Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cele avs forum uz veri ze calgary vytlacia z playoff miesta 8)

Ftipalkovia. Verit mozu ved ine im neostava.

12 zapasov este stat sa moze vselico a calgary moc formu nema :) poslednych 5 zapasov 2-2-1 tusim

To je na tom zaujimave formu nemaju vobec ale stale maju 2-2-1 resp 6-2-2. :) Ako to bude vyzerat ak pride forma (napriklad buducu sezonu po vymene trenera) ?

nehrozi, plamene si PO poziciu ustrazia :!: za to laviny sa mĂ´zu pomaly,ale isto chystat na novu sezonu..kazdopadne, som zvedavy na vykony Flames v samotnom PO..na pocestnejsiu zapasovu vyhodu v domacom prostredi vsak plamene mĂ´zu sotva pomyslat a to v PO bojoch nevesti nic dobre..aj ked bez debatky PO je mimoriadne specificka, castokrat osemetna zalezitost..

Stars - Flames 4:2

Nebudme negativny a zoberme si to pozitivne. Dnes hral tim ozaj vcelku slusne, neda sa upriet snaha a bojovnost. Prestrielali sme Dallas 26:32 co je ozaj nezvycajne. Tri inkasovane goly padli v presilovkach, ziaden vo vyrovnanom pocte. Ci je to dobre? Snad ano. V brane bol McLennan. Dallas je defenzivny tim a dnes ukazal ako by sme mali hrat my.

Este jedna zaujimava vec. Jim premiesal utoky :o .

Friesen Langkow Iginla
Huselius Primeau Amonte
Tanguay Lombardi Moss
Nilson Ritchie Godard

Radsej nech rozdeli Phaneufa a Hamrlika. Aj ked u neho je to sokujuci fakt ze vobec sa nieco pokusil spravit ked uz na lavicke cely zapas nic nerobi.

Dalsi zo subojov Calgary vs Edmonton :

Obrázek VS Obrázek

Neříká se mi to lehce ale AVS už vás z play off nevyšoupnou..uvidíme jak to dopadne dneska v noci ale dle mě je dobojováno :cry:

Loks píše:Neříká se mi to lehce ale AVS uĹľ vás z play off nevyšoupnou..uvidĂ­me jak to dopadne dneska v noci ale dle mÄ› je dobojováno :cry:
nadej umiera posledna hlavne keby sa coloradu podarilo udrzat akytaky vykon ako v poslednych zapasoch a calgary by obcas zavahalo :P

No ale já se právě bojím že to nemůžou tohle tempo a formu udržet..No ale jak říkáš naděje umírá poslední. Uvidíme co dneska s Phoenixem

debil píše:Dalsi zo subojov Calgary vs Edmonton :

Obrázek VS Obrázek
nevĂ­m komu fandit? :? :D

zato ja v tom mam uplne jasno :D

dnes s MIN prehrate :juchu:

Avs maju istu sancu ale malu. Je tam vela vnutrodiviznych zapasov a Flames hraju vela vonku. A to co hraju doma maju tazkych superov, teraz po Minnesote to bude Detroit a Nashville. Ale tim hra na fazy takze verim ze zas vyhraju zopar zapasov po sebe.

Lecavalier jasne nie su to slovenky takze nemozeme cakat top kvalitu. :D

ne já radši češky, ale abych nebyl off-topic Calgary už play-off zřejmě nestratí, musel by se stát zázrak aby je Colorado předběhlo.

Mam taky tusak ze dneska roztrhame Minnesotu v zuboch.

:modlenie: :modlenie: :modlenie:

Golden Poo to rule them all, Golden Poo to find them, UPDATE:skodoradostny2:
Golden Poo to bring them all and in the flames bind them.

:shock: tak plamene si to teda sakramentsky komplikuju..

No to som dneska strasne zvedavy.

3.00 CET, SADDLEDOME, CALGARY, ALBERTA:

FLAMES - RED WINGS

bod(y) zostanu doma; plamene proste musia makat, aby im nehorelo za pätami..ak sa im podari zabodovat naplno, bude to pre vas pekelna injekcia, jelikoz mam pocit, ze laviny si z Minnesoty 2 body neprivezu...

1:47 Langkow 1:0 v presilovke.

16:13 Strely 11:8. Vyluceni 0:3.

Conroy opet hra. Hale tiez hra.

Koniec 1.tretiny 1:0. Strely 11:10.

Prvykrat za 9 zapasov sme nedostali v prvej tretine gol.

Nic v zlom debil,ale snad pochopis,ze dufam,ze sa to otoci.A navyse pomohlo by to aj Petovi Budajovi,teda celemu COL... :wink: :D Ale dnes mame opat handicap:Hasek in the net 8)

No ved to je samozrejme kazdy fandi svojmu oblubenemu timu.

2.tretina

21:27 Datsyuk vyrovnava. 1:1

Mame stvrtu presilovku.

Piata presilovka. trochu divne. :roll:

37:34 GOOOOOL!!!! HUSELIUS 2:1

Vyuzita druha presilovka z piatich.

Koniec 2.tretiny 2:1 Strely 21:21. Vyluceni 0:5. Asi hrame cisto a to sa vyplaca. :D

3.tretina

Datsyuk urobil prvu pesilovku pre detroit. Hudler hra aj presilovku.

VYHRA!!! 2:1

Dakujem ze sa mi oplatilo ostat hore a pocuvat tento dolezity zapas v radiu.

ObrázekObrázek
2270 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG