Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ta nizka uspesnost golmanov je ale dost zapricinena mega kiksami v obrane, robia sa tam strasne amaterske turnovery kazdy zapas. Gudas sice vcera beast ale pri tom piatom gole....jeden jediny hrac siroko daleko a on u neho nestoji. Sice haluz odraz ale aj tak....

Sice vysledky na ho*no, ale pozitivum je, ze oproti minulym sezonam je to pozeratelny hokej a vcera napriek vysledku ktory nasieral ma to nepustilo ist spat a dopozerat az rano
Zapas jsem videl a se vsi uctou k nasemu ejvetsimu rivalovi tak jsme je vetsinu zapasu docela drtili.Ovsem Pen maji utocniky se smrticim instinktem a kazdou vaznejsi sanci vyuzili.Nebyl to ten Pens valec jako na konci minule sezony ale letang chybi to je jasny.

Kdo se mi z nasich opravdu libil byl Voracek a pak hodne dobrej job dela Gudas.Za ty prachy je Gudas naprosto skvelej , treba jak zachytil ten puk na dvakrat pred golem Girouxe to byl prave ten zasadni a rozdilovej moment.Jinak v zadu velice dobry a silny + pridava slusnou rozehravku a ma tam i ofenzivni momenty :)

Celkove bych rekl ze ten tym hraje o hodne lip nez jake ma vysledky.Snad se to do budoucna zlomi.

Jinak jsem mrknul na patej gol a ano mel tam byt Gudas ale ten gol byl celkove trochu haluz a velka klika na odraz ale to se obcas stava.

Jinak Voracek 9 strel :) :lol2: :lol2:
No takhle, ten goaltending neni zadnej zazrak. Ale zpusob, jakym se souperi dostavaj sami pred branu, to je teda masakr.
Co jsem viděl, tak jsem v klidu. Jak píše Atlantik, s touhle hrou je otázka času, kdy budem pravidelněji vyhrávat. O play-off nemám (zatím) strach. Naopak jsem rád, že se bodově daří Girouxovi i Vorasovi hned od začátku.

Dnes by to ale dva body už chtělo. :giggle:
Fuck this shit. To nie je normalne, jednak to ze s takou hrou mame take body ale na druhej strane, co tam predvadzame vzadu a co tam napada superom. Este paru takych zapasov a notebook leti oknom prisahambohu
S Cans to bylo na hraně, ale pro nás to dobře dopadlo. Ve třetí třetině už jsme tahali nohy, byla tam nastřádaná únava z předchozích zápasů. Neuvirth vytasil několik skvělých zákroků hned na začátku duelu, v posledním dějství svůj vydařený zápas potvrdil.

Moc se mi zamlouval Gudas. Pokud mu nepřeskočí kolečka v hlavě, je ve své činnosti fakt precizní. A z Manninga jsem vyloženě nadšený. Celkově vzato je ale práce okolo našeho brankoviště hrůzostrašná! Sebemenší závar smrděl gólem (tak tomu bylo asi i s Arizonou a Pens...).

Giroux a Simmer výborní ve hře dopředu, je tam jasné zlepšení. Ovšem G-ho útok v defenzivě vypadá jako řešeto.

Malá statistická vsuvka pro srovnání s loňskou a předloňskou sezónou po 10-ti odehraných zápasech:

