Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
tak je a Toivonen dostava predsa len prilezitost..pre mna pomerne necakanu..

Nabokov je zrejme pase, navyse zraloci si ho budu chciet po sezone urcite udrzat..Toskala to skĂ´r, ale to uz nebude tema pre BB..no, tak v novej sezone som teda dost zvedavy na postavenie, resp. zaradenie nasich brankarov..
material na zhodnotenie sezony mojimi ocami, uz mam viac menej pripraveny, supnem ho po skonceni bojov o SC

Nabokov je zrejme pase, navyse zraloci si ho budu chciet po sezone urcite udrzat..Toskala to skĂ´r, ale to uz nebude tema pre BB..no, tak v novej sezone som teda dost zvedavy na postavenie, resp. zaradenie nasich brankarov..
material na zhodnotenie sezony mojimi ocami, uz mam viac menej pripraveny, supnem ho po skonceni bojov o SC
ako vtip beriem chorche; co by sme potom robili s Thomasom, ci MaComchorche píše:Co ak s Toivonenom rataju ako s dvojkou a predsalen sa pokusia zapolovat na jednotku?
v pripade nepravdepodobneho posilnenia brankarskeho postu 2jka Toivonen pre mna nerealna, no v momentalnom brank. zlozeni, ina vec
novinky od medvedov„ČĂm jsou brankáři staršĂ, tĂm jsou lepšĂ,“ Ĺ™ekl generálnĂ manaĹľer Bruins Peter Chiarelli. „Pak takĂ© vĹľdycky stojĂ mnohem vĂc.“
VedenĂ Bostonu má tyto následujĂcĂ moĹľnosti:
1. Boston dajà důvěru Finovi Hannu Toivonenovi a jako dvojku ustanovà Tima Thomase.
2. Tim Thomas bude vyměněn, přičemž plat 1,1 mil. ročně nenà překážkou. Bruins si tak uvolnà prostor pod platovým stropem a mohou usilovat o kvalitnějšà jedničku.
3. UrÄŤitÄ› se najde nÄ›jakĂ˝ tĂ˝m, kterĂ˝ projevĂ zájem o Fina Toivonena, kterĂ©mu bude 18. kvÄ›tna 23 let. Bruins by tak mohli prodlouĹľit s Joey MacDonaldem, kterĂ˝ by se v následujĂcĂ sezĂłnÄ› podÄ›lil o brankářskĂ˝ post s Thomasem.
Dalšà varianta: Tuuka Rask. RaskĹŻv agent, Bill Zito, zastupuje i oba gĂłlmany Bruins, proto mĹŻĹľeme oÄŤekávat, Ĺľe dalšà Fin organizace tento tĂ˝den podepĂše. DvacetiletĂ˝ Rask, kterĂ˝ je jednĂm z nejvÄ›tšĂch talentĹŻ souÄŤasnosti, by však sezĂłnu zĹ™ejmÄ› zaÄŤal na farmÄ› v Providence. Pokud by se mu však podaĹ™il kemp, mohl by to bĂ˝t on, kdo by se stal jedniÄŤkou muĹľstva.
mĂ´j nazor na spominane brank. spekulacie -) http://www.nhlpro.cz/clanek/8786-bruins ... i-jednicku
Giguere je nimand a Backstromovi vyslajedna sezona nad priemer, ale stale nie hviezdne. MacDonald patri k najvacsim nimandom ligy, vsadil by som na posilu + Toivonena + Raska, ak by sa Toivonenovi nieco stalo, napriklad ak by podaval take vynikajuce vykony, ako v tejto sezone.
nie zle zlozenie chorche..ale aj tak mam v tejto brankarskejchorche píše:vsadil by som na posilu + Toivonena + Raska
v prvom rade som ocakaval ze Toivi to ma u medvedov spocitane, preto som predpokladal do novej sezony zlozenie: posila - Thomas (MacDonald)..Raskova sanca urcite pride, ale este to nejaky den, dva potrva..Toivi vsak v time zostava a takto som teda dost mimo..nechcelo by sa mi verit, ze by to mal byt prave Timmy, ktory by opustil tim..to by mi bolo velmi luto, pretoze v sezone podaval vyborne vykony..
ak uz o tej posile, hydinar si pocina proti kosatkam sympaticky, ale neviem, to skor Niklasa, no najviac by som sa aj tak potesil prichodu Vesu..uvidime..
tak este zopar viet z kuchyne Bruins na margo uzavretia 1 rocneho kontraktu s Toivonenom
532 tisĂc americkĂ˝ch dolarĹŻ pĹ™ijde přÚtĂ rok na účet finskĂ©mu brankáři Hannu Toivonenovi od hokejovĂ©ho klubu z Bostonu. MedvÄ›di prodlouĹľili dvaadvacetiletĂ©mu gĂłlmanovi, kterĂ˝ letos odchytal osmnáct zápasĹŻ v NHL, smlouvu i na dalšà sezĂłnu - v základnà části NHL si Toivonen v 18 utkánĂch pĹ™ipsal pouze tĹ™i vĂ˝hry, nelichotivĂ˝ prĹŻmÄ›r 4,23 inkasovanĂ© branky na zápas a procentuálnĂ Ăşspěšnost zákrokĹŻ 87,45.
„DomnĂváme se, Ĺľe Hannu prokázal bÄ›hem minulĂ©ho roÄŤnĂku velkou oddanost tĂ˝mu a touhu bĂ˝t ĂşspěšnĂ˝,“ uvedl v tiskovĂ©m prohlášenĂ generálnĂ manaĹľer Bruins Peter Chiarelli. „Má dobrou hlavu, dobrĂ© srdce a všechny dalšà náleĹľitosti, aby se stal po mnoho let dobrĂ˝m brankářem v NHL,“ dodal.
zdroj: nhl.cz
Som zvedavy ako to dopadne. Brankari Bostonu su bud mlade ucha alebo dost nespolahlive elementy...celkovo ziadna opora. Ani Zdeno si nevedie celkom podla predstav...ani svojich ani manazera...Uvidime ako to skonci, ci ho nepostihne osud byvaleho kapitana, ktory, aj ked to bola hviezda, dovtedy hral az kym v Bostone nedohral...Nepostihne ho rovnaky osud? Nezaveje ho vietor rovnakym smerom? San Jose ma dvoch elitnych brankarov a aby to bolo do finskej serie, Toskala by sa sikol. Do balika nejakeho obrancu, niekto z dua Hannan/McLaren(ten Boston uz iste pozna), pripadne talent Carle+nejake draftove miesto. Obe strany by boli spokojne a ziadna strana by moc svoj rozpocet neprestrelila.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé