Tak konečně už mám trochu času a rád bych sem něco napsal.
Adds - Michkov, Luchanko
Out - Staal, Atkinson
Pro mě obrovské překvapení z Luchanka, že udělal tým, vzhledem k jeho věku šikovný, uvidíme zda na celou seźonu nebo případně jen těch 9GP, dle mě se určitě také moc povedl kemp - Olle Lycksellovi a Anthonymu Richardovi. Richard jsem si byl jistej, že udělá tým, bohužel nakonec ne. Líbil by se mi do 3rd line Richard - Luchanko - Brink, bohužel místo nebylo, třeba přijde nějáké zranění a využijem jej. Menší zklamání je pro mě Oliver Bonk, tam sem trošku čekal posun, trošku upgrade, hlad po tom místě ale výkony takové neurazí ani nenadchne... v porovnání s Luchankem mě Jeff přijde daleko herně vyspělejší v určitých aspektech hry , samo rozdíl bek a útočník, jsou to takové herní situace..
Na sezónu jsem se nemohl dočkat a už tři matche za námi.
Michkov - 3. Points - dnešní druhý gól vs Oilers, opravdu lahůdka z takového úhlu v jeho věku, skvělý.
Trošku zklamání z Tippeta, už patří k těm starším, on má všechen předpoklad, rychlost, střela... trošku slabší stickhandling. Ne vyložený velké zklamání ale prostě čekám od něj více. Frost také to chce více..
Mimo výše zmíněné
York, TK (strašně jsem rád, že podepsán),
Brink, Farabee, Ersson a musím dát kredit i
Zamulovi.
Jamie Drysdale, plná příprava at drží zdravý hlavně, velice šikovný vkládám do něj naděje, je čas také udělat ten pomyslný krok dopředu. Jsem přesvědčen, že pokud bude zdravý, bude úžasný a náš bek č.1. Bruslení, stickhandling, pojetí hry... věřím!
Kdyby si Rono našel čas a udělal by nějáký view z pohledu čísel.