Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

no, dva roky som sem neprispieval, uvidíme, či Sabres ešte niekoho zaujímajú. Keď vidím ako som tu kedysi zhadzoval Thompsona...dá sa to však nazvať ináč, ako anomália?

Tage Thompson, že raz bude takto drviť ligu a robiť si srandu zo súperov?

Tento rok máme stále reálnu šancu na PO, ale aj tak by to bol v podstate malý zázrak. Sabres stále nemajú konzistentného brankára a hlavne chýba ešte nejaký shutdown obranca. A samozrejme toho chýba ešte oveľa viac :D Za skúsenosť s PO by som bol rád, ale ak nebude a budeme pokračovať v nastolenom trende, nič sa nestane. Quinn aj Peterka sa chytili a budúci rok budú ešte lepší. Power jakbysmet. Že mi raz Sabres budú po tom všetkom, čo sa udialo za posledných 5 rokov, robiť radosť? uf.

Už je marec a ešte sme stále v hre.
Ja vam to prajem, fans buffala si uz zasluzia nejake lepsie casy po tolkych rokoch mizerie :good:
petrik píše:
stř 01. bře 2023 10:57
Ja vam to prajem, fans buffala si uz zasluzia nejake lepsie casy po tolkych rokoch mizerie
ďakujem :) ale ako PO tím ešte nie sme...dostávame príliš veľa gólov, aj keď na druhú stranu ich veľa vstrelíme...nejakých low scoring wins máme strašne málo. Plus samozrejme skúsenosti, veď náš druhý center je Cozens, ktorý sa však tiež v tejto sezóne odrazil k výkonom.

Je to neskutočne vyrovnané...očakávam boj do posledného kola.
Som celkom zvedavy ci tu branku skusite urychlit nejakym trejdom (Gibson?), alebo tomu nechate volny priebeh a budete sa spoliehat na vlastne zdroje (UPL/Levi)
to som zvedavý aj ja, zatiaľ sme teda pri TDL nie bohvieako aktívny. Stillman nám nerieši nič, no chápem, že Adams nechce soliť niečo ako Tampa za Jeannota...je asi verný svojmu plánu, posledné drafty sa nám celkom vydarili. Takže príchod nejakého mena ani nečakám. Hovorilo sa o Chychrunovi, ale popravde, načo by nám bol? Sníval som o Lukeovi Schennovi, voľný zostal ešte Jensen.

k tým brankárom...je to ťažko. UPL niekedy chytá ako malý veľký boh, niekedy ako snehuliak. Istota nám v bránkovisku jednoznačne chýba.
1280 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS