Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak tu nesuhlasim, keby bol sedemmilionovy Chara hral tak jak ma a potiahol svoj tim hlavne v strede sezony, tak Boston je dnes niekde na hrane playoff. Vlastne teraz nie je tiez daleko, ale musia vela toho vyhrat ak chcu postupit a kandidatov je viac nez dost. Vymeny dobre ozivili tim. Bochenski v utoku robi vietor. Myslim ze aj Ference prispel k zlepseniu defenzivy.
Ako pise chorche- Bruins mali strasny uvod do sezony, pretoze nedokazali skorovat a situacia v brane bola tiez kriticka. Toivonen mal byt jednotkou ale jeho vykony boli slabe tak sa striedali s Thomasom- ktory mal tiez kolisave vykony ale nakoniec sa z neho stala jasna jednotka a v druhej casti sezony svojimi skvelymi vykonmi umoznil sancu bojovat o play off.
Co sa tyka Ferenca, tak je to velmi snazivy mlady hrac a hoci nepatri k velkym obrancom, prave svojou bojovnostou to vykryva a je naozaj posilou, hoci podla mna keby dostal podobnu sancu Milan Jurcina tak by bol platnym hracom, avsak nezapadol do koncepcie trenera a jeho vymena do Wash, vlastne prospela tak hracovi ako aj Bostonu.
Co sa tyka Ferenca, tak je to velmi snazivy mlady hrac a hoci nepatri k velkym obrancom, prave svojou bojovnostou to vykryva a je naozaj posilou, hoci podla mna keby dostal podobnu sancu Milan Jurcina tak by bol platnym hracom, avsak nezapadol do koncepcie trenera a jeho vymena do Wash, vlastne prospela tak hracovi ako aj Bostonu.
brankarska
bola pred sezonou najväcsim
muzstva, co sa zo zaciatku sezony aj potvrdilo, ked ani Toivonen, ani Thomas prilis neoslnovali a preto sa zacalo spekulovat nad nejakmy tym brankarskym trejdom (najcastejsie sa pretriasali mena Murray - Nabokov..)
po case vsak nastal zlom, Thomas sa dokonale chytili prilezitosti, Toivenena odsudil do ulohy jasneho statistu, ktory aj ked dostal o nejaky ten cas opät prilezitost, pohorel a jeho farmarske dni boli len otazkou casu..naopak Tim momentalne predvadza vykony, ktorymi mna osobne prijemne sokoval a nad ktorymi som krutil hlavou uz v zavere minuleho rocnika..
osobne to vidim tak, ze s Toivonenom sa pocas leta rozlucia, neviem, potom by mi angazovanie MacDonalda nedavalo velky zmysel..v buducej sezone by som si to na "2"-brankarskom poste predstavoval nasledovne Thomas, MacDonald (nezabudajme na farmarskych Sauve - Sigalet)
Tukka Rask, v klube mame brankarsky klenot, ktory to mĂ´ze dotiahnut do zavratnych brankarskych vysin..
los -) DAFOE rulezz
po case vsak nastal zlom, Thomas sa dokonale chytili prilezitosti, Toivenena odsudil do ulohy jasneho statistu, ktory aj ked dostal o nejaky ten cas opät prilezitost, pohorel a jeho farmarske dni boli len otazkou casu..naopak Tim momentalne predvadza vykony, ktorymi mna osobne prijemne sokoval a nad ktorymi som krutil hlavou uz v zavere minuleho rocnika..
osobne to vidim tak, ze s Toivonenom sa pocas leta rozlucia, neviem, potom by mi angazovanie MacDonalda nedavalo velky zmysel..v buducej sezone by som si to na "2"-brankarskom poste predstavoval nasledovne Thomas, MacDonald (nezabudajme na farmarskych Sauve - Sigalet)
los -) DAFOE rulezz
AngaĹľmá MacDonalda mi nenĂ jasnĂ©, vÄ›tšina vĂ˝mÄ›n mÄ› pĹ™ikvapila a proto jsem reakci hráčů, Ĺľe na PO nemáme pochopil, ale to pĂšu stále dokola. NÄ›kdo mĹŻĹľe oponovat, Ĺľe nováčci jsou dost dobĹ™Ă, ale i našim starĂ˝m hráčům se docela daĹ™Ă. PO je letos uzavĹ™ená záleĹľitost(moĹľná se ještÄ› jeden věřĂcĂ najde) a tak by mohl na vĂ˝chodÄ› postoupit klub s dobrou atmosfĂ©rou pĹ™i domácĂch zápasech(MTL, TOR). Na domácĂ zápasy EDM se loni byla radost koukat. VĂ˝kony JurÄŤina a Cháry zde nemá cenu hodnotit..... i kdyĹľ ti kapitáni to nemajĂ jednoduchĂ©.
today:
vs. 
- povinne 2 body
- tohto sezonna vzajomna bilancia mimoriadne zaujimava 3:2pp; 3:2pp; 3:2pp
- PO situacia, davam cestne prehlasenie, ze ak dnes to neklapne na plno, zamavam(e) definitivne na rozlucku..ale ak to 2 bodovo klapne, rad si pockam na najblizsi 4 zapas medvedov..
- k stavu, resp. strate Glena sa kouc vyjadril nasledovne:
"je tazke nahradit veterana s jeho vodcovskymi schopnostami, samostatne jeho hracskymi schopnostami a dolezitostou ktoru ma pre nasich 6 TOP utocnikov. ale urobime to najlepsie co vieme".
- na margo Savvyho a jeho novu zlozenemu utoku dodava: "stratil Axieho i Glena, tak dnes sme s nim "riesili" Philla a Chucka; su to uplne rozdielne typy hracov, rozdielny vek, rozdielne skusenosti, rozdielni kolculiari, rozdielni strelci, ktori citaju hru rozdielne. Savvy musi spravit upravy podla toho s kym (oproti komu) hra.; ratam s nim ze to urobi".
Today's lines:
Kessel - Savard - Kobasew
Sturm - Bergeron - Bochenski
Tenkrat - Mowers - Chistov
Reich - ? - Hoggan
All seven D were on the ice: Alberts, Allen, Chara, Ference, Ward, Wideman, York
Both goalies, as well: Thomas, MacDonald
Bruins Injuries:
P. J. Axelsson: Wrist injury
Shean Donovan: Knee injury
Glen Murray: Lower body injury
TV -) TVU (NESN) -) 1.00
vs. 
- povinne 2 body
- tohto sezonna vzajomna bilancia mimoriadne zaujimava 3:2pp; 3:2pp; 3:2pp
- PO situacia, davam cestne prehlasenie, ze ak dnes to neklapne na plno, zamavam(e) definitivne na rozlucku..ale ak to 2 bodovo klapne, rad si pockam na najblizsi 4 zapas medvedov..
- k stavu, resp. strate Glena sa kouc vyjadril nasledovne:
"je tazke nahradit veterana s jeho vodcovskymi schopnostami, samostatne jeho hracskymi schopnostami a dolezitostou ktoru ma pre nasich 6 TOP utocnikov. ale urobime to najlepsie co vieme".
- na margo Savvyho a jeho novu zlozenemu utoku dodava: "stratil Axieho i Glena, tak dnes sme s nim "riesili" Philla a Chucka; su to uplne rozdielne typy hracov, rozdielny vek, rozdielne skusenosti, rozdielni kolculiari, rozdielni strelci, ktori citaju hru rozdielne. Savvy musi spravit upravy podla toho s kym (oproti komu) hra.; ratam s nim ze to urobi".
Today's lines:
Reich - ? - Hoggan
All seven D were on the ice: Alberts, Allen, Chara, Ference, Ward, Wideman, York
Both goalies, as well: Thomas, MacDonald
Bruins Injuries:
P. J. Axelsson: Wrist injury
Shean Donovan: Knee injury
Glen Murray: Lower body injury
vs.
4:3 sn - pane jo, tak 4x v tejto sezone si Bruins poradili s Caps po pp. resp. sn
- patri sa zatlieskat, potlapkat chalanov po pleciac, v tomto zapase, vlastne za stavu 0:3 sa jasne potvrdilo, ze ten boj o PO este nevzdavame
- 2x skoda, ze TVUcko bolo out, na taky to zvrat by som sa mile rad mrkol; vdaka aspon za tie highlighty, z ktorych ma dostali vyuzite presilovky Bruins, 3 goly v riadnom hracom case = 3 vyuzite presilovky..a nie hocake, ale skvele zrealizovane a hned mi to pripomenulo presilovkovu fazonu Bruins, ked v tejto PPG cinnosti figurovali v TOP 10..skvela robotka! a jeden z ukazkovych PPG golov
- Savvy (0+3) pocas PPG skvele serviroval puky, pripisal si 3A a len 9 bodov mu chyba k prekonaniu 100b. hranice,,momentalne okupuje 6 poziciu v kanadskom bodovani (21+70)
- urcite dĂ´lezitym momentom, bol gol Sturma (1+1) 1:36 pred zaverom II tretiny..ist za stavu 0:3 do zaverecnej tretiny..v tej III vsak zacala medvedia ofenziva ako sa patri, ktora vyvrcholila nevidanou OT kanonadou, ktorej autorom bol Zdeno Chara..ten do toho casu vyslal na Olafa jedinu strelu, v zaverecnych sekundach OT rovno 3
- zaverecna najazdova lahôdka v podani Philla, uz bola len tou povästnou ceresnickou na vitaznej "torte"
- Zdeno Chara (0+0) -) 30:20 -) 4 shots (1-0-0-3) -) 2 PIM -) (+/-) -1
- do Massachusetts sa vratil Milan Jurcina (0+0), ktory absolvoval obdivuhodnu minutaz 28:32 a prezentoval sa aj jednym podarenym hitikom
po zapasove hlasy:
Tim Thomas (34/31): "Kölzig (39/36)je klĂÄŤovou postavou Washingtonu, vĹľdyĹĄ bez nÄ›j by nás jen těžko drĹľeli dvÄ› tĹ™etiny s nulou."
Komplimenty si vymÄ›nil Kölzig i s Kesselem: "Je to talentovanĂ˝ mladĂk, mĹŻĹľe se spolehnout na perfektnĂ pohyb na ledÄ›, navĂc v tom rozhodujĂcĂm nájezdu jsem zklamal já. Moc jsem pĹ™emýšlel. JiĹľ minule mÄ› vyškolil, nynĂ svĹŻj trik zopakoval. Nejsem však dostateÄŤnÄ› pohotovĂ˝, abych na nÄ›j stihl reagovat..."
veru tak debil, je to presne O TOM..
jj, no mal som dost z tej zaverecnej delostrelby, doslova a dopismena..1 strelu Zdena zneskodnil Olaf, pri druhej to vsak schytal obranca Caps Jeff Shultz, ktory nasledne klekol na lad..musela to byt teda riadna pecka
no a pobavil som sa aj pri naslednej strkanici, kde nervy pracovali na plne obratky; Savvy so svojou predsa len menej vyskovo a "zatazavou" postavou tam isiel taky tak co to riesit
jj, no mal som dost z tej zaverecnej delostrelby, doslova a dopismena..1 strelu Zdena zneskodnil Olaf, pri druhej to vsak schytal obranca Caps Jeff Shultz, ktory nasledne klekol na lad..musela to byt teda riadna pecka
no a pobavil som sa aj pri naslednej strkanici, kde nervy pracovali na plne obratky; Savvy so svojou predsa len menej vyskovo a "zatazavou" postavou tam isiel taky tak co to riesit
ahoj exkolego.cepi píše:no kua, jundr, prave som dorazil do doupjeti potuzeny pivkami tesiaci sa na BIG MATCH a TVU OUTJundrovák píše:Doufám, Ĺľe TVU nás dnes nezklame a kouknem na zajĂmavĂ˝ zápas.tak opät to radijko
zatim 1:0
dnes to zhodnotim rychlo...prepadak noci.....sedem golov dostat a ziaden nedat tak to sa Bostonu davno nestalo...zaznamenali sice 30 striel ale to nestacilo na Lunqvista ktory zachytal spolahlivo....mali 12 vylucenych hracov a dostali 4 goly v oslabeniach.....dufam ze to v buducom stretnuti napravia lebo mozu zabudnut na PO.....
vs. 
- dalsie z BIG derby, derby OLD SIX..posledny zapas na pĂ´de Bruins (3:1) zniesol tie NAJprisnesjie kriteria, o atmosfere (na americke pomery ) nevraviac, co za ATMOSFERA nas caka v Montreale..
- tohto sezonne vzajomne zapasy mierne na strane medvedov 3:1; 5:6; 4:3; 2:4; 1:3
- teoreticky zijeme, tak zime..a drzme palce aj nadalej, presne tak jundr, o nejakom zabaleni nemĂ´ze byt ani reci, tobĂ´z v tak vyhecovanom matchi..
- ako to vidia na nhlpro
- pro Boston jedna z poslednĂch pĹ™ĂleĹľitostĂ, aby ještÄ› vĂ˝raznÄ› promluvil do bojĹŻ o elitnĂ osmiÄŤku
- Bruins nynĂ ztrácejĂ na 8 mĂsto 7 bodĹŻ, coĹľ nenĂ velká ztráta, ale ÄŤas pomalu utĂká; vĂtÄ›zstvĂ by „MedvÄ›dĹŻm“ velmi pomohlo
- jediná vĂ˝hoda Bostonu je, Ĺľe odehrál jen 71 utkánĂ
- Montreal to je jeden z trojice tĂ˝mĹŻ, kterĂ© bojujĂ o nejlepšà 8 do poslednĂch sil; „Habs“ ztrácejĂ na 8 Carolinu Hurricanes 2 body
- rozhodnÄ› v tomto utkánĂ je o co hrát; kdo bude ĂşspěšnÄ›jšà pĹ™ipĂše si velmi cennĂ© body..
Habs?
Ryder - Koivu - Bégin
Kostitsyn - Plekanec- Higgins
Latendresse - Lapierre - Kovalev
Johnson- Bonk- Streit
Bruins?
Reich - Walter - Hoggan
Alberts, Allen, Chara, Ference, Ward, Wideman, (York)
Thomas
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

vs.