Tipujte MS ve fotbale 2026 na https://www.tipovaci-liga.cz

SAN JOSE SHARKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

SJ je very fun to watch. Macklin skvělý.

někde sem četl rumours, že na TDL jednali o switchu Š. Němec - Eklund.
U Sharks bych okamžitě tu volbu číslo 2 měnil. Celebrini, Smith rostou v TOP hráče NHL. Mají tam Misu, Eklunda, Chenysova, Grafa, Dickinsona, Mukhamadullina, Askarova a další.. Je zcela jasné, že jim chybí bek, který by zajistil tu obranu. Orlov dělá hrubici za hrubí, Klinberg je jen dočasné řešení z nutnosti a Dickinsonovi to ještě potrvá stejně jako Mukhamadullinovi. Šimon
Líbil by se mi Němec. Věkove by rostl, ale přinesl by tu jistotu, co letos Shakrs v obraně chyběla? V páru s Ferrarem by se mi ale sakra líbil na papíře. :) Nebo si pick nechat a zkusit toho obránce získat přes Eklunda? :neviem:

Napadá někoho nějaké prověřené jméno mezi obránci, kde by ten trade picku/Eklunda dával smysl? Na volném trhu letos asi nikdo, kdo by jim pomohl nebude. Nebo?
no sharks si v nie tak davnej minulosti nechali ujst hned niekolko dobrych prilezitosti na zisk zvucneho mena do obrany - hughes, dobson, weegar, andersson boli vsetci vymeneni v priebehu posledneho roka a kazdy z nich by bol byval pre sharks velkou posilou

okrem tebou spominaneho nemca ktory ale zatial ukazal len zablesky a nie je iste ci skutocne dorastie na plnohodnotneho top pair obrancu je tam v jersey samozrejme aj hamilton na nejaky kratkodobejsi boost a veteran presence.

jedno zaujimave meno co mi udrelo do oci je bowen byram v buffale, toto by bola asi moja #1 priorita na mieste sharks. stale mlady, ale uz dostatocne vyhraty, o rok mu konci zmluva, sabres maju long term podpisaneho dahlina, powera a samuelssona...

este su tam hypoteticke moznosti ako napr. chychrun alebo pionk/morrisey ak by sa caps alebo jets rozhodli ist do rebuildu, ale to uz je asi na dlhe lakte

z UFA napr. andersson ktory po odchode z calgary vo vegas nijako zvlast neziari a zatial to vyzera ze ho asi nebudu podpisovat
zraloci su za mna vitazi draftu....ake boli ocakavania, 8,9 draft vyber...ako sponenul Wolff, najviac by im bodol zadak a ze najdu sa zaujimavi, prave skrz moznu vymenu v podobe ich 2.draft kola
Draft day is here. Loni jsme "měli" mít Scheafera, ale bohužel.. nicméně se nám to asi letos v loterii vrátilo a poskočili jsme vzhůru až na druhý flek. :jn: Ať už bychom byli níž nebo ne, výběr by měl být prioritně nejlepší pravoruký bek, co bude k dispozici. No, postupem času jsem názor přehodnotil, i díky tomu, co jsem viděl na MS, přečetl a shlédnul videa a tak nějak se začal přiklánět k tomu, že nevzít Stenberga by byl hřích a beka by bylo lepší zkusit získat skrz trejd. (Možná trochu škoda, že na TDL nevyšla výměna za Nemce, celkem by se mi zamluval. Ani zdaleka nedosáhl svého stropu, konečně by dostal hromady prostoru a mohl ukázat, jestli na toho prvního beka má nebo ne. A zároveň už nějaké ty zkušenosti má. Mohl se za těch pár měsíců sehrát s týmem a my si mohli říct ok, máme vyřešeno. V opačném případně ho poslali o dům dál.)

GMMG tohle celkem elegantně vyřešil a díky trejdu Eklunda mají Sharks možnost získat jiného Švéda s ještě větším potenciálem i tolik potřebného obránce. Eklund sice bude chybět, ale určitě nespadá do kategorie nepostradatelných. Jsem rád, že jsme se zbavili i Halttunena, ten má akorát nadstandardní střelu a ve spoustě jiných ohledech dost zaostává. Budu překvapen, jestli z něj bude víc jak bottom six hráč. Grier nás dostal do skvělé pozice a můžeme si vybrat, jakou cestou se vydat. Za mě je ideál vzít na dvojce Stenberga (snad si Leafs vezmou Kanaďana) a pokud nepřijde nejaká změna, tak na devítce Rudolph/Verhoeff. Posun před a zisk Reida by byl sen, ale ne moc reálný. A pokud nějaký trejd, tak jedině té devaté pozice.

Viděl jsem spousty spekulací všelijakých variant ať více či méně pravděpodobných (Knies, Robertson atd.), ale žádné jméno mě nepřesvědčilo o tom, že by bylo lepší volba jak Stenberg.. a to mám Robertsona v hodně velké oblibě.

Za chvilku se dozvíme, jakým směrem se vydáme... The Future is Teal :sjs:
Neskutečný draft z vaší strany a klobouk dolů před Grierem , protože Briera tím trade-upem úplně zesměšnil..
Obrázek
To se asi chtěli Flyers vysmát ještě víc.
958 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG