Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

není to moc pohledný zápas, tuším že gol už nepadne a jestli jo, tak do prázdné branky vstřelí gol Atlanta :(

Goool PETR KALUS

Čech-navíc Ostravák 8) svůj druhý gol v kariéře, ještě jeden...

kua, 2:2, no nic, dame gola dame!!! Atlanta GO!

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
3:2 pro ATL
Trefil se Tkatchuk po asistenci Hossy a Zhitnika...tudiz nejlepsi trojka Atlanty!!!!!

Vyhraaaaaaaaa 8)

Je smĹŻla Ĺľe Boston neudrĹľel stav 2:2 do prodlouĹľenĂ­, aspoĹ

tak prave som sa dokotulal v Obrázek stave (no lepsie ako vo stvrtok :) tak akurat citam ako sa to riesilo..19:41 na 2:3..keby ze sme este mali snacu na PO asi by ma kleplo, takto..aspon ze si A pripisal Majo, 100 na spadnutie 8)

(opät) potesil Petr Kalus; foto zitra :wink:
Tak ako sa to stalo uz neraz v tejto sezone, aj dnes opat Boston hlupo prehral zapas v ktorom mal viac z hry a pri troche stastia mohol s prehladom vyhrat, avsak Lehtonen bol proti a podrzal svojich spoluhracov ked to potrebovali.

Rozhodujuci gol padol v podstate v presilovke po hlupom vyluceni Wideman-a za vyhodenie puku. Wideman vobec nebol tiesneny a mal dost casu na prehodenie puku na druhu stranu avsak zvolil vyhodenie backhandom co bolo nakoniec osudne.

Atmosfera v TD Banknorth Garden nebola najburlivejsia, ludia v podstate ozili iba pri bitke Hoggana a potom v zavere ked Boston vyrovnal.

P.S.: Keby som vedel ako tu nahodim pictures tak by tu boli. Trocha ma sklamal Zdeno lebo sa nepristavil pri odchode z parkoviska lebo sa "ponahlal na letisko" no aj za jazdy jeho bleskove foto mam.

A este taka pikoska... s kamosmi som sa smial ze hraci mali vacsinou na americke pomery obycajne auta, Ford, Mercury a pod. ale Petr Kalus o ktorom doteraz nikto nevedel prifrcal na Mercedese... asi do toho investoval svoje vsetky prachy co doteraz zarobil :) haha

to je skvele ze tu mame fanusika z Bostonu (alebo okolia Bostonu) a mozeme mat taketo horuce info :cool:

Takže sen o PLAYOFF je definitívne v prdeli...Keby sa tak zopakovali 70te roky a dve výhry Stanley Cupu... :(

kowi -) dik moc za info :cool:
tak ja si pre zmenu brusim zuby na Zdena u nas, ktory sa snad predstavi v poslednom pripravaku proti bielorusom v nasej Steelke..Bruins dres uz bude k dispozici, takze mam slubene od kamarada, ze ked s nim bude riesit rozhovor, tak sa mam pohybovat v jeho blizkosti :)
ak to nahodou neklapne teraz, vezme ho so sebou na MS do Ruska, kde by to mala byt tutovka..o tom, ze Zdeno posilni sk vyber nepochybujem :!:
odkazal som mu, nech ho aj vyspoveda, ako to videl v drese medvedov v tejto sezone a ako to vidi dalej..tak som velmi zvedavy, co nam BIG Z prezradi :wink:
no Petr sa nam pekne rozbehol, mozno mal slubene od niekoho, ze ak sa v tejto sezone predstavi v 1 time, bude medak :D

arek -) bez debatky :thumbsup:

Los -) zopakuju sa v nasledujucej sezone :angel:

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

v branke Bruins predviedol opät :thumbsup: vykon Joey Macdonald 40/37 - 92.50%

Obrázek
Tak predsa som si nasiel cas na nastudovanie ako tu nahodim pictures. Nech sa paci:

Obrázek
Petr Kalus vo svojom medaku :)

Obrázek
Jeff Hoggan a jeho tvar poznacena bitkou.

Obrázek
BIG Z

Obrázek
Mark Savard

super :thumbsup: kludne tomu mĂ´zme dat nazov hraci Bruins a ixh tatose :)
Kalus mal v tom medaku aj nejaku zaujimavu slecnu? :) a Savvy ma slusnu "lod"

pocuj kowi, v tom odraze Savvyho auta vidiet skupinku fanusikov, dokonca aj so svk vlajkou :!: to boli chalani od Vas :?:

Obrázek
Po tomto napise to naozaj v hale hucalo...

Obrázek
Takmer sa dosiahlo maximum

Ano to sme boli my s tou vlajkou :)

ty fotky :cool: :cool: :cool: Taky bych chtěl na nějaký zápas NHL :roll:

Kto by nechcel? Keby to bol aj Boston, ktoremu sezona nevysla. No co, nevola sa kazdy Andy Raycroft....

Kower píše:Obrázek
Po tomto napise to naozaj v hale hucalo...

Obrázek
Takmer sa dosiahlo maximum
super kocky_fotecky, podobna ako v nasej Steelke :D
pocet divakov bol celkom slusny; bez tych 1347 vypredane :)

chorche -) Andyho neriesme, je to kvalitny golman, bez diskuse, ale brankarsky post nebol pocas tejto sezony v Bostone slabinou..navyse, Joey sa ukazuje vo viac ako nadejnom svetle..

...

sorry ale podla mna je Andy Raycroft pre toronto skor slabinou ako vyraznou posilou..take goly dostavat v dolezitych situaciach..

Hej, prave na brankaroch stroskotal Boston tento rok, potrebuju posilu, Toivonen je uplne mimo a Thomas chyta priemerne, nic neriesi ani MacDonald, ani Finley, ani Sauve....

dovolim si oponovat chorche, Thomas chytal az na zopar vykyvov (normalna vec) znamenite, bol OPOROU pre medvede, ktore to skĂ´r pokaslali tak v obrannej a v zavere aj utocnej faze..Timmy bol pre mna jednym z NAJprijemnejsich prekvapeni BB sezony :!:

na margo Joyeho, podla mna vyborny tah vedenia, perspektivny golman, ktory v posl. zapasoch v drese Bruins predviedol, ze s nim mĂ´zme do buducej sezony v pohode ratat..kto bude 3jkou je mi tym padom ukradnute..ale brankarsku :?: rep. problem, ktory sa crtal v tejto sezone je u mna v buducej uz vopred vyrieseny..je to OK

Andy ma urcite naviac ako momentalne ukazuje..nie je to sice tragedia z minulej sezony u medvedov, ale tak predsa
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2021 TAMPA BAY LIGHTNING