2014/2015... 4-4-2
2015/2016... 4-3-3
2016/2017... 4-5-1

Giroux
2014/2015... 2G 11A
2015/2016... 3G 2A
2016/2017... 2G 10A

Voráček
2014/2015... 3G 12A
2015/2016... 0G 3A
2016/2017... 5G 5A

Simmonds
2014/2015... 6G 2A
2015/2016... 1G 4A
2016/2017... 6G 5A
Tak dneska zápas s týmem, který prej hraje nejhorší hokej v lize i přes ten win-streak, takže dnes asi radši ani nevstanu, jakej to bude válec zakončenej další prohrou. Protože asi jen tak RW vyhrávaj, hrajou ho*no a berou za to body :neviem:.
Rono píše:Tak dneska zápas s týmem, který prej hraje nejhorší hokej v lize i přes ten win-streak, takže dnes asi radši ani nevstanu, jakej to bude válec zakončenej další prohrou. Protože asi jen tak RW vyhrávaj, hrajou ho*no a berou za to body :neviem:.
Proti Rangers to tak bolo, popravde, dodnes dumam, ako z toho zapasu mohli vyjst s 2 bodmi.
Connor McDavid píše:...
Právě. A to vidět fakt nemusím, by mi ruplo v koulích ještě.
http://www.broadstreethockey.com/2016/1 ... comparison" onclick="window.open(this.href);return false;
Videl jsem jen 3. tretinu, ale bud jsou Wings o tolik lepsi, nez se clovek muze docist v topicu, nebo jsme trochu v troublech.
Jako me znervoznujou Rangers, tak me zacina znervoznovat Hak.
Zetteho v 3v3 jsme trumfli AMacem (wtf :cepi: ) Weisse v 1. brazde. :hroza:
VdV daval gol, haleluja, to ma predplacenou sestavu na dalsich 20 zapasu.. :-/
Vubec skorovala pulka rodiny, gol dala asi i jeho novorozena dcera Larkin..
Mrazek nam daroval gol na 2:2, sudi gol na 3:3

Zadny nadseni z toho teda nevidim. Snad jen ze Voras si loni vybral smulu na 100 let, protoze letos mu tam pada vsechno a nebo byli s Mrazkem pred zapasem domluveny..

Paradoxne cekam dneska s Isles valec..
AndyF píše:Videl jsem jen 3. tretinu, ale bud jsou Wings o tolik lepsi, nez se clovek muze docist v topicu, nebo jsme trochu v troublech.
WTF?! tos v tom topicu DRW něco chytil nebo co??
vždyť jsme byli 2 třetiny jasně lepší, od druhý třetiny do gólu na 3:2 to bylo na střely asi 23:9, nebýt poslední minuty druhý třetiny, tak tam neměli DRW ani jednu střelu ... gól na 2:2 byl vyústění permanentního tlaku a turnoveru ericssona, nevím moc co s tím má společnýho Mrázek, polemizovat o tom jestli to mohl podržet/vyrazit jinam nehodlám, ale že byl náš hráč volnej před brankou není tak uplně jeho starost ...
3. gól wtf? však za to mohl Nielsen sám, je asný že když má okolo protihráče hokejku a zezadu ho postrčí na golmana, tak mu nikdo goalie interference nedá ....
Ne že bychom hráli skvěle, děláme hrozně turnoverů v obraně, Neuvirth zase mohl jeden gol mít, ale kdybychom z tohodle zápasu neměli 2 body, byl bych rozhodně zklamanej
Ja se jinak golmanu zastavam, ale tohle byla jasna lapacka. Vyrazka jde ciste za Mrazkem.
Schenn mel volne položenou ruku na rameni. Byl vic hakovanej nez tlacenej a snaha o vyhnuti, ktera je dulezita okolnost, ta tam nebyla vubec.
Zasloužená výhra. No doubt. Po dvě třetiny lepším týmem. Nasazení AMaca na OT ani nechci komentovat.

Jinak na druhou stranu si taky myslím, že Schenn tomu přidal. Ale to už je jedno a po zápase s Arizonou se nám to jednou taky vrátilo v dobrým. Spíš se teď obávám, že dostane suspendaci za ten zákrok na Smitha tuším, kdy se mu sice chtěl vyhnout, ale naneštěstí mu skočil ramenem do hlavy. :?

Jinak Giroux už bodoval v 10. zápase v řadě. Oh, captain, my, captain! :klobuk:
Super body , i když v prodlouzeni.

Ten Vorackum vitezny gol to byla libovka(skoro to vypada ze se opravdu naucil strilet z první) :) jinak uz to chtelo vic bodovat za sebou aby jsme nebyli v suterenu.
AndyF píše:Byl vic hakovanej nez tlacenej a snaha o vyhnuti, ktera je dulezita okolnost, ta tam nebyla vubec.
Já ti nevím, Schenn do brankoviště následoval puk, tudíž ta být mohl a když se pak na něj někdo pověsí, tak je jasný jak to dopadne, on moc kam uhnout neměl ... ale myyslím že včera proti DRW uznali mnohem horší gol, aspoň co jsem viděl sestřih tak tam nikde nebyl vidět puk za čárou a stejně ho uznali, ale to je OT.

No , abych se vyjádřil k zápasu. Hráli jsme spíš průměrně a přesto jsme co se advanced stats byli abslutně dominantním týmem. Už před sezonou sem se docela divil, že každej tipoval Isles jako PO tým, přitom oni tak hrozně oslabili a vše co předtím fungovalo se jim tak nějak rozpadlo. Ten jejich útok kromě Tavarese a Nelsona je docela bída, ostatní jim nestačí, zbavit se PAPa byl dobrej kousek :good: Pokud neudělají nějaký změny tak myslím že letos skončej mimo PO a to dost výrazně.
Jinak Neuvirth dostal další start, myslím že Hak po těch výhrách chce aby se prostě jeden z glmanů dostal pořádně doo tempa a tu šanci dostal Neuvirth, protože poslední zápasy ai přes slabší výkony vyhrál. Prti Isles podržel, měl tam dobré zákroky, a přesto pak dostal takovou šudlu. Nevím jestli na tom golů měl podíl ten špatnej led co e v Barclays center (opravdu strašnej, tam se nedalo ani víckrát přesně za sebou přihrát aniž by puk někomu nepřeskočil hokejku), každopádně i tak by to měl chytil, málem nás to stálo bod/y. Čekám že bude chytat i další zápasy dokud se bude vyhrávat.
Taková moje domněnka jen z eye-testu, proč naši golmani letos mají tak špatný čísla je ten, že proti loňsku sme většinou my tým, který e aktivnější, máme víc střel a naši golmani nejsou moc v zápřahu, ale když už pak na ně něco jde, jsou to často už velký šance po něaký erroru obrany. Ale spoustu golů prostě měli chytit, nou doubt about that.

Díky kvalitě ledu pak trpěla i hra, na kterou se opravdu moc nedalo dívat, oba týmy se přizpůsbili a víceméně hlavně my jsme se nesnažili o žádný velký kombinace ale spíš jen dostat puk na beky a pálit to na bránu (např Ghost 15 shot attempts), ale moc velkej efekt to nemělo.
Koho musím znovu vyzdvihnout a pochválit jsou MANNING a GUDAS. Suverénně nejlepší naši beci letos, oba letos naprosto dominantní výkony ve všech třech zonách i situacích. Už se těším en až se vrátí ten MDZ a Ghost bude moci taky naplno ukázat vše. :) Gudas za tu přihrávku a celou akci před Konecnyho golem :klobuk:

V útoku pořád moc nechápu, prč na PP2 nehrae Konecny "girouoxovu" pozici s Coutsem před brankou, nebo když už tak třeba Couts na druhým mantilu jako to hraje Voras ... Raffl si svoe odehrál, Schennova lajna překvapivě dobrá a spíš s tímhle složením máme dvě 3. lajny, než že bych považoval jednu z nich za čtvrtou, což je super. Těším se na další zápas :)
A GIROUX za ten nájezd :klobuk: :thumbsup: :clap:
Tuto sezonu sa na to zatial velmi dobre pozera, sme skoro kazdy zapas daleko lepsi v puck possesion nez super, velmi aktivna hra a oproti minulej sezone konecne zase funguju presilovky a hlavne s prichodom Konečného mame tu silu v utokoch dobre rozlozenu. Tiez som ale uz pred casom hovoril, preco Coutsa na tej pp s konecnym nevymeni :roll: potom by fungovala daleko lepsie aj second pp unit.

Manning ma doslova sokoval tuto sezonu :scare: a Gudas ma beast mode :klobuk: Najviac ale slintam z Vorasa, co ten stvara na tom lade a jak je silny na puku :slintac:

Ale okrem vypichynutych negativ sa tu jedno este nerozoberalo. :arrow: Wiese

Toto teda hexy po*ral a keby to bol kontrakt na 1-2 sezonu tak mrdam plecom ale takto :hroza: Pomaly sa zbavujeme zlych kontraktov a ked uz mal zostavat len amac tak prida dalsi....

Inak dneska sa trochu bojim, frantici dostali az prilis velku kefu a myslim ze dnes sa to budu snazit vsemozne odcinit
Logan píše: Ghost bude moci taky naplno ukázat vše.
Ja furt doufam, ze nekoho napadne dat Ghsota ke Gudasovi. IMHO by to byl masakr..
Ja bych Wiese nedosuzoval.Je zatim odehrano malo zapasu.Uvidime jak se to vyvrbi ale obecne pro hrace jeho typu je z meho pohledu max smlouva na 3 roky protoze je velky riziko že prostě vyčáchnou.
AndyF píše: Ja furt doufam, ze nekoho napadne dat Ghsota ke Gudasovi. IMHO by to byl masakr..
To by zase byl prblém s tím, že oba teď hrajou napravo a pak by musel jít doprava MDZ/Manning ... navíc, gudas s manningem spolu v páru jsou super, nevidím moc důvod je trhat, v podstatě to je jedinej pár kterej funguje konstantně dobře :)
Anger píše:Ja bych Wiese nedosuzoval.Je zatim odehrano malo zapasu.Uvidime jak se to vyvrbi ale obecne pro hrace jeho typu je z meho pohledu max smlouva na 3 roky protoze je velky riziko že prostě vyčáchnou.
Souhlas, taky bych se soudama ohledně Weise ještě počkal ... myslím že všechny poměrně zaskočil Lyubimov svojí hrou, ale Weise svou šanci ještě určitě dostane a i ve 4.lajně může hrát.
Gudas s Ghostem by imo masakr byl, ale jak píše Logan, vznikl by tam problém. Ghostovi můžeme děkovat, že zvládá pravou stranu, protože máme jedinýho praváka v Gudasovi. Navíc Radko hraje vskutku famózně a s Manningem si to dávají v pohodě, nerozděloval bych je.

Dnes by měl nastoupit Del Zotto, tak snad nebudou vymýšlet blbosti a dají ho ke Ghostovi. A Streit, kterej mě zatím celkem překvapuje, ať je s Provym.

Jinak s průběhem dosavadní sezóny zatím spokojenost. Výhry by měli jen přibývat, očekávám, že dostávat 4 góly na zápas prostě nebudem celou sezónu. A toho Weiseho bych taky ještě nezatracoval, ono zase směrem dozadu jsem si nevšiml, že by to byl průser. Jen holt dopředu to zatím není ono. S Ljubimovem spokojenost.

EDIT:
Oskar Lindblom :poklona:. Druhej v celkovém bodování SHL. 5+10 ve 14 zápasech. Future Flyer :frajer:.
Roman Ljubinov me hodne prekvapil.To co jsem videl tak vzdycky hral fakt paradne.Jasne neni to top utocnik nebo extra talent.Ale spickovy hrac do 3 lajny.A to se mu nastesti dari.
Rono píše:EDIT:
Oskar Lindblom . Druhej v celkovém bodování SHL. 5+10 ve 14 zápasech. Future Flyer
To mi v tom prispevku vypadlo jak som na to zabudol :poklona:
MDZ with Ghost. FUCK YEAH.
Obrázek

Neuvirth in net.

A teď snad aspoň bod s Tenediens uděláme.
Dneska prosím Letecký válec s Kanálámadiens :frajer:
12423 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: mitch
2022 COLORADO AVALANCHE