Nyní bye week a trocha odpočinku před poslední třetinou základu.
Odhaduji, že play-off spočívá v zisku min. 95(97) bodů. Na TDL to chce pořádný úlovek (za mě G back up) a hlavně nasbírat alespoň 33pts z možných 48!
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No tohle bude ku*evsky málo spíš, takové nicBosBru píše:NHL Trade Rumors: "...The Bruins are offering Brandon Carlo and Jimmy Hayes for Avalanche captain Gabriel Landeskog."
Tohle bude pro Laviny málo.
Nechtěl jsem být tak ku*evsky definitivní, ale máš recht.tomasinho píše:No tohle bude ku*evsky málo spíš, takové nicHayes je vyložený odpad na úrovni tribuny někde. Já četl něco o Zbořil + Beleskey, to je taky úplný shit. Podle mě fakt můžou diskutovat jak chcou, ale moc toho z vás nedostanou, co by bylo hodno Landeskoga.
Proto doufám, že upečou něco s náma, taky se o tom dost spekuluje.
Tak takové sranda protihodnoty snad ani nejde brát vážně, to ani nebude z regulérního zdroje. To by pak asi každý GM amatér uměl ze svého týmu vybrat odpad, prospecta a tradátomasinho píše:No tohle bude ku*evsky málo spíš, takové nicBosBru píše:NHL Trade Rumors: "...The Bruins are offering Brandon Carlo and Jimmy Hayes for Avalanche captain Gabriel Landeskog."
Tohle bude pro Laviny málo.Hayes je vyložený odpad na úrovni tribuny někde. Já četl něco o Zbořil + Beleskey, to je taky úplný shit. Podle mě fakt můžou diskutovat jak chcou, ale moc toho z vás nedostanou, co by bylo hodno Landeskoga.
Proto doufám, že upečou něco s náma, taky se o tom dost spekuluje.
Skoda ze sa uz v zakladnej casti nestretneme...Skorpion píše:Julien k Habs!Zasa budu zapasy o nieco zaujimavejsie
BosBru » stř bře 01, 2017 11:25 am píše:Za mě Neuvirth plus Del Zotto.cepi píše:tak to som zvedavy aky backup dnes upecieme+ este nieco do obrany?
Nechápu, že to Sweeney a Hexy ještě nečetli.