Porter myslím si, že opravdu bude superstar a osobnost, kterou jsme po odchodu Gho neměli

ale co se týče Matveie, tak díky jeho hockey IQ bych se nedivil, kdyby dělal více bodů a měl větší vliv na naši hru.... samozřejmě při správném developmentu. Ale také řadím aktuálně Portera výše, hlavně díky tomu PO.
Sem strašně zvědav na tuto sezónu, Matvei se jeví opravdu parádně, je v "shapeu" mluví anglicky a tohle bude jeho sezóna, tak snad jej Tocchet nezařízne. Porter celá sezóna v NHL, snad bez zranění a kluci jsou zase o něco zkušenější a díky PO i hladovější dostat se tam znovu.
Viděl sem všechny zápasy pre-season a tak bych napsal nějáké poznámky.
David Jiříček to měl možná ještě má ve svých rukou ale oba zápasy se mu dost nepovedli, odhazoval puky od sebe, vznikli z toho turnovers... když měl čas, tak dal o buzar a k soupeři. Defenziva také žádná sláva... uvidíme co další zápasy ale zatím sem zklamaný. Má dobrou střelu, nabízel se na naši mizernou PP ale takhle ne... naopak solidně se jevil Oli Bonk a také Spencer Gill - oba RHD. Uvidíme má to ve svých rukou po posledních cutech, to vypadá bud Jiricek nebo Bonk, do třetího páru.
Cole Knuble, remember the name, protože tahle malá mašina je největší překvapení pre-season, nejlepší hráč v každém zápase, je ho plný lede, rychlý, silný na puku. Připomíná mi Logana Stankovena... myslím si, že dokonce, díky jeho výkonům jsme waivnuli Carla Grundstroma... opravdu klobouk dolů. Hrál v lajně s Jettem Luchankem a nejlepší lajna.
Jett Luchanko, zajímavý případ, nedávno vyšlo najevou, že cca dva roky laboruje se zraněním v dolní části těla a limitovalo jej to na WJC a v sezóně, proto možná ta tendence výkonů v OHL...

zranění již by ho nemělo limitovat a snad uvidíme, to co viděl Flahr(šéf scoutingu) když jej vzali místo Buiuma... Jsem zvědav ale vypadá dobře v pre-season musím říct.
Zranění, bohužel se nám v zápase proti Bruins zranila jednička Vlady ale dle nejnovějších zpráv, by to nemělo být tak černé. Na postu dvojky je kvalitní Woll, kde by snad neměl být nějáký problém a je to obrovský upgrade oproti Erssonovi.
Bohužel také se nám zranila star lonské sezóny a můj malý oblíbenec Denver Barkey, zranění v dolní části těla....
Jsem velmi zvědav jak se to poskládá, dost možná Knuble s Luchankem se budou rozehrávat na farmě a pak uvidíme.... btw. Tippett v zápase dost invisible, zase sem si vzpomněl na jeho nekonzistentní výkony.