Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

petrik píše:
stř 29. dub 2026 12:14
Ja by som to zas tak uplne negeneralizoval na narodnost. Je aj kopec ruskych hracov ktori nijako nevytrcaju z radu a nie su ani v najmensom problemovi a na druhej strane je kopec “trouble makerov“ inych narodnosti. V konecnom dosledku to zalezi od povahy a mentalnej vybavy kazdeho hraca, ci je z ruska, kanady, slovenska alebo australie...
Naprostý souhlas, vždycky je to o lidech.

Michkov nemá nějáké výstřelky alá Zherdev s alkoholem nebo nějáké nerespektování trenéra a trucování a doufám, že ani mít nebude. Byla tam nějáká bouračka v Dubaji mimo season a alkohol byl vyloučen a byl pouze jako spolujezdec a řidič také byl střízlivý. Takže tady jej přirovnávat není na místě...
Jeho body na jeho ice-time jsou skvělý, PO má dost nepodařený ale pořád dal 51 bodů v jeho druhé sezóně, opravdu talent a jeho hockey IQ je impozantní. Přesně chápu co tomu Tocchetovi vadí - hra dozadu, turnovers, hraní na sebe a taky mu nejezdí tolik nohy, neměl moc off-season trénink díky zranění, to určitě taky mělo vliv.
Teď ale v posledním zápase jej nahradil Alex Bump fantasticky ...

Já teda nejsem absolutně fanouškem těchto označování ruských hráčů a příjde mi absolutně hloupé dávat jej ve spojení nacistických divizí SS ... Mimo to, to všichni odsoudili. Myslím, že to sem absolutně nepatří. Mocnosti jsou všechny stejný a nemají si co vyčítat, historicky.
A to neříkám, že nemám stejný názor jak vy.

Wolfe - Patrick Kane, Auston Matthews, Jake Virtanen, Kuba Vrána, Corey Perry, Carter Hart, Patrik Bartošák ....
"Naprostý souhlas, vždycky je to o lidech." :thumbsup:

Ty dvě S ve slově rusáci byly omylem. Já politiku do sportu netahám. :)

A ani nejsem žádný hater Flyers nebo Mičkova (ačkoli to tak může působit). Naopak, letos jsem jim fandil a dokonce když hráli v rozumnou dobu, koukal jsem na zápasy. Vlastně, po Sharks jsme Vás sledoval nejvíce. Je to pro mě zajímavý tým se spoustou talentu. Rád chodím do tohoto topicu, protože se tu o tom týmu díky Tobě hodně dozvím. Ve Vaší organizaci mám rád D. Briera (byl to můj oblíbený hráč) a líbí se mi i práce Tochcetta. Znovu opakuji, to co s tím týmem tak rychle dokázal.. nečekal jsem Flyers v PO. Přál bych si, aby se víc na oči časem dostal i S. Gagne. Můj první zápas na televizi, co jsme si z brigád koupil, tak hráli zrovna Flyers a jejich lajna Gagne - Forberg - Knuble.

Jinak, zrovna Zherděv byl můj nejoblíbenější ruský hráč spolu s P. Burem. Ještě pamatuju jak kolem roku 2010 jsem si tu psal v topicu COluimbusu s MT-SVK a řešili jsme, jaký hráč to mohl být. Nebo jakým mohl být Nikita Filatov (tomu jsme taky fandil..). Mně je ukradená národnost, já hodnotím hráče podle jejich hry. A proto si myslím, že ten tvrdý přístup na Mičkova se jednou vyplatí a díky disciplíně doroste ve skvělého hráče. Zherděv ač byl mimo led idiot (a to včetně střídačky, kde dokázal zaspat..), tak byl hračička s neskutečnou technikou a dodnes pamatuji jeho sólo průjezd proti Chicagu a pro mě doposud nejhezčí gól NHL, co jsme kdy viděl.
Esem píše:
stř 29. dub 2026 15:21
Jeho body na jeho ice-time jsou skvělý, PO má dost nepodařený ale pořád dal 51 bodů v jeho druhé sezóně, opravdu talent a jeho hockey IQ je impozantní. Přesně chápu co tomu Tocchetovi vadí - hra dozadu, turnovers, hraní na sebe a taky mu nejezdí tolik nohy, neměl moc off-season trénink díky zranění, to určitě taky mělo vliv.
Souhlasím. :)
_The_Wolff_ píše:
stř 29. dub 2026 17:19
A proto si myslím, že ten tvrdý přístup na Mičkova se jednou vyplatí a díky disciplíně doroste ve skvělého hráče.
Taky si myslím. Dnes již byl v sestavě a hrál parádně :) Zherdeva sem měl také rád, bohužel nenaplnil ten potenciál, velká škoda... úplně sem zapomněl, že byl i ve Lvu Praha ještě tenkrát, jak sem koukal na elite.
PLAY OFF GAME - 6 vs. Pens.

Třetí domácí zápas nahoru dolů ve kterém bych i řekl, že Pens měli trochu více ze hry, nakonec jsme to urvali v prvním OT této play off ságy - Cam York, od modré střela, Cates krásně clonil a čístý, netečovaný gól. Nás podržel skvělý Vlady a na druhé straně Silovs chytal také skvěle. Tipoval sem 4 - 1 nakonec 4 - 2. Pěkná bitva rivalů. Nenávidím je, za to jejich sráčs*ý chování a simulování ale pěkná série, nakonec podání rukou a vše je smazáno. Po Olympijské pauze jsme měli šanci na PO, něco okolo 3% a tím jakej jsme měli hlad po tom a jak jsme hráli, tak sem si byl jistý, že starší tým Pens přejedem.
Byli favoriti , většina věřila právě jim, dávali v sezóně jedni z nejvíce gólů - dobré akvizice Chinakhov, Mantha, Girard a Malkin s Crosbym a mladým Kindellem měli vydařenou sezónu, u nich také PO nebylo úplně v očekávání, také skvělý Karlsson, bohužel pak už to nedokázali uzpůsobit tempu PO... Nemůžu si pomoct a ikdyž tohle vymlouvání se na refs nemám moc rád, tak mě přišlo, jak kdyby jim pomáhali :slap: Několikrát v sérii sundali někomu helmu naschvál, krosčeky, tahání, píchání hokejkou do slabin apod... ale nic nepísknuté.

Každopádně naše pohádka pokračuje a jdeme na Canes, za mě největší favoriti na zisk SC a stejně jako celkem překvapivě Canes vyhráli v 2006, tak můžeme překvapit.. moc to nečekám ale hrajem fakt SKVĚLE dozadu, do toho Vlady se zblázní a v hokeji je možné vše. Potkáme se Nicem Deslauriesem a Ghostem ♥.
Obrovská zkušenost pro mladý, pro jejich development.

Vlady zeď - jednoznačný MOTM.

Zegras skvělý, přenesl si formu i do PO, hraje parádně dozadu. Centr jak víno.
Risto, Sanheim, Cates, Martone, Dvorak, Tippett, Barkey, Bump, Drysdale, York(poslední dva matche luxus) a poslední zápas po HS Michkov jeho nejlepší zápas v PO, kdy si připsal i asistenci u gólu Yorka.
Yorkie to potřeboval gól zvednuté sebevědomí s Drysdalem tvoří luxusní druhý pár.
Bump je ho plný led - bojuje, hituje, vyváží puk, vezme to na sebe a dělá i body - LUXUS.

Vítězný gól Cama Yorka v OT, hokejka se našla a fanoušek byl v pořádku :giggle:
"Frajeři Pens" :nono:
Tak to má být.
petrik píše:
stř 29. dub 2026 11:08
osobne by som si vedel predstavit ze by po michkovovi mohlo ist napr. chicago s perspektivou vytvorit uderne duo bedard-michkov :hmm:
https://www.broadstreethockey.com/post/ ... offseason/
Nedovedu si představit protihodnotu ale Danny řekl před půl rokem, že to nepřichází v úvahu … ale kdo ví. Bedard nereálný , Nazar ale to me přijde málo, nevím. Beci??

Každopádně po HS, odehrál svůj nejlepší zápas a to jeho benchnutí pomohlo. Takže dobrá práce Tocchet.
cepi píše:
úte 28. dub 2026 21:37
Michkov did not report to the airport in time for the team’s flight back to Philadelphia. As a result, Tocchet did not allow Michkov on the plane
Tahle sra*ka byl samozřejmě fake..

// jj, dohladol som to, c.
2nd round vs. Canes - 1.zápas

Do zápasu nenaskočil - Owen Tippett, který má zraněný krk, už dva zápasy s Pens poslední mě to nepřišel úplně on...
3 - 0 Canes win.
Canes vlítli na nás jako správní Hurakáni a celkem nás válcovali, po turnoveru v obraném pásmu od Matveie, střílel od modré Ghost a Stankoven tečl... Druhý gól, nedůslednost Sanheima a Vladyho u gólu Blakea... dva zbytečné góly. Musím říct, že lajna Blake - Stankoven - Hall nám dělala největší problém... do toho ta size v obraně - Chatfield, Slavin, Miller... těžký hodně těžký. Nějáké šance jsme si vytvořili ale nedokázali nic proměnit... Hathaway z trestné jel sám na bránu ale zbytečně čekal až Miller mu to vypíchl... Škoda, že jsme nesnížili mohlo to být zajímavější...
Jak na nás vletěli tak jsme byly jak opaření a moc nikdo nevěděl, jak na to reagovat, tady mají starší hráči, zkušenější to vzít na sebe... TK, DVo, Foerster..
Canes měli střední pásmo pokryté úžasně, my jsme jen nahazovali...Bohužel, tohle je už úplně jiná..
PP hrůza totální... 3-4x nejhorší z celé ligy.
Michkov hrůzostrašný zápas, mimo turnover v obraným u prvního gólu, tak 2x turnover na PP... začíná mě dost štvát, proti takovému soupeři se size je úplně nulovej, nechci dělat soudy nebo tak. Oblíbenec ale kdyby šel za nějakou protihodnotu adekvátní asi sem s tím OK nebo musí na sobě dost zamakat.

Možná ta naše 4th line by měl Tocchet dát právě na Blake-Stankoven-Hall... ti jsou neskuteční.

:plus: obrana, Martsy, Bump, PK, Barkey.
:minus: Michkov, TK, PP(totální tragédie), Foerster...

:scare:
S tím jak máme totálně několik let marnou PP, tak jsme poslali Ghosta zadarmo... není to defenzivní stár ale jak jej Canes využívají... Ghosta vnímám, jako takového průkopníka využití edgegů a ofenzivního beka na té modré - před Makarem, Hughesem... Jak by se nám hodil na modré v PP... Nikdy sem ten trejd nepochopil, idi*t Fletcher. Místo toho tam máme Ristolainena... :hroza:
Esem píše:
ned 03. kvě 2026 14:33
tady mají starší hráči, zkušenější to vzít na sebe... TK, DVo, Foerster..
No u nich to s tou zkušeností je dost na levačku.
Aspoň s tou PO zkušeností.
Souhlas. Nikdo takový v týmu není , možná Couts ale to není úplně ono, každopádně jen on... v tomhle směru , by se hodil na nadcházející sezonu hotový hráč typu - Robertson , někdo takový a nebo úplně ideálně centr.
Obrázek

Obrázek
12487 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES