od
Rono » stř 18. říj 2017 12:55
Wow. Wow. WOW!
V prvních dvou domácích zápasech skóre 13-3, v sobotu proti Caps, dnes proti Panthers, tedy jedni z nejlepších possession týmů v lize. Výborná práce.
Ovšem teda ten úvod byl strašidelný, několik turnoverů v D-zone a nebyli jsme schopni se dostat snad z pásma. Ale od nějaké 7. minuty jsme to byli my, kdo jsme dominovali a do konce třetiny mohla být Florida ráda, že neinkasovala. Což ale koneckonců i my, Neuvy tam pár puků neudržel, ovšem jinak byl výbornej.
Florida mi přišla, že to hraje jak my vloni. Stylem 'skate and shoot'. Proto taky sice v Corsi nás přehrála, ale divil bych se, kdyby tomu bylo tak i při possession a podobných advanced stats.
První lajna nám funguje na výbornou. Tuším až na konci druhé třetiny měli první shift, kdy si nevybojovali gólovou šanci. Yeah. Takhle famózně (zatím) hrajou, kéž by to vydrželo celou sezónu.
Filppula mě začíná trošku překvapovat, začíná hrát lépe, chytřeji, uvolněněji, takového Flipa na centru mezi Wealem a Simmerem uvidím v pohodě. Jak zmínil Logan, Weal neskutečnej, za ty prachy co hraje, je to zatím steal.
Patrickův pass na Weiseho by měl patřit už teď mezi highlighty celé sezóny, to bylo něco neskutečného. Famózní. On to IQ má fakt neskutečné, až se dá dohromady po té operaci úplně (jako se dali Ghost s Girouxem na tuto sezónu), uvidíme dominantního centra, má k tomu naprosto všechny předpoklady.
Obrana v pohodě až teda na Manninga, to jsem se až smál, jakej lempl to je. ROFL. Ghost famózní, dosavadními výkony působí jako TOP pairing Dman úplně v pohodě. Provy opět beast, ani se mi nechce věřit, že má teprve 20 let. AMac bídnej, ale neudělal nějaký větší kiks, což beru jako pozitivum. Hägg s Gudasem v D-zone více než dobří.
Jo, pokud tohle čte nějakej fan jiného týmu, asi si řekneš, že náš tým nemá chybu, jasně, je to hodnocený především na základě včerejšího a trochu i sobotního zápasu, kdy jsme dominovali, vyhráli se skórem 8:2 a 5:1, takže prostě teď ta slina tam je.
Ve čtvrtek to chce Preds totálně zadupat poté, co se stalo minulý týden u nich.