Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

vs. Canes. 4-3 lose v prodloužení. Čekal jsem to horší, nakonec to vůbec nebylo špatný, obrana nic moc ale ERSSON podržel a co se týče útoku, tak dobrý, měli jsme nebezpečnější šance určitě... PK ubráněné snad všechny.

lajna FOERSTER - CATES - BRINK, fenomenální! Klukům to sedí, skvěle se doplnují, každé střídání jsou pořadně vidět a zatápějí. Konkrétně Bobby Brink, kterého jsem už pomalu odepisoval, tak hraje perfektně, na jeho vzrůst, krásně vyváží puk, nebojí se jít 1vs1, bojuje..
Dále velké :plus: Jamie DRYSDALE, roste z něj komplexní bek hraje sebevědomě, dobře dopředu tak i dobře dozadu. Moc se mi líbí. Zegras taky dobrý.
Snad brzy nastoupí už YORK, tak bude zase upgrade a nebude hrát JUULSEN nebo ZAMULA.
btw. ANDRAE skvělý na farmě.

:minus: Matvei, bohužel neviditelný v zápase, měl tam jednu dobrou přihrávku za zápas na TK, gólovka ale bohužel... ale jinak špatný, v OT posazen a právem. On musí hrát se Zegrasem v lajně..
Ještě teda náš program - Florida, Winnipeg, Minnesota... :scare:
vs. Cats 5-2 win. První zápas doma a vítězně! :good:

Není to vůbec špatný, předvedená hra, Couts připomíná toho starého Coutse před zraněním. Koukal jsem na tu pre-season tréninky a zápasy a přišel mi ve formě..
Zegras super, radost pohledět, to co dokáže dát za přihrávky neskutečný. Bohužel moc ty jeho skvělý přihrávky neproměnují..
ANDRAE povolán, hned jiná obrana , vývoz puků z obraného... SUPER.
Opět skvělý útok FOERSTER-CATES-BRINK.
Skvělý Dan VLADAŘ.
Matvei opět slabý, Tocch zmínil po minulém zápase, že mě zranění kotníku a nemohl přípravu jet naplno... uvidíme.
Odehráli jste s námi opravdu dva solidní zápas. Asi nejvíc se mi líbil Dan Vladař. Působí jistě a věří si. Sem na něj zvědavý, jestli výkonnost udrží po celou sezónu. :yes:

Dnešní zápas jsme si prohráli sami. To množství generovaných chyb, co jsme předváděli z hokejek jak obránců, ale i útočníků.. A Bennett by se také mohl soustředit víc na hokej než splašilém lítání po ledu a hitování všeho, co se hne. Ale netřeba paniky. Máme začátek sezóny a tým je prolezlej zraněnými. To, co nám hraje ve třetím obraném páru by jinde nehrálo bych nechtěl ani do AHL.

V průběhu sezóny se ty pozice ustálí, no udělal jsme si takový předsezonní typ a v něm mám Flyers a Utah nepřiřazené. Ani za boha se nemohu rozmyslet, kam je zařadit a tyto dva zápasy mi moc nepomohly.. :giggle:
Ano, zápasy se mi překvapivě taky líbili, čekal jsem to daleko horší.. Dan VLADAŘ, vypadá opravdu skvěle, snad to udrží a proti Carolíně i Sam ERSSON velice dobrý. Útok fakt dobrý až na Matveie, kdyby ještě on se chytl, bylo by to super.

York už trénuje, tak by měl být upgrade v obraně a snad tam už nastálo zůstane Emil ANDRAE.

TOHLE, prostě takový pass, to rozhodne zápas (Nabudí) a takové momenty, nám extrémně chyběli. Zatím je tam takový hype ze začátku seźony a dost možná to opadne a nebo ne :D
:giggle:
btw. jako Dahlin, tam bych Tippeta , Bonka a ještě něco poslal hned samo... nějak se o tom mluví na Xku :lol2:

Jak píše Rono, v klidu second-line player ale né moc hockey IQ.... nedokáže vše ty své schopnosti využít. Nahradit jej by neměl být problém... Za Byrama ? Jenže, tím se zase zabije Andrae... ten musí hrát.
Není to špatný ale jednoduše by to mohlo být lepší...

Tocchet brutálně dusí Michkova... Benchnutej zase a místo něj Hathaway... joo nehraje dobře ale tohle mu absolutně nepomůže.... Dál totálně je pro mne absolutně nepochopitelné poslání Emila ANDRAEHO na farmu, sice nemá size ale ten je prostě jasný NHLer... Tippetovi se ted povedli dva zápasy, tak jej zase někteří vynáší do nebes, není do kombinace, nic nevytvoří... Když něco, tak to potáhne sám a většinou to gólem neskončí. Zkusil bych jej udat za toho Byrama okamžitě...
Pod Tocchetem velice podobné , jak za Tortse, tým nehraje špatně a IMO bude bojovat o wild-card ... ale je to takový nový impuls a dost možná pro nás ten nejhorší možný scénář, hranice PO a tím pádem nízký pick... Strašně nám chybí Michkov a TK jejich lonská forma, to by bylo úplně jiná.

Development hrůza... MICHKOV celkem utopen ale už se postupně zvedá, tak snad jej nebenchnou, to by mu zase dost uškodilo. ANDRAE farma 6GP - 0+5P. Hraje parádně... pořád a stále říkám, jednoznačný NHLer.
GREBENKIN zabitej ve čtvrté lajně..

Body děláme, baví mě to ale výtky tam mám nemalé... :plus: VLADAŘ a ERSSON.

Skvěle hraje Zegras a lajna Foerster-Cates-Brink parádní, vypadá, že ti udělali pomyslný krok dopředu.. Couts vypadá, jak před tou nucenou pauzou, Sanheim náš nejlepší bek a taky musím pochválit Jamieho DRYSDALEA roste z něj komplexní bek, hraje velké minuty, bohužel na PP zatím slabý ale ten pravák nahoře je prostě ideální, bohužel zatím tam nic moc..
Porter MARTONE - v první sezóně v NCAA 6GP - 9P. Neskutečný klenot v naší organizaci. :jn:
Jack MURTAGH
Pensylvánie naše, mělo to být v základní hrací době ale neumíme proměnovat šance. Jasně jsme je přehráli ale bohužel až v nájezdech...
Vyhrocený s Pens tak jak to má být. :jupi: btw. Emil ANDRAE povolán na nadcházející zápas a snad už na stálo. Kde už to není tak pozitivní, tak Jett LUCHANKO poslán do OHL, není pro něj místo nikde na centru a aby byl 4th liner, to mu nic nedá... Zeev Buium hlavní kandidát na Caldera...
TK 200stý gól.♥ :wave:
Michkov v klidu mohl mít hattrick ale nakonec aspon nájezd na zlepšení sebevědomí. Spolupráce s Z, fakt dobrý.
Jamie neskutečný! On to takovej provar ten trejd nebude, jak sem říkal :) Komplexní RHD.
Zklamání za poslední dva zápasy... Matvei zabitej ve třetí lajně, TK hraje hrůzostrašně letos a stále je v první lajně... Tippett začátek sezóny se mu povedl a už je zpět zase invisible, tak jak jej známe... Zklamání z Toccheta, jak nakládá s Michkovem a Grebenkinem. Matvei musí jít výš a ne být 3th , 4th liner, tohle není development, to prostě není hráč do těchto lajn... Poslední zápasy skvělý, tvoří, vytváří šance ale bohužel spoluhráči neproměnují..

:plus: Defenzíva - skvělý Jamie DRYSDALE, Cam YORK, Travis SANHEIM. Útok - FOERSTER-CATES - BRINK, skvělý.
:minus: Travis KONECNY - bohužel totálně bez formy, TIPPETT už vystřílen střelný prach, ted zas bude invisible a to největší mínus patří TOCCHETOVI viz. Michkov, Grebenkin ale také Andrae, který světe div se ja zpět na farmě..
Je tam velký upgrade, Zegras forma, defenzíva hraje dobře ale jednoduše by to mohlo být daleko lepší.. ANDRAE UP, MICHKOV v prvních dvou lajnách, GREBENKIN na stálo v sestavě jako třetí LW parádní.

Tippetta bych vyměnil hned ... hráč s nulovou kreativitou a nízkým hockey IQ, absolutně nekonzistentní.. Dokud má value, trejd kus za kus ideal.
Náš Rono čaruje na X a docela rozvířil vody , kdy sdílel, že Marc Bergevin byl na pár zápasech Flyers a prý pokukují po nějákém křídlu... Flyers aktivně hledají beka není tajemstvím, paradoxně obrana relativně dobře funguje na místo útoku, tam by změna taky neuškodila...

Ale jako oškubat Bergevina o Clarka nebo Andersona , by nemuselo být vůbec špatný. To by obrana byla zase o level někde jinde :jn: jeví se to jako unreal ale Clarke tolik prostoru nemá a kdo ví... Tippet + Bonk for Clarke :cool:
aby si ten Michkov casom este nieco nevytrucoval (vid.Gauthier)
Klidně se to může stát, protože po Tortsovi teď Tocchet je defakto to stejné pro Matveie.. Bohužel utopen ve třetí lajně. On má opravdu neskutečný , nepopíratelný talent v každém zápase to jde vidět ale ne aby to rozvíjel v 3rd/4th line...
Já bych zase nepanikařil. Je odehráno 12 zápasů a Michkov zatím určitě nedominuje, aby nutně musel hrát TOP 6. Jedna věc je rozvíjet talent, druhá naučit jej zodpovědnosti a perfektnímu nasazení, což u mladých hráčů (hlavně z Ruska) není úplně snadné. Většina z nich ráda trucuje a já si myslím, že pokud něco podobného dělá Michkov, je dobře, že mu trenér ukázal, že jen talent nestačí. Nezapomínejme na strašáka sophomore season. :thumbsup:

Jinak Zegras teda zatím velmi dobré. Sice to vhazování je pořád strašlivé a nevěřím, že v PO bude dominovat, ale bodově zatím nadmíru dobré. :scare: :good:
Matvei prostě a jednoduše není hráč do 3rd/4th line a btw. i v té třetí lajně opravdu vyčnívá, tím co vymyslí , viz. dnešní zápas pass na Dvoraka, který to neproměnil...

Za mne by to mělo být, vždy aktuální forma.... letos je hrozný ale opravdu hrozný TK a stále hraje v první lajně, Tippett za šest zápasů nic... stále v prvních dvou lajnách.. Hathaway v OT a Michkov ne... to je do očí bijící.

Bez Zegrase, by to byla slabota ten útok... musím říct, přesně jak sem říkal, změna prostředí mu prospěje a bude dobrej. Otázka jak mu bude chutnat PO styl... jestli tam budem, protože to co Tocchet dělá se mi absolutně nelíbí.

Jako je to dobrý, baví mě skvělý Zegras, Foerster, Couts, Drysdale, Sanheim, York ale strašně mě s*re to topení Matveie a TK bez formy.. Může to být ještě daleko lepší... a teda :pray: trade Tippett, to je absolutní win i za nic jej střelit...
The Wolff

Z mého pohledu jsi napsal úplnou blbost.

Michkov je v tom týmu nejlepší křídlo po Foersterovi od ~ledna.

Dnes už to nejsou 90. léta, mladí hráči se vychovávají tak, že se nechají hrát. (Pokud samozřejmě nejsi Stanley Cup contender team). Bedard předchozí dvě sezony byl tragickej dozadu a stejně hrál, hrál a hrál. Dnes se vychovávají hráči tím, že dostanou prostor, ať hrají a učí se zápasy.

Philadelphia je v tomto zaostalá a přemýšlí tak, jak se přemýšlelo v 90. letech, bohužel.

By the way, vazhování, hlavně při hře pět proti pěti, se strašně přeceňuje.
Ten development je opravdu jinde a kór dnes .... pro náš a development mladého týmu byl velký špatný Torts a teď už i Tocchett. U Tocchetta sem myslel, že to bude jiná píšnička ale bohužel ... a není to jen o Matveiovi.
Matvei musí hrát co nejvíce, musí hrát v těch nepříjemných situacích at se rozvijí ve hře.
Aktuálně náš nejlepší útočník utopen ve 3rd line..
Rono píše:
úte 11. lis 2025 00:06
Z mého pohledu jsi napsal úplnou blbost.

Co konkrétně je blbost? To, že jsem napsal Esemovi, že panikařit po 12ti zápasech není třeba? Nebo že jej mohla postihnout "sophomore season"?

Za mě je Bedart v jiné pozici jak Michkov. Bedard došel do klubu, který byl rozprodaný. Nezůstal tam snad žádný kvalitní hráč a museli mu podepisovat kumpány z trhu volných hráčů. Proto dostal takový prostor. Chicago jednoduše nemělo nikoho, koho by do té TOP6 stavělo. A navíc sbíral body. Michkov je v jiné pozici. Máte tam několik osvědčených hráčů, co mají zkušenosti s NHL a sbírají body. A pak i hráče, kteří patří k tomu lepšímu v NHL. Například Konecny.. Navíc Michkov body na začátku sezóny nesbíral, tak proč jej hrát v TOP6? Nehraje na farmě a navíc mu trenér čas od času dává prostor v TOp6 a doufá, že se probere. Takže si zvyká nadále na NHL a má prostor ukázat, co umí. Za mě úplně v pořádku.

Navíc.. Že nejsou 90.ky je úplně jedno. Hráč by měl na ledě makat. Měl by dávat do zápasu maximální nasazení. Ty chodíš na tréninky Flyers a umíš říct, jestli do toho dává maximum? Chodíš s týmem na večeře, aby jsi věděl, v jaké psychické pohodě je? Znáš jej natolik dobře aby jsi o něm mohl říci, že není náfuka s talentem?

Zherděv dostával taky neustále prostor v TOP6 v Columbusu. Snažili se jej donutit, aby v zápasech odváděl maximum, aby na treninku makal a jak to dopadlo? Zaspal na lavičce, na tréninky občas ani nedošel, v zápasech nerespektoval pokyny trenéra.. A co třeba Yakupov? Dost podobný příběh. A to hrál i v lajně s McDavidem. Jaký smysl mělo jej prosazovat na úkor jiných v TOP6? Stejně tam nic neukázal ani po boku Nashe v případě Zherděva, ani po boku McDavida v případě Yakupova. Oba dopadli jak dopadli. A nepomohlo jim ani prosazování na úkor druhých a ani talent, co měli. Jednoduše to hlava nedala.

Za mě super, jak to trenér Flyers dělá. Nikoho nedusí, snaží se z hráče dostat maximum. Čas ukáže. Ale napsat, že jsem napsal úplnou blbost.. :neviem:
ad 1) To měla právě udělat i Philadelphia. Jít do rebuildu jako Chicago, ale bohužel...

ad 2) Znovu ti opakuji, že Michkov je v týmu druhé nejlepší křídlo po Foersterovi. Od 5. zápasu v této sezoně hraje opět na nadstandardní úrovni.

Flyers s ním na ledě soupeře přehrávají, mají i pozitivní gólový diferenciál.

"Navíc Michkov body na začátku sezóny nesbíral, tak proč jej hrát v TOP6?"

To by pak v TOP6 nemohl hrát nikdo kromě Zegrase. :lol2: Opět špatný argument.
Jasně. Vytrhávat věci z kontextu a odpovídat na to, co se ti hodí. A ještě do toho nasadit svůj povýšenecký tón. Vidím že ani po letech se s Tebou nedá vést normální debata.
12420 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA