Uf este stastie ze sme zahrali seriu siestich vitazstiev pretoze Colorado hra extremne dobre a bije takmer vsetko. Nebyt tych vyhier tak Colorado je pred nami.
Ten vcerajsi zapas vobec som ho nevidel ani nepocuval len co ma zaujalo je nizky pomer striel na obidvoch stranach a vcelku dost golov z nich 3/21 a 4/23.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CALGARY FLAMES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ja som ten zapas videl asi od polovice.....bol to v celku takticky defenzivny hokej,preto tak malo striel.Col,aspon co som videl hralo velmi dobre v obrane a ked uz Tanguey,Iginla presli zastavil ich Peto.Skoda bolo toho posledneho golu z PP,lebo to podla mna faul nebol,skor by som dal trest Phaneufovi za diving,lebo to naozaj prifilmoval...inak aj atmosfera bola dost onicom...to ma sklamalo,lebo si pamatam,ze cervene more v CGY bolo fakt vzdy nadupane....
Cepi:Este to neni definitivne.....Ale ak to tak bude,tak to bude velmi zaujimava seria.....
Cepi:Este to neni definitivne.....Ale ak to tak bude,tak to bude velmi zaujimava seria.....
Derby byvaju nevyspytatelne a je jedno ci hraju vyrovnane timy alebo najlepsi s najhorsimAlex píše:Neviem preco,ale nieco citim,proste mam pocit,ze EDM vyhra.......
tak teraz mame v CGY velmi velku motivaciu - mozeme pomoct Coloradu a prekazit plameniakom
sen o playoff. Ked uz nebudeme v PO my,t ak nech tam nie je ani CGY. Cize podme chlapci dotoho, musime vyhrat v riadnej hracej dobe
Doterajsie zapasy:
EDM - CGY 3:1
CGY - EDM 2:1
EDM - CGY 2:1
CGY - EDM 4:2
CGY - EDM 3:1
EDM - CGY 0:4
EDM - CGY 2:4
CGY - EDM ? : ?
Doterajsie zapasy:
mozete vyhrat aj na najazdy,len aby oilers vyhrali,to je dolezite.Samozrejme za predpokladu,ze COL vyhra nad NSH.....arek píše:tak teraz mame v CGY velmi velku motivaciu - mozeme pomoct Coloradu a prekazit plameniakomsen o playoff. Ked uz nebudeme v PO my,t ak nech tam nie je ani CGY. Cize podme chlapci dotoho, musime vyhrat v riadnej hracej dobe
![]()
Doterajsie zapasy:
Ano,je lepsie ak vyhraju(EDM) tak,ze CGY neziskaju ani bod...lebo v takom pripade bude stacit COL vyhrat aj po predlzeni,resp. po SN...Samozrejme za predpokladu,ze porazia NSH...Ale stacilo by aj viztazstvo EDM po predl.(SN),ale v tom pripade musi COL vyhrat nad CGY v riadnom hracom case......exaven píše:nie musia vyhrat v riadnom hracom case
nemusia vyhrat v riadnom hracom case..rozhoduje pocet vitazstiev a ne skore pri rovnakom pocte bodov t.j si to vypocitaj...exaven píše:nie musia vyhrat v riadnom hracom caseAlex píše:mozete vyhrat aj na najazdy,len aby oilers vyhrali,to je dolezite.Samozrejme za predpokladu,ze COL vyhra nad NSH.....
presne tak
na nhlpro.cz vysiel nedavno dobry clanok, v ktorom pekne opisuju, ze ako sa umiestnuju timy, ktore ziskaju rovnaky pocet bodov
http://nhlpro.cz/clanek/8459-pravidla-p ... -osmi-tymu
na nhlpro.cz vysiel nedavno dobry clanok, v ktorom pekne opisuju, ze ako sa umiestnuju timy, ktore ziskaju rovnaky pocet bodov
http://nhlpro.cz/clanek/8459-pravidla-p ... -osmi-tymu
Definitivne 8.miesto v zapadnej konferencii
Tazko sa to hodnoti. Prehra v takomto zapase s trapiacim sa superom je hanebna. Na druhej strane sme este v polke vyhravali a ostava iba dohadom nakolko stal za zvratom Edmontonu prave tento fakt a nakolko by prehrali aj keby Avs vyhrali. Toto uz nikto nezisti. Minimalne vsak kvoli divakom je to velka hanba.
Zapas ktory bol hrou o zivot a nutne vitazstvo sa v druhej tretine za stavu 2:0 premenil na kludnu dohravku ked prisla sprava ze Colorado prehralo a teda mame iste playoff. Sprava okamzite vyvolala ovacie v sedlovom dome.
Kapitam Jarome Iginla po zapase priznal ze to nebola asi nahoda ze nasadenie s ktorym Flames dovtedy hrali opadlo po oznameni vysledku supera.
"Klamal by som ak by som povedal ze nie," odpovedal Iginla na otazku ci sledoval priebezne stav v colorade. "Bol som zvedavy na stav ale uprimne, boli sme pripraveny na vyhru Colorada pretoze vyhravali vsetky zapasy. "
Napriek velkej nespokojnosti vsetkych pocnuc samotnym Iginlom az po vsetkych divakov s vysledkom, Jarome vyjadril spokojnost s usilim v prvych 30 minutach ked este vysledok z Colorada nebol znamy.
Tazko sa to hodnoti. Prehra v takomto zapase s trapiacim sa superom je hanebna. Na druhej strane sme este v polke vyhravali a ostava iba dohadom nakolko stal za zvratom Edmontonu prave tento fakt a nakolko by prehrali aj keby Avs vyhrali. Toto uz nikto nezisti. Minimalne vsak kvoli divakom je to velka hanba.
Zapas ktory bol hrou o zivot a nutne vitazstvo sa v druhej tretine za stavu 2:0 premenil na kludnu dohravku ked prisla sprava ze Colorado prehralo a teda mame iste playoff. Sprava okamzite vyvolala ovacie v sedlovom dome.
Kapitam Jarome Iginla po zapase priznal ze to nebola asi nahoda ze nasadenie s ktorym Flames dovtedy hrali opadlo po oznameni vysledku supera.
"Klamal by som ak by som povedal ze nie," odpovedal Iginla na otazku ci sledoval priebezne stav v colorade. "Bol som zvedavy na stav ale uprimne, boli sme pripraveny na vyhru Colorada pretoze vyhravali vsetky zapasy. "
Napriek velkej nespokojnosti vsetkych pocnuc samotnym Iginlom az po vsetkych divakov s vysledkom, Jarome vyjadril spokojnost s usilim v prvych 30 minutach ked este vysledok z Colorada nebol znamy.
Napriek vsetkym utrapam sme uhrali playoff. Je tu dalsich 14 timov z celej ligy co o tom mozu iba snivat. Celkovo to je 13.miesto z celej ligy a v pripade dnesnej vyhry to moze byt aj dvanaste. Z tridsiatich timov to nie je zle a mozme si pustit Johnnyho Casha a jeho Ring of Fire a tesit sa na velmi silny Detroit.
GO FLAMES
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: petrik
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: petrik