Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Snad máme novou brankařskou jedničku :clap: .
Este je predcasne odpisovat Mannyho... ale je pravda, ze vcera podal Thomas dobry vykon a bol oporou Bruins. No netreba zabudat ze Phoenix je jedno z najslabsich muzstiev a so silnym Dallasom sa neda vobec porovnavat.

Vcerajsia zostava mala okrem zmeny brankara aj dalsie zmeny: prave kridla 1. a 2. utoku sa vymenili takze Murray hral s Bergeronom a Sturmom- celkom im to islo a takisto Kobasew sa dostaval do dobrych prilezitosti v 1.utoku.

V obrane tentokrat nenastupil Allen. Wideman bol vo dvojici so Stuartom, a podal sympaticky vykon. Moj osobny nazor je ze Wideman jednoznacne patri do zakladnej zostavy, pretoze jeho ofenzivne citenie je potrebne.

Neprijemnou udalostou bolo zranenie Savarda pocas 2.tretiny, ktory zapas nedohral. Podpis zmluvy s Metropolitom sa zatial ukazal ako velmi dobry tah a prave on zastupil Savarda v 1.utoku kde si pocinal velmi dobre. Dufam, ze Savard sa da do stredy dokopy, lebo Ducks budu velmi neprijemny super.

Let's Go Bruins!
Obrázek1:3Obrázek

- :clap: prve vitazstvo v novom rocniku, to sa patri zaskackat si :biglol:

- tak ako som bol byval spominal, pred tymto subojom som bral jedine vitazstvo a to nam klaplo najmä po vybornom vykone Timmyho, ktory kryl 36 pokusov kojotov a inkasoval len jediny raz..aj ked to bol taky puta gol a môzme ho pripisat na jeho triko..kua, skoda, ze z tych hajlajtov uz neviem cekovat "save link"..ten carovny v samom zavere by som rad supol..Mannyho nezatracuje urcite nik, ale v Timmym bude mat narocnu konkurenciu..

- fuufa, tak to som netusil, ze Savvy nam nedohral match :? ale klobucik dolu, aj bez neho to slo! no hadam neslo o nic vazne a do najblizsieho zapasu s hydinkou bude fit!

- 1x sme sa presadili v presilovej hre a 1x v oslabeni (po tomto gole, sa Gretzky vo vnutri pekne zlostil :x

- je vyborne, ze to tam pada Bergymu, Acko si v presilovke pripisal Zee (23:51/-1), podobne ako Krejci (17:44/0)

- vitazstvo samozrejme neprecenujeme, kedze kojoti nebudu ani tuto sezonu riesit PO, no pre povzbudenie do nasledujucich pre tazkych zapasoch padlo velmi vhod!

- po zapasove photo z oboch uvodnych duelov uz zajtra vo Photo Gallerke

- p.s. ja ak som doma a neviem vysledok matchu, sadnem rano za masinku, ceknem hajlajty a bez toho ze by som sa mrkol na vysledok (da sa) to spustim a prezivam to tak, ako keby som to riesil live :cool:
Cepi> Ten gol bol uplne nahodny puk od korcule takze ja by som to nepripisoval ako chybu brankara... strela bola dost neprijemna takze len velmi tazko to mohol chytit bez odrazenia puku... ale to nie je podstatne... dobra sprava je ze Savard-ove zranenie je lahke a je day-to-day takze mozno v stredu bude fit.

Nie zeby som vopred skladal zbrane, ale vzhladom na to ze Ducks budu prave v stredu otvarat domace zapasy a vyvesia pod strechu zastavu na pocest minulorocnemu Stanley Cup-u a ze je to super druzstvo, ja osobne by som Savard-a nenasadil do stretnutia pokial nebude 110% fit, lebo zranenia slabin su nevyspytatelne a urcite viac moze znamenat jeho ucast v zapase proti LA Kings.

Podla tejto "logiky" by som do brany proti Ducks dal Thomasa, aby sa po pripadnej prehre uplne nepodlomila psychika Fernandeza.

Ja budem spokojny ak ziskame este 2 body z nasledujucich 3 zapasov, najrealnejsie to vidim proti LA Kings... samozrejme ak ziskame viac bodov tak sa vobec hnevat nebudem :)
cepi> Teraz som si pozrel highlights z toho zapasu na nhl.com a uz chapem preco sa Ti zdalo ze to bola Thomasova chyba... z toho zaberu a este aj nepresneho komentara to aj vyzeralo ako hlupy gol. V skutocnosti Thomas chytil strelu a puk sa do brany dostal od korcule Kapanena ktory bol v spravnom case na spravnom mieste.
takze Timmy bol viac menej bez viny, to rad pocujem :thumbsup: Timmy podal opät vykon, na ktory sme boli zvyknuty z prevaznej väcsiny v minulom rocniku a to je paradicka!..Manny sa jednoducho bude musiet cim skôr vyrovnat s tlakom, drzim palce!..je vsak vyborne, ze na Timmyho sa môzeme absolutne spolahnut a proti hydinke ocakavam jeho opätovne zaradenie

:? slabiny..shitne zranenie..ale ako pises, nemalo by ist o nic vaznejsie, takze uff, uff..takisto by som bol za to, aby si odpocinul, ak to nie je nic vazne, chce to pokoj, nic neunahlit!..skôr sa nam zide proti kralom!

z mojho 5 bodove zelania na Zapade mi k spokojnosti chybaju este 3 bodiky..k tomu mame este 3 zapasy...da sa! :yes:

:arrow: photecky z oboch doterajsich subojov TU
Charovi dal Claude dole ten icetime to je dobre pre neho aj pre tim.
Dnesny trening okrem Savarda neobsolvoval ani Schaefer... snad to je len nieco nepatrne lebo strata oboch by bolo dost vyrazne citelna.
ANAHEIM Mighty Ducks Obrázek BOSTON Bruins

- medvede nastupuju zajtra o 4.00 nasho casu na v poradi 3 stretnutie po narocnej „pacifickej puti“
- hydinka z Anaheimu, super, vzbudzujuci respect, aj napriek nie prilis uspesnemu vstupu do sezony..jeho sila urcite vzrastie s navrativsim Jiggym, no predovsetkym domacim prostredim
- Bruins vsak svoju medvediu kozu urcite lacno nepredaju a ja osobne ocakavam vyrovnany suboj s max. 1 golovym rozdielom, resp. vysledkom po pp/sn
- v branke by som dal prednost Thomasovi a za nase vitazstvo povazujem co i len zisk 1 bodu
- vyzera to tak, ze cestou z doupjeti zhliadnem cast zapasu..vyzera to na kompletnu 3 tretinu..snad sa budem prebudzat do prijemneho stavu..tak do_brumkania zajtra :frajer2:
Aktualne news: v brane zacne Thomas, Savard uz skusal trenovat ale na zapas nenastupi. Jeho miesto v 1. utoku opat zastupi Metropolit.

Let's Go Bruins!
Už to není ten Anahaim, co vyhrál SC. Šance tam určitě je, trenér by mohl naordinovat defenzivní taktiku(něco jako Prešovský beton před 20 rokama ve fotbale). Jak již psal Kower, Savard může v klidu doléčit zranění. Snad již brzo Bruins i v TV.
môze byt!, s Timmy citim istotu!..skoda Savvyho, ale tak, tak, nie je kam sa ponahlat, zide sa nam v dôlezitejsich (diviznych) zapasoch..tak Glen sa nam môze ukazat...

jj Jundr, taka defenzivna taktika by nam padla vhod, podla mna je sanca, nachytat momentalnu hydinku na hruskach, resp. hakoch :D takze zajtra rano cekujem aspon zaver zapasu :frajer2:

tym by sme sa mohli naladit..nedavny hit Zeeho :clap:

Necela hodinka do zaciatku zapasu.. prave zistujem ze Ducks prehrali posledne 3 zapasy takze som zvedavy ako budu sustredeni na uvodne minuty zapasu po dlhej ceremonii... nebudem sa hnevat ak im supneme nejake tie goliky na zahriatie :)

Dufam, ze ma dnesnym dobrym vykonom Bruins este viac navnadia a zajtra si zakupim listok na Bruins-Rangers.
Obrázek 2:1 Obrázek (0:1, 1:0, 1:0)

1rd Period (shots and goal 5:6)

- :sleep2: cepi sniva svoj vitazny sen..

2rd Period (shots and goal 13:7)

- cepi sa prebudza za stavu, o ktorom si mysli, ze ide este o jeho vitazny sen, no je to realita! a Bruins vedu 0:1 po expresnom zasahu (01:05) "ex_plameniaka" Kobasewa, ktory sa po minulosezonnom hladani sa, no na najmä zdravotnych tazkostiach presadzuje a polozil to tam ozaj brilantne..A si pripisal Zdeno Chara a alternujuci Glen Metropolit, ktory zaskakuje za pauzujuceho_klucoveho hraca timu Savarda, ktory bol do polovicky zapasu spolukomentatorom prenosu
- medvede hraju disciplinovane, vyrazaju do rychlych brejkov, aj ked treba priznat, ze tlak hydinky sa vstupnuje, no opora Bruins Tim Tomas chyta do tychto chvli spolahlivo
- velka skoda, vyrovnavajuce golu..Bruins ziskavaju za stavu 0:1, vyhodu presilovej hry, no hned po jej spusetni, putuje na trestnu lavicu Schaefer po zbytocnom zakroku (hra vysokou hokejkou) a Boston kruta pyka..
- cas 10:52 autorom vyrovnavajuceho golu (v stave 4:4) nebezpecny Ryan Getzlaf, ktory odviedol pred samotnym golom vynikajucu pracu..2x v obranom pasme Bruins tvrdo atakoval Zeeho (po 1 hite putoval Zee k zemi - ale skôr tak zakoprcol), po II, ktory zee s prehladom zvladol sa vsak puk dostava k Huskinsovi, ktory pali z prvej, Timmy puk vyraza len pred seba a nikym nekryty Getzlaf zasuva do prazdnej branky
- pred koncom II tretiny sa medvede uspesne brania oslabovke a do kabin odchadzaju za stale prijatelneho stavu 1:1

3rd Period (shots and goal 10:6)

- cepi sa v uvodnych min. zaverecnej tretiny venuje hygienickym zalezitostiam, takze uvodne minuty sleduje za pohybu
- 8 minut do konca stretnutia..nevyuzita presilovka hosti, nasledne vyborny zakrok Timmyho..Boston stale drzi mimoriadne prijatelne skore a domacich nepusta do vylozenych, golovych sanci
- cas 13:35 Francois Beauchemin, autor veduceho golu domacich..vyhrate buly, strela (nahodenie?) od modrej..Timmy toho v spleti tiel vela nevidel..skoda..
- 3 min. pred koncom, vyborna, biliardova akcia hosti, zial, Bryzgalov na svojom mieste
- zaverecna minuta, Thomas opusta branku, Bruins so 6 hracmi v poli
- koniec :(

SUMMARY neskôr
Skoda prehry, ale na tak otrasnom lade sa ani lepsi hokej velmi hrat nedal...

Piatok to musime zratat kralom z LA!

Letim do postele lebo je neskora nocna hodina...
:( este raz skoda..boli sme blizucko k bodovemu zisku..ten vyrovnavajcui gol nemal padnut takymto spôsobom..namiesto vyuzitia presilovej hry, to Schaef pokaslal a pykali sme!..Getzlaf toto pred nasou brankou robit nemôze!..netvrdim, ze hydinka trumfovala nezasluzene, mala viac z hry, no vylozene sance veskere zadne, aj ked pomer striel akoby skresloval..to je tak, mrkat live, je uplne o niecom inom, ako sa mrknut na statistiky..som rad, ze som mackov zhliadol aspon z casti live a naozaj nemaju sa za co hanbit..vidno, ze v time funguje uceleny, obranny system, Timmy pokracuje v nastuepnom vysoko kvalitnom trende a do popredia sa dostavaju hraci ako Kobasew, Krejci, ci NAJprekvapenie Bruins tejto sezony Milan Lucic..tvrda hra do tela, nema co i len najmensi problem sundat rukavice, mlada zdrava drzost, to je ono!..aj Savvy ako spolukomentator uznanlivo prikyvoval.. :yes: Claude zda sa vsadil na spravnych hracov a ak sa da dokopy klucovy hrac timu Savvy, môzeme co to poriesit..
No tak po prvých zápasech má Boston bilanci 1-2-0 a před sebou zápasy s dvěma týmy pacifiku, jsem zvědav jak nakonec Bruins zakončí toto turné po západním pobřeží.
Dnesne formacie na treningu:

Schaefer-Savard-Kobasew
Sturm-Bergeron-Murray
Lucic-Krejci-Kessel
Axelsson-Metropolit-Thornton
Reich-Bochenski

Chara-Ward
Alberts-Ference
Stuart-Wideman

Thomas- odisiel prvy z ladu.. podla "nepisaneho" pravidla by to malo znacit, ze zajtra bude opat chytat
Fernandez

Savard trenoval na plno ale este nie je iste ci nastupi aj na zapas. Zaujimava je aj zmena v 3.utoku... uz skor sa GM vyjadril ze pred vyprsanim 9 zapasoveho limitu chce Lucica vidiet aj v "tvorivom" utoku a nielen v energy line... snad sa zajtra ukaze v dobrom svetle... potom opat naberu dohady o vymene Axelsona plne obratky : )

Predposledna info pre tento moj prispevok je vyska rezervy Bruins do platoveho stropu- 2,5 az 3 millions co nie je zla vec... najlepsie bude ak ju ani nebude potrebne vyuzit.

A na zaver sa musim "pochvalit" ze uz mam listok na Bruins-Rangers... uz nech je buduca sobota :povzbudzovanie:
LOS ANGELES Kings vs. BOSTON Bruins

- v poradi 4 zapas po pacifickej divizii caka na medvede o 4:30 SEC proti domacim kralom, ktori odstartovali sezonu viac ako zle
- nasa bilancia z 3 uvodnych duelov cini 1W a 2L = 2 body s cim sme pred tymto stretnutim viac menej pocitali, no proti kralom ocakvam to, co proti kojotom = vitazstvo!, aby sa zelany pocet bodov z 5 zapasov zastavil na cisle 5..so zralokmi by to chcelo nasledne bodik
- osobne by som dal Savvymu este cas, kludne ho setrit az na domaci zapas proti Tampe..aj môj nazor, je taky, ze prilezitost by mal dostat Manny a od tohto vysledku sa bude zrejme odvijat jeho nasadenie aj proti zralokom, aj ked Timmy sa zatial ukazuje v sympatickejsom svetle
- zostavenie formacii sa mi pozdava a 3 lajna pôsobi viac ako sympaticky -) mlado a dravo
- dnes riesim chatovu zalezitost, takze minimalne jeden slofik padne aj za zelany triumf Bruins..pocas ich zapasu budem uz urcite Obrázek
- kowi tak to Ti uprimne zavidim, ale tesim sa z toho, ze na domacom zapase budeme mat sk vyslanca a fanusika Bruins :cool: psst, ak by Ti to nerobilo problem, mohol by si opät co to pofotit a supnut sem :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6 ... 065#p74065
V brane bude Manny- trener sa vyjadril ze bol ziskany ako No.1, v treningu je dobry, tak dnes dostane prilezitost ukazat ze je No.1- dufam ze mu ten zapas vyjde lebo potom ho to psychicky zlozi rovnako ako aj viacerych clenov organizacie Bruins (mam na mysli GM a trenera ktori si od neho slubuju zaklad uspesneho tazenia smer Play Off)

Savvy este nebol isty ale verim ze dostane prilezitost na lade... v podstate lepsie mat na lavicke Savvyho ktory zahra len par minut ako tam ma sediet Bochenski ktori by zapas len presedel tak ako to bolo v stredu.

Inak neviem ci to uz bolo spomenute tu na fore- za slabym campom Bochenskeho je fakt ze cez leto nabral hmotnost, posilnil svaly co vsak negativne ovplyvnilo jeho rychlost takze teraz pracuje na zrychleni a zosuladeni strelby- musi nabrat novy cit do posilnenych ruk.

P.S.:Ak moj fotak nebude strajkovat tak co-to buducu sobotu nafotim a potom nahodim aj sem na forum.

P.S.2: Zacina uz predzapasove studio takze snad tu po zapase prispejem s prijemnym pocitom a 2 bodmi vo vrecku.
Dobra prestrelka. La znizuje na 5:4 a este mame 15 minut do konca.

No uz je 6:5 docela sranda sledovat.

Boston si to nakoniec ustrazil. Zapas bol zaujimavy z pohladu ze proti sebe hrali vymeneni obrancovia Stuart a Ference. A boli to take vyrovnane vykony. Myslim ze pre tim je mozno maly ciperny Ference lepsi ako sice hity rozdavajuci ale trochu nemotorny Stuart.
No už to Boston zvládol a vyhral 6:8,ale to bol zápas,na oboch brankárov išlo po 30 striel a Bernier dostal 7,Fernandez 6.
Od Berniera by som ani vela v jeho prvej sezone nečakal,ale Fernandez asi nechal všetku kvalitu v Minnesote,a pred sezonou sa všetci medvedi na neho tak tešili... :thumbsdown:
Aspoň mi Boston získal 2 bodíky v KTL. :thumbsup:
Fernandez podal solidny vykon- 6 inkasovanych golov to skresluje, najma v prvej tretine a zaciatkom druhej tretiny nas podrzal a bol jednoznacne oporou.

Super zapas z pohladu ofenzivy a najma presiloviek- Savard (1G+4A) je zakladom uspechu Bruins v tejto sezone. A co je pozoruhodne a dobre znamenie ze sa vracia a poctivo plni aj obranne povinnosti.

Kessel svojim hattrikom ukazal ze je to rodeny strelec golov a verim ze mu bude zdravie sluzit a tuto sezonu bude atakovat 30 golovu hranicu.

Murray ukazal ze jeho goly pridu, len sa potreboval viac rozohrat lebo mal minulu sezonu az prilis kratku kvoli zraneniu.

Milan Lucic dnes urcite riadne zamotal hlavu GM a trenerovi- takto talentovany a fyzicky vyspely 19.rocny chalan sa priam pyta do zostavy Bruins. Dnes dosiahol tzv. hattrick Gordie-ho Howa- 1G+1A+1 :box:

Verim ze presun do San Jose bude plynuly a hraci si dostatocne pospia a oddychnu lebo zajtra nas cakaju zraloci ktori budu isto hladni po vitazstve.

Moje minimun z tripu na zapade USA sme uz dosiahli takze zajtrajsi zapas je len bonus.
pořádná přestřelka, škoda že jsme zápas neviděl, hlavně třetí třetinu, to musela být podívaná. Zápas jsem neviděl, ale fernandez zatím určitě neukazuje to, co do něj Boston vložil, ale třeba se do toho chytne, obavy mít zatím nemusíte, ještě máte Thomase, který to jistí, ale i tak, potřebovali by jste lepší výkony od Mannyho
Obrázek 6:8 Obrázek Obrázek

- po rannom :oslava: prebudeni sa, taketo info na prebratie :good: hned sme si na toto vitazstvo, no najmä vysledok pripili :)
- hmm, skoda, prist o taky to zapasovy zazitok, ale nic to, aj z hajlajtov sa clovek potesi..v presilovkach sme ich rozobrali zo 7 ponuknutych 3 vyuzite a najmä ten, pri ktorom Savvy skoruje do prazdnej branky bol :thumbsup:
- krasny priklad toho, co pre tim znamena Savvyho pritomnost a ak mu bude klapat zdravicko chlapik to môze potiahnut pekne vysoko..
- mladici, ktorych nam môzu ostatne timy tisko zavidiet -) Milan Lucic je proste iny..to co stvara toto chlapcisko :roll: Phill Kessel, k jeho vykonu niet co dodat..snad len 3+1..
- Manny, hm, ten mi na strane druhej pridava vrasky na tvari..neviem kowi, ale z tych hajlajtov by som take 2 goly pripisal na jeho adresu..musi chlapik poriadne zabrat, aby nebolo zle..hadam cim skôr najde Wild formu..este ze sa môzme opriet o Timmyho
- nemalo by sa vsak rozhodne stavat (najmä tenb zaver II tretiny) aby sme za stavu 1:4 takto lajdacky polavili...5:5..sluzi vsak ku cti, ze sme sa nepolozili a supli dalsie 3 kusky
- Zdeno Chara (0+2) -) 25:12 -) 3 shots -) 2 PIM -) (+/-) +2

- po zapasove photo i s txt doplnkom :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6 ... 248#p74248

next: SAN JOSE Sharks vs. BOSTON Bruins
- zaverecny zapas na Zapadnom pobrezi..navsteva u BIG JOEa..spomienky nepominu..zraloci potrebuju bodovat..ziskanim co i len 1 bodu budem nanajvys spokojny a splni sa mi 5 bodove zelenia z 5 zap. snury po Zapade
- v branke by som dal prilezitost Thomasovi
- zaciatok zapasu 4:30 SEC i v TV NET ponuke http://www.myp2p.eu/NHL.htm
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2006 CAROLINA HURRICANES