Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak s timhle souhlas.. ja jsem taky 100% pro coach´s challenge, ale aplikovat to na fauly tohodle typu, to ani nahodou. S vyjimkou interference na golmana pri golech (coz nakonec nemusi byt faul ze).
FLYERS FAN píše:No aj gol na 3:3 bol zaujimavy, WSH neak nesledujem, ale potom co :refs: predvadzali proti nam ked sme s nimi hrali a co som videl dnes, si ich asi pozriem lepsie ...
Tak myslim ze je na miste konstatovat ze se to potvrdilo i dnes, tohle bylo na me uz silny kafe, takze radsi se tu rozepisovat nebudu. Dead puck era je zpet uz nejakou dobu a toleruje se to (Caps to vyuzivaj brilantne), ale to co sudi predvedli na zacatku 3.tretiny kdy odpustili Ovechkinovi forhend slash na Letanga ktery mohl pak dopadnout hrozne, to bylo moc. Pak jsme byli pochopitelne poboureni a byla tam snaha o response, jenze zebry samozrejme vsechno suverenne trestali a kazdou potycku resili presilovkou Caps. Aby to pak rozhodla 5 na 3 4 minuty pred koncem, fakt exkluzivni job, jen co je pravda, LOL.

Caps by byli do PO asi jeste horsi nez New Yorky, jejich trap na nas plati, krom toho presne vedej co si muzou u sudich dovolit a ti jim tam jeste pribali neco navic. Jsou pod Trotzem vyborni (velmi vysokej team s forcekingem, organizovani, goaltending atd), ale takhle je to prakticky nehratelny. VIVAT NHL :hroza:

Jo a to ze prijde pokus o kompenzaci na konci, to je sice pekny ale kdyz uz je to 2-1 tak si to muzou dovolit, pripadne by v OT zas neco vymysleli, tohle znam uz jak svy boty.
Načo sú tam 4 rozhodcovia, ked si nevšimnú takýto faul. Ak už za toto nedostane Ovca suspendáciu, tak už neviem...
slavo píše:Načo sú tam 4 rozhodcovia, ked si nevšimnú takýto faul. Ak už za toto nedostane Ovca suspendáciu, tak už neviem...
To vis ze nedostane. Popravde, vic nez 2 minuty to byt ani nemely, problemem byl pak ten pad Letanga. Jde ale o to, ze tim ze to sudi nechali tak, tak nas v dany situaci totalne rozhodili protoze slo o velmi nebezpecnou situaci a zachovali se necitlive jak prasata. Bylo jasny ze to s teamem zamava.. Stacilo dat 2 minuty a zapas by normalne pokracoval. Pak si aspon mohli uvedomit co zpusobili a byt citlivejsi, ale oni nas posilali ven jakoby nic :rofl: Ale tak pokud by jste sledovali Caps za posledni mesic, tak by vas to prekvapit nemelo, aspon ja jsem neco podobnyho cekal uz pred zapasem a to prisaham ze jo.
podľa mňa to bola sekera na lýtko (členok), ešte aj na nechránené miesto. Ja som sa najprv zľakol, či mu nezlomil nohu. Bol v tom jasný úmysel, tak prečo nie suspendácia...
slavo píše:podľa mňa to bola sekera na lýtko (členok), ešte aj na nechránené miesto. Ja som sa najprv zľakol, či mu nezlomil nohu. Bol v tom jasný úmysel, tak prečo nie suspendácia...
Protoze bohuzel takovych zakroku je v zapalu hry vic a da se to nejak uhrat a obkecat, ze ho nechtel trefit tak a tak.. Kdyby nebyl ten pad, tak se to tak strasne nebere ani, coz ale neospravedlnuje sudich a i diky tomu nekontrolovanymu padu je ABSOLUTNE NEPOCHOPITELNY ze nedali ani ty 2 minuty. Od toho momentu jsme v podstate nebyli schopni hrat hokej a krivda nam udrela do hlav. A sudi jen prilevali a prilevali.

Nicmene, netvarme se ze je to jen o tom. Crosby a Malkin jsou v techhle tezkych zapasech nulovi a ta nase presilovka, to je totalne trapny. S takovym personelem predvadet tohle, to je neskutecny. Tocchet se jeste loni smal jak byl Bylsma na PP neefektivni a ted se deje tohle. Tohle je nejhorsi presilovka jakou od draftu Crosbyho v Pittsburghu pamatuju, jak rikam absolutne trapny.

