Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Užijte si Hayese.. Ten borec je hodnej tak do 4. lajny. Nemotornej, slepej, línej, zmatenej, nehokejovej.. U nás dal "tolik" branek jen proto, že stál věčně u branky a dorážel odražené puky. To bych zvládl i já, a to neumím bruslit.

Hele.. nechcete Dylana Olsena? To je verze Hayese, ale v obraně. A to se vyplatí! "Sweety" je pro smích (alespoň u mě). Ale vzhledem k mé (ne)oblibě Bostonu mi to vůbec nevadí. Jen tak dál!
Guddy.44 píše:Užijte si Hayese.. Ten borec je hodnej tak do 4. lajny. Nemotornej, slepej, línej, zmatenej, nehokejovej.. U nás dal "tolik" branek jen proto, že stál věčně u branky a dorážel odražené puky. To bych zvládl i já, a to neumím bruslit.

Hele.. nechcete Dylana Olsena? To je verze Hayese, ale v obraně. A to se vyplatí! "Sweety" je pro smích (alespoň u mě). Ale vzhledem k mé (ne)oblibě Bostonu mi to vůbec nevadí. Jen tak dál!
Zas aby se jen nekritizovalo, tak Reilly Smith letos taky zrovna neexceloval a ten rozdil je tam kompenzovan Savardem, ktery uz nebude strasit Boston na LTIR. Trejd Jonese za 1st rounder nebyl nejhorsi a podpis Beleskeyho za 3.8M per nakonec celkem solidni.
Jestli bude Smith pokračovat ve vykonech z letošní sezony tak se máte na co tešit .Byl tak tragickej že ho Julien nekolikrát nechal sedet 2 třetiny na střídačce. :thumbsdown:
JJ o těch problémech jsem četl na HF boards a celkem tomu věřím. I tak ale v té letošní mizérii Bostonu (alespoň co se obrany týče) dopadl ještě hodně dobře. 40 bodů je propad "pouze" o 11 bodů z předminulé sezóny. Že je línej.. tady není co ztratit. Hayes je také línej. Po ledě se šourá jak šnek. Ten stick handling... to je něco.. neskutečného. Navíc, asi třikrát v sezóně se mu zamotaly nohy přes sebe a spadl při bruslení do zádu.

Jako, nechci říct, že Smith je něco extra, ale furt by měl být jinde. Vždyť ještě nedávno zvládl 50 bodů (a na univerzitě nastřílel 28 a 30 branek ve dvou posledních sezónách). Tolik bodů by Hayes nedal ani vedle Crosbyho. Já si opravdu myslím, že jste na tomto tradu neskutečně prodělali. Těch jeho 19 gólů strašně zkresluje a silně pochybuji, že se někdy dostane nad 15.. A jestli jo, nazouvám brusle a jdu si hrát do NHL na druhého Hayese. :|
Hayes podepsanej dobře. Nemáte co ztratit (naopak můžete získat). Docela koukám, že šel tak zalevno. Pokud se tedy u vás prosadí, tož otázka.
53 dni do zaciatku prveho zapasu zakladnej casti NHL pre Boston :hop: uz sa to blizi

zostava nevyriesena otazka ohladom obrancu...
Takze, uz by bolo fajn tu daco napisat:

23 dni do zaciatku ligy :yahoo:

- v sobotu hrame prvy pripravak, uvidime co to da, som velmi zvedava na GUSTAVA v branke, ci uspeje...ozaj, co vravite na to, ze by mohol byt dvojka? Jeho problemom je, ze je porcelanovy....kazdopadne na farme mame dvoch brankarov, ktori maju potencial....uvidime ci sa dakto dobuducna uchyti

- podla mna nam chyba este jeden poriadny obranca, pri pohlade na obranu sa im chce plakat

...tato sezona bude extremne narocna, necakam ziadne zazraky, zazrak bude, ak dame PO :!:
No veď práve, Gusov najväčší problém je jeho chatrné zdravie. Ak (skutočne obrovské AK!!!) dokáže zostať zdravý, čomu asi ani on sám neverí :lol2: Tak máte fantastickú dvojku. U nás odchytal niekoľko (20-30???) výborných zápasov a často vyťahoval výborné zákroky. Najhoršie je na ňom to, že vôbec netušíš, kedy sa zraní. Môže to byť pri zrážke so súperom, ale aj pred tréningom, keď si navlieka výstroj. Každopádne, za pokus to stojí, môžete len získať. Ja mu budem držať palce, nemám proti nemu vôbec nič, celkom sympaťák :wink2:
Byl o tom někde na netu článek, že Gus jde zkoušet Bruins a že se vloni osvědčil v sedmi zápasech, takže nějak tak.. Jinak je to výborný brankář, ale jeho angažování je nejlepší zprávou hlavně pro vašeho záložního brankáře na farmě.
Kdyby nebyl tak zraněný, tak je dle mě jasná jednička dneska, což ale není realita a asi nikdy nebude ani jako kvalitní dvojka. Těch zkoušek bylo tolik, vždycky to dopadlo stejně...Co se týče těch změn v Bruins, tak mi to vůbec nezapadá do sebe, nedává žádnou logiku, ani jeden z tolika realizovaných kroků. Když jsem ten tým viděl před 2 roky v play-off proti Detroitu, vůbec by mě nenapadlo, že je potřeba nějaká přestavba nebo vůbec podnikání nějakých větších kroků. Pokud budou ve hře o play-off bude to pro mě obrovský překvapení.
Tak Seidenberg bude mimo minimalne 8 tyzdnov a ktovie v akej forme sa vrati po operacii chrbtice :hroza:

Moj optimizmus z minulych sezon zacina ustupovat a zatial to na play off nevidim... aj s Dennisom by to bol boj o 7/8 miesto. Teraz nas v podstate deli jedno vaznejsie zranenie v defensive od mozneho "boja" o draft lottery.
Momentalne mozne zlozenie obrany:

Chara-Trotman

Krug-McQuaid

Irwin-K. Miller

Morrow-C. Miller
L. Schenn je stále k máni.

Chára-Luke :hfman:
Kower, no co uz si sa rozhodol komu fandis :jn:

aaa do toho sa aj Griffith zranil v prvom pripravaku, vyzera to na par tyzdnov oddychu s dolnou castou tela.

Ale tak nam treba s tou obranou....GM ju neriesi, tak som zvedava co bude v lige :lol2: ale bude to funny rocnik.
Cathy píše:Kower, no co uz si sa rozhodol komu fandis :jn:
Buduci tyzden idem na pripravny s Rangers ako Bruins fan a pokial sa na nas styl bude dat v tejto sezone pozerat (bez ohladu na vysledky) tak ostavam minimalne na tuto sezonu v "drese" Bostonu.
Kower píše:Momentalne mozne zlozenie obrany:

Chara-Trotman

Krug-McQuaid

Irwin-K. Miller

Morrow-C. Miller
Po zraneni Zdena nasa top obrana v zlozeni Krug - McQuaid bude naozaj zaujimava. Co nas este caka? :hroza:
Kower píše:
Kower píše:Momentalne mozne zlozenie obrany:

Chara-Trotman

Krug-McQuaid

Irwin-K. Miller

Morrow-C. Miller
Po zraneni Zdena nasa top obrana v zlozeni Krug - McQuaid bude naozaj zaujimava. Co nas este caka? :hroza:
trejd alebo waiver claim nejakeho obrancu... co ine?
petrik píše: trejd alebo waiver claim nejakeho obrancu... co ine?
Tiez to moze posluzit ako "vyhovorka" na oficialny team rebuilding. Som zvedavy ako to nakoniec vsetko dopadne, teoreticky Zdeno moze mat len nieco mierne a do 7.oktobra moze byt fit ale aj pri plnom zdravy ziadne zazraky tento rok nemozeme cakat.
Tu sa ukazuje ze pustit Hamiltona bola kravina, osobne som ho nemusela ale pri zlozeni tejto obrany by s Krugom vynikali, este sa bojim aby sa nam Adam nezranil, lebo to je porcelanova babika :panika:
Cathy píše:Tu sa ukazuje ze pustit Hamiltona bola kravina, osobne som ho nemusela
Neviem ci Hamilton hrajuci za Bruins proti svojej voli by bol az tak velkym prinosom. Chcel ist prec takze GM velmi nemal ma vyber... otazka je ci za neho nemohol ziskat viac resp. pouzit ziskane picks a prospekty na ziskanie ineho stabilneho obrancu.

Uvidime.. Colin Miller aj Irwin sa zatial ukazuju velmi dobre ale v realnych zapasoch to bude o niecom inom ako teraz priprava.
Pripravu sme zvladli celkom dobre, dokonca nad moje ocakavania. len to je vzdy ine nasadenie ako v sutaznom zapase.
Do branky sme predsa len podpisali Gustava, dufam ze tneto rok ho budu obchadzat zranenia, tak ako cely nas team, hoci to uz krasne zacalo v priprave.
Klucove budu aj Zdenove vykony, ma uz svoj vek,a tipujem mu opat o nieco nizsi ice -time, a jeho prinos bude uz viac menej po moralnej a skusnostnej stranke.
Nasa obrana je dost vynovena, ono trosku sa aj bojim, ale to je prirodzdene.

Co sa tyka utoku, ten je tiez vyrazne obnoveny, mrzi ma halvne odchod Lucica, ale co uz, musime sa s tym zmeirit. Inak kapitanom zostava Chara, tri Acka budu nosit Kelly, Krejci a Bergeron.

Ale plati verim, veris, verime :) Tak prajem nasim chlapcom uspesny start do novej szony, co najmenej zraneni a snad vybojujeme flek v PO, viem bude to tazky rocnik, a preto ruzove okulliare si na oci davat nebudem.

LETS GO BRUINS.....
Hned prvy zapas v plnej nahote ukazal nase slabiny v defensive. Po navrate Zdena a Dennisa to bude lepsie ale stale velke sance na PO nam to neprinesie.

Som zvedavy ci sa aspon na Montreal dostaneme do nejakych emocii a bude to zaujimavy zapas alebo nas caka dalsi debakel. :|
Videla som jednym ockom prvu tretinu, a najvacsi problem bol rpepinak do obrany, lebo som mala pocit ze utocime vsetci hrr hrr ale viac si nepamatam iba pekny prvy gol...potom som uz bola v spankovej letargii :lol2:
Cathy píše:Videla som jednym ockom prvu tretinu
Tak to si videla akurat cast kde sme boli lepsi ako Jets a keby sme neboli nemohucni v koncovke tak sme mohli vies aj 3-0... no ked Jets zapli motory od 2.tretiny tak nasa obrana sa totalne rozpadla. Irwin a Trotman boli totalne mimo... Morrow od nich tiez daleko neutekal. Ale ani utocnici si neplnili ulohy... proste dobra sprava je ze nas vykon uz moze byt len lepsi ako to bolo v 2. a 3. tretine proti Jets.

Som velmi zvedavy na sobotu, potom nas caka Tampa... ak chytime aj z tychto zapasov debakel tak to bude v time naozaj "vesele"....
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS