ÄŚech-navĂc Ostravák
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak ako sa to stalo uz neraz v tejto sezone, aj dnes opat Boston hlupo prehral zapas v ktorom mal viac z hry a pri troche stastia mohol s prehladom vyhrat, avsak Lehtonen bol proti a podrzal svojich spoluhracov ked to potrebovali.
Rozhodujuci gol padol v podstate v presilovke po hlupom vyluceni Wideman-a za vyhodenie puku. Wideman vobec nebol tiesneny a mal dost casu na prehodenie puku na druhu stranu avsak zvolil vyhodenie backhandom co bolo nakoniec osudne.
Atmosfera v TD Banknorth Garden nebola najburlivejsia, ludia v podstate ozili iba pri bitke Hoggana a potom v zavere ked Boston vyrovnal.
P.S.: Keby som vedel ako tu nahodim pictures tak by tu boli. Trocha ma sklamal Zdeno lebo sa nepristavil pri odchode z parkoviska lebo sa "ponahlal na letisko" no aj za jazdy jeho bleskove foto mam.
Rozhodujuci gol padol v podstate v presilovke po hlupom vyluceni Wideman-a za vyhodenie puku. Wideman vobec nebol tiesneny a mal dost casu na prehodenie puku na druhu stranu avsak zvolil vyhodenie backhandom co bolo nakoniec osudne.
Atmosfera v TD Banknorth Garden nebola najburlivejsia, ludia v podstate ozili iba pri bitke Hoggana a potom v zavere ked Boston vyrovnal.
P.S.: Keby som vedel ako tu nahodim pictures tak by tu boli. Trocha ma sklamal Zdeno lebo sa nepristavil pri odchode z parkoviska lebo sa "ponahlal na letisko" no aj za jazdy jeho bleskove foto mam.
kowi -) dik moc za info
tak ja si pre zmenu brusim zuby na Zdena u nas, ktory sa snad predstavi v poslednom pripravaku proti bielorusom v nasej Steelke..Bruins dres uz bude k dispozici, takze mam slubene od kamarada, ze ked s nim bude riesit rozhovor, tak sa mam pohybovat v jeho blizkosti
ak to nahodou neklapne teraz, vezme ho so sebou na MS do Ruska, kde by to mala byt tutovka..o tom, ze Zdeno posilni sk vyber nepochybujem
odkazal som mu, nech ho aj vyspoveda, ako to videl v drese medvedov v tejto sezone a ako to vidi dalej..tak som velmi zvedavy, co nam BIG Z prezradi
no Petr sa nam pekne rozbehol, mozno mal slubene od niekoho, ze ak sa v tejto sezone predstavi v 1 time, bude medak
arek -) bez debatky
Los -) zopakuju sa v nasledujucej sezone
tak ja si pre zmenu brusim zuby na Zdena u nas, ktory sa snad predstavi v poslednom pripravaku proti bielorusom v nasej Steelke..Bruins dres uz bude k dispozici, takze mam slubene od kamarada, ze ked s nim bude riesit rozhovor, tak sa mam pohybovat v jeho blizkosti
ak to nahodou neklapne teraz, vezme ho so sebou na MS do Ruska, kde by to mala byt tutovka..o tom, ze Zdeno posilni sk vyber nepochybujem
odkazal som mu, nech ho aj vyspoveda, ako to videl v drese medvedov v tejto sezone a ako to vidi dalej..tak som velmi zvedavy, co nam BIG Z prezradi
no Petr sa nam pekne rozbehol, mozno mal slubene od niekoho, ze ak sa v tejto sezone predstavi v 1 time, bude medak
arek -) bez debatky
Los -) zopakuju sa v nasledujucej sezone
super kocky_fotecky, podobna ako v nasej Steelke
pocet divakov bol celkom slusny; bez tych 1347 vypredane
chorche -) Andyho neriesme, je to kvalitny golman, bez diskuse, ale brankarsky post nebol pocas tejto sezony v Bostone slabinou..navyse, Joey sa ukazuje vo viac ako nadejnom svetle..
dovolim si oponovat chorche, Thomas chytal az na zopar vykyvov (normalna vec) znamenite, bol OPOROU pre medvede, ktore to skĂ´r pokaslali tak v obrannej a v zavere aj utocnej faze..Timmy bol pre mna jednym z NAJprijemnejsich prekvapeni BB sezony 
na margo Joyeho, podla mna vyborny tah vedenia, perspektivny golman, ktory v posl. zapasoch v drese Bruins predviedol, ze s nim mĂ´zme do buducej sezony v pohode ratat..kto bude 3jkou je mi tym padom ukradnute..ale brankarsku
rep. problem, ktory sa crtal v tejto sezone je u mna v buducej uz vopred vyrieseny..je to OK
na margo Joyeho, podla mna vyborny tah vedenia, perspektivny golman, ktory v posl. zapasoch v drese Bruins predviedol, ze s nim mĂ´zme do buducej sezony v pohode ratat..kto bude 3jkou je mi tym padom ukradnute..ale brankarsku
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF

stave (no lepsie ako vo stvrtok