Nejvetsi WTF moment zapasu pro me bylo jak mel Malkin sanci pri zaverecne powerplay zachytit vyhozeni pri mantinelu a ani se neobtezoval se za tim natahnout.. Co k tomu dodat..
Obrázek
Obrázek

Súhlasím s tým, že v tomto zápase to rozhodcovia nezvládli.
To, že Letang po tom slashi spadol tak, ako spadol nie je Ovechkinova chyba. Podľa mňa mal dostať 2 minúty, ale nič viac.
To, že Pens následne rupli nervy... tým ktorý chce vyhrať SC musí byť mentálne pripravený na podobné situácie, vieme ako sa to v PO zvykne pískať...

Zápas s PHI bol na vylúčenia tiež nezvyčajný, nejak 6-1. Posledné zápasy zvyknú vylučovať viac súpera, na začiatku sezóny tomu zase bolo naopak. Ak sa vašimi komentmi snažíte naznačiť, že refs nejak zvýhodňujú Caps (ak sa iba sťažujete na konkrétne zápasy, tak túto časť pokojne ingnorujte :D), tak zo stats vyššie nič podobné nevyplýva.
Zdenko píše: Súhlasím s tým, že v tomto zápase to rozhodcovia nezvládli.
To, že Letang po tom slashi spadol tak, ako spadol nie je Ovechkinova chyba. Podľa mňa mal dostať 2 minúty, ale nič viac.
To, že Pens následne rupli nervy... tým ktorý chce vyhrať SC musí byť mentálne pripravený na podobné situácie, vieme ako sa to v PO zvykne pískať...

Zápas s PHI bol na vylúčenia tiež nezvyčajný, nejak 6-1. Posledné zápasy zvyknú vylučovať viac súpera, na začiatku sezóny tomu zase bolo naopak. Ak sa vašimi komentmi snažíte naznačiť, že refs nejak zvýhodňujú Caps (ak sa iba sťažujete na konkrétne zápasy, tak túto časť pokojne ingnorujte :D), tak zo stats vyššie nič podobné nevyplýva.
Posledni dobou je to husta tlacenka ve vas prospech, ale je fakt ze do ty doby jsem to nepostrehl. Ted se to ale tahne nejaky ten patek a tenhle zapas byl extrem. 2 minuty pro Oviho mel byt celej trest (s tim souhlas), ALE PRAVE kvuli tomu padu to bylo to absolutne nejmene co sudi MELI a MUSELI udelat. To ze to za danych okolnosti neudelali silne ovlivnilo zapas, neni faul jako faul a bylo jasny ze tady jde o extremne emotivni moment. A co je horsi to je fakt ze misto toho aby pochopili ze poskodili jednu stranu, tak pokracovali v likvidaci Pens i nadale.

A mimochodem, vim ze to Ovechkin nemohl cekat ze to skonci jak to skonci (ten pad), ale kdyz dostanes takovou sekeru do kotniku, tak je jasny ze rovnovahu nemas sanci udrzet, to nebyla nesikovnost Letanga, ale proste nebyl schopen svuj pohyb v bolesti kontrolovat... Jak tohle nemuzou za dany situace pisknout mi hlava nebere. Ne, proste ne.
Však áno, ten faul mali písknuť práve preto, aby sa nestalo to, čo sa nakoniec stalo. Práve preto som aj napísal, že to nezvládli.
Kouknul jsem na ten faul a byla to fakt cista prasarna Crosbyho kategorie.
Obrázek

:cool:
Proste velka nesikovnost od Alexa, ked namiesto strely nestastne trafil nohu Letanga, mal dostat dve minuty a bodka. Nestalo, to sa jednoduchu stava dost casto. Naslednu frustraciu tucniakov z tohtosezonnych konfrontacii zvladli nasi hraci v pohode, Alex si Kunitza s Perronom pekne vychutnal, najlepsia mozna reakcia :cool:
Prave som dopozeral zapas, vyjadrim sa v bodoch, ze by to bolo prehladnejsie, kazdy jeden bude platit (podla mna) na 100%

