Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SAN JOSE SHARKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ano, je to skoda. Ja uz som sa na neho aj tesil, dobre MS, pozitivne slova z kazdeho zdroja, indicie, ze by to mohli byt Rangers, s kym podpisal. Nevadi, neda sa podpisat kazdeho, o koho maju zaujem, je chvalyhodne, ze si Simeka vytipovali (HascakHauss píše:Škoda měl bejt u nás
Timo Meier, Carpenter, svojim spôsobom aj Šimek, Sorensen. Ako aj teraz sme čosi draftovali, hlavne center Josh Norris, ktorý išiel v prvom kole by mohol ísť do zostavy tento rok, pretože ak nepodržíme Thorntona bude treba centrov.formic99 píše:jak vy jste na tom vůbec s prospectama? Jinak Thorton snad zůstane ne?
Čo sa týka Pattyho a Big Joea - Thornton čakal v roku 2014 so zmluvou na Marleaua, keď predĺžil on, tak aj Thornton. Teraz robí to isté = ak ostane Marleau ostane aj Joe. Nuž uvidíme.
Zdravim všechny uživatele a především příznivce Sharks (moc jich tu není koukám), po 2 letech pouhýho sledování zdejšího fóra jsem si taky založil účet (původně jsem měl připravené zhodnocení už po loňské sezóně ale někam se ztratilo) a když bude čas tak semtam něco napíšu
Teď abych řekl něco k věci... offseason zatim velký nic, doufal jsem že Couture dostane k sobě pořádný křídlo, v sezoně 15/16 (hlavně v playoff) se vedle něj pěkně ukázal Donskoi a doufal jsem, že jim ta chemie vydrží, navíc ještě odešel Patty, který si pořád těch 40+ bodů udělal..
Moje očekávání
Obrany bych se nebál, tam je první čtyřka jasná (Vlasic-Braun, Martin-Burns), na poslední 2 místa se bude tlačit dost lidí, určitě Dillon a dál může hrát kdokoliv z těhle beků - DeMelo, Ryan, Heed, Šimek a možná i Bergman.
Brána...tam je jasná jednička Joner, uvidíme kdo bude za ním, jestli zůstane Dell, který si udržoval solidní čísla, a nebo z farmy Grosenick
Útok... první brázdu očekávám ?-Thornton-Pavelski, na ? dojde někoho mladýho, (Meier nebo Labanc?), čekal jsem že by tam mohli zkoušet i Goldobina, ale ten už je v Canucks.. ve dvojce asi Boedker-Couture-Donskoi/Hansen, trojka Karlsson/Labanc/Meier-Hertl-Ward a čtyřka Sorensen-Tierney-Karlsson/Goodrow.. je tam hodně otazníku teda
Sestava jakou bych preferoval
Útok
1) Hertl-Thornton-Pavelski
2) Labanc-Couture-Donskoi
3) Boedker-Meier-Hansen
4) Sorensen-Tierney-Karlsson
13. vychází Ward, který ale určitě hrát bude místo jednoho z trojice Labanc/Meier/Sorensen jenže mě tam nikam nesedí, RW je fakt moc
Obrana
1) Vlasic-Braun
2) Martin-Burns
3) Dillon-Šimek
a 7 bek DeMelo
Teď už jen zbývá aby si to někdo ze SJS přečetl
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé