od
dunim » stř 14. říj 2015 16:31
prave naopak anty, ten rebuild u nas uz nejaky ten rocik prebieha.. pod stropom bude buducu sezonu obrovska rezerva, fa trh zda sa moze byt vyborny, branka je vybavena, obrana tak sa zda tiez- mozno male kozmeticke upravy a ked sa do utoku podpisu (preplatia) 2 ,,top,, hraci (center a rw) a doplnia nasich terajsich utocnikov (cammalleri, henrique, palmieri, zajac, josefson)+ mladasi zacha, blandisi quenneville tohtorocny draft+ matteau boucher, ktori maju cely tento rocnik na to aby ukazali ze na to maju( zatial ukazali akurat tak presny opak).
myyslim ze tento tim moze hryzt uz od buducej sezony. ale to uz som pisal snad pred rokom a tiez ci vedenie pojde po ufa hracoch, alebo maju iny zamer(co dufam ze nie).
k vcerajsiem zapasu s predators.. znovu sme slapali naplno a znovu sa ukazala kvalita. prvu tretinu sme si nevytvorili ziadnu sancu, ale ze vobec. hned z prvej oslabovky sme inkasovali gol). v druhej tretine smeeste viac pridali, ale bezvysledne a v tretej nam tam nejako mohlo nieco padnut, ale bolo by to na nahodu. potesi bojovnost a neustala snaha korculovat a ist dopredu(ano prekorculovavali sme nashville), len to iste frustruje, ked si nevedia hraci ani prihrat a vacsinou sa nahadzovalo. je to frustrujuce, nemohucnu ofenzivu pozname z predchadzajucich rokov velmi dobre. ked som predtym pisal ze by prechod do utoku mohol ozivitelias, tak som zabudol spomenut ako v tomto chyba zidlicky.. 100x radsej by som mal jeho ako schlemka.. inak treba spomenut ze merrill hra od zaciatku pripravy excelentne. na buly sme boli slabi (gio zas na centri a v oslabovke

)
hynes sa tiez zda sa ma milacikov- o neill..ako pardon ale zatial to je nepouzitelny hrac aj do 4 utoku.. matteau bol priserny bohuzial.. a hynes ma v oblube skoro odvolavat brankara.. proti capitals ho odvolal pocas oslabovky (lebo statistiky vravia..) a dnes mame 2,5min pred koncom pp za stavu 0:1, nenechal naspokusit sa vyrovnat, odvolal golmana a zas bol z toho gol..podla mna prilis skoro..