1. Za tu sekeru mal dostat Alex 2 TM (dalej o tom nediskutujem)
2. To ze nasledne ref. ovplvnovali zapas v prospech Caps je uplna hlupost (o tom nebudem diskutovat tiez) Buly po faule a na Alexa isiel Kunitz s Peronom, obaja ho kroscekovali a ziadne TM. Dalsie buly v utocnom pasme a Lapier ani nepockal kym hodia rozhodcovia puk. Co mali v takej situacii rozhodcovia robit?
3. Dva x nas vylucili po goolie interference (ani jeden z toho faul nebol) pricom po Holtbym isli ako po udenom (uz od 2 tr. kedy po odpiskani siel po Holtbym Crosby)
4. Ten boarding Kunitza na Warda faul proste bol, dam sem link, mozte to pozriet a v tej istej presilovke Letang presekol Johansonovi hokejku, opat, ako co mali rozhodcovia robit?
5. Krivda sa stala prva na strane Pens, mali mat presilovku, ale co nasledovalo potom nieze rozhodcovia Pens poskodili, vela x nad nimi privreli oko, lebo agresivita Pens bola daleko za hranou.
6. Ok teraz som si spomenul, v 3 tr. sme hrali 6ti asi 10-15 sec, nikto si toho nevsimol, ani striedacka Pitt nie.
7. v poslednej dobe boli dva zapasi kde nas rozhodcovia preferovali (hl. zapas s Phillou a potom aj so SJS) tento zapas medzi ne urcite neradim, ale v kontexte celej sezony, ked nas miestami vylucovali aj za odflusnutie si na lad sa da pochopit ze pridu aj opacne zapasi
8. Vidis ake to je Atlantik, ked citis krivdu (a to sme vyhrali bezvyznamny zapas v ZC) Neprejde mesiac, aby som si nespomenul na nase PO, ta obrovska nenavist, sklamanie a bolest sa ani po tolkych rokoch nezmensila.
9. tu je link na zapas http://nlds150.cdnak.neulion.com/nlds_v ... _1_800.mp4" onclick="window.open(this.href);return false;
staci pozerat od 3tr. nech aj ostatni posudia ci po tom faule nasledne este rozhodcovia nadrziavali Caps, bude ma zaujimat aj iny nez Pitt-WSH fan base nazor.
Ta tabulka od Zdenka, to PPO znamena kolko sme hrali presiloviek? Lebo ked sa pozriem na pocet zapasov, tak Columbus aj Florida nas pri 58Z urcite predbehnu a v takom pripade budeme sediet na 21 mieste (pri rovnakom pocte zapasov) a to TSH je asi kolko x sme boli vyluceny typujem. V takom pripade sme este -16 TM, dako mi to nejde dokopi s tou pomocou od rozhodcov.
XruC, ide o to, že pri následných potýčkach sme 2x boli vylúčení pomerom 2 ku1. Ešte možno tu prvú minibitku by som pochopil, ale tú druhú? ved Downie dostal prvý po papuli myslím od Hillena, on mu to následne iba vracal a ten sa samozrejme vyvalil na zem. Z čoho ste tam mali presilovku?
V tomto pripade bol ten rozhodujuci Adams, ktory po odpiskani a naslednom ukludneni hry uplne zbytocne kroscekoval Wilsona a ten skoncil na lade. Inak by to bolo 4on4
XruC píše:Prave som dopozeral zapas, vyjadrim sa v bodoch, ze by to bolo prehladnejsie, kazdy jeden bude platit (podla mna) na 100%

1. Za tu sekeru mal dostat Alex 2 TM (dalej o tom nediskutujem)
Rikej si co chces, ale nejsou 2 min jako 2 min.. Kdyz nepostrehnes 6 hracu na lede, jede se dal, neresim. Kdyz nepotrestas hnusnej faul se zranenim hvezdy a momentalne nejlepsiho hrace Pens, neni to jen tak. Je psi povinnost sudich tenhle zakrok potrestat aspon tema posranejma 2-ma minutama, protoze jinak proste team citi velkou krivdu a to je presne to co ovlivnilo zbytek zapasu. To jak piskali ten zbytek je diskutabilni, ale rozhodne to nebylo ze by zavirali oci nad nasima faulama, to ani nahodou, protoze kdyby jo, tak tu presilovku 5 na 3 na konci neodpiskaj a "prehlednou", tak jak se to bezne deje (vylucuje se jen za "vrazdy"). Prave naopak, sudi si meli uvedomit do jake situace ten zapas svym kretenismem posunou.. Odignorovat ten zakrok na Letanga je MARAS, i kdyby melo jit jen o 2 minuty (jakoze podle pravidel melo a ani o suspendaci nediskutuji). Tady totiz slo o princip, XruCi, tak to nezlehcuj ve stylu 2 minuty sem, 2 minuty tam, tohle bylo neco vic a ty to vis..
Urcite to nezlahcujem, nasralo by ma to tiez, ale za
1. Neviem o nijakom zraneni Letanga (siel na 5 min do kabiny a nasledne sa vratil)
2. vy ste ani nedali rozhodcom sancu to nejako kompenzovat, keby sa hralo dalej ako predtym urcite by vam to vratili, lenze vam uz neslo o vysledok, ale o pomstu.. a to vas stalo zapas.
3. keby vas rozhodcovia chceli potopit tak ako pises, hned po faule (nasledne buly) hrame 5on3 za kroscek Kunitza a Perona.

a tymto uzatvaram tuto temu (aspon z mojej strany)
To ze se Letang nasledne po 5 minutach vratil s tim nema nic, hlavy uz horke byly.. Ten naraz vypadal hruzostrasne a lidi na stadionu šíleli.. tak jako nasi hraci. Kdyby to bylo PO, tak na tyhle odplaty neni prostor, ale v zč se neco podobnyho cekat da.. Sudi to ale nemaj co dopustit a proto z principu nechapu jak tohle neodpiskaj.
Ja uz se musim asi jen smat :lol2: Dnes dostali presne to co si zaslouzili.. Tenhle team nenakopne nic. Crosbyho bitka s Dubinskym? Impulz? Kdepak.. Ubranena 100-vterinova oslabovka 3-5 10 minut pred koncem? Kdepak, Columbus hraje aktivne dal.. Presilovka 4 minuty pred koncem? Ano, vitezny gol Jackets.

Chudak Fleury, drzi ten team nad vodou a u viteznyho golu ho zroluje vlastni spoluhrac, tak nemuze zasahnout.

Ten wildcard bude asi nas.. Ale tahle prohra je megatrapnost a je se za co stydet. Komicky vykon a strasne slaby zapas. Strasne slaby. A ta presilovka? 10 zapasu bez golu.. A dnes i neco navic :wink2:
Atlantik, plne s tebou suhlasim. mohol som sa radsej vyspat. neviem co sa deje v nasom muzstve, ci je rozhadana kabina, alebo zacina vychadzat na povrch, ze mame slabych trenerov, alebo sa naplnil cas a treba po sezone vymenit malkina... sam som zvedavy, co sa bude diat v najblizsich zápasoch. ale hadam so to s play off neposeru
Asi tak, začínám litovat těch posledních zápasů, to je prostě děs se na to dívat. Vždycky nám hrála aspoň jedna lajna, ale poslední dobou prostě vůbec nikdo, nebejt Fleuryho, kdo ví, jak to dopadne. Pomalu se začínám dívat na to, jaký to bude příští rok. Myslím, že tahle sezona nedopadne moc dobře, to by se muselo teda jo něco stát.
PO bude sranda, aspoň se letos nebudu tolik nervovat, když budou nulový očekávání. :cool:

Nebo je to celý promyšlenej plán na to, jak se vyhnout divizním soupeřům v PO. :oops: Já toho teda poslední dobou moc nevidim, jo, ale přece nemůžeme bejt až takhle tragický, ne? :-D Však my máme z každýho soupeře v PO v posledních letech okamžitě obrovskýho rivala, ze kterýho jsme očividně posraný strachy už tejden dopředu a nejsme proti němu schopný vůbec nic uhrát.

To zas bylo od nás keců před sezonou, o změnách k lepšímu. :evil:
Co tie rumory s navratom Staala? Pride mi to ako nonsens...
Finch182 píše:Co tie rumory s navratom Staala? Pride mi to ako nonsens...
pokial mate Crosbyho s Malkinom tak no way
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS