Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Smolinski neni obranca ale center,neviem ako si to myslel ale vyzeralo ako by si ho zaradil do obrany...Baffy píše:Tak vidĂš Monty,nakonec nám Todda vyfoukli podobnÄ› jako Mathieua KaÄŤeĹ™i,ale posĂlenĂ obrannĂ˝ch Ĺ™ad HamrlĂkem a Smolinskim,to je pro Habs urÄŤitÄ› pozitivnĂ zpráva.
Ano,máš pravdu,špatnÄ› jsem to formuloval-omlouvám se.Ohlund píše:Smolinski neni obranca ale center,neviem ako si to myslel ale vyzeralo ako by si ho zaradil do obrany...Baffy píše:Tak vidĂš Monty,nakonec nám Todda vyfoukli podobnÄ› jako Mathieua KaÄŤeĹ™i,ale posĂlenĂ obrannĂ˝ch Ĺ™ad HamrlĂkem a Smolinskim,to je pro Habs urÄŤitÄ› pozitivnĂ zpráva.
Lecavalier-number4 Zaslal: Ut JĂşl 03, 2007 9:56 am Predmet:
--------------------------------------------------------------------------------
Tak Souray se bude stÄ›hovat, HamrlĂk jej nahradit nedokáže a Ĺľe jste ho celkem pĹ™eplatili
PHILLY FOREVER Zaslal: Ut JĂşl 03, 2007 8:50 am Predmet:
--------------------------------------------------------------------------------
Tak HamrlĂk zatĂm jednoznaÄŤnÄ› nejpĹ™eplacenÄ›jšà hráč........... !!!! To jsem Ĺ™Ăkal pĹ™i podpisu Markova, ale jakĂ© penĂze dostal HamrlĂk, to je opravdu hnus.......... !!!!
Mám z pĹ™Ăchodu
HamrlĂka radost.PlatĂ co jsem psal ,,beru ho všemi deseti
.Pokud se tĂ˝ká jestli nahradĂ pravdÄ›podobnÄ› odejivšĂho Souraye-Ĺ™Ăkám- jednoznaÄŤnÄ› na pĹ™esilovku NE!!!Takovou pĹ™esnou ránu zdaleka nemá
.Směrem dozadu-ANO
/je urÄŤitÄ› lepšĂ,spolehlivÄ›jšà a dĹŻraznÄ›jšĂ/Co to ovšem udÄ›lá s celkovou hrou,je těžkĂ© dopĹ™edu Ĺ™Ăci.Stále platĂ,Ĺľe pĹ™esilovky hráli na ránu z milosti od Souraye.Na tom to bylo zaloĹľenĂ©.Já jen doufám,Ĺľe jeho práci pĹ™evezmou ĂştoÄŤnĂci Higgins/nepadalo mu to tam ,jako kdyby bĹŻh mu nechtÄ›l gol dopřát-pĹ™itom se snaĹľil/ a Ryder/ten prvnà část sezony hrál pod svĂ© moĹľnosti-zlepšil se v závÄ›ru zákl.části/.Pokud se tĂ˝ká 22 mil za 4 roky je samozĹ™ejmÄ› pĹ™eplacenĂ˝.JedinĂ© co je dobrĂ©,Ĺľe to nenĂ extrĂ©mÄ› dlouhá smlouva!On je totiĹľ trh s fre agenty tak vysoko nastavenĂ˝.TĂm to neomlouvám
.Štvou mě s tim,všichni
.Já jim to nezávidim-stejnÄ› jsou to milionáři,jejichĹľ penĂze neutratĂ do konce Ĺľivota ani jejich dÄ›ti,natoĹľ oni sami
Jde mi o klub,vlastně všechny kluby.A neni to tak dlouho před Gilletem,kdy zrovna Montreal byl na tom finančně blbě.A co dělal?Nesmyslné výměny viz LeClaire,Desjardins,Dionne za Recchiho,aby ušetřili.Výsledek-hra stála za houby i když Recchi za to osobně nemohl
a nakonec ani pořádnÄ› neušetĹ™il.Jen bych dodal philly,Ĺľe hnus je 32,25 za Druryho,kdy v prvnĂ sezonÄ› bere 10mega.To jsou prachy tak pro Gretzkyho v nejlepšĂch letech.V tom jsi tedy pĹ™estĹ™elil a i BreierovĂ˝ch 52 mega za 7 let je taky napováženou.TĂm nechci HamrlĂkovu a Markovovu smlouvu obhajovat
Gainey je taky jeden z těch,kteřà se budou za čas divit,že to zase nefunguje
Smolinski je bezvadnĂ˝,rozumnĂ˝ nákup.PoÄŤĂtá se s nĂm do tĹ™etĂ lainy za Bonka.Toho mÄ› lĂto nenĂ,protoĹľe i kdyĹľ hoši na fanouškovskĂ©m webu oceĹ
Tak Souray se bude stÄ›hovat, HamrlĂk jej nahradit nedokáže a Ĺľe jste ho celkem pĹ™eplatili
PHILLY FOREVER Zaslal: Ut JĂşl 03, 2007 8:50 am Predmet:
Tak HamrlĂk zatĂm jednoznaÄŤnÄ› nejpĹ™eplacenÄ›jšà hráč........... !!!! To jsem Ĺ™Ăkal pĹ™i podpisu Markova, ale jakĂ© penĂze dostal HamrlĂk, to je opravdu hnus.......... !!!!
Prapanajana on dostal 5.5 na rok??? Tak to je sila. Podla mna je dost preplateny. Aj ked na druhej strane on je taky divny hrac. Niekedy hra cast sezony skvele a tie prachy by si mozno zasluzil, niekedy zas hra jednoducho zle a vtedy urcite nie. A toto ho charakterizuje da sa povedat uz davno. On je taky Dr.Jekyll&Mr.Hyde.
stř 04. črc 2007 11:20
Tak Montry věřĂm Ĺľe máš radost, neĹ™Ăkám, Ĺľe je HamrlĂk špatnĂ˝ bek, ale ty penĂze vĹŻbec neodpovĂdajĂ..........
!!!! Jinak Daniel bude u nás za tÄ›ch 8 let brát 6,5 mil. za rok, coĹľ si myslĂm odpovĂdá, a to Ĺľe v následujĂcĂ sezĂłnÄ› dostane rovnou 10 pĹ™eci nenĂ vĹŻbec dĹŻleĹľitĂ©, o ten rozdĂl dostane mĂ©nÄ› v následujĂcĂch letech........
!!!! Jinak s tÄ›mi dlouhodobĂ˝mi smlouvami já naopak souhlasĂm, protoĹľe kdyĹľ se tĂ˝mu daĹ™Ă, tak tito dobřà hráči následnÄ› odejdou, kdyĹľ nejsou pod smlouvami.........
!!!! My nynà máme pojištěné Brierea a Timonena do konce kariéry............. !!!! Skvělá věc............
!!!!
http://www.canadiens.com/eng/news/redir ... temID=6005
Kostopoulos z Los Angels na dva roky.
Kdo to proboha je,toho vĹŻbec neznám?DoÄŤetl jsem se Ĺľe pravĂ© kĹ™Ădlo 7 golĹŻ,15 asistencĂ ze 76 zápasĹŻ +/- -2 body.Podle statistik nÄ›kdo do tĹ™etĂ ÄŤi ÄŤtvrtĂ© lainy,stĹ™elec rozhodnÄ› NE
Bob mi ho snad nepřivede
Jinak HamrlĂk je pĹ™eplacenĂ˝,jeho nejlepšà leta jsou jiĹľ za námi.MÄ›l dostat to,co mÄ›l v Calgery.V rozhovoru z Gaineyem padla,Ĺľe bude k ruce mladĂ˝m obráncĹŻm,jmenovitÄ› padlo Komisarek a O´Byrne.U poslednÄ› jmenovanĂ©ho mÄ› samotnĂ©ho pĹ™ekvapilo,kolik fanouškĹŻ HABS ho navrhuje do sestavy.VĹŻbec ho neznám.
Je to roÄŤnĂk 1984 ,ÄŤ.3 Ryan O’Byrne D 6' 5" 234 Right 07-19-1984 Victoria BC,CA 4th pick (71) - 2003 (3rd .PoslednĂ poznámka philly.Brierova dlouhodobá 7 letá smlouva mezi 6-7 miliony znÄ›jĂcĂ na 52 milionĹŻ,je zrovna takovĂ˝ nesmysl jako smlouva Druryho,Gomeze,HamrlĂka.U HamrlĂka je snad jediná vĂ˝hoda,Ĺľe je ta smlouva kratšĂ!To si pĹ™ece nemusĂme namlouvat.Briere odehral v podstatÄ› jednu slušnÄ›jšà sezonu a žádná mega hvÄ›zda tipu Lemiexe,Yzermana,ale i zdravĂ©ho Foppy to nenĂ
To snad phily uznáš?A Drury philly? V Colloredu proti Forsberghovi,Sakicovi nemÄ›l nárok,hrál tušim tĹ™etĂ Ĺ™adu.A v Calgery s nĂm od začátku nebyli spokojeni,byl rád Ĺľe si ho vzalo Buffalo.PoslednĂ sezona se mu povedla-uznávám
,ale jak to bude dál?Rangers jsou pĹ™edevšĂm kapitán Jágr a budeš vidÄ›t,Ĺľe to tak zĹŻstane
Hamrlik je OK, k platu sa nevyjadrujem, skusim to riesit tentokrat z ineho pohladu, Smolinski (pocas 3 sezon rieseny v Bostone) da sa, ale ocakaval som iny, urcite kvalitnejsi material..ale je to tak, vsetko je svojim limitovane financnym kohutikom, a zvlast u Habs si nan davaju sakramentsky pozor
samozrejme, ze Sheldon zbali svestky, ide o to, kto mu kolko ponukne, obavam sa toho, aby to v jeho pripade nebolo brutal preplatene..zaujem (okrem inych) prejavil aj Boston Bruins..
samozrejme, ze Sheldon zbali svestky, ide o to, kto mu kolko ponukne, obavam sa toho, aby to v jeho pripade nebolo brutal preplatene..zaujem (okrem inych) prejavil aj Boston Bruins..
..no, ale ze by nejako kvalitne zalovili..
zadak Rivers, ten toho vela za bluesmanov neodohral (vseobecne sa mi jeho zapasova prax nepozdava), no a Biron riesil "pouze" AHLku...Habs ich cekli na 1 rok
este ze sa Vam podarilo udrzat Tomasa Plekanca inak by bolo zle nedobre, ale je Vas
este ze sa Vam podarilo udrzat Tomasa Plekanca inak by bolo zle nedobre, ale je Vas
http://www.canadiens.com/eng/news/redir ... temID=6015 Tady je pĹ™ehled hráčů draftovanĂ˝ch v poslednĂch letech.Je na ÄŤase nÄ›kterĂ© z nich vyzkoušet
No nemusel som to hladať daleko,tak ako o každom prestupe,diskutovali aj o Sourayovi na našom fore,a zdroj je tu
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF