Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

_The_Wolff_ píše:
pon 30. bře 2026 12:30
Ani ve snu by mě nenapadlo, že budete bojovat o PO.
cela tabulka vychodu vyzera tak ako by to nikoho pred sezonou ani vo sne nenapadlo :giggle:
_The_Wolff_ píše:
pon 30. bře 2026 12:30
Zegras má na centru v letošní sezóně úspěšnost vhazování 32.9. Za tohle bych jeho buly určitě nechválil. Tohle bude průser v PO (pokud jej dáte).
Tyjo, tak stats šla asi dolů v posledních dvou zápasech, předtím to bylo lepší, co bylo na grafice v zápase a především to mu bylo často vyčítáno...

Já doufal v boj o tu wild card před sezónou, pak se mi nelíbila sestava pod Tocchetem a tak jsem přestal věřit , ted se mi to líbí, BUMP, BARKEY. Risto to taky fakt pozvedl. Ted Zegras na tom centru, fakt dobrý... a samozřejmě Vladař, Tippett ted jak hraje. Už jen to strašně přeji Konecnymu - PO.

Uvidíme, teď jsme celkem na koni, tak snad se to podaří. :) Díky chlapi za feedback.
Bohužel proti Caps, to nestačilo a banda "Bandz make her dance" nás 6 - 4 porazila... Vždy jsme dotahovali ale bohužel... dvě darované totálně zbytečné přesilovky, Caps postrestali ... zbytečné 2x vyloučení - podražení v útočným pásmu - TK a Zegras ale chápu, tak moc chceš až prostě se stane něco takového.. Velká škoda, myslím, že jsme byly lepší, měli jsme více ze zápasu ale nevyužité přesilovky a 2x zbytečné oslabení... ale i přes SIZE, kterou Caps mají, jsme je mohli v klid sežrat.

Caps na nás najeli dost tvrdě, Ove, Chychrun hráli dost tvrdě a taky nejlepší hráč na světě v tomhle Tom Wilson... (ať už nám doroste Shane Vansaghi) moc nám to nechutnalo ale dokázali jsme se přizpůsobit a neposrali jsme se z toho. Risto skvělý zápas, nejlepší z obránců jednoznačně s Drysdalem.. Risto TOI - 25:01. Tvrdá hra ale takový maličký Barkey na svou výšku bojoval jak lev, z ničeho se nepos*al a neskutečně bojoval, obrovský kredit.

Risto hraje opravdu svůj nejlepší hokej a musím uznat, že zaplat pán bůh za něj... :plus: Ristolainen, Barkey, Martone, Konecny, Tippett, Drysdale, Zegras, Cates, Michkov, Sanheim
:minus: York, Vlady

Zápas se moc nepovedl Vladymu naopak Thompson působil daleko jistěji a teda z čeho jsem rozčarován úplně tak z Yorka, to bylo hrůza... nejhorší na place, přišlo mi, jak kdyby byl pos*ranej, odhazoval puky rychle od sebe, což vedlo k námazům, jeho hráči doráželi... hrozný z jeho strany. Od něj, tam nic nebylo, z obraného o buzar a hotovo, to útočník strašně miluje to přes manťák tečovat do středního... neříkám, někdy nejde jinak, seš pod tlakem ale když je čas... Naopak ještě menší Barkey tam lítal bojoval, dostával hity ale vždy se zvedl vybojoval.. měl by York z něj vzít příklad.

WTF?? Porter se mi moc líbil, tuším, že měl 5 střel, chodit před bránu, rozdával puky, vybojovával - skvělý, chyběl jen gól. Dvě velké šance měl... Těžkej zápas na debut, tuším, že přišel o zub ..
Trevor, prostě takový pass, nekutečný...
LATE PLAY - OFF RUN

vs. Red Wings - první třetina hrůza, co se týče rozhodčích - vyloučení Martone a Couturier ani jedno nebyl faul... absolutně. Martone u brány dojel do žduchačky, vyloučen za nic. Couts za podražení, do kterého byl natlačen... Samozřejmě jednu využili. Rozhodčí to těžce nezvládli a znechutili mi celý zápas...PHI pouze jedna PP, přitom tam bylo několik podražení, loket do obličeje apod...Třešničkou na tom všem byl náš gól na 2:3 snížení, kde rozhodčí nekompromisně gól neuznali, nakonec byl uznán až po coach challenge... :hroza: To jsem absolutně nechápal, kdyby v extralize ale v NHL... :slap:

Přitom do zápasu jsme vletěli dobře, hráli jsme tvrdě a bylo to nahoru dolu, s tím, že jsme ze hry měli určitě více (34 střel ku 19) ale byl tam jeden "difference maker" a to John Gibson... ačkoliv jsme stáhli na 2:3, tak hned za 13 sekund, puk neštastně přeskočil hokejku Sanheima a chvíli nás zavřeli u nás v pásmu a kde skvěle DeBrincat zkusil z boku vystřelit a 4:2 a hrobové ticho v aréně.... třetí gól ještě Red Wings, Risto chtěl chytit puk ze vzduchu a hned rozdat, někdo jej chytře dohrál, propadl a Kane jel 2 na 1, budoucí Hall of fame hráč, nekompromisně proměnil..

Škoda, velice důležitý zápas pro nás, kde jsme dle mne byly lepší ale nepromněnovali šance, bohužel sakra důležité body bere Detroit i to je hokej.

Docela by mě zajímal pohled fanouška Wings, jak jste ten zápas viděli vy?

Porter skvělý, 9 střel, na další match si určitě vsadím, že dá gól bohužel dnes to byl Gibsonův zápas. Porter byl pod drobnohledem refs až to bylo kur*a divný... každopádně 0+1 a připsal one of many doufám point.
Do sestavy se nám vrátil Tyson FOERSTER, který naposled hrál 1. Prosince, prvnotně to vypadalo, že do sezóny už nezasáhne ale nebylo to tak hrozné a dnes již hrál a to v první lajně s Zegrasem a Tippettem. Připsal si vyrovnávací gól, povedený zápas po takové pauze..

Teď musíme proti NYI nekompromisně..
LATE PLAY - OFF RUN vs. NYI

Velice důležité body pro nás, takové must win. Barkeyho vystřídal v sestavě Alex BUMP, s tím jsem OK, Barkey odehrál skvělý zápas proti Caps ale proti Detroitu, už to bylo slabší... další změna v sestavě byla Juulsen za Andraeho tady už problém mám, Andrae oba zápasy odehrál parádně vzhledem i na svou výšku... Bump nakonec 1+1 a Michkovem v lajně (1+2) byl ten klíčový faktor. Dobře jsme na ně vletěli, přestříleli a Sorokin dal zabrat ale nakonec jsme to zvládli. Vladař skvěle podržel. Sanheim hraje svůj nejlepší hokej s Tippettem.

Konečně se nedávno pochopilo že Couts nemůže hrát výš než 4th line a tam si svou roli plní parádně sice dost drahej 4th liner ale skvělý na PK a 4th line po dlouhé době s Glendeningem, vypadá dost dobře. Na tento zápas hrál Hathaway, ten přitvrdí muziku a nehraje špatně ani Grundstrom..

O to víc mě pořád se*e zápas s Red Wings...

:plus: Bump, Michkov, Tippett, Sanheim, Risto, Drysdale, Vladař, Zegras, Cates, Martone, 4th line.

BUMP je NHLer, říkám pořád.

Dnes by Rangers mohli seknout Red Wings - Detroit mě nepřišel nějak nebezpečný zvlášt. Zítra nás čekají Bruins
LATE PLAY OFF RUN vs. BOS

Infarktový zápas, nahoru dolů. 1.třetina z naší strany dobrý vedení 1:0, nějáké další šance ale to samé Bruins na druhé straně, nahoru dolů... čekal sem, že moc gólů nepadne.. Naše PP je totální hrůza za 3 - PP, jsme snad měli 2 střely, Bruins skvěle bránili, bránili a zároven naše hráče dojížděli aby si nedali přihrávku, to nám dělalo dost problém... Kdyby jsme využili aspon jednu, hned by to byl klidnější hokej ale bohužel. Druhá třetina tam Bruins byly lepší, tahali za kratší konec a hráli zkušeně. Nás dost dobře držel Vladař :klobuk: (strašně chválen kabinou, že je vůdčí typ a takový motivátor, po zápase hecoval fanoušky, příjemný.) Třetí třetina opět nahoru dolu, tam jsme trochu možná víc chtěli ... měli jsme tam uníky sami na bránu, bohužel nic, pak 2x 2 na 1 Porter dvě střely ale skvělý Korpisalo. Boston taky dost nebezpečnej. Líbí se mi dost i ta naše 4th line, Couts tam je opravdu parádní a ta lajna si plní to co má a i navíc dokáží být nebezpeční.

Nakonec v OT - 5 na 3 - PORTER MARTONE svůj první gól :wub: (nemáte někdo nějáký slevový kód na NHL shop, páč tu 94ku kupuji)
Vlady dnes extrémně podržel.
Díky Martsy! :good:
:plus: Martone, Drysdale, Risto, York, Seeler, Vladař, Andrae, Cates Tippett, Konecny, Dvorak, Bump..SKVĚLÁ OBRANA. Nutno říct Noah Cates po Olympijské přestávce, neskutečný.
:minus: PP jednoznačně, Grundstrom zbytečně vyloučen, Michkov taky ale ten sebou vzal Pastu, po špatné nahrávce na nohy byl signalizovaný offside, pak Michkov do toho plácl nasraně a už byla mela... je fakt, že já jako bek bych taky měl nervy, když někdo takhle vystřelí po skoro odpískání. Refs asi moment ve třetí třetině, kdy Tippett udělá Lindholma, ten jej podrazí (nechtěně) ale podrazí, refs u toho a nic...

Pro nás extrémně důležité body, po tom co nám Rangers AHL tým porazil Detroit a dnes Wild minutu před koncem a body nebral taky Columbus a Islanders.

Rýsuje se nám (pokud to zvládnem) bitva o Pensylvánii proti Pittsburghu, to prostě chceš vidět, po tolika letech.
:pray:
LATE PLAY OFF RUN - vs. NJ.

Důležitá výhra na ledě Devils - 5:1. Do zápasu jsme naběhli skvěle a po 4řech minutách jsme vedli 2:0, 2 kusy Trevor Zegras. V druhé třetině přidal další 2 Tyson Foerster (který je od návratu famózní a velice důležitý článek) a zápas jsme kontrolovali, NJ byly nebezpeční ale Vladař opět podržel v důležitých momentech. Zegras na centru úplně jiný hráč, nepochopitelně až nedávno tam byl vyzkoušen, říkám pořád schopný centr, ten tým neskutečně posune a i Dvorak hraje opravdu parádně. Skvěle funguje obrana opravdu Risto, Drysdale, Sanheim, York, Seeler a Andrae fungují skvěle.

Foerster - Zegras - Michkov
LATE PLAY OFF RUN - vs. DET.

Opět důležitý zápas, ted jako každý, bohužel 6:3 nás Detroit porazil, zápas jsme začali dobře a měli jsme víc ze hry.. Detroit při 5na5 neměl takřka nic.. bohužel zbytečné fauly... Začal Michkov, který se ohnal po Perronovi, který mu držel hokejku, Matvei mě začíná dost štvát tímto, je to po několikáté... je takový provokatér a tak celkově má takovou zvláštní povahu, typoval bych, že nebude úplně oblíbený v kabině i díky těmto zbytečným vyloučením ale to je jen můj pocit, Detroit 3x PP, 3x góly. 3-1 a hrajeme 29 sekund my 5 na 3 , bohužel Foerster nesmyslně z mezi kruží nestřílel ale nahrával, někdo mu to vypíchl a Larkin jel sám na bránu - 4 - 1 a defakto bylo po zápase, snížili jsme na 4 - 2 ale pak Detroit ještě přidal pátý gól a bylo hotovo. Detroit při hře 5na5 mi nepřišel nebezpečnej , Larkin sice hattrick ale při hře 5 na 5 co sem viděl zápasy proti Detroitu, tak musím říct se mi vůbec nelíbil. Naopak mají skvělou PP - Kane, DeBrincat, Raymond, Seider... a to jim vyhrálo zápas. Ještě je třeba pochválit Detroit, jakou strategii zvolili, chtěli se nám dostat trošku pod kůži a to sem jim podařilo...

:plus: Sanheim, Martone, Cates, Dvorak, Drysdale, Andrae, Zegras, Tippett (2x vybojovaná PP, jinak mývá lepší zápasy)
:minus: Vladař (8 střel - 4 góly) bohužel měl to vždy těžké - 3x PP. Foerster, Michkov, Konecny (potřebujem od něj více, bojoval jak lev ale body, vzít to na sebe) PP (čekal jsem, že po třech letech, kdy jsme měli nejhorší PP, tak po příchodu Jaroslav "Yogi" Svejkovsky tak tam upgrade bude, bohužel ne, přijde mi, že naši beci z PP mají minimum bodů, třeba Jiříček se svou střelou pomůže)

Je to pořád v našich rukou, každý zápas musíme brát body, dle mě bude třeba na PO - 98 bodů, což je masakr, konkurence veliká, program náročnej. Škoda tohoto zápasu, protože Detroit je dost hratelnej.

3 zbývající zápasy - WPG, CAR a MON.

MIMO Play - off run.

Kapitán Švédského výberu z MSJ - Jack Berglund podepsal nováčkovský kontrakt, měl by se připojit k Phantoms, na MSJ se mi líbil a potencionální 2-3 Centr...
Zajímavé jména budou k dispozici z NCAA, kdy se šušká, že takový Michael HAGE, nechce podepsat s Canadiens... jeden z nejvýše postavených prospektů, tak jeho práva by měli být možná na tradeblocku - potencial - 1-2C... hned bychom se měli zájimat... Centři nejsou... Canadiens práva.
T.J. Hughes - další centr - ten by měl být přímo Free agent, skvělý dozadu, druhý v bodování, získat takového hráče za free, tým získá TOP Prospekta.
Cruz Lucius z Pens to samé, nepodepíše s Pens.
Dále se zajímáme o běloruského centra z Minsku - Vitali Pinchuk - 24 let - 191 cm vysoký centr, který z 65 GP měl 66bodů, velice zajímavý free agent. Strašně podobný bruslařky a technicky k Malkinovi.

Náš největší brankářský prospekt by mohl podepsat také nováčkovský kontrakt... we will see.
LATE PLAY OFF RUN vs. WPG.

Před zápasem sem si říkal, Helleybuck to bude náročné ale to by byla prd*l, kdyby jsme ho vystřídali a první 3 střely - 3 góly tuším. Zápas jsme začli víc než dobře, do zápasu jsme vlítli dost aktivně, jak v posledních zápasech. 1 - 0 Martone po vybojovaném puku v obraném pásmu, vyvezl Konecny, podržel a krásně našel Portera. U prvního inkasovaného gólu, Vlady celkem nevinou střelu vyrazil před sebe a Fleury dorazil... Následně rychle nás poslal do vedení Michkov. Poté naše skvěle hrající 4th v čele s Coutsem - 3 - 1, dále v oslabení Cates a zápas byl náš... Winnipeg po celou dobu nebezpečný ale skvělá obranná hra a vynikající Vladař.
7 - 1 , skvělý zápas nahoru dolů, super výsledek, zvednuté sebevědomí ale nesmíme usnout na vavřínech. Hrajeme krásný hokej po X letech, hrajeme perfektně jako tým a snad si pro ten spot dojdeme. Všichni chválí kabinu, to je základ úspěchu.

:plus: Vladař, Martone, 4th line (Couts a Glendening , exceletní) Konecny, Michkov, Sanheim, Drysdale, Seeler, Cates, Zegras, Barkey, Foerster...
:minus: tady není co vytknout, možná zbytečné vylučování ..
Old school Couts
JOB is not DONE, ještě dva zápasy CAR a MTL :scare: .
Zítra si to můžeme pojistit.
David Jiricek povolán na debut v Áčku, nepředpokládám, že by zítra hrál ale kdybychom vyhráli, tak na poslední zápas. Uvidíme.
CLINCHED - WE ARE IN. :yahoo:

Výhra nad oslabenými Canes (nehrál Ghost, Aho, ...) trošku utrápená ale je tam a my jsme po X letech v play - off a ještě proti Pens. Už teď jsme nad plán, takže skvělá práce.
Co především stálo za tím RUNem do PO?

Trevor ZEGRAS

Zegrasovi pomohla změna prostředí a velice se mu podařila, já jej měl spíše za takového hračičku, co úplně v těch velkých zápasech nejde tolik vidět opak je pravdou od Olympijské přestávky byl přesunut na jeho pozici a to centra. Skvělý dozadu, skvělý ve vyvážení puků, rozdávání pasů, dobré buly. Obrovský přínos a pozvedl celou lajnu, nesmyslně jej Tocchet dával na křídlo.

Dan VLADAŘ

Po né tolik zápasových zkušeností z minulých sezón u Bruins a Flames sem měl obavu, jak si s tím porad ale zvládl to bravůrně a má hlavní podíl na postupu PO.

OBRANA

Po Olympijské pauze se nám ve formě vrátil Rasmus Ristolainen a skvěle fungovali s Sanheimem - první pár, opravdu parádně, Sanheim náš nejlepší bek a v páru s Rasmusem jim to sedělo, Risto umí i přitvrdit muziku :thumbsup: . Druhý pár York - Drysdale, Jamie udělal velký krok dopředu ve svojí hře, drží mu zdravý a hraje svůj nejlepší hokej. U Yorka nevidím nějáký posun v jeho hře , svoje si odehraje defenzivně ale nic moc navíc, neposunul se jak Drysdale... jinak YORK 14th ovr a CAUFIELD 15th (50 gólů) :verysad: Třetí pár Seeler - Andrae - zkušenost + mladý Andrae fungovali skvěle.
YOUNG GUNS

Zapracování mladíků z AHL - Barkey, Bump a Andrae, všichni se šance chopili, oživili lajny.
Bump (16GP - 8P) Barkey (42GP - 17P) - Bump ve 1 - 2. lajně by měl ještě více bodů, pořád upside dle mě veliký. Barkey bojovník jak lev vzhledem na jeho výšku. Andrae třetí pár, připomíná mi strašně Kimmo Timonena. Skvělý, mám z tohohle velkou radost. Za tohle musím dát kredit Tocchetovi ale mohlo přijít dříve.
a pak je tady Porter Martone, vletěl do NHL jak uragán 8GP a 8P ale především s jakým sebevědomím hraje, jak vyváží puky, dokáže podržet, předbrankový prostor - fámózní.

Christian DVORAK

Posílení před sezonou na pozici centra, Christian vloženou důveru splatil a prožil svou nejlepší sezónu v kariéře, vysloužil si prodloužení o dalších 5 let. Byl sem dost skeptický ale pokračoval ve skvělých výkonech a i on má veliký podíl za našim PO úspěchem. Kloubouk dolů, moc se mi líbil, po prodloužení trošku na chvíli polevil ale jinak dobrá akvizice, zkušenosti. 52P, nebojí se shodit rukavice, vyveze puk, podrží, defenzivně kvalitní.

Noah CATES

IMO nejlepší třetí centr v lize, úžasný dozadu i na PK a bodově dopředu, také nezaostává, po Olympijské pauze, jeden z nejlepších hráčů a v lajně s Michkovem a Bumpem/Barkeyem hráli skvěle a Cates byl hlavní motor této lajny.. Velice důležitý hráč do PO.
Owen TIPPETT

Já sem snad byl jeho kritik a chtěl sem jej vyměnit už Xkrát ale ještě, že se tak nestalo. Aktuálně náš nejlepší útočník - střela skvělá, rychlost (po Connorovi) nejrychlejší hráč, stickhandling.. on má prostě vše ale chybělo mu Hockey IQ. Posunul svou hru získal sebevědomí a hrál svůj nejlepší hokej.

Matvei MICHKOV

Nemůže zde chybět, také po OH pauze hned po Catesovi, nejvíce bodů a to neměl tolik ice-timeu. Inteligentní hráč, bohužel Tocchet mu dával celkem zabrat, kdyby hrál na RW celou sezónu, tak věřím 60-70b. má. Jeho první play-off v barvách Flyers, to bude jiný hokej.

Tyson FOERSTER

Těžký návrat po zranění ramene hned do extrémně důležitých zápasů a Tyson se s tím skvěle popasoval a byl velký přinos do první lajny k Zegrasovi a Tippetovi. Dle mne i on v tom RUNu má lví podíl.

4th LINE

Pochopilo se, že Couts bohužel nemůže hrát výše než ve 4té lajně, té role se jako kapitán skvěle chopil a ta 4th line od příchodu Gledenninga šlapala skvěle, body dělala, hrála tvrdě a pro soupeře byla dost nepříjemná. Nepamatuji si tak kvalitní 4th line, že by jsme měli.. Skvělý dozadu i na PK.

Celkově z rozhovorů za poslední dobu všichni chválí kabinu, že je skvělá parta a mají hlad. Troufale si myslím, že Pens jsou hratelní, nemají gólmana a Vladař když si přenese formu do PO, tak si myslím, že je můžeme porazit.
PLAY OFF - 1. game vs. Pens

3-2 výhra venku, skvělý zápas nahoru dolů, do zápasu jsme vletěli aktivněji - přestříleli jsme Pens a přehitovali 18 - 8. Klidně to mohlo být 3 - 0 ale Skinner je potřeba říct, že chyta slušně a ta koncovka nám tolik nešla.. Ta naše PP, to je těžká hrůza, normálně sem radši, když ji nemáme, při hře 5na5 jsme lepší. Pens nic extra nepředvedli, měli skvělou sezónu ale přecijen ten PO hokej je o stupen výš... Proti Crosbyho lajně nastupovala naše 4th line a ti je řezali celý zápas, nedali jim vydechnout a Crosbyho k absolutně k ničemu nepustili... Chinakov, ten dostal tak 3x velký hit.. Crosby klasika, taková rat, ze zadu sekání, krosčeky... takový ten šprt ve třídě o kterém si učitelky myslí, jakej je mílius ale akorát, že vůbec a je to největší zm*d. Pán hokejista ale sr*č, Rust tam napalí u mantinelu Coutse do obličeje taky dobrý... Zápas skvělej, bavil mě celou dobu. Obrana hrála skvěle - Sanheim, Risto, Drysdale, Seeler, Andrae. Na to, že jsme hráli venku, tak jsme měli více ze zápasu a při hře 5 na 5 jsme jasně přehrávali... Myslím, že přes Pens přejdem - 4:1 něco takového.

:plus: 4th LINE definetly (ta mě neskutečně baví), Obrana, Foerster, Tippett, Zegras, Barkey, Martone, Dvorak, Cates
:minus: York (přijde mi nejslabší z obrany ale svoje si odehraje, vedeš 3-2, Pens bez bránkáře a ty to namažeš na modrou :slap: ) TK, trošku od něj čekám víc. Michkov jeden z nejmenších ice-timeů... :/
To je kapitán :bitka3:
Couts skvělý zápas.
Sanheim na 2-1, vynikající zápas v jeho podání, konzistence, hraje svůj nejlepší hokej s Ristem v páru.
Martsyho vítezný gól a první play off gól.
PLAY OFF - 2. zápas vs. Pens.

3 - 0 relativně v pohodě, Pittsburgh nijak zvlášt nebezpečný, Crosby a Malkin neviditelný, Crosby ještě možná nějakým krosčekem ze zadu vidět jde, takovej frajerskej ze zadu ale to je tak vše. Jinak nejde na Pens vidět, nějáký hlad, bojovnost a celkově něco extra navíc....
Druhý zápas v Pittsburghu vyrovnanější, než ten první ale na to, že první zápas doma prohráli, tak sem čekal úplně jiný Pittsburgh...a ono nic u nás tam vidíš Barkeyho, Tippetta, Zegrase, Sanheima, Martsyho ten hlad... U Pens tohle prostě nevidím, líbí se mi Lizzote ve 4th line pak Novak, Soderblom ale jinak Mantha, Rakell, Rust, Crosby, Malkin, Karlsson, Letang slabý.
Velmi bych chtěl pochválit Owena TIPPETA, man of the match - několik hitů, vybojování puků, vyvážení do útočného pásma, úniků a nádherná asistence. Byl ho plný led.
Bohužel se nám zranil Andreae, kterého v sestavě vystřídal Noah Juulsen ve třetím páru, trošku sem měl z toho obavu, PO zápas, chyběl zápasové vytížení ale OK.

:plus: Tippett, obrana (funguje skvěle), Martone, Barkey, Cates, 4th line, PK.
:minus: PP, TK - nemůžu si pomoct, čekám od něj více.

Tippett :klobuk: a Hathaway přidal svůj druhý gól v sezóně :)
Porter si přidal svůj druhý vítězný gól.
Tady se držel Mantha s Tippettem vedle jiného konfliktu aby do toho nikdo další nezasahoval, Mantha v rukavicích mu dá 2x spodek :hroza: Miluju tvrdou hru i potyčky ale nemám rád prasárny, vždycky byly sr*či.
Skvělé, dva zápasy venku, dvě výhry - Série 2:0 Flyers a ve čtvrtek v orandžovém pekle. :cinka:
PLAY OFF - 3rd game vs. Pens.

5-2 suverénní výhra doma, 3 - 0 na série. Pens mají nějakou deku, není tam vůbec nic, Crosby , Malkin, Karlsson, Letang, Mantha, Rakell jedna velká hrůza ale ani žádné nasazení nic. Trenéra taky nevidíš něják zařvat na střídačce... a to ještě se nemůžu zbavit dojmu, že mají víc PP a kolikrát jsme vyloučení za úplnou sr*cku, co jindy v jiné sérii by nikdo nepískl.

Přál bych si je sfouknout 4 - 0, hlavního rivala, co hrají, jak srá*i, především kapitán... (ze zadu krosčeky, filmování apod..)

Man of the match - Rasmus Ristolainen.

:plus: Obrana - Risto se Sanheimem fenomenální + Drysdale, Seeler už i York a Juulsen (který nahradil zraněného Andraeho) - strašně dobře si to sedlo a nepamatuji, že by jsme tak dobře bránili :klobuk: Tippett, Zegras, Vladař, Martone, Cates, Foerster, 4th line (ti jsou neskutečný, svou hrou strhávají celý tým), PK.
:minus: Michkov, moc není vidět, menší ice-time...
Rust , strašnej frajer tam valí ze zadu Konecnyho a pak, když má shodit rukavice, tak se pos*re. Tohle je Pens, tým bez koulí prostě, nevím jak lépe to napsat.
Trevor ZEGRAS - one-timer. :good:
Risto první play - off gól, hraje neskutečný hokej.
Nic ještě není hotové - 2010 jsme taky tekli 0:3 na série s Bostonem a co z toho pak bylo ale to byl trošku jiný hokej od soupeře. Trošku slabší mi přišel v tomto zápase Barkey, vyměnil bych jej za Alexe Bumpa, který start v PO ještě nemá ale zase do toho zasahovat, těžko říct já bych jej vyměnil..
PLAY OFF 4th game vs. Pens

Druhý domácí zápas urval Pens - 4 - 2 a stáhl sérii na 3 - 1. Z naší strany již né tolik energický hokej při hře 5na5 ale stále jsme byly dost nebezpeční a šlo to klidně urvat... Vlady má nějáké zdravotní komplikace , tak mi přišlo, že si nebyl tak jistý... Druhý gól jeho chyba, stane se. Nejeli nám tolik nohy, jak v předešlích zápasech, měli jsme to náročný a po Olympijské přestávce jsme měli PO Run dlouhý ale i tak jsme včera mohli uhrát a kór doma.

:plus: 4th line, TK, Sanheim, Risto, Cates, Martone, Zegras
:minus: PP, Foerster - poslední zápas nic moc na PP bych ho taky vyměnil., Michkov (hraje mnohdy i pod 10 min..)

Michkova by měl nahradit Alex BUMP asi možná dobře, evidentně tam není ideál vztah Tocchet - Michkov. Mám rád Michkova, má nepopíratelný talent troufnu si říct, že generační ale mnohdy déle čeká než nahraje, může rychleji to dát ale chce dost na sebe a kolikrát je z toho námaz, několikrát v sezóně byl hloupě vyloučen za nějáké oplácení apod... Na jednu stranu chápu i toho Toccheta konkretně ted v PO. Pořád je to mladý borec, co se učí jazyk a vše, pořád na ten jeho ice-time dal 51 bodů a 20 fíků...ale v PO nic moc. Naopak Porter ten má úplně jinou mentalitu, to je tahoun od mala, vychováván tak. Těším se na BUMPa.

Rust, vrchní sráč.
Crosby klasika...
TK Konečně.
Barkey gól.
Snad vletíme na ně v té energii, jako v prvních třech zápasech a ukončíme to. :good:
Tocchet - Michkov to nebude dlhodobo klapat
ja byt GM klubu NHL, tak rusov ani nedraftujem, lebo je tam velke riziko problemoveho chovania.
Z posledích 10 vítězu :cup: měl RuSSák 8-9 x dost zásadní roli
V tejto faze sezony su taketo hluposti akurat nezelanym rozptylenim pre celu kabinu ktora sa potom mozno aj kvoli tomu nedokaze 100% sustredit na vykon v zapase.
Tu uz sa da bavit o tom ci by nebolo lepsie Michkova uplne vyradit z timu, tych par minut vo 4th line by snad odohral aj niekto iny a zmizol by rusivy element

A po tomto vsetkom co sa deje celu tuto sezonu si neviem moc dobre predstavit situaciu ze by v septembri boli v time stale obidvaja, tocchet aj michkov :neviem:
jeden pôjde urcite a som presvedceny o tom, ze po zmene timu, to Michkov rozbali podobne ako Gauthier....a hlavnou generacnou tvarou Flyers sa uz stal, stane Martone
osobne by som si vedel predstavit ze by po michkovovi mohlo ist napr. chicago s perspektivou vytvorit uderne duo bedard-michkov :hmm:
Připomíná mi to případ Nikolaje Zherděva z Columbusu. Také obrovský talent, co se na draftu propadl (Mičkov se také na draftu propadl ne?). Ze začátku vše v pohodě, no potom začaly průsery alá sólování, odmítání se vracet do obrany, slabé nasazení, zbytečné fauly a problémy s alkoholem, bouračky, kasína..

Kauza Mičkov letos ukázala, že Flyers jsou dost dobří i když hraje až 3. lajnu. Ten týmový výkon by se měl vždy stavět nad individuální. A upřímně, až na tu poolympijskou bodovou štaci Mičkov letos nijak nezářil. A že hrál stabilně PP například a dokonce se i točil v prvních dvou útocích. V PO hokeji se pak naplno projevily jeho nedostatky a už před sezónou jsem říkal, že mi tahy Toccheta přijdou fajn. On to s Mičkovem dle mého nemyslí zle.. Snaží se z něj udělat toho TOP hokejistu. Však sakra Tocchet byl skvělý hokejista ve své éře. A zatím se mi líbí i jako trenér. S tímto kádrem Flyers udělat PO? Za mě super.

Celkově ti russáci poslední dobou v NHL nedělají dobré jméno hokeji. Ničuškin byl také v NHLPA, Chinakov si vymrčel trade, Mičkov, Ovečkin a jeho fotka s Putinem, Galchenyuk zatčení.. DO sportu politiku netahám, ale tohle je alarmující. A i já bych se zdráhal draftování ruských hokejistů, ač se mi jejich hra vždy neskutečně líbila. :thumbsup:
Ja by som to zas tak uplne negeneralizoval na narodnost. Je aj kopec ruskych hracov ktori nijako nevytrcaju z radu a nie su ani v najmensom problemovi a na druhej strane je kopec “trouble makerov“ inych narodnosti. V konecnom dosledku to zalezi od povahy a mentalnej vybavy kazdeho hraca, ci je z ruska, kanady, slovenska alebo australie...
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA