Tipujte MS ve fotbale 2026 na https://www.tipovaci-liga.cz

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Esem píše:
dnes, 12:35
ještě jak tak koukám na tu obranu, tak mě přijde, že jste jedinej tým co udělal SC s né vyloženě 1D, nebo se pletu a je to Forsling? Přijde mi, že máte právě skvělé beky - Forsling, Jones, Ekblad... ale vyloženě first "D" typu Makar, Hughes, Were... není. Ekblada tam neřadím ale třeba ten Forsling?
Forsling je skvělej směrem dozadu. Dopředu už to žádná sláva není. Obecně jsme měli po odchodu Montoura problém najít obránce na PP. Proto přišel Jones, jelikož Ekblad, Forsling a Kulikov Montoura nedokázali nahradit na té PP. Trn z paty nakonec vytrhnul Tkachuk, který začal hrát toho playmakera. V minulé sezóně jsme na tom byli tak špatně, že tam hrával Balinskis. :|

Ale hej, máš pravdu, že vyloženě hvězdného 1D nemáme. Ekblad by jím asi možná byl, ale vleklá zranění jej neustále omezují. Jones je pro mě také mírně za očekáváním. Čekal jsme o něco větší přínos do ofenzívy. Mně se každopádně ta obrana sakra líbí. Do našeho stylu ti hráči sedí perfektně. Je tam mix technických a tvrdých hráčů. Pokud bude obrana zdravá a odpočatá, tak ji věřím.

A tím i věřím Jacobovi. Markstrom není hvězdný brankář, ale už několikrát ukázal, že za dobrou obranou zachytá. V Calgary ani Jersey ji za mě neměl. Snad u nás by mu to mohlo sednout. Já mu věřím. Trošku v tom hrají roli i sympatie, ale myslím si, že by mohl mít dobrý ročník. :)
Taky se mi líbí ta skladba obrany, jen jak se všeobecně říká, že contender tým musí mít - 1C, 1D a dobrého brankáře.

Florida má vícero skvělých obránců ale nikoliv toho no.1 beka... což je mi asi sympatičtější. Také nemáme no.1 beka :giggle:
ono tych top obrancov ktory splnaju aj prisnejsie kriteria no.1 beka zase az tak vela nie je... urcite nie tolko aby kazdy tim mohol mat aspon jedneho, prave naopak - mnohym timom sa taky obranca neujde a musia si poradit bez neho :neviem:
1778 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS