vs. Canes. 4-3 lose v prodloužení. Čekal jsem to horší, nakonec to vůbec nebylo špatný, obrana nic moc ale ERSSON podržel a co se týče útoku, tak dobrý, měli jsme nebezpečnější šance určitě... PK ubráněné snad všechny.
lajna FOERSTER - CATES - BRINK, fenomenální! Klukům to sedí, skvěle se doplnují, každé střídání jsou pořadně vidět a zatápějí. Konkrétně Bobby Brink, kterého jsem už pomalu odepisoval, tak hraje perfektně, na jeho vzrůst, krásně vyváží puk, nebojí se jít 1vs1, bojuje..
Dále velké
Jamie DRYSDALE, roste z něj komplexní bek hraje sebevědomě, dobře dopředu tak i dobře dozadu. Moc se mi líbí. Zegras taky dobrý.
Snad brzy nastoupí už YORK, tak bude zase upgrade a nebude hrát JUULSEN nebo ZAMULA.
btw. ANDRAE skvělý na farmě.
Matvei, bohužel neviditelný v zápase, měl tam jednu dobrou přihrávku za zápas na TK, gólovka ale bohužel... ale jinak špatný, v OT posazen a právem. On musí hrát se Zegrasem v lajně..
lajna FOERSTER - CATES - BRINK, fenomenální! Klukům to sedí, skvěle se doplnují, každé střídání jsou pořadně vidět a zatápějí. Konkrétně Bobby Brink, kterého jsem už pomalu odepisoval, tak hraje perfektně, na jeho vzrůst, krásně vyváží puk, nebojí se jít 1vs1, bojuje..
Dále velké
Snad brzy nastoupí už YORK, tak bude zase upgrade a nebude hrát JUULSEN nebo ZAMULA.
btw. ANDRAE skvělý na farmě.