Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SAN JOSE SHARKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

SJ je very fun to watch. Macklin skvělý.

někde sem četl rumours, že na TDL jednali o switchu Š. Němec - Eklund.
U Sharks bych okamžitě tu volbu číslo 2 měnil. Celebrini, Smith rostou v TOP hráče NHL. Mají tam Misu, Eklunda, Chenysova, Grafa, Dickinsona, Mukhamadullina, Askarova a další.. Je zcela jasné, že jim chybí bek, který by zajistil tu obranu. Orlov dělá hrubici za hrubí, Klinberg je jen dočasné řešení z nutnosti a Dickinsonovi to ještě potrvá stejně jako Mukhamadullinovi. Šimon
Líbil by se mi Němec. Věkove by rostl, ale přinesl by tu jistotu, co letos Shakrs v obraně chyběla? V páru s Ferrarem by se mi ale sakra líbil na papíře. :) Nebo si pick nechat a zkusit toho obránce získat přes Eklunda? :neviem:

Napadá někoho nějaké prověřené jméno mezi obránci, kde by ten trade picku/Eklunda dával smysl? Na volném trhu letos asi nikdo, kdo by jim pomohl nebude. Nebo?
no sharks si v nie tak davnej minulosti nechali ujst hned niekolko dobrych prilezitosti na zisk zvucneho mena do obrany - hughes, dobson, weegar, andersson boli vsetci vymeneni v priebehu posledneho roka a kazdy z nich by bol byval pre sharks velkou posilou

okrem tebou spominaneho nemca ktory ale zatial ukazal len zablesky a nie je iste ci skutocne dorastie na plnohodnotneho top pair obrancu je tam v jersey samozrejme aj hamilton na nejaky kratkodobejsi boost a veteran presence.

jedno zaujimave meno co mi udrelo do oci je bowen byram v buffale, toto by bola asi moja #1 priorita na mieste sharks. stale mlady, ale uz dostatocne vyhraty, o rok mu konci zmluva, sabres maju long term podpisaneho dahlina, powera a samuelssona...

este su tam hypoteticke moznosti ako napr. chychrun alebo pionk/morrisey ak by sa caps alebo jets rozhodli ist do rebuildu, ale to uz je asi na dlhe lakte

z UFA napr. andersson ktory po odchode z calgary vo vegas nijako zvlast neziari a zatial to vyzera ze ho asi nebudu podpisovat
zraloci su za mna vitazi draftu....ake boli ocakavania, 8,9 draft vyber...ako sponenul Wolff, najviac by im bodol zadak a ze najdu sa zaujimavi, prave skrz moznu vymenu v podobe ich 2.draft kola
954 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 0 registrovaných a 1 skrytý (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS