, každým zápasem se lepší, Bergeron(letos bude hodně dobrej) a Sturm o sobě hodně vědí, Lučič, Kobasew
Kdo mě nemile překvapil: Savard, snad se forma dostaví(je ještě čas), Thornton, neplní svůj úkol v týmu :box: , Murray, snad ho letos vyměníme.
No, tak Bosto nám zatím šlape, uvidíme jak se mu bude dařit dnes proti NY Rangers, kteří zatím podávají špatné výkony.
Jundr -) zapas som nevidel, ako ty, tak môzem vychadzat jedine z hajlajtov..Holmi sa teda moc nepredviedol, take 2 goly, by som pripisal na jeho konto, ale pri 2 najazdoch 2:1, 3:2 bol bez sance..za to treba pochvalit nasich medvedov ako ich zrealizovali..a so Savvym neushlasim, bez neho to nie je onco..2 zapasy pauzoval pre slabiny, proti kralom naskocil na lad a sup ho tam 1+3..na Marca nedam dopustit :!:

moje pozitiv/negativ prekvapenie ..

pozitiv -) na prve miesto davam bez akehokolvek premyslania Lucica..Thomas urcite prijemne prekvapil, ale vlastne predvadza len to, na com som od neho zvyknuty :thumbsup: a urcite sem radim Ferenca a Kobasewa, ktory v minulej sezone toho vela nenahral, ale do tychto chvil slape vyborne..trade s Calgary môzme oznacit ako paradny :good:

negativ -) Bochenski, Fernandez (ale klidek, verim, ze ide len o par zapasovu indispoziciu), Axelsson, no snad aj Murray, ale v pripade posl. 2 menovanych je slovicko trade stale otvorene..
BOSTON Bruins vs. NEW YORK Rangers

- na medvediu pôdu prichadzaju doposial ? jazdci z NY..Gomez, Drury, Jagr, dostatocna zaruka kvality a kavlitneho zapasu
- mackovia po uvodnom domacom vitazstve (celkov 4) su urcite namaskrteni a urcite by neradi prisli o vitazne "medove" chutky..caka nas vsak super dovolim si tvrdit z ineho sudka ako Tampa

- ! z posl. 12 vzaj.z. medvede zaznamenali 1W! vo zvysnych 11 sme odisli porazeni :oops: naposledy bruins triumfovali 13.03.2002 :eek2:

- i ked vykony Rangers su v uvode rocnika malicko rozpacite, to nas nemôze ani nahodou uspokojit a v prvom rade sa musime pozerat do vlastnych radov, kde zda sa, po doterajsich vysledkoch i vykonoch vladne pohodicka
- v branke pre dnesny zapas chcem vidiet meno jedineho muza = Tim Thomas...doterajsia uspesnost brankarov BOS:
- Thomas - 3W-1L / 96,2% / 1,26GAA/
- Fernandez - 1W-1L / 79,6% / 5GAA/

:!: :clap: :!: zapas medzi Bruins vs. Rangers presunuty na 22:00!..SEC..pred zapasove preview uz coskoro a ak bude prenos net slapat, txt preview (hlavne po jednotl. tretinach) priamo v topicu Bruins :frajer2:
Ja by som dal sancu este Fernandezovi ja viem ze Thomas chyta chvalitebne a Fernandez podostaval v oboch zapasoch dost golov(4a6),ale podla mna mal zle dni vnom je urcite viac nez taketo vykony.V Minnesote sa mu fakt darilo :|
No je pravda ono totiž može byť že prave začiatok mu nevyšiel no ked nevide začiatok o to ťažšie sa to rozbieha..Fernandez mal byť jednotkou v Bostone a ked nie nou tak mal byť spolahlivou dvojkou..n zatial ani jedno z toho by som Mannymu neprirovnal...tak v prvom tíme on ostane to je iste nie je až natolko zlý no dal by som šancu Raskovi...
cepi, vidět celý zápas a zkrácený záznam je velký rozdíl :frajer2: Savard nebyl vůbec vidět v tomto určitém zápase, ale jinak s ním nemám problém :thumbsup:
Šanci dostal Manny, snad to bude dobrý.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES