Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK ISLANDERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Bolo to nesportove, Simon je obycajny MASIAR.

Do obrany prišiel Andy Sutton,naposledy hráč Atlanty tu podpísal trojročnú zmluvu.Podla rozmerov by sa už do NHL nehodil ale štatistiky má celkom slušné.V poslednej sezone odohral len 55 zápasov, a mal 16 bodov,3 roky predtým nazbieral nad 20 bodov.
Obrázek

ked sme už pri tých štatistikach tak Sutton patrí medzi najlepších hračov v blokovaní striel v celej NHL...tento rok sa vošiel do prvej dvadsiatky no v ročníku 2005/2006 bol na štvrtom mieste...ono fakt som o nom toto ešte nevedel fakt je to potom užitočný obranca...fakt ma to prekvapilo som myslel že to je hrač založený len na tvrdej hre...ja som ho vždy mal rad...hlavne ked som držal Atlante ked bola v zložení Kovalchuk,Heatly,Savard atd atd...

Nestvi ma s tymi rozmermi, Jagr je velky chlap, SuperMario tiez, Majo Hossa detto a o Charovi ani nehovorim! Videl si navyse niekedy Kolziga pri spoluhracoch? Cisty medved grizly. A co Eric Daze, byvali ostrostrelec Hawks? Sutton JEDNOZNACNE na NHL ma a to HLAVNE VDAKA PARAMETROM! Druha vec je, ze v pocte blokovanych striel patri k tomu najlepsiemu, navyse velmi solidne vie pozbierat aj body. Nech vas nematu cisla z minulej sezony, odoral len 55 zapasov, inak by boli urcite vyssie.

Jozef Vasicek mieri k ostrovanom

07/08 :arrow: 0.750
08/09 :arrow: UFA

Obrázek

dobry podpis, za tie prachy moze prekvapit len prijemne

Netreba zabudat, ze svojho casu tusim vyhral kanadsjke bodovanie Canes!!!
To jsem ještě nezažil, aby měli na nhl.cz zprávu dřív než na nhlpro a dokonce nhl.com :!: Nejdřív sem se to ale dozvěděl na Galaxii, ve Sportovním expresu, že Vašíček odchází do Islanders, o jeho délce a výši kontraktu jsem však zatím nic neslysšel

Aaaa už sem si to přečet cepi díkec, za chvíli, nebo už ted to určo bude na nhlnumbers

Nemas pravdu, na nhl.com to bolo prve, estelen to bola cerstva informacia, uz davali vasicka do hlasovania o najlepsi podpis v auguste. A na stranke Isles to uz bolo napisane.

chorche: To já nevěděl to já jen tipnul, protože jsem to viděl u cepiho to nebylo oznámení, o byla pravděpodobná varianta

Nuz, kto by mal mat informacie ako prvy, ked nie muzstvo, ktore hraca podpisalo? Vasicek sa mozno aj sam ozval ceskym periodikam, ze ho vymenili, ale ako prva je vzdy agenturna sprava a tu preberaju webstranky.

chorche: to je dost možná varianta, že se ozval nejdřív Česku

No, je pravdepodobne, ze sa bude vyjadrovat do CZE dennikov, mozno im stihol dat nejake avizo hned, ked s to dozvedel.

Ja Vasiceka celkom mam rad ...ako aj český komentatori vraveli moc im chýbal na tohtročných ms bo je to hrač z velkou výškou čiže moc dobrou hrou na telo...to im v mužsvte vraj chýbalo...ostrovanom iste pomože...aj ked toho si myslím dosť stratili hlavne obrancu zhitnika a Blakea no prišli sem Comrie,Fedotenko,Sim,Guerin...bude celkom oki tím ...no nič extra neočakavam...

Hannu píše:niÄŤ extra neoÄŤakavam...
..podobne..ja radim ostrovanov mimo postupovu osmicku..

Jednoznacne mimo postupovu osmicku. Guerin je velmi schopny, Sim dobry timovy hrac, Fedotenko tiez obstoji, ale bude to stacit? Nemalo by....

Obranu uvidíme či oslabí alebo posilní prichod Bryana Berarda...Ide do treningoveho kempu k ostrovanom do prveho tímu by nemal mať problem prebojovať sa...je to skusený obranca aj ked ma problemy so svojím zrakom stale to je obranca ktorý dokaže velmi pomocť tímu svojou hrou...uvidíme ako to s ním pojde dufam že dobre ...škoda tohto obrancu veru velka by bola...

Mozne zlozenie zostavy podla NHLpro pre nadchadzajucu sezonu NHL :

1. Ruslan Fedotenko – Mike Comrie – Bill Guerin
2. Jeff Tambellini – Mike Sillinger – Miroslav Šatan
3. Andy Hilbert – Shawn Bates – Trent Hunter
4. Chris Simon - Josef Vašíček – Richard Park

1. Marc-Andre Bergeron – Andy Sutton
2. Radek Martínek – Brendan Witt
3. Freddy Meyer – Chris Campoli

1. Rick DiPietro
2. Wade Dubielewicz

Vůbec si nedovedu vysvětlit kroky Islanders behěm přestávky. Jediným dobrým krokem vydím jenom to vyplacení Jašina. Pak ale klidně pustí nejlepšího střelce týmu Blakea a následně další megasmlouvy. Už k tomu chybělo jenom vyplatit DiPietra a nabídnout smlouvu na 15 let pro Dubielewicze :o

Kádr nevypadá zase až tak špatně, uvidíme jak jim to bude klapat............... !!!!

Já myslím, že na PO to stačit nebude.

Red SejÄŤek píše:Já myslĂ­m, Ĺľe na PO to staÄŤit nebude.
suhlasim - myslim ze na long islande mozme vo februari ocakavat vypredaj... :wink:

Jsem zvědavý, kdo si koupí Guerina. Tipoval bych Atlantu. S Tkachukem jim to nevyšlo, tak jistě zkusí štěstí i s jiným důchodcem :lol:

Guerin neni žiadny dôchodca,keby nemá plat 4,5 mil.$ tak by som ho velmi chcel,ved minulý rok dal 36 golov,v Dallase sa mu prestalo dariť,išiel do St.Louis kde mal znovu dobrých spoluhráčov a tak to aj vyzeralo,sezonu ukončil v druhom útoku SJ v ktorom v posledných 16 zápasoch dal 8 golov.Lenže neni v tom tíme jediný preplatený hráč,ja by som nedal ani Šatanovi 4,5 miliona,ved na začiatku sezony sa trafil len výnimočne...
843 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE