PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Esem píše: ↑
úte 30. čer 2026 09:40
Briere, nemá takové koule jak Guerin
To asi nemá, ale Flyers hlavně nejsou v pozici minnesoty, jakožto contender. Taktéž tam ty hráče nemáte na co nalákat. WIld mají Kaprizova, Boldyho a teď ještě Hughese.

Sem zvědav, kde Were zakotví. Nejvíc by se mi líbil u Sharks. Ti toho beka na modrou potřebují jako sůl a kdo ví, kam by se s ním ještě vyšvihl Celebrini a spol. :scare:
_The_Wolff_ píše: ↑
úte 30. čer 2026 10:12
To asi nemá, ale Flyers hlavně nejsou v pozici minnesoty, jakožto contender. Taktéž tam ty hráče nemáte na co nalákat. WIld mají Kaprizova, Boldyho a teď ještě Hughese.
Je to tak ale zase PO se udělalo... mladý tým, předání zkušeností, novej tým, nový impuls. Dvě sezóny do konce smlouvy, kdyžtak trade ale moc tomu nedávám...
Rookie camp v plném proudu, doplnili je tam zkušenější Porter Martone, Alex Bump a Denver Barkey.... dle mě super nápad. Všichni tři úplně odskočení tam a vypadají opravdu dobře, Bumpera chvílil trenér z AHL, že mu přijde, že zesílil, rychlejší je... Kluci jsou hladový.

Viděl sem dva tréninky a dost dobře vypadá Oli Bonk, řekl bych, že mezi beky dost vyčnívá výkonostně.... dále Carter Amico, Jack Murtagh, Jack Nesbitt, Berglund, Gard, Vansaghi a mě se dost líbil Cole Knuble, který klidně může nakouknout do NHL.. silný na puku, stickhandling, rychlej..

btw. ještě Grundstrom prodloužen 1m - 1rok... trošku překvapení ale asi OK.

Dnes otevření trhu a dávám poslední šanci Dannymu :giggle:
včera ráno jsem měl rozepsaný příspěvek, jak mě zklamal draft, jak Danny projebal situaci s Mavrikem Bourquem (to jméno je skvělý), tím, že nechtěl k němu vzít Lybushkina.... Ale ono asi věděl proč... protože OFFER SHEET na LEO CARLSSONA :wave: ,
Já sem z toho ABOSLUTNĚ nadšený... Totální SAVAGE OFFER SHEET z naší strany a já to miluju. Danny ukázal koule... A dost tím zamotal hlavu Verbeekovi. Danny využil situace a Verbeek se s Carlssonem nedokázal 12 měsíců dohodnout... tak se využilo situace a domluvilo se s Leem na 18M.... četl sem rumours, že dnes přistane další za Mintyukova.

Leo 21 - elite a první C, měli by jsme 5 let elite centra. Pravděpodobně to matchnou ale kdo ví... ještě ještě ten Mintyukov... Gauthiera ještě musí podepsat a za dva roky Sennecke... uvidíme.

Co sem četl nějáké reakce fans Ducks, tak ani nejsou nasraní na Flyers nýbrž na Verbeeka.
Ještě pár notes k OS..

Pavel Mintyukov podepsal na 5 let za 7.25M... čímž v případě dorovnání Carlssonova OF, by zbývalo na prodloužení 40ti gólového Gauthiera - 9,9M něco takového... trošku to komplikuje situaci Ducks s prodloužením všech... mají tam drahého Vatrana, Killorna nebo Kreidera, nějáké čachry by museli udělat a trejdovat někoho z těch výše zmíněných.... Bude Gauthier podepsán do 9,9M ? Nebo Ducks budou muset udělat místo? Mintyukov prý měl OS na stole také...
Byl sem si skoro jistý, že to musí matchnout ale už si tak jistý nejsem...vzhledem k prodloužení Mintyukova a nějákých rumours, kde se Ducks snaží zjistit, co by se dalo vytřískat z těch 4x 1st. Na druhou stranu je to jejich 1st a zákadní stavební kámen přestavby, který má vše ještě před sebou.... za dále podepsal to a třeba nechce u Ducks pokračovat. :neviem: prý byly 4x OS a vybral si nás, dost možná jsme dali nejvíc :giggle:

Dále jsou nějáké rumours, že ten OS je celkově randál na bonusech, co se musí vyplatit a zda to budou majitelé rádi dát na dřevo, když Verbeek tlačí vše extrémně dolů...

Nekonečných 7 dní :scare:

Foerster - Carlsson - Martone
Barkey - Zegras - Michkov
Bump - Dvorak - Konecny
Cates - Couts - Grundstrom

Abychom prodloužili ještě Drysdala a Zegrase, musel by někdo být trejdován... já to vidím na Tippeta a Rista... každopádně v případě Rista nám vznikne dost mezera v zadu... Dvoraka bych nejradši vyměnil s Catesem... Dále jsou nemalé rumours o návratu Gho ♥. Čekají nás zajímavé dny...
pff, za 18M ste mohli mat aj dvojicu Nurse-Trouba. :jn:
arek píše: ↑
úte 07. črc 2026 13:39
pff, za 18M ste mohli mat aj dvojicu Nurse-Trouba.
Obrázek
Btw. ta obrana Ducks vypadá hrůzostrašně :scare:

@tomasinho, co na to celé říkáš? Zajímal by mě tvůj pohled na situaci.
Nekonečných 7 dní od OS.

:jn:
Cutter GOATier :jn:
Offer sheet nevyšel, jak se očekávalo... tajně jsem doufal ale bohužel...

Pokus dobrý ALE....

realita je taková, že místo posilnění na Centru a PP, máme dvojku v podobě Wolla a na 4th line RW Accieri.

Líbilo se mi, jak Danny ukázal balls ale reálné posilnění prostě není a tak nějak tajně doufám, že mají nějáký plán C ale naopak si myslím, že vůbec. Když už nejsme schopni sehnat hotového centra... Carlsson, Beniers, Cozens... tak bych sháněl nějákého TOP prospekta na této pozici..ideálně z NCAA... strašně by se mi líbil Charlie Stramel, který hrál v Michiganu s Porterem a nebo takový Dean Letourneau z Bostonu... Křídel máme plnou p*del, picky jsme schopni obětovat, Ristolainen k dispozici...

Bohužel se obávám, že ten tým už neposílí... přitom právě ted to chce získat toho vytouženého centra pro křídla Portera a Matveie... kluci zkušenější po PO a budou hladový ale nemají schopného Centra, vyjma Zegrase...
Mám to stejně, viděl jsem ne-málo videií, jak se připravuje a klobouk dolů, snad mu Tocchet dá prostor to vše prodat. :cinka:
Nikishin by se mi dost líbil, dost slušný obránce, ne 1D ale ofenzivní upside pořád má a kdoví, pořád má za sebou pouze 1 sezónu v NHL, může být celkem steal, CAP nás netlačí a kdyby to znamenalo menší cenu s Kotkaniemim, šel bych do toho.... má skvělou střelu i na PP by mohl být velice platný. Záleží na protihodnotě, křídlo nabídnem a Seelera :oslava:

Reuninon with Michkov Petrohrad :plus:
Sezóna se blíží, kempy začínají ... a Quinn ještě nepodepsal prodloužení.
Kemp v plném proudu, naši mladí 2x porazili mladíky z Rangers a zítra už máme v rámci pre-season Caps. Sezóna se blíží. :oslava:

Moje poznatky z kempu a celkově přípravy.

Matvei Michkov, přišel do kempu v "shapeu" , na ledě vypadá sebevědomě a celkově na kempu vypadá, ze všech nejlépe, přijde mi, jak shodil, tak mu i více lítají nohy. Hrál v přípravném zápase proti Flyers druhému týmu v lajně Bump-Barkey-Michkov a ikdyž kluci nemají size, tak to byla nejlepší lajna... Tocchet jej chválil na tiskovce, že je silný na puku a přirovnal jej k Jágrovi :-D Zde přidávám "jeho" góly. Z Matveie mám asi největší radost a pokud dostane prostor, tak si klidně myslím, že 70-80p může v klidu atakovat.. Dokonce poskytl první rozhovor v AJ.
Dále Alex Bump vypadá velice dobře, Cole Knuble, David Jiříček ale také musím říct, že se mi dost líbil Maksim Sokolovskii, na tu jeho size má neuvěřitelné ruce a bruslení, to sem ještě neviděl a začínám si jej dost oblibovat. . David Jiříček, taky dobrý, má největší šanci urvat tým, bohužel ta jeho defenziva je hodně slabá ale přijde mi, že trochu bruslařsky se zlepšil.

došlo i k menší strkanici Gill vs. Martone...tohle nevidím vůbec rád ale je to hokej a to k tomu patří.
Hodně expertů čeká, že Martone má větší potenciál než Michkov. Martone samozřejmě zatím nemá v NHL ani jedinou kompletní sezónu, ale vstup má povedený. Viděl jsme video na Youtube od kluků z kanaálu ICING a i ti potvrdili, že Martoneho vidí jako budoucí hvězdu NHL a kapitána flyers, kdežto u Michkova tvrdí, že tam vidí potenciál na hráče, co bude dělat kolem 70 bodů. Jak to vidíš u Martoneho ty?

Jinak to brankoviště vypadá moc dobře. Obrana také nevypadá vůbec zle. Pokud mladíci v útoku budou bodovat a Konecny bude mit lepsi sezonu, tak s PO asi problém mít nebudete. Začínáte jít nahoru. :thumbsup:
Porter myslím si, že opravdu bude superstar a osobnost, kterou jsme po odchodu Gho neměli :pray: ale co se týče Matveie, tak díky jeho hockey IQ bych se nedivil, kdyby dělal více bodů a měl větší vliv na naši hru.... samozřejmě při správném developmentu. Ale také řadím aktuálně Portera výše, hlavně díky tomu PO.

Sem strašně zvědav na tuto sezónu, Matvei se jeví opravdu parádně, je v "shapeu" mluví anglicky a tohle bude jeho sezóna, tak snad jej Tocchet nezařízne. Porter celá sezóna v NHL, snad bez zranění a kluci jsou zase o něco zkušenější a díky PO i hladovější dostat se tam znovu.
Viděl sem všechny zápasy pre-season a tak bych napsal nějáké poznámky.

David Jiříček to měl možná ještě má ve svých rukou ale oba zápasy se mu dost nepovedli, odhazoval puky od sebe, vznikli z toho turnovers... když měl čas, tak dal o buzar a k soupeři. Defenziva také žádná sláva... uvidíme co další zápasy ale zatím sem zklamaný. Má dobrou střelu, nabízel se na naši mizernou PP ale takhle ne... naopak solidně se jevil Oli Bonk a také Spencer Gill - oba RHD. Uvidíme má to ve svých rukou po posledních cutech, to vypadá bud Jiricek nebo Bonk, do třetího páru.

Cole Knuble, remember the name, protože tahle malá mašina je největší překvapení pre-season, nejlepší hráč v každém zápase, je ho plný lede, rychlý, silný na puku. Připomíná mi Logana Stankovena... myslím si, že dokonce, díky jeho výkonům jsme waivnuli Carla Grundstroma... opravdu klobouk dolů. Hrál v lajně s Jettem Luchankem a nejlepší lajna.

Jett Luchanko, zajímavý případ, nedávno vyšlo najevou, že cca dva roky laboruje se zraněním v dolní části těla a limitovalo jej to na WJC a v sezóně, proto možná ta tendence výkonů v OHL... :neviem: zranění již by ho nemělo limitovat a snad uvidíme, to co viděl Flahr(šéf scoutingu) když jej vzali místo Buiuma... Jsem zvědav ale vypadá dobře v pre-season musím říct.

Zranění, bohužel se nám v zápase proti Bruins zranila jednička Vlady ale dle nejnovějších zpráv, by to nemělo být tak černé. Na postu dvojky je kvalitní Woll, kde by snad neměl být nějáký problém a je to obrovský upgrade oproti Erssonovi.
Bohužel také se nám zranila star lonské sezóny a můj malý oblíbenec Denver Barkey, zranění v dolní části těla.... :scare:

Jsem velmi zvědav jak se to poskládá, dost možná Knuble s Luchankem se budou rozehrávat na farmě a pak uvidíme.... btw. Tippett v zápase dost invisible, zase sem si vzpomněl na jeho nekonzistentní výkony.
Poslední zápas - pre-season jsme prohráli proti AHL Caps.... my hráli v plné (mimo goalie), čekal sem poslední zápas ve stylu Trestné lavice, porazíme nováčky, zvedneme si sebevědomí a půjde se nám dobře sezóny.... Akorát, že vůbec.

Hrůzostrašný Kolosov a trochu méně hrůzostrašný Jiříček, který ten tým udělal, nechápu jak tbh....

Plusy, proč si myslím, že by to mohla být dobrá sezóna:

:plus: Faktor Matvei vypadá velice dobře, věřím, že tam bude velký upgrade oproti loni.
:plus: Joseph Woll, kvalitní dvojka, big upgrade oproti Erssonovi.
:plus: mladíci od začátku sezóny - Martone, Bump,... do toho farma Knuble, Bonk, Luchanko...
:plus: lonské PO, zkušenosti pro mladé. Větší hlad to zopakovat.
:plus: Tyson Foerster, vynechal lonskou sezónu skoro celou, naskočil až do PO. Reálně hráč, co může atakovat 30G.
:plus: 4th line, Couts v té čtvrté lajně byl skvělý s partáky, takhle by měli začít od začátku sezóny, bohužel výš jít nemůže.
:plus:Ristolainen, loni také půlku sezóny nehrál, pak po OH se usadil v prvním páru a hrál skvěle, tak snad bude pokračovat.
:plus: Benoit, sice 6-7 bek ale získali jsme hráče co má size a bude tvrdit muziku. Upřímně si nedovedu představit, že bude hrát Jiříček..

Prý pokukujeme po nějákém bekovi, na trhu je Nikishin, ten by se mi dost líbil ale záleží na té protihodnotě... a taky by chtěl ranec ale to by byl upgrade v obraně slušný. Ještě nějáké rumours okolo Edvindssona.. :neviem:
Tak zatím jedna velká HRŮZA... Tocchet absolutně nekompetentní - dino trenér.

První zápas - HOME OPENER proti Pens, v životě fandění sem snad nezažil tak velkou potopu jako první zápas sezóny DOMA dostat 7mičku od Pens. Předvedená hra, totálně odevzdaná, nevyhráli jsme nad jediný souboj. Absolutně mimo moje chápání, je postavení v tomhle zápase Dana Vladaře, který byl v přípravě zraněný ale za každou cenu jej musel nasadit do tohohle zápasu - po zranění. Když mohl klidně zaskočit Joseph Woll...

Michkov nejlepší v přípravě , hrál v třetí brázdě, to nepochopíš, nakonec TOI něco málo měl v tom zápase... ale third line?

Druhý zápas - proti Devils - už sem to psal na Xko, ta naše hra je jak hra naší repre, bez myšlenky, nahazování, žádné pokrytí středního pásma, žádné založení dvěmi přihrávkami... jen zmatek náhoda, přesně jak naše repre. Nenávidím tenhle styl hokeje... Martone TOI - 13min benchnut, Michkov podobně, Bump to stejný... naopak taková TOP akvizice Noel ACCIARI
Devils nás válcovali celý zápas, přestříleli nás brutálně, přehrávali ve všem... Držel nás jen Woll...

Obrana oba zápasy úplně mimo, která loni celkem solidně fungovala, hraje dobře pouze první pár - Sanheim s Ristolainenem... YORK TRAGICKEJ ale brutálně, BENOIT to stejný, DRYSDALE špatnej protože je v páru s Yorkem, jinak dobrý..

Dvorak, Acciari, Couturier, Konecny - mají ice-time jak kráva oproti těm mladým, co tam něco hrají... Tohle doprd*le nevidí ten Briere nahoře? Celé Xko ve švech ... tam snad není nic pozitivního na adresu Briera a hlavně DINO - TOCCHETA.

A tohle mě úplně brutálně rozsekalo - ten id*ot měl přípravu na to ten tým připravit a nějákým stylem fungovat a optimalizovat sestavu... Mě nevadí prohra, když je to odedřený a soupeř měl třeba více štěstí ale nějáká vyrovnaná partie, ne taková hrůza, co byla v obou zápasech, totálně odevzdaný výkon.
ak budu hned od uvodu pribudat prehry, vratane tychto nevykonov, Tocchet anabaza sa bude chylit k predcasnemu koncu...som omrkol hajlajt proti Jersey, na lade jeden tim bol, nechapal som a to sa bavime o Devils (nebrat ako hejt)..nebyt Wolla, kludne by aj 2ciferka padla....atmosfera v kabine bude skôr ci neskôr isto vrucna...btw, Michkov buducu sezonu ako RFA, necudoval by som sa, ak by nemal najmensi zaujem o sig, ale najskôr sa zrejme zriesi vymena kouca a potom sa ukaze, v com problem tkvie:)
Přesně jak říkáš , to jeste proste proti staršímu Pittsburghu a ted nijak oslnívím Devils.

V noci Carolina a pak Florida, tak to může být rychlé… ať už to je, protoze absolutně ničí ty mladé hráče.
Kéž by na toho Michkova někdo poslal offer sheet ať si to ten hňup vyžere. Viděl jsem pár pěkných koláží na účet Flyers a celkem se i pobavil, doufám že po sezóně tam žádný top talent na draftu nebude kdyby náhodou Philla pokračovala v těhle výkonech. Ale je začátek sezóny a v zimě to může vypadat úplně jinak, Tocchet bude za boha, Martone nový Celebrini a Vladař si pude pro Vezinu.
Ono se to nějak ustálí... a možná nějáké výhry příjdou ale systém, strategie a taktika pod Tocchetem bude stále stejná.

Development nula. Taktika hrůzostrašná, pouze nahazování a odevzdávání puku soupeři... skladba lajn tragédie...

IMO dle mě brutálně potřebujeme (mimo FIRE TOCCHETA a centra) tak schopného puck-moving beka... York v tom druhém páru neskutečně hoří a tahá dolů i Drysdalea... Simon Edvindsson preferuje odchod z Red Wings a stále by měl být k mání Nikishin... to by byl obrovský upgrade pro obranu - hlavně při založení útoku.
Ten tým jinak není vůbec špatný ale skladba lajn a taktika je hrůzostrašná.... v zápasech naši nejlepší ofenzivní hráči jsou posazeni a hraje Acciari a Couturier....
Denver Barkey by měl být proti Tampě k dispozici ale momentálně sem nastaven, že at ještě 4x-5x prohrajem at Tocchet táhne doprd*le...

#fireTOCCHET
Jsem zvědav, kde skončí Edvindsson a také Nikishin... oba mají požadavky okolo 8 - 12M... a né tolik týmů má cap space.

fanoušků Red Wings je mi líto, je to velká šlamastyka tak skvělého týmu s nejkrásnějším logem...
Dle párů v tréninku dnešním by měl York nastoupit v prvním páru se Sanheimem :hroza: On je největší adept na protikus za toho Edvindssona...
12525 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS