Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:) Na Nhlpro.cz jsem sepsal menší analĂ˝zu KONTRAKT VANEK.TĹ™eba se mnou budete souhlasit a nebo taky ne :!: Nechám to ÄŤistÄ› na vás.Toto je mĹŻj osobnĂ­ pohled :!: Sleduji se zaujetĂ­m debatu o výši Vanekova ontraktu.Jedni ho schvalujĂ­ druzi ne.TakĹľe shrĹ

Ajajajaj tak budúci ročník-to nebude žiadna sláva-bude to tak boj o PO,ale nič viac si mylím.Ak neposilníme team tak neviem

To Montry - já se domnívám, že Edm neudělal vůbec nic špatného, nic neporušil a měl právo nabídnout Vanekovi smlouvu jakou chtěli...... !!!! Co je na tom pro mne nepochopitelné, je to, že takovému hráči chtěli dát takové peníze (nakonec to tedy dá Buf - dobře mu tak :cool: )........ !!!! Ten by si zasloužil tak max. 3 mil za rok.......... !!!! Myslím si, že by vedení Edm lidé nadávali, i kdyby mu nabídl i jen ty 3 mil, prostě proto, že si dovolil něco nabídnout chráněnému hráči........... :wink: !!!! Já osobně na tom, co letos udělal Edm a loni Clarky z Philly nevidím nic špatného........... !!!! A k žádnému kolapsu či stávce dojít nemůže, protože strop je zaveden a prostě přes něj nikdo jít nemůže....... 8) !!!! Takže ať si klidně Crosby řekne příští rok třeba o 20 mil., ale nikdo mu je nedá, protože by se nevešel pod strop........... 8) !!!! Takže já se domnívám, že toto je v poho......... !!!! A již mne také pěkně rozčilují ty názory, že všichni mají mít právo vyhrát SC a mít stejné podmínky....... :cry: !!!! Co to je za hloupost......... :shock: :evil: ?? Copak v Premier League mají také všichni stejné podmínky pro získání titulu........ :shock: 8) ?? ManU, Chelsea FC, Liverpool a Arsenal jsou prostě nejbohatší kluby a tak si mohou koupit prakticky koho chtějí, tak jako letos a kluby jako např. Wigan se jim nikdy nebudou rovnat...... :wink: 8) !!!! V NHL je to pouze umělé zasahování - a proto já říkám - ANO, platové stropy jsou dobré, ale měly by být ještě vyšší, ale zase by byl naprostý nesmysl, aby byly třeby 35 mil., aby např Buf mělo stejné podmínky jako bohaté týmy Philly, Rangers či Toronto........ !!!! Takže jakési omezení ano, ale ne aby zase byly chudé kluby privilegovány na úkor těch bohatších........ !!!! Je to tak ve všech sportech, tak nevím, proč by měla mít NHL něco extra........... 8) !!!!

http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&shor ... iew=clanek :( Toto je názor redaktora z NHL.cz a já se k němu připojuji.Ty philly samozřejmě bráníš klub,kterému podobné praktiky vyhovují.Fleyrs nejsou samozřejmě sami.Mezi velmi bohaté kluby patří například Toronto,Rangers a Detroit.To jsou kluby ,které v podmínkách bez platových stropů si prakticky mohly na trhu pořídit hráče na kterého si ukázali.A jaký byl výsledek philly?.Během několika let platy hráčů narostly tak,že hrozil ekonomický pád celé NHL.Tim chci říct,že dozajista by z mapy světa zmizely tradiční i netradiční kluby,týká se to i kanadských klubů./Shodou okolností velice pochybuju,že ekonomika kanadského Edmontonu je tak silná,že by mu do budoucna podobné obchodování ze strany ostatních vyhovovalo/.Ty by jsi chtěl,aby místo těchto klubů jsme se vrátili k originál six,?Nebo aby se NHL značně zúžila?A nebo by jsi jí chtěl doplnit boháči z Las Vegas,Saudských Emirátů,nebo jiných veleboháčů,kteří to mají jen pro svoji zábavu dokud je to neomrzí?.A co fanoušci odstupujících klubů?Je to opravdu tak jedno s kým Fleyrs budou hrát?Rivalitu nebereš?Přece to je gro téhle hry,co přivádí zájem diváků do hledišť.Nakonec na to doplatí sami hráči,protože pro mnohé z nich nebude uplatnění.Jiní skončí po celé světě za daleko menší peníze než mají dnes. Ve světě byznysu je samozřejmě pro někoho dobré poškodit konkurenci a to i za cenu porušení etiky.Já ovšem podobné praktiky neuznávám a i v běžném životě jsou džentlmenské dohody,které by se ze zásady měly ctít.Nemůže být na vše zákon,to prostě nejde.Nelze vyhovět všem.Vše se průběžně vyvíjí!!Tak jako v pravidlech NHL,nemůže být zakotveno vše co se ještě v budoucnu uděje!!!To je má odpověď na to,že Philladelphia potažmo Edmonton neporušily pravidla!Pravidla neporušily,ale porušili dohodu,kterou jsou samy její součástí.A to se přece mezi slušnými lidmi nedělá!!!Tento styl obchodu nepřímo navyšuje rozpočet jiného klubu,který má jedinou volbu,,VYROVNAT nebo PUSTIT!!!To samozřejmě omezuje způsob obrany klubu.Ve většině případů by slabší klub neměl vlastně šanci proti bohatším své nejlepší hráče udržet!!!A o to tu jde!!!!A pokud jde o ty platové stropy philly jsem přesvědčen,že sami kluby nějaký limit chtěly.Z obavy aby se to nezvrhlo k horentním požadavkům a přeplácení hráčů.Oni totiž neobchodují jenom kluby ale i hráči prostřednictvím svých agentů.A ani bohatým klubům by do nekonečna nešlo pod vousy,věčně vyšší a vyšší požadavky, na zvýšení platů.Nikdo nechce,aby všichni měli stejnou startovní čáru.Ekonomický trh zájmu je všude jiný.Na druhou stranu musí být mantinely,aby kluby nerozkrádaly ty slabší.Tím klesne konkurenceschopnost.Přece nechceš,aby Philladelphia jezdila třeba na Floridu a vyhrávala tam 20-0.Co by to bylo za hokej.První kdo by od podobného projektu utekl by byli fanoušci.Zůstali by jen ti věrní.Ovšem celá soutěž by se znehodnotila.Hokej NHL je byznys,ale snad uznáš,že je hlavně zábavou pro lidi a to jsou právě ty peníze!!!!.Bez fanoušků totiž ani hokejový milionáři nejsou nic!!!Bez zájmu fanoušků odejdou totiž sponzoři,televize a s nimi i peníze.Nakonec odejdou i samotní hráči i samotní miliardáři.Celé se to sesype!!!NE to opravdu nechci!!!!!

Ten článek na nhl.cz jsem Montry samo četl a hned jsem si tam s autorem "poklábosil"......... 8) !!!! No a co my 2........... :wink: ?? No - v zásadě se spolu shodneme - rozdělení na chudé a bohaté je zcela normální všude ve sportu, mělo by tedy být i v NHL........ !!!! Stropy by také měli být, ale v nějaké rozumné výši, tedy min. těch letošních 50 mil., ale spíše více......... !!!! Jinak k tomu zúžení - ano mě by se to líbilo, 30 týmu je zbytečně moc........... !!!! Ale v čem se neshodneme jsou 2 věci - dle mého názoru tyto "vysoké" smlouvy nemohou zapříčinit další výluku, protože jest zde strop a přes ten zkrátka nikdo nemůže, i kdyby se zbláznil.......... !!!! A pod stropem nechť si dělá každý co chce, třeba ať dají celých 50 mil. Crosbymu a hrají jen s ním........ :D !!!! A také prostě nic nevidím špatného na jednání Clarkyho a letos GM Edmontonu............. !!!! Jak to tak vypadá, tak oni 2 s nikým žádnou gentlemanskou dohodu neuzavřeli, a proto jednali jak jednali, tedy dle regulí......... 8) !!!! Já jsem rozezlen z 1 věci - Vanek bude brát peníze, které si nezaslouří ani za "10 svých hokejových životů", více než-li Gagne, Lecavalier a jiní skvělý hokejisté a prakticky stejně jako superstar J. Thornton - tuto skutečnost opravdu stále nemohu rozdýchat.......... :cry: :evil: :cry: :evil: !!!! Vanek musí být do konce života vedení Edm vděčný, že kvůli němu bude brát takové peníze............. !!!! Také mi přijde komické, jak všichni povykovali, že Daniel Briere bude v následující sezóně brát od Philly rovných 10 mil., ale že je nyní bude brát Vanek, asi tak 5x horší hokejista, to již nikoho nevzrušuje............... :shock: :shock: :cry: :cry: ????

Vaneka by som zas tak nepodcenoval.Myslim,ze mal cez bod na zapas,a pritom hral len nejakych 15-16minut.Je mi jasne,ze tie body sa mu ziskaval lahsie,ked mal pri sebe Briera,ale podla mna ma tento chlapec buducnost.Tym ale nevravim,ze ta zmluva je adekvatna :idea:

Me to stale neprestava fascinovat ...

Nejdrive se tady pise o tom, aby se vic tymu prestehovalo do Kanady ( Nashville ), protoze je hokej kadasky sport a blabla.

Pak se napise, aby se zvetsily platove stropy, protoze to prece neni vubec 'FER', aby bohate kluby nemohly mit toho koho chteji, ale casto se zapomina, ze vetsina bohatych klubu ( az na par vyjimek ) je v USA ( ^^ ). Takze zvetsenim platovych stropu by znamenalo, ze by kanadske tymy zase ostrhouhaly - mozna.

Na druhou stranu penize taky nejsou vse a zalezi na schopnosti GM a ne ny vysi prijmu daneho klubu ( Rangers pred nekolika lety ).

Jinak k tomu zúženĂ­ - ano mÄ› by se to lĂ­bilo, 30 tĂ˝mu je zbyteÄŤnÄ› moc........... !!!! Ale v ÄŤem se neshodneme jsou 2 vÄ›ci - dle mĂ©ho názoru tyto "vysokĂ©" smlouvy nemohou zapříčinit další vĂ˝luku, protoĹľe jest zde strop a pĹ™es ten zkrátka nikdo nemĹŻĹľe, i kdyby se zbláznil.......... !!!! A pod stropem nechĹĄ si dÄ›lá kaĹľdĂ˝ co chce, tĹ™eba aĹĄ dajĂ­ celĂ˝ch 50 mil.Napsal philly. :( Tak v tom se příliš neshodnem philly.SystĂ©m americkĂ˝ch soutěží 1.volbou draftu nejhoršího klubu soutěže umoĹľĹ

Buffalo je v snad este horsej situacii, ako Edmonton, len s tym rozdielom, ze maju Vaneka, co predsalen nieco znamena. O brankarov sa po podpise Tiba vobec nebojim. Obrana uz dokazala svoju kompaktnost nie jeden raz. Ale utok! Tak tam je pusto a prazdno. Z centrov su volni O´Neil, Linden, Peca....

:doh: :grc: :doh:

na margo Vaneka budem strucny, jasny a snad aj vystizny -) ked som da dopocul o jeho podpsie zostal som v prepaceni v prdeli..tak hracik ma odohrate 2 sezony (ako klobuk dolu ako si viedol, aj ked Drury, ci Briere mu urcite fest pomohli..) ale ten jeho plat je jednoducho nepochopitelne_absurdny :!: :!: :!:

brrr, je mi z toho na grcku, aj v Buffale sa urcite buchaju za hlavu, ale tak co ine chudakom zostavalo, prisli o Druryho i Briera, prist o Vaneka = stroskotanie ala Buffalo..zaujima ma vsak, ako mohol taky Edmontonm prist s tak silenou ponukou :neja:

nepochybujem o tom, ze v NHL sa pohybuje x mnozstvo kvalitnejsich hracov ako je Vanek, hracov, ktori si svoje odohrali, dreli, makali a pri pohlade na podpis Vaneka im musi byt od zaludka naozaj viac ako zle :grc:

na strane druhej, svojim spôsobom lutujem aj samotneho Vaneka, bude pod brutal, sakramentskym dohladom, tlakom a povedz me si na rovinu Thomas ma daleko od Sidneyho, ktory sa s tlakom (aj ked ineho charakteru) vyrovnal naozaj brilantne..Vanek, no najmä samotne Buffalo si na seba uplietlo viac ako riskantny bic..

Chapem to! Edmonton je po uteku Nyleta ako sialeny a chcel teda vziat to, co ich tam prve napadlo Vaneka. Za strasne prachy. Teraz Edmonton nema 1., 2. a trufam si povedat, ze ani 3. centra, takze maju vacsi problem, ako Buffalo. Sabres urobili mudro! Neudrzali dve hviezdy a aspon niekto tam hrat hokej musi! Po prvej sezone som pocul obavy o Vaneka, ale on hral v druhej velmi dobre, vyspickoval svoje vykony a zostava jedinym poriadnym utocnikom Sabres.

Na Vaneka je to urcite moc, tak ale aj tak berem Vaneka ako dalsi pripad neschopnosti vedenia SZLH.. uz ma to prestava bavit jako nam takyto mladi unikaju.. Stastny, Vanek..

Fat Schwolco píše:Na Vaneka je to urcite moc, tak ale aj tak berem Vaneka ako dalsi pripad neschopnosti vedenia SZLH.. uz ma to prestava bavit jako nam takyto mladi unikaju.. Stastny, Vanek..
to iste by sa dalo povedat aj o ceskom zvaze,ked jeho otec je Cech.

To Montry - aby jsi mne špatně nepochopil, to snížení počtu bych viděl tak o 4-5 týmů, nic drastického............ :wink: !!!!

Hmmm, pockajte :D nesom v obraze :D cize, Vanek je v Buffale ci v Edmontone? :D ci co sa stalo?

v ABuffale

Vanek nema narok! Je to Rakusan! a v SZLH dobre vedia, co robia, kadejakych blaznov, co vedia hrat hokej, ale nevedia splnit regule, nepotrebujeme!

Ročný kontrakt s klubom zámorskej NHL Buffalo Sabres podpísal v piatok hokejový brankár Jocelyn Thibault. Vedenie šablí tiež predĺžilo zmluvy s útočníkom Michaelom Ryanom o jeden rok a s krídelníkom Andrewom Petersom o dva.

kajo píše:
Fat Schwolco píše:Na Vaneka je to urcite moc, tak ale aj tak berem Vaneka ako dalsi pripad neschopnosti vedenia SZLH.. uz ma to prestava bavit jako nam takyto mladi unikaju.. Stastny, Vanek..
to iste by sa dalo povedat aj o ceskom zvaze,ked jeho otec je Cech.
dalo, ale oni ma nezajimaju 8)

nj,ale potom aj RakĂşsky zvaz by sa o neho byl aj ÄŤeskĂ˝ a to by bol boj...

Dúfam, že Buffalo získa SC (keďže Columbus to tento rok nebude). Za ten výpredaj a dorovnávanie platu Vanekovi si to zaslúži.

P.S. Čo sa týka Vaneka, Šťastného a podobne, náš zväz sa o nich zaujímal, tu je stránka http://www.hokej.cz/index.php?view=clan ... 0&id=34764 S týmto mal problém aj Anton Babčuk, ktorý chcel reprezentovať Ukrajinu. Mnohým fanúšikom nedochádza, že Peter Šťastný nemusí mať vždy pravdu.Pravdu povediac, rád si prihrieva polievočku na problémoch, o ktoré počas svojho pôsobenia v SZĽH vôbec nestaral.

Jasne, ze Peter Stastny nemusi mat vzdy pravdu a za poslednych par rockov ju nemal ani raz, iba co rozvratil repre! Thibault sa bude Buffalu naramne hodit, skoda len, ze maju az prilis dobru jednotku, T-BO si zasluzi lepsi flek....

chorche píše:Jasne, ze Peter Stastny nemusi mat vzdy pravdu a za poslednych par rockov ju nemal ani raz, iba co rozvratil repre! Thibault sa bude Buffalu naramne hodit, skoda len, ze maju az prilis dobru jednotku, T-BO si zasluzi lepsi flek....
Peter Šťastný je osobitná kapitola. Inak, čo si myslíte, ako budú vyzerať útoky Buffalla? Ja si myslím, že MOŹNO takto:

Afinogenov-Roy-Vanek
Dorsett-Connolly-Hecht
Pomonwille-Zagrapan/Ryan-KotalĂ­k
Paille-Gaustadt-Mair

I keď je možné, že prvý útok bude rozdelený kvôli skvalitneniu ďalších

Kto je Dorsett?Never heard about him...
1292